GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

bambina
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la bambina » 06 feb 2010, 12:55

Dinamo na pripremama u turskoj pobijedio Cluj,samo rumunjski novinari i tv pratila.
Dinamovci se pitaju gdje su njihovi novinari ?
Šta se događa?
Čekaju novi show Maminja! :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 13:01

Vrlo moguće, oni više prati Mamića i njegove provale nego Dinamove igre. Dinamo Zagreb je jedna vrlo kvalitetna i ukompovana momčad. Sigurno se nekada i zapostavljeni, ali ništa čudno, jer su daleko najbolji u Hrvatskoj, i 99% je da uzimaju titulu.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 08 feb 2010, 21:50

Dinamo pobijedio na pripremama u Turskoj 1-o Manđžo ptotiv Teplica.
6 pobijeda od sedam utakmica.Bravo ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 feb 2010, 22:26

Ma dosta jaka ekipa, mislim uz Partizan najjači od ovih naših ex-klubova. i Zvezda je jaka, a i u nas ima jakih ekipa, samo su podcjenjeni. Također je onaj Mario igračina, podsjeća me na Džeko, ali eto neda ga Maminho.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 feb 2010, 22:29

kako se vremena brzo mijenjaju, donedavno je dzeko podsjecao na mandzukica, dok bi danas za prudjanina bila cast da mu sarajlija da autogram

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 feb 2010, 22:31

Neutral je napisao/la:Ma dosta jaka ekipa, mislim uz Partizan najjači od ovih naših ex-klubova. i Zvezda je jaka, a i u nas ima jakih ekipa, samo su podcjenjeni. Također je onaj Mario igračina, podsjeća me na Džeko, ali eto neda ga Maminho.
Ma mamic oce 15 miliona pa nek` ga nose :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 08 feb 2010, 22:34

Dinamo ovih dana potpisuje ugovor sa 4 vrhunska igrača, dva Nizozemca Van Forme i Van Der Neide i jednim Turčinom Nikaj Nemre. četvrti je Nigerijac.. Obe Lewe.

:lol: :lol: :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 feb 2010, 12:37

bavarian_bk je napisao/la:Dinamo ovih dana potpisuje ugovor sa 4 vrhunska igrača, dva Nizozemca Van Forme i Van Der Neide i jednim Turčinom Nikaj Nemre. četvrti je Nigerijac.. Obe Lewe.

:lol: :lol: :lol:
Ma oni će u Hajduk
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 11 feb 2010, 21:39

Mandžo na meti ruskog Rubina koji močan klub ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 feb 2010, 18:51

Pripreme okončane remijem protiv Lecha. Sve u svemu ovaj Dinamo izgleda moćno
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 feb 2010, 23:53

Ma oni će opet osvojiti laganini ligu. Samo se nadam da će se već jednom plasirati u tu Ligu prvaka. Jedna financijska inekcija će im svakako dobro doći. Nisu im toliki godišnji prihode, transferi ih vade. Ovako bi u Ligi prvaka sigurno nešto dodatno zaradili.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 17 feb 2010, 20:43

Jel ko zna kad je Dinamo skinuo petokraku sa grba i kako im je to bilo dozvoljeno?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 feb 2010, 19:06

Brane je napisao/la:Jel ko zna kad je Dinamo skinuo petokraku sa grba i kako im je to bilo dozvoljeno?
Dinamo nije ni imao petokraku
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 feb 2010, 20:39

Ted Mosby je napisao/la:
Brane je napisao/la:Jel ko zna kad je Dinamo skinuo petokraku sa grba i kako im je to bilo dozvoljeno?
Jest, imali su, samo je bila malena, sićušna koja je bila u onom jednom kockastom kvadratiću. Više je ličila na neku mrljicu nego na zvijezdu :mrgreen: A sad, kad su je skinuili, to ne znam.
Znam da je Hajduk svoju zvijezdetinu (za razliku od Dinama, Hajduk je imao ogromnu zvijezdu :mrgreen: ) skinuo na pripremama u Australiji, meni se čini 1988g.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 feb 2010, 01:30

Pred oko 5000 gledatelja na suncem okupanom Maksimiru Dinamo je s pola snage pobijedio vrlo slabe Sesvete 6-0.
Strijelci:
1-0 Dodo 1.
2-0 Mandžo 21.
3-0 Mandžo 31.
4-0 Badelj 54.
5-0 Tomečak 68.
6-0 Mandžo 82

