Požurili su, sutra Bajram pa eto... mada užas, ovo bi trebalo biti spremno do ponedjeljka navečer.
Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
Kakva rutina Semrena za tri boda. 
Požurili su, sutra Bajram pa eto... mada užas, ovo bi trebalo biti spremno do ponedjeljka navečer.
Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Kakva rutina Semrena za tri boda.
dobro ga je zavuko iz slobodnog
- badblueboylivno
- Kontakt:
Prepresmiješno, li eto, nije im pomoglo
.
Semi nas je navikao na to, recimo sjajan gol protiv Hajduka za 3-2 pobjedu, samo nema ga sad na youtubeu.
Semi nas je navikao na to, recimo sjajan gol protiv Hajduka za 3-2 pobjedu, samo nema ga sad na youtubeu.
Hayley <3
I opet nije sve kompletno pu m..... v.. pa ljudi ni jedno kolo nije kako treba odradeno uvijek nesto faliAboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
Ljudi im pošalju namontirano samo treba da ubace sve u jedno i špica, a oni dodatno sjeku i onda, prvo snimatelj izbaci nešto, a onda oni izbace nešto od onog što je ostavio i na kraju dobiješ nepotpun izvještaj do zla Boga.esprit je napisao/la:I opet nije sve kompletno pu m..... v.. pa ljudi ni jedno kolo nije kako treba odradeno uvijek nesto faliAboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
ima, samo moras imati direktan link:badblueboylivno je napisao/la:Prepresmiješno, li eto, nije im pomoglo.
[youtube][/youtube]
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
@Esprit , ako mislis sto nema Bratstva u izvještaju, to je zato sto i nisu bili na utakmici ovi iz ZAPa, vidiš da je Fahro snimao što je i bolje..
AboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
Kako jeftino primismo go u Bugojnu, jooj.. Al nema veze, svu srecu zelim Iskri u sledecim utakmicama
Iznenadilo me to od Zule i Jaska, ali eto mali trenutak nepažnje košta nas gola.Maniaacs je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
Kako jeftino primismo go u Bugojnu, jooj.. Al nema veze, svu srecu zelim Iskri u sledecim utakmicama
Plus nije prikazan ni start u šesnaestercu nad Mehanovićem koji je sudija u potpunosti iskulirao, a Mirhad iznešen bukvalno, a ni simuliranje za crveni karton.
Sve u svemu; Iskri sve najbolje, next up; Krajina.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam ga nikako mogao naći, štogod da upišem, nema... izbaci mi Hajduk - Unirea.Livnjak je napisao/la:ima, samo moras imati direktan link:badblueboylivno je napisao/la:Prepresmiješno, li eto, nije im pomoglo.
[youtube][/youtube]
Hayley <3
nemoze se naci putem potraznje, ponavljam, moras imati direktan link!badblueboylivno je napisao/la:Nisam ga nikako mogao naći, štogod da upišem, nema... izbaci mi Hajduk - Unirea.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pranjković predvodi topnike Prve lige Federacije BiH
Jučer su odigrane sve utakmice 12. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a na čelu liste strijelaca izdvojio se Darijo Pranjković iz Viteza.
Naime, u 12 odigranih susreta Pranjković je postigao osam golova i trenutno je prvi topnik Federalne lige.
Odmah iza njega na listi strijelaca sa po sedam postignutih golova nalaze se Ante Pinjuh (Branitelj), Haris Dilaver (Vitez) i Muhamed Mujić (Budućnost).
Po pet golova u dosadašnjem dijelu sezone postigli su Ahmed Rizvan (Podgrmeč), Edin Bebanić (Branitelj), Elvis Mešić (Jedinstvo) i Muamer Vila (Čapljina).
Lista strijelaca Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine:
Darijo Pranjković (Vitez) - 8 golova
Ante Pinjuh (Branitelj), Haris Dilaver (Vitez) i Muhamed Mujić (Budućnost) - 7 golova
Ahmed Rizvan (Podgrmeč), Edin Bebanić (Branitelj), Elvis Mešić (Jedinstvo) i Muamer Vila (Čapljina) - 5 golova
Anel Dedić (Vitez), Armin Sinanović (Krajina), Jasmin Mujkić (Bratstvo), Tarik Cerić (Sloboda) - 4 gola
Jučer su odigrane sve utakmice 12. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a na čelu liste strijelaca izdvojio se Darijo Pranjković iz Viteza.
Naime, u 12 odigranih susreta Pranjković je postigao osam golova i trenutno je prvi topnik Federalne lige.
Odmah iza njega na listi strijelaca sa po sedam postignutih golova nalaze se Ante Pinjuh (Branitelj), Haris Dilaver (Vitez) i Muhamed Mujić (Budućnost).
Po pet golova u dosadašnjem dijelu sezone postigli su Ahmed Rizvan (Podgrmeč), Edin Bebanić (Branitelj), Elvis Mešić (Jedinstvo) i Muamer Vila (Čapljina).
Lista strijelaca Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine:
Darijo Pranjković (Vitez) - 8 golova
Ante Pinjuh (Branitelj), Haris Dilaver (Vitez) i Muhamed Mujić (Budućnost) - 7 golova
Ahmed Rizvan (Podgrmeč), Edin Bebanić (Branitelj), Elvis Mešić (Jedinstvo) i Muamer Vila (Čapljina) - 5 golova
Anel Dedić (Vitez), Armin Sinanović (Krajina), Jasmin Mujkić (Bratstvo), Tarik Cerić (Sloboda) - 4 gola
Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Nogometasi Viteza su sve place dobili i premije za osvojene gostujuce bodove.place su redovne ne kasne toliko(zadnja im kasnila 10 dana jer opcina na vrijeme nije uplatila novac) i odmah im isplaceno.Dva igraca sto su sa strane imaju stan.
Zadnja izmjena: nkvitez, dana/u 31 okt 2012, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
u Banovicima se nikad niko nije pozalio, sem toga svi su prezadovoljni
..igraci koji nisu iz Banovica imaju osiguran smjestaj u gradu,po obroku 12KM i uz to ide posebno plata..
1947!
A ovi nasi ni za kifle nemaju, zalosno bgtLjumani_Banovici je napisao/la:u Banovicima se nikad niko nije pozalio, sem toga svi su prezadovoljni..igraci koji nisu iz Banovica imaju osiguran smjestaj u gradu,po obroku 12KM i uz to ide posebno plata..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
A jeeee li svega ti ???Casp3r je napisao/la:FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Zasto onda igraci pricaju na svakom cosku da su im dali 2 plate, 100 km premije i bajramluk do sada a ostali duzni boga oca ?!?!?
Je li bas me zanima
inace ?
Ja nikako ne mogu da skontam sta si ti ovdje htio pitat, pisi malo razumnije covjece..JohnLowe je napisao/la:A jeeee li svega ti ???Casp3r je napisao/la:FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.![]()
![]()
Zasto onda igraci pricaju na svakom cosku da su im dali 2 plate, 100 km premije i bajramluk do sada a ostali duzni boga oca ?!?!?
Je li bas me zanima
Sto se tice Radnickog ja kako sam cuo, sve je uredno, i sigurno smo jedan od organizivaniji klubova u ligi.. poz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.