Zovu ga Fap.voltron30 je napisao/la:Ne razumijem se dobro u prevozna sredstva, je li ovo FAP mašina?Konfucije je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zovu ga Fap.voltron30 je napisao/la:Ne razumijem se dobro u prevozna sredstva, je li ovo FAP mašina?Konfucije je napisao/la:
Procitaj fino sta sam napisao, pa onda pokusaj smireno odgovoriti. Ako zelis, a i ne moras sto se mene tice.VAM je napisao/la:Aha,znaci to sto vas peglamo godinama,i sto nam nekoliko godina niste dali gola je djelo lobija i štelanja?
Čekaj,ne mogu da vjerujem da hvalis uspjehe svog kluba u Evropi?Ma mi nemamo vise sta pričati...
Ma nista tebi nije jasno,čim ti vjerujes u prolazak daljeVamos je napisao/la:Procitaj fino sta sam napisao, pa onda pokusaj smireno odgovoriti. Ako zelis, a i ne moras sto se mene tice.VAM je napisao/la:Aha,znaci to sto vas peglamo godinama,i sto nam nekoliko godina niste dali gola je djelo lobija i štelanja?
Čekaj,ne mogu da vjerujem da hvalis uspjehe svog kluba u Evropi?Ma mi nemamo vise sta pričati...
Meni je sasvim jasno na kojem principu i sa kojim vrijednostima funkcionise tvoj mozak, i jasno mi je zbog cega si toliko zaslijepljen i pun netrpeljivosti
Prije ce biti da ce nabiti racune za kazne.Uefa samo tefteri.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa najgore što vam je ta navijačka grupa nabila komplekse pa zadnjih 10 stranica na temi FK Ovako spominjete samo njih
Vidim pratis nas.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa najgore što vam je ta navijačka grupa nabila komplekse pa zadnjih 10 stranica na temi FK Ovako spominjete samo njih
Ma uvijek vas bude jako jakoooo puno, skoro da me uhvati strah od moguce najezdeVAM je napisao/la: I da,jasno ti je to da će na lavoru biti dosta raje iz Banjaluke...Što rekle vase komsije pa,pa,paranoja...
Pajo,Pajo imam strasnu ideju.Konfucije je napisao/la:Vidim pratis nas.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa najgore što vam je ta navijačka grupa nabila komplekse pa zadnjih 10 stranica na temi FK Ovako spominjete samo njih![]()
Buduca himna bojca![]()
[youtube][/youtube]
Javlja se lično Mishel Platini! Koliku ste im kaznu odredili?harishp je napisao/la:Prije ce biti da ce nabiti racune za kazne.Uefa samo tefteri.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa najgore što vam je ta navijačka grupa nabila komplekse pa zadnjih 10 stranica na temi FK Ovako spominjete samo njih
Vi se ne morate plasiti toga,jer vas i nema.
Mnogo vise,nego komitet BojcuVAM je napisao/la:Javlja se lično Mishel Platini! Koliku ste im kaznu odredili?harishp je napisao/la:Prije ce biti da ce nabiti racune za kazne.Uefa samo tefteri.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa najgore što vam je ta navijačka grupa nabila komplekse pa zadnjih 10 stranica na temi FK Ovako spominjete samo njih
Vi se ne morate plasiti toga,jer vas i nema.
Lijep,prelijep,ljepsi nego ikad.Možda bi ja trebao iz kurtoazije neki epitet uputiti ka sarajevu,ali ne ide,jbg.U ostalom ti vjerovatno nemas nista sa istim...Vamos je napisao/la:Ma uvijek vas bude jako jakoooo puno, skoro da me uhvati strah od moguce najezdeVAM je napisao/la: I da,jasno ti je to da će na lavoru biti dosta raje iz Banjaluke...Što rekle vase komsije pa,pa,paranoja...(naravno da sam uvjeren da nece biti niko, to ej suplja prica)
A to "raja iz Banja Luke", i to ti je jako diskutabilna formulacija trenutnog stanovnistva u tom prelijepom gradu
TO je DAJCKonfucije je napisao/la:Zovu ga Fap.voltron30 je napisao/la:Ne razumijem se dobro u prevozna sredstva, je li ovo FAP mašina?Konfucije je napisao/la:
Podrzavam bugare koliko i ti,vjeruj mi.Zasto ne procitas i ne citiras citav post.?akve su ti to pionirske fore?To da raja iz Republike Srpske dolazi je ,naravno,produkt nekih paranoičnih likova kojih je oko vas sve vise i vise.Pa ko bi normalan iz BL dosao tamo i rizikovao zbog nekih bugara koji bi da slucajno igraju s Borcem razvukli parolu Jasenovac ili Kazani i sl...Elegant je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ovi likovi kao @VAM i @ tetrahidrokanabinol podrzavaju ove levate iz Sofije sa onim parolama, ne mogu da shvatim da i jedan zdrav razum ono moze podrzavati.
I odjednom oni raja sa ovim bugarima, kaze ovaj @VAM "puno ce biti raje iz BL" kao eto oni dolaze da podrze Levski.
A milion puta smo vidjeli kakve poruke slicnog sadrzaja dolaze iz BL, ne samo da smo vidjeli nego su TV kamere snimile. Ali budale se time ponose.
Na nosu mu pise FAPpowerplay je napisao/la:Konfucije je napisao/la:TO je DAJCvoltron30 je napisao/la:
Zovu ga Fap.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.