Dinamovci se pitaju gdje su njihovi novinari ?
Šta se događa?
Čekaju novi show Maminja!
Ma mamic oce 15 miliona pa nek` ga noseNeutral je napisao/la:Ma dosta jaka ekipa, mislim uz Partizan najjači od ovih naših ex-klubova. i Zvezda je jaka, a i u nas ima jakih ekipa, samo su podcjenjeni. Također je onaj Mario igračina, podsjeća me na Džeko, ali eto neda ga Maminho.
Ma oni će u Hajdukbavarian_bk je napisao/la:Dinamo ovih dana potpisuje ugovor sa 4 vrhunska igrača, dva Nizozemca Van Forme i Van Der Neide i jednim Turčinom Nikaj Nemre. četvrti je Nigerijac.. Obe Lewe.
![]()
![]()
Dinamo nije ni imao petokrakuBrane je napisao/la:Jel ko zna kad je Dinamo skinuo petokraku sa grba i kako im je to bilo dozvoljeno?
Jest, imali su, samo je bila malena, sićušna koja je bila u onom jednom kockastom kvadratiću. Više je ličila na neku mrljicu nego na zvijezduTed Mosby je napisao/la:Dinamo nije ni imao petokrakuBrane je napisao/la:Jel ko zna kad je Dinamo skinuo petokraku sa grba i kako im je to bilo dozvoljeno?
Jeste imao je Dinamo petokraku bas kao o svaki Hrvatski klub ali i vecina jugoslovenskih.Znam da sam cuo price da je Hajduk imao najvecu zvezdu tada na grbu i da su ga smatrali najjugoslovenskim klubom tada,pas kao sto ga i sada zbog najvece sahovnice smatraju najhrvatskim klubom.Takodje za to skidanje zvezde sa Hajdukova grba 1988.god u Melbournu cuo sam da je tada bilo slavlje ravno onome kada je Hrvatska dobila nezavisnost.dubrava je napisao/la:Jest, imali su, samo je bila malena, sićušna koja je bila u onom jednom kockastom kvadratiću. Više je ličila na neku mrljicu nego na zvijezduTed Mosby je napisao/la:Dinamo nije ni imao petokrakuBrane je napisao/la:Jel ko zna kad je Dinamo skinuo petokraku sa grba i kako im je to bilo dozvoljeno?A sad, kad su je skinuili, to ne znam.
Znam da je Hajduk svoju zvijezdetinu (za razliku od Dinama, Hajduk je imao ogromnu zvijezdu) skinuo na pripremama u Australiji, meni se čini 1988g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.