Dinamo je šampionski krenuo u polusezonu. Već nakon 50-tak sekundi je poveo. Sammir je probio desni bok, ubacio prizemnu loptu u 16-erac gdje je neometan bio Dodo i u svojoj prvoj službenoj utakmici za Dinamo zabio u 1.min, to je i novi rekord. Dinamo je nastavio s pas igrom i kombinatorikom što je zadavalo dosta problema gostima a do novog gola je došao u 21.min kada je Dodo loptu proslijedio do Mandžukića koji zabija za udvostručenje vodstva. Dodo u 25.min izlazi zbog ozljede a ulazi mladi Kramarić. Nakon duge lopte u 31.min Mandžukić je bio priseban i zabio pored nemoćnoga vratara gostiju Banovića. U nastavku Dinamo je dominirao i kontrolirao utakmicom i zabio je još 3 vrlo lijepa zgoditka. Svoj debi u Dinamovom dresu zabilježio je 17-godišnji Šime Vrsaljko koji je odigrao svih 90.min vrlo dobro. Vratio se i Tomečak zgoditkom nakon ozljede i operacije trbušnoga zida na radost svih pristalica plavih. U narednom 19.kolu Dinamo ide u goste Osijeku, susret se igra u subotu 6.3. u 20:15h
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2010, 12:32

dubrava je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:
Jest, imali su, samo je bila malena, sićušna koja je bila u onom jednom kockastom kvadratiću. Više je ličila na neku mrljicu nego na zvijezdu :mrgreen: A sad, kad su je skinuili, to ne znam.
Znam da je Hajduk svoju zvijezdetinu (za razliku od Dinama, Hajduk je imao ogromnu zvijezdu :mrgreen: ) skinuo na pripremama u Australiji, meni se čini 1988g.
Jeste imao je Dinamo petokraku bas kao o svaki Hrvatski klub ali i vecina jugoslovenskih.Znam da sam cuo price da je Hajduk imao najvecu zvezdu tada na grbu i da su ga smatrali najjugoslovenskim klubom tada,pas kao sto ga i sada zbog najvece sahovnice smatraju najhrvatskim klubom.Takodje za to skidanje zvezde sa Hajdukova grba 1988.god u Melbournu cuo sam da je tada bilo slavlje ravno onome kada je Hrvatska dobila nezavisnost.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 feb 2010, 12:39

cuj kolika je bila, poput kugle zemaljske, tamo gdje je kod hajduka sada sahovnjaca bila je petokraka. jedino je kod dinama u komunizmu sahovnjaca prednjacila nad petokrakom

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 feb 2010, 15:25

Dinamo opet rastavio Sesvećane. Ja ne znam koji se klinac oni natječu u prvoj ligi. Da je pametan, njihov predsjednik Zubak pare bi preusmjerio u nesto drugo, korisnije i za njega i za društvo, a ne plaćati ove amatere.. Samo se džabe brukaju.

off topic - vezano za zvijezdu u grbu Hajduka. Današnji Hajdukov grb je identičan, tj. isti onakav kakav je bio i kad je klub i osnovan odobrenjem Carskog namjesništva u Zadru 1911.g. Zvijezdu u grb su Hajdukovci stavili za vrijeme drugog svejtskog rata, ako se ne varam, kad se nisu htjeli natjecati u Prvoj talijanskoj ligi. Sad samo ne znam da li su zvijezdu stavili svojevoljno ili je bila nametnuta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 02 mar 2010, 15:18

Navijači u Zagrebu su teška sramota. Jedva ih 2 000 dođe.. nema opravdanja, iako sam dinamovac (nikako BBB) ovo je sramota i trebali bi učiti od Torcide. A Zagreb je 5 puta veći od Splita....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2010, 15:28

Budimo realni, nije baš Maksimir tako lijep stadion. Nekima se ne ide upravo radi toga, drugi već znaju da će Dinamo dobiti , pa im lijeno ići, a neki nisu jednostavno voljni da idu na stadion. BBB ima uvijek, i to je neosporivo, ali svakako da je sramotno da bude samo 2000 ljudi na tribinama Maksimira , a tako jaka i kvalitetna ekipa.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.