Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nick
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la nick » 22 avg 2009, 21:23

JameS je napisao/la:
noah je napisao/la:To je za sve seronje i panetnjakovice koje su ga kritikovali prosle godine... sta mislite za armeniju? hocel ga ciro ubacit umjesto ibre?
on je od Ibricica 10 puta bolji igrac ;)
nece nego mjesto misimovica...a ibricic ima svoje mjesto u prvih 11 orilo gorilo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 avg 2009, 21:25

JameS je napisao/la:
noah je napisao/la:To je za sve seronje i panetnjakovice koje su ga kritikovali prosle godine... sta mislite za armeniju? hocel ga ciro ubacit umjesto ibre?
pjanic ako bi ulazio ne bi mijenjao ibru vec misimovica ( i mislim da je tako vec ciro odlucio), ibra je bio dobar na lijevoj strani u belgiji, stalno je probijao, sto bi ga izvlacili iz repke?

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 22 avg 2009, 21:32

hvala Bogu pa je i njega krenulo, nije dzaba vaha prije pocetka kvalifikacija rekao da ce pjanic ubrzo bit nas najbolji igrac,,,, svaka cast za odlican gol

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 avg 2009, 21:35

odlican gol...svaka cast i ovom delgadu...bas je lijepo naseg zmaja uposlio..odlican puluvolej..ovo se ne brani
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 22 avg 2009, 21:37

dzenidm je napisao/la:hvala Bogu pa je i njega krenulo, nije dzaba vaha prije pocetka kvalifikacija rekao da ce pjanic ubrzo bit nas najbolji igrac,,,, svaka cast za odlican gol
e moj vaha, imas li daha
još jedna tekma na tebe cekagdje ti je emir
taj stari nemir
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 avg 2009, 21:40

nick je napisao/la:
JameS je napisao/la:
nece nego mjesto misimovica...a ibricic ima svoje mjesto u prvih 11 orilo gorilo
ovo za Ibricica si u pravu. protiv Irana je Ciro pomjerio Bajramovica negdje na bekovsku poziciju da bi napravio mjesto za svog Ibragu. mislim da je to vec malo previse....

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 22 avg 2009, 22:02

kaakve to ima veze sto je bajramovica stavio na desni bok kad je to njegova prirodna pozicija , ako se sjecas tu je debitovao za reprez i odlicno se snasao, mislim da je upravo bajram idealno rjesenje na desnom boku

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 avg 2009, 22:08

ma nek ga gura jer svaki trener gura svog miljenika....pa ako upali upali
ancheloti-sheva
wenger-cesc
guardiola-busqets
...
ima jih jos al neka treneri najbolje znaju
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 22 avg 2009, 22:20

calcio je napisao/la:
nick je napisao/la:
JameS je napisao/la: on je od Ibricica 10 puta bolji igrac ;)
ovo za Ibricica si u pravu. protiv Irana je Ciro pomjerio Bajramovica negdje na bekovsku poziciju da bi napravio mjesto za svog Ibragu. mislim da je to vec malo previse....
sve je to ok i ja volim ibragu ali vidijeli ste protiv irana da ibro(lose odigrao skroz na kosevu) i pjanic zajedno ne idu. u ovom trenutku za mene igra bolje miralem bez dileme. protiv belgije senijad je igrao lijevo zato sto nije bilo salihovica, netreba sad rizikovati drugi put stavljajuci ga na poziciju koja nije njegova.

ja bih ovako:

................begovic...............
...pandza.....nadarevic...spaha...
bajramovic...................hrgovic ili jahic
.................rahimic...................
........pjanic..............salihovic.....
...........ibisevic.........dzeko.........

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2009, 22:32

Miralem je proradio, tek mu je 19 godina. Koliko sam pljuvao po njemu i sada je proradio, kako volim kada me neki igrač iz repke demantuje. :mrgreen:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 22 avg 2009, 22:35

ovo za Ibricica si u pravu. protiv Irana je Ciro pomjerio Bajramovica negdje na bekovsku poziciju da bi napravio mjesto za svog Ibragu. mislim da je to vec malo previse....[/quote]

sve je to ok i ja volim ibragu ali vidijeli ste protiv irana da ibro(lose odigrao skroz na kosevu) i pjanic zajedno ne idu. u ovom trenutku za mene igra bolje miralem bez dileme. protiv belgije senijad je igrao lijevo zato sto nije bilo salihovica, netreba sad rizikovati drugi put stavljajuci ga na poziciju koja nije njegova.

ja bih ovako:

...........ibisevic.........dzeko.........[/quote]

prvo pjanicu svaka cast samo me interesuje gdje su sada oni sto su govorili da je pjanic slabiji od stilica, a drugo sto se tice ove postavke gdje ti je jedina dvouma e vidis tu bi mogao da igra ibricic jer momak je sve utakmice odigrao dobro, a kada je nesto dobro to ne treba mijenjati a pjanketu svakako dati priliku ali mjesto misketa, naravno mislim samo slijedecu utakmicu a onda ko se bolje pokaze on ili ibricic pa neka igra protiv turske, a i ja svakako dajem prednost pjanketu.
U ime Gospodara...

