Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neroazzuro
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la neroazzuro » 09 sep 2011, 19:31

Samo da dobacim sa strane da je forumas "za raju" uvijek davao dosta objektivne i interesantne komentare ali je komentar da je jedan LJevakovic bolji od Rahimica jedan od najglupljih (sa predznakom "ozbiljan") od svih komentara na forumu.
Razumijem da simpatises LJevakovica,i ja simpatisem Cocalica. Ali igraca kao sto je Rahimic je samo jos 4 ili 5 na svijetu.

P.S. Fudbal pratim od 96-te.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2011, 19:36

Ne znam, malo je možda sad kasno za probe, i ako dođe do izmejna biće minimalne i prisilne...
Mujdža, Lulić, Zahirović, sva tri prava pogotka, dosta za jedan ciklus. Volio bi i ja vidjeti tog momka, ne očekujem nešto aman-zaman od njega, ali siguran sam da je na krilu az Ibru tornado..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2011, 19:38

..................begovic.....................

mujdza..... spahic .......papac .... lulic

...........zahirovic......rahimic............

......pjanic.....................salihovic....

................medunjanin(miske)........

........................dzeko................

ovo je dobitna formacija vs francuske....

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2011, 19:41

VanBasten je napisao/la:Pandža ej sa svojih 19 godina, u Premier ligi kad ej ona bila znatno jača nego danas, bio jedan do najboljih stopera to ti garantujem jer sam gledao momka uživo. Također u onoj našoj najuspješnijom u21 reprezentaciji igrao je odlično.
Njega je shebao potpis u Hajduk gdje je momak stagnirao grijući klupu Maločama i ostaloj splitskoj dici koji su mu mogli samo pertle vezat. Kad je došap slavni Reja, Pandžu ej odmah prekomondovao u prvu postavu, on mu je spasio karijeru i tako je i završio u Belgiji a ne opet u Premier ligi.
uzivo il na tv-u,svejedno,sjecam se koliko ga je s.topalbecirevic hvalio,u utakmicama u kupu uefa tada braneci boje sirokog

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 19:45

neroazzuro je napisao/la:Samo da dobacim sa strane da je forumas "za raju" uvijek davao dosta objektivne i interesantne komentare ali je komentar da je jedan LJevakovic bolji od Rahimica jedan od najglupljih (sa predznakom "ozbiljan") od svih komentara na forumu.
Razumijem da simpatises LJevakovica,i ja simpatisem Cocalica. Ali igraca kao sto je Rahimic je samo jos 4 ili 5 na svijetu.

P.S. Fudbal pratim od 96-te.
Rahimic je definitivno fenomen.Ne mora igrati u klubu ali kad je u repci nastemovan je k'o violina.Po sto puta dokazao.I poredjenje ne samo sa Ljevakovicem,Cocalicem nego i nekim drugim je fakat smijesno.
Baki,Pasalicu a bogami i samom Elviru necu halaliti sto se onomad ne pojavi zajedno sa Bajramovicem.Qurko bi Danska onda uvalila gol na Kosevu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 09 sep 2011, 19:49

hurem je napisao/la:..................begovic.....................

nisam siguran da su dva ofanzivna beka rjesenje.mujsza ispada i protiv losijih ekipa,kada ide previse naprijed,lulic nije ipak full back. francuzi ce takve greske kazniti,nema sumnje.
Sent from my Commodore 64

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 sep 2011, 19:56

VanBasten je napisao/la:Ne znam, malo je možda sad kasno za probe, i ako dođe do izmejna biće minimalne i prisilne...
Mujdža, Lulić, Zahirović, sva tri prava pogotka, dosta za jedan ciklus. Volio bi i ja vidjeti tog momka, ne očekujem nešto aman-zaman od njega, ali siguran sam da je na krilu az Ibru tornado..
nikad nije kasno pod uslovom da se radi o dobrom igracu koji je u stanju unaprijediti igru nase reprezentacije.
vjerujem da cemo protiv luksa vec na poluvremenu obezbjediti 3 boda. zasto jedan mahmutovic ne bi igrao zadnjih pola sata? problem je sto ga saf´t nije zapazio pa je na nama da mu otvorim o oci 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 sep 2011, 19:57

Ja samo znam da Lulić mora igrati lijevo krilo!!!ako ista zelimo napraviti u Francuskoj onda moramo imati igraca koji ce u crno zaviti odbranu Francuske svojim prodorima na krilu,a to je Lulić definitivno igrac koji moze proci kad god pozeli a da ne ostavi rupu na svojoj poziciji nakon par istrcavanja..Lulic je igrac koji bi igrom na lijevom krilu mogao stvoriti niz prilika kako za sebe tako i za nas napad....Moramo brze igrati i stvarati vise sansi...inace smo donji :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 20:05

