UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
102
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 162

fera
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la fera » 16 apr 2012, 12:34

S obzirom na brzinu kojom se širi najjača svjetska MMA promocija, moguće je da ćemo uskoro imati UFC prvaka Europe, Azije, Australije itd. Da i čelnici organizacije razmišljaju u tom pravcu, potvrdio je prvi čovjek Dana White.

“Lorenzo i ja smo pričali o tome i naša razmišljanja idu u tom pravcu. Treba nam način na koji možemo hraniti sva ova tržišta koja umiru za eventima UFC-a. Velika Britanija nas terorizira. Ista stvar je i s Irskom, no tamo ćemo se uskoro vratiti. Škotska…, danas smo razgovarali i o Norveškoj. Nismo se još vratili niti u Njemačku. Svi žele da dođemo i u Australiju”, objašnjava White u kakvoj se situaciji našla njegova promocija.

“Postoje mnoga zanimljiva tržišta poput onog u Indiji. I tamo planiramo uskoro doći. Pričalo smo o Kini. Razmišljamo o načinu na koji ćemo to sve realizirati. Najveći problem je infrastuktura. Nije samo stvar u borcima, trebaju nam komentatori. Treba nam još jedan najavljivač u ringu, trebaju nam kamermani. Sve ono što imamo, trebamo poduplati. To je mnogo posla”, dodaje White.

Ideja o regionalnim prvacima je najbliže rješenju.

“Razgovarali smo o tome i o rangiranju boraca. Kao u boksu, borci bi bili rangirani u svojim zemljama i po tim tablicama bi se određivale pozicije. Dugoročno, to ima smisla i sasvim je logično da se tako nešto dogodi”, zaključuje White.
You are someone else I am still right here

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 apr 2012, 18:54

Napokon i ja docekah ovaj ufc 145 :D . Ne sumnjam u triumf evansa i pad meni licno odvratnog jonesa. Jos na cardu sto mene licno interesuje rory macdonald i michael mcdonald s tim sto michael ima daleko tezeg protivnika.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 apr 2012, 22:24

fera je napisao/la:S obzirom na brzinu kojom se širi najjača svjetska MMA promocija, moguće je da ćemo uskoro imati UFC prvaka Europe, Azije, Australije itd. Da i čelnici organizacije razmišljaju u tom pravcu, potvrdio je prvi čovjek Dana White.

“Lorenzo i ja smo pričali o tome i naša razmišljanja idu u tom pravcu. Treba nam način na koji možemo hraniti sva ova tržišta koja umiru za eventima UFC-a. Velika Britanija nas terorizira. Ista stvar je i s Irskom, no tamo ćemo se uskoro vratiti. Škotska…, danas smo razgovarali i o Norveškoj. Nismo se još vratili niti u Njemačku. Svi žele da dođemo i u Australiju”, objašnjava White u kakvoj se situaciji našla njegova promocija.

“Postoje mnoga zanimljiva tržišta poput onog u Indiji. I tamo planiramo uskoro doći. Pričalo smo o Kini. Razmišljamo o načinu na koji ćemo to sve realizirati. Najveći problem je infrastuktura. Nije samo stvar u borcima, trebaju nam komentatori. Treba nam još jedan najavljivač u ringu, trebaju nam kamermani. Sve ono što imamo, trebamo poduplati. To je mnogo posla”, dodaje White.

Ideja o regionalnim prvacima je najbliže rješenju.

“Razgovarali smo o tome i o rangiranju boraca. Kao u boksu, borci bi bili rangirani u svojim zemljama i po tim tablicama bi se određivale pozicije. Dugoročno, to ima smisla i sasvim je logično da se tako nešto dogodi”, zaključuje White.

Ovo je po meni losa vijest, dobro je sto se sire i dolaze na druge kontinente ali onda bi trebali napraviti kao ono neko krovno prvenstvo jer sada bi Overeem drzao Evropu mozda i jos 5 god.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2012, 11:01

bear grylls je napisao/la:Napokon i ja docekah ovaj ufc 145 :D . Ne sumnjam u triumf evansa i pad meni licno odvratnog jonesa. Jos na cardu sto mene licno interesuje rory macdonald i michael mcdonald s tim sto michael ima daleko tezeg protivnika.
ne volim ni ja jonesa al nisam bas siguran da ce ga evans pobjediti... mada za titulu jones nije imao ozbiljnu borbu osim par minuta protiv machide... rampage je propao, shogun nije bio shogun u borbi protiv jonesa a machida i jones nisu bas dobar izbor jer jones tu ima veliku prednost u fizickim predispozicijama... kako god nadam se da ova borba nece ici na sudijsku odluku jer bi to moglo znaciti revans a meni se iskreno ne gleda opet ova sapunica.
na proslom ufc evento florian kaze da bi srednja kategorija izgledala jako uzbudljivo da nema silve... ne kontam po cemu je zakljucio to jer da ista valja ta kategorija ne bi drugi rangirani borac nikako mogao biti neko kao sto je sonnen.
ja bi volio nekad vidjeti borbu jones protiv dos santosa, silva protiv henda ili gsp-a ili lombarda ali moraju oni u ufcu gurati te neke americke hrvace i pod cijenu da upropaste citavu kategoriju.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 21 apr 2012, 11:23

Dana potvrdio Mir vs. JDS za pojas, Overeem otpao.

Pa KenFlo misli da bi bilo dosta pretendenata na titulu i ista bi mjenjala vlasnike često, nebi bilo dominacije koja traje godinama od strane Silve (nije mu nitko do koljena).
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 21 apr 2012, 15:20

u koliko pocinje veceras ufc ? :)

Overeem preko advokata izjavio da ima opravdane razloge sto ima povecean broj onih klinaca :D
A Dana White ga kickno :D

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 apr 2012, 17:14

Pa tko ce docekat ovo veceras :mrgreen:

Nadam se da ce Rashad malo spustit na zemlju Jonesa. Najbolja kategorija pati i vrime je za promjene :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2012, 22:40

Tritolone je napisao/la:Pa tko ce docekat ovo veceras :mrgreen:

Nadam se da ce Rashad malo spustit na zemlju Jonesa. Najbolja kategorija pati i vrime je za promjene :D
jedino ako se probudim u pola noci pa se sjetim pogledati ovo :D

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 apr 2012, 05:03

Kakav nokaut michaela torres zaspao strasno brz ovaj mladi decko. Jos dvije borbe pa evans nastupa :D

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 apr 2012, 06:44

Pobjeda jonesa potpuno zasluzeno nema sta. Ebiga iskreno sam mislio da ce ga evans dobiti sada vise nema ko u poluteskoj da predstavlja prijetnju jonesu. Gustafson je dobar al nije to to. Uglavnom pasivan rashad mozda 3 puta u toku cijelog meca isao na obaranje, nije bacao kombinacije iako je jones poslije onih divljih krosea bio otvoren. Nista ebiga idemo dalje ne znam koliko jos ima u sebi borbi evans al veceras dobar mec cestitke navijacima jonesa ovdje na forumu ako ih ima :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 apr 2012, 14:07

Sad vidim da je Jones dobio kako sam i ocekivao.
Zaspao sam sinoc na reklamama prije borbe Jonesa i Rashada.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 apr 2012, 14:08

Realno Jones mu je pokazao ko je gazda. 8-)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 apr 2012, 14:40

tyler durden je napisao/la:Realno Jones mu je pokazao ko je gazda. 8-)
Pa i nije bas ako cemo realno. Nije ga pretukao mada covjek bi gledajuci arenu zbog onog kretena od komentatora koji veze nema sa mma stekao dojam da je obrisao pod s njim. Uzdrmao ga je evans par puta isto je i jones uradio njemu, razmjene kratke i izuzetno oprezne do negdje sredine 4 runde kad su oboica poceli sa divljim udarcima. Ono sto je mene najvise iznenadilo je da je cardio evansa zakazao. Do tada jones je pokusavao one svoje "kreativne" udarce i nije mu prolazilo evans se kretao dobro eskivirao i iako je bio pasivan i nije koristio dobre prilike za kontru nije bio u losoj poziciji prve dvije runde. Onda negdje pred kraj trece je vidno usporio i do kraja je kretnja daleko slabija bila kao i eskivaze. Dosta rupa ima jones za kontru to je pokazao machida i evo sinoc evans al ja ne znam kao da se prepao. Nije bacio ja mislim dva puta vise od jednog udarca u kombinaciji nego je kao mis je bjezao po ringu to nisam ocekivao nije ga pokusao da obori primao je te laktove u stojci. Al jedna stvar kod jonesa koja je jos uvijek kod mene nevjerovatna je brzina oni nozni udarci su kao munje da ima malo jace noge ko zna. Inace poslije meca je rekao da ga je uzdrmao evans ali da su ga najvise bolili ti nozni udarci iako evans nije poznat po tome. Jones je sada barem po meni ocistio diviziju. Dana white je izjavio da mu je sljedecei protivnik hendo. Hendo meni iskreno jako drag nema sanse ima tu desnicu al to je sve nema sanse protiv jonesa. Evans **** moja posljednja nada u poluteskoj da moze srusiti jonesa. Sad jedino preostaje da anderson pređe u polutesku za jednu superborbu :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 apr 2012, 15:10

Nije realno? Evo tek sad sam ustao, pa reko da nešto napišem o sinoćnoj borbi.

Jon Jones apsolutno zasluženo pobedio, jedino što me iritiralo što je u prvoj rundi malo zakazao, jednostavno ušao je sa previše respekta prema Rashadu, ali posle, dotukao ga je. Napokon sam gledao borbu u kojoj je Jones dobio više od jednog udarca i opet pokazuje da može da primi udarce. Ostale 4 runde, Jones je dominirao, igrao se sa protivnikom, zafrkavao ga doslovno, i zasluženo na kraju pobedio. Samo šteta što nije bilo KO, ali nebitno.
Sinoć Jon Jones kao da je radio trening, milion neki novi udaraca, udara Rashada ramenom, valjao sam se od smeha. Doslovno ga je ponizio. Šteta što nema nijednog ravnog protivnika u ovoj kategoriji... ;)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 apr 2012, 15:28

anonymousHD je napisao/la:Nije realno? Evo tek sad sam ustao, pa reko da nešto napišem o sinoćnoj borbi.

Jon Jones apsolutno zasluženo pobedio, jedino što me iritiralo što je u prvoj rundi malo zakazao, jednostavno ušao je sa previše respekta prema Rashadu, ali posle, dotukao ga je. Napokon sam gledao borbu u kojoj je Jones dobio više od jednog udarca i opet pokazuje da može da primi udarce. Ostale 4 runde, Jones je dominirao, igrao se sa protivnikom, zafrkavao ga doslovno, i zasluženo na kraju pobedio. Samo šteta što nije bilo KO, ali nebitno.
Sinoć Jon Jones kao da je radio trening, milion neki novi udaraca, udara Rashada ramenom, valjao sam se od smeha. Doslovno ga je ponizio. Šteta što nema nijednog ravnog protivnika u ovoj kategoriji... ;)
Ja sam napisao potpuno zasluzeno al ga nije pretukao bila je jednostavno takva borba bez mnogo rizika oboica u pocetku oprezni kasnije se evans ukocio jones oslobodio kao sto uvijek radi. Nervira me sto je evans uradio upravo ono za sta je optuzivao sve prijasnje protivnike jonesa cekao je i gledao sta ce jones da uradi :cry: Iskreno me impresionirao jones ne volim ga kao osobu al kao borac ima neosporan talenat. Istina nema vise konkurencije u poluteskoj evans je bio jedina preostala prijetnja al izmusce sto vise borbi u poluteskoj ufc prije nego sto ga posalju u teskoj sto je neminovno.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 apr 2012, 00:00

SheldonCooper je napisao/la:Dana potvrdio Mir vs. JDS za pojas, Overeem otpao.

Pa KenFlo misli da bi bilo dosta pretendenata na titulu i ista bi mjenjala vlasnike često, nebi bilo dominacije koja traje godinama od strane Silve (nije mu nitko do koljena).

Definitivno je sada, a Overeem se sigurno jede jer ovo nikad nije ocekivao mislio je da ce White pod svaku cjenu ovo progledat kroz prste i ako bi njihov mec donjeo vecu gledanost nego protiv Mira ali eto posteno je da ne radi sve pod svaku cjenu za lovu.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 apr 2012, 10:16

Kad se znao ''bockati'' neka sada gleda Mira i Cygana ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 apr 2012, 10:45

borba hominick yagen je bila sjajna... zao mi je malo hominicka bas ga ne ide u zadnje vrijeme.

macdonald i mcdonald jos jednom pokazali kakvi su talenti. rory je po meni najveci favorit za titulu ako se GSP uskoro ne vrati. steta sto su obojica welter i evo white je vec poceo da lupa gluposti o njihovom prijateljstvu ocigledno da su njemu samo pare vazne u zivotu pa ne moze da shvati da covjek stvarno moze imati prijatelje...

iznenadio me izgled bena rothwela jer ako se sjetite on je u prosloj borbi protiv hunta nakon 5 minuta bio mrtav umoran, i da opet ta staklena brada shauba dolazi do izrazaja. svaka cast benu samo nek nastavi trenirati, narednu borbu ga bacit sa nelsonom nek se malo izudaraju :D

e sad sto se glavne borbe tice bilo je bas onako kako sam i ocekivao. ako nista rashardu treba priznati da je od svih do sad bio najbolji ali nije ni to dovoljno. hendersonu treba dati sansu sada jer nikad se ne zna sta ludi hendo moze napraviti jer tesko da iko moze parirati jonesu u ovoj kategoriji.
rashardu dati gostaffsona pa ko pobjedi na jonesa nek ide.
btw bilo mi je tesko za povjerovati koliko mu je puta jones prodao onu foru kad se drze za ruke i onda ga on laktom pogodi... nervira me van ringa ali u ringu je maestro.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 apr 2012, 15:13

I mene je Ben Rothwel iznenadio, ono mu je ja mislim najbolja forma karijere, steso se pravo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 apr 2012, 11:24

lombard potpisao za ufc. odlicna stvar

UFC 149 July 21 Calgary, Canada
Heavyweight Bout
Cheick Kongo VS Minotauro Nogueira

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.