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 avg 2009, 22:37

noah je napisao/la:ja bih ovako:

...........ibisevic.........dzeko.........
umjesto pandze mravac (bio je boli od pandze protiv irana),spaha centralni odrambeni, bajramovic sigurno ne ide u prvu postavu vec muratovic,
to je dovoljno ovo je ionako tema za miralema

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 22 avg 2009, 23:19

Sega je porediti Pjanica i Ibru ...svakog naseg reprezentativca cijenim ali Pjana je takav talenat da je to cudo...i ako ga povrede zaobidju tesko da ce mu Ibricic moci parirati u bilo kojem aspektu igre...a i po klubovima se vidi ko je gdje!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 avg 2009, 23:26

Miralem ime mu je ono pravo Bosansko, a tamam za francuske lige... Vole oni jezik lomit, dok izgovaraju imena igrača :lol:

Ali, onaj go što je dao, kad gledaš izgleda jednostavno, ali Garantujem da 95% napadača u svijetu nebi na onakav ležeran način zakucali loptu u go ko Miralem... Prava majstorija, šut punim lopta napravi žabicu i go... Većina igrača koji bi to pokušali, fulili bi 100 %...

Bravo Pjaniću, TalentČino... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 avg 2009, 23:40

navijačima pojedim kao i ćiri nije fer za semira štilića niko ga nespominje a selektor poljske kaže da bih ga odmah zvao jer je najbolji vezni igrač u poljskoj i u našoj ligi je najbolji neke mi stvari nisu jasne nikako :evil: :evil: :evil:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 avg 2009, 23:43

harinjo je napisao/la:navijačima pojedim kao i ćiri nije fer za semira štilića niko ga nespominje a selektor poljske kaže da bih ga odmah zvao jer je najbolji vezni igrač u poljskoj i u našoj ligi je najbolji neke mi stvari nisu jasne nikako :evil: :evil: :evil:
Buraz, bio sam na Koševu kad smo sa Iranom igrali, Miralem je razvaljivoo...
Poraz mi i nije teško pao, jer je riječ o prijateljskoj utakmici, ali ipak sam bio ljut ko puška upravo zato što semir nije dobio šansu...

Ali ipak postoji tema i o semiru
Željo i samo Željo...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2009, 23:45

harinjo je napisao/la:navijačima pojedim kao i ćiri nije fer za semira štilića niko ga nespominje a selektor poljske kaže da bih ga odmah zvao jer je najbolji vezni igrač u poljskoj i u našoj ligi je najbolji neke mi stvari nisu jasne nikako :evil: :evil: :evil:
Slazem se, Stilica nepravedno zapostavljaju..Sad ce ti poceti govoriti da mrzis Pjanica, i da si sigurno iz Sarajeva cim gotivis Semira.. Nasa posla. :oops:

I Miralem i Semir su armirani betoni od igraca. :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 avg 2009, 23:51

ayane jarane poljska je realno jače reprezentacija od nas pa ga hoće sjećate se đžeke kada ga je selektor česke htio zvati mogli smo ga izgubit ko zlatana ćiro priča treba da je jači na treninzima nek je radeljić jak i mravac ja mu se nikad više nebi odazvo prijateljska izmjena koliko hoćeš a neda mu huseinović pametan zovne ga da navija sa tribina nemoj ga ni zvatii a miralem pyanić je novi misimović budućnost B I H samo još da vedo uđe u formu i to je to baraž 100 %%%%% SRETNO ZMAJEVIII da hoće ivica osim preuzeti repku e tek bi onda bilievropski brazill VOLIM TE BOSNO

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 22 avg 2009, 23:51

upravu je @adebisi kad govori da ima puno dvolicnih i licemijernih osoba ovde i po ostalim forumima koji i nemisle dok lupetaju po tastaturi.
npr. kad je izaslo ono o begovicu kao da je htio za kanadu da igra ovde a pogotovo na "portalu" reprezentacija tacka net bilo je preko 100 komentara od debila, seljaka, bosancerosa nekulturnih koji su uvrijedjivali, mater ****, govorili da je izbjeglica, psovali sve zivo covjeku bez razloga. ja sam taj dan napisao email adminima te stranice da izbrisu te komentare.
za pjanica, koji je u osamnestoj godini presao u najaci francuzki klub, govorili da nevrijedi nista jer nije odma standardni postao i da nije kalibar za repku..
za salihovica neki livadic provalio da nije standardni u hoffenheimu a vidijeli ste nosi traku kapitena kad nema nillsona..
mogao bih do sutra ovako nastavit al mi je mrsko :evil:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 avg 2009, 23:57

harinjo je napisao/la:ayane jarane poljska je realno jače reprezentacija od nas pa ga hoće sjećate se đžeke kada ga je selektor česke htio zvati mogli smo ga izgubit ko zlatana ćiro priča treba da je jači na treninzima nek je radeljić jak i mravac ja mu se nikad više nebi odazvo prijateljska izmjena koliko hoćeš a neda mu huseinović pametan zovne ga da navija sa tribina nemoj ga ni zvatii a miralem pyanić je novi misimović budućnost B I H samo još da vedo uđe u formu i to je to baraž 100 %%%%% SRETNO ZMAJEVIII da hoće ivica osim preuzeti repku e tek bi onda bilievropski brazill VOLIM TE BOSNO
Burazeru, ja ipak mislim, kad Ćiro ubaci Semira, on će Orat Zemlju od želje da se dokaže... možda je i to neki fazon kod Ćire... Znaš da je i Pjanića držo na klupi, pa ga razvlačio... a svi su ga htjeli... I onda od jednom Pjanić počeo protiv Irana, Rasturio...
Željo i samo Željo...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Sheyi i 53 gosta.