Koliko li se telegrafu moze verovati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A nesportska Bertansu ?skandinavka76 je napisao/la:navukoše partizanufaul BIana u napadu i to peti,faul Tomasa u napadu isto peti...fuj hebo ovu ligu
Ma nije to do Tedeschija, ne miješa se on u dovođenja igrača i stručni stožer. Ne može se očekivati od ekipe koju na kraju jedne sezone (11/12 god.) napusti 14 igrača i na početku nove dođe 13 novih igrača i trener, da ide na osvajanje lige. Mislim, može, ali su nerealna očekivanja, bez obzira o kakvim je igračima i treneru riječ, ma da su ne znam kako dobri. Treba vremena, to je najveća greška Cedevite ove sezone. Nestrpljivost.badblueboylivno je napisao/la:oooo Bože dragi![]()
![]()
![]()
![]()
Gasi klub, Emile, ulaži u nešto drugo!
Čist faul Tomasa.Nisam gledo citavu utakmicu al čist je faul bio.Ne vidim problem jedino sto je bio 5.skandinavka76 je napisao/la:navukoše partizanufaul BIana u napadu i to peti,faul Tomasa u napadu isto peti...fuj hebo ovu ligu
šta će ko dobit to neznam ali ovakva dva faula ciljana odavno nisam vidio,a tehnička Aci nakon očiglednog auta,,,Devil je napisao/la:A nesportska Bertansu ?skandinavka76 je napisao/la:navukoše partizanufaul BIana u napadu i to peti,faul Tomasa u napadu isto peti...fuj hebo ovu ligu
A 2+1 u zadnjem napadu za Partizan ?
To je ono sto mi sada pada na pamet,gledao sam samo drugo poluvreme.
Hrvati ce dobiti srcku,dve utakmice u dva dana gube na glup nacin od beogradskih timova.
nerminh74 je napisao/la:bilo je navlacenja za partizan jer bilanu je sudzena 5, a tomasu 4 za ono sto je miliosavljavljevic nekaznjeno igrao na wrightu jedno 3-4 minuta
ali utakmicu je izgubio marino bazdaric sa 2 glupo prodana napada
nerminh74 je napisao/la:miliosavljavljevic
od nigdjelumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:bilo je navlacenja za partizan jer bilanu je sudzena 5, a tomasu 4 za ono sto je miliosavljavljevic nekaznjeno igrao na wrightu jedno 3-4 minuta
ali utakmicu je izgubio marino bazdaric sa 2 glupo prodana napadanerminh74 je napisao/la:miliosavljavljevic
Odakle ih vise vadis moj Nermine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.