Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Kenonan je napisao/la:Inace, gledao kraj Koreja BiH, ko je ovaj komentator, blage veze on sa rukometom nema.
Izbornik BiH zove minutu odmora dok traje napad BiH i baca karton na zapisnicki stol sekundu prije nego igrac BiH postize gol, cista krivica izbornika, komentator drvlje i kamenje po sucima![]()
tipicno balkanski, "sudije nas kradu".
Sto ti peres covjece prvo o kosarci sad ovdje navijaj za hrvatsku i uzivaj

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako mi je krivo zbog ove veceras utakmice.

Nije bitno, samo kazem da je izbornik Qatara Zovko Dragan.
Nasi samo solidni, pojedinacno par sjajnih talenata ali kao ekipa nepostoje, Goluza ko mehanicar koji razmontira motor na dijelove i onda ne zna sastaviti nazad. Koji antitalent.
Nasi samo solidni, pojedinacno par sjajnih talenata ali kao ekipa nepostoje, Goluza ko mehanicar koji razmontira motor na dