Boze pomozi da Sead bude spreman, kako ovo odbranu sredit ? Mravac, Maletic ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cincinnatus je napisao/la:Da li se to UEFA želi odužiti Ircima: Ispred BiH bez logike!
Naša fudbalska reprezentacija ima koeficijent od 27.118 a irska koja je ujedno i nosioc u baražu ima 27,216. N, za čuđenje izaziva druga svijet. Po kojoj su logici Irci za utakmice sa Andorom i Armenijom nagrađeni sa oko 900 bodova!?
Naša fudbalska reprezentacija sinoć je sjajno igrala protiv Francuske, no 12. igrač trikolora, odnosno Craig Thompson odlučio je meč, kada je izmislio penal nad Nasrijem, koji je ujedno bio siguran realizator sa kreča. Tako je naša zemlja barem na kratko ostala bez plasmana na Euro, a od njega nas je djelilo nekih 15-ak minuta.
Naša fudbalska nacija sada je u baražu, a na opće iznenađenje Irci su nosioci, dok će naš nacionalni tim imati "podređenu" ulogu.
Prosto je neshvatljivo kako je Irska za pobjede nad Andorom i Armenijom nagrađena sa oko 900 bodova, dok je naš nacionalni tim za pobjedu protiv Luksemburga i sinoćni remi sa Francuskom dobio tek 180 poena.
Irci su po koeficijentu 19a reprezentacija sa 27,268, dok naš nacionalni tim ima 27,118 i nalazi se na poziciji niže.
Da li je ovo neka vrsta oduženja od strane UEFA-e Irskoj koja je podsjećanja radi u baražu za SP izbačena upravo od Francuske, nakon pogodka rukom Henrya kojeg je cijeli svijet vidio.
Ne bi bilo ni za čuđenje kada bi recimo Irci izvukli Estonce u baražu ili Crnu Goru koja je svakako imala svoje "minute slave" na početku kvalifikacija pod komandom bivšeg selektora Cice Kranjičara.
---
jaooooo
valjda ce pozvat cocalica, nadarevica, vranjesa i torlakaBH Patriot je napisao/la:Jahić---Spahić---Nadarević---Salihović
Odbrana za baraž ?!
Nemoj misliti da provociram, ja nisam vjerovao u pobjedu u Parizu i tvrdio sam da postoji opasnost da se repka osakati za baraž. Srao ja ili ne srao, bio sam u pravu. Nažalost.babilonTM je napisao/la:Ne seri.HOPLIT je napisao/la:Rekoh ja vam da je greška što se nisu čistili kartoni...
Pozvaće obojicu vjerovatno sad, a i Jahića bi treb'o...Ibizevic je napisao/la: Kakav Maletic, bolje da pocne Vranjes
Namjerno ciscenje kartona podleze ostre sankcije citaj taj i taj paragraf UEFE.HOPLIT je napisao/la:Rekoh ja vam da je greška što se nisu čistili kartoni...
Sto bez Rahimica?Elegant je napisao/la:Prvu utakmicu baraza igramo bez: Papc, Rahimica, Pandza (zuti karoni) + Mujdza pauzira 3 mjeseca !![]()
Boze pomozi da Sead bude spreman, kako ovo odbranu sredit ? Mravac, Maletic ?
Srao ti ne srao.....al ne seri.Bio si upravu sada poslije bitke.HOPLIT je napisao/la:Nemoj misliti da provociram, ja nisam vjerovao u pobjedu u Parizu i tvrdio sam da postoji opasnost da se repka osakati za baraž. Srao ja ili ne srao, bio sam u pravu. Nažalost.babilonTM je napisao/la:Ne seri.HOPLIT je napisao/la:Rekoh ja vam da je greška što se nisu čistili kartoni...
Nimla_RZ je napisao/la:Pozvaće obojicu vjerovatno sad, a i Jahića bi treb'o...Ibizevic je napisao/la: Kakav Maletic, bolje da pocne Vranjes
A ovi gore iznad, pa kakve vi formacije pravite, Salihović desno, Jahić lijevo
http://www.transfermarkt.de/de/frankrei ... 42565.html" onclick="window.open(this.href);return false;Nimla_RZ je napisao/la:Rahimić igra!
Ja ne znam koja je poenta tvog posta, al dobronamjerno ovo ne mozes napisati. Nama je falilo 12 minuta do EP, i ti meni kažeš da smo trebali polahko, da čistimo kartone ili šta već. Ljudi moji mi smo imali EP, falilo nam je malo sreće, koja nas je izgleda praaavo napustila, al to nije razlog da iko pomisli bilo sta sto ne upucuje na to da smo bili losi, ili da je kojim slucajem taktika bila losa. Sve je bilo prefektno, IDEMO NA EP !HOPLIT je napisao/la:Nemoj misliti da provociram, ja nisam vjerovao u pobjedu u Parizu i tvrdio sam da postoji opasnost da se repka osakati za baraž. Srao ja ili ne srao, bio sam u pravu. Nažalost.babilonTM je napisao/la:Ne seri.HOPLIT je napisao/la:Rekoh ja vam da je greška što se nisu čistili kartoni...
Ne znamo mi na zalost igrati defanzivno,to jednostavno nije nasa igra. Ali je nevjerovatno koliko smo prilika juce stvarali,koliko je prostora bilo,a ove sve repke su slabije od Francuza. Samo ako nas malo sreca posluzi,a nadam se da hoce,idemo na Euro. CRKNITE DUSMANIsedra je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Pozvaće obojicu vjerovatno sad, a i Jahića bi treb'o...Ibizevic je napisao/la: Kakav Maletic, bolje da pocne Vranjes
A ovi gore iznad, pa kakve vi formacije pravite, Salihović desno, Jahić lijevo
Pa dobro,sta je tu je,ne treba previse ocajavati...prvu utakmicu trebamo izdrzati,dobro se fokusirati na odbranu nekako,ne igrati previse ofanzivno...a onda nam se vraca kung fu panda i Papac...ma bice nekako raja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.