Sve zavisi kako ce mladi proci protiv Svabije.Ako Stevanovic (ako se ne varam) odigra kao protiv Bjelorusa.
Pukao bi ga na desno krilo a Lulica na lijevo.Prekontavao sam na Zeca,medjutim ovaj je otisao daleko u livadu i kukurijeke :mrgreen:
Isto tako imam suhvu da ce opet jedini Plisek kao i sa Dzekom da pogodi sa Suljicem.Mali se nipodostava od nase strane ''strucnjaka'' da je to za anala.Dok ga Plisek vec sad forsira.
Sto se tice ovih nasih Ceha,stagniraju brate k'o i ovi nasi Poljaci.Iz tih liga sto god zna makar normalno hodati odose dalje,ovi nasi ni makac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 09 sep 2011, 20:16

Protiv Francuske ,a vjerovatno i protiv Luxemburga desnog beka igrat će Mujdža ,stopere Spahić i Pandža,lijevog beka Papac.Nije mi jasno zašto mnogi izbacuju Pandžu.

Selector
Kontakt:

Post Postao/la Selector » 09 sep 2011, 20:16

hurem je napisao/la:..................begovic.....................

Nije ti ni loša ova formacija. :mrgreen:
Svaka čast. Možda, da se zamijene pozicije Medunjanin i Pjanić, al možda treba to izanalizirati.
A Salihović i Lulić, da se rokiraju povremeno tokom tekme.

U slučaju da mi povedemo ulazi Pandža umjesto Medunjanina, a u slučaju da gubimo tu je Mismović i ibišević ili Muslimović.

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 09 sep 2011, 20:24

protiv luxemburga:

--------------------------begović--------------------

--------nadarević-------spahić------papac---------

----maletić---medunjanin----salihović---lulić----

-------------------------pjanić------------------------

---------------ibišević-------------džeko--------------

protiv francuske:

---------------------------begović-----------------------

------mujdža----nadarević-----spahić-----papac----

---------medunjanin-----rahimić------salihović---------

---------pjanić----------------------------------lulić------

------------------------------džeko------------------------

----

Selector
Kontakt:

Post Postao/la Selector » 09 sep 2011, 20:25

Najgore što nam se može desiti jeste da zaradimo kaznene žute kartone protiv Fra ili da se neko povrijedi, a da ne pobijedimo Franzuce.

E tad smo u baražu slično, kao protiv Portugala.

Da li ima iko, da li iko smije i pomisliti da "pustimo" Franzucima prvo mjesto, a da se "čuvamo" za baraža i da otresemo toga ko nam zapadne u baražu? Al ovo je baš baš rizična i "kukavička" taktika protiv Fra. :D
Nakon koliko dana se igra baraž zna li neko, poslije Fra?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 sep 2011, 20:39

Selector je napisao/la:Najgore što nam se može desiti jeste da zaradimo kaznene žute kartone protiv Fra ili da se neko povrijedi, a da ne pobijedimo Franzuce.

E tad smo u baražu slično, kao protiv Portugala.

Da li ima iko, da li iko smije i pomisliti da "pustimo" Franzucima prvo mjesto, a da se "čuvamo" za baraža i da otresemo toga ko nam zapadne u baražu? Al ovo je baš baš rizična i "kukavička" taktika protiv Fra. :D
Nakon koliko dana se igra baraž zna li neko, poslije Fra?
Vjerovatno odma u novembru, kao i prošle kvalifikacije... slika
Čelik Zenica 1945

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2011, 23:01

Frisko ukradeno sa TMa. :D

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 sep 2011, 23:19

Ma ako nas ufati euforija,nista od nas u Francuskoj...al' ako ostanemo prizemni(mislim na igrace :D ) imamo sanse da izvucemo pobjedu koja bi nam dala veliki rezultat.. :D

Iskreno se nadam ovim rezultatima:

BiH-Lux 3:0
Fra-BiH 0:1;1:2

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 09 sep 2011, 23:20

@princip
mislio sam u ovoj sekvenciji da smo svjetski sampioni :lol:

de mi reci mujdza ako freiburg ispane imali li nivou za kvalitetniju ekipu recimo schalke,stutgart,hamburg..?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 00:04

Ma nece Freiburg nigdje. :D
A Mujdza je definitvno dobar igrac, imao bi on sanse i u vecim klubovima.

Nego za one koji su rekli da su nam sudci poklonuli utakmicu. Tvrdim da nam je ponisten cist gol Ibricica od onog pomahnitalog linijskog sudije. U usporenom snimku za vrijeme utakmice se to nije vidjelo. Pogledajte snimak. Lopta je vec presla pola putanje prema njemu, tek tu bijeloruski igrac uspjeva da bude na liniji sa Ibricicem, a bio je iza njega. A prije toga je sudija zaustavio Dzeku sa offsidom kojeg nije bilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2011, 00:07

A jest je i zapuco, u rašlje. Senijad drugačije i ne zna, sem kad mu se omakne :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2011, 00:23

Eh, izvadjene su karte za Pariz. :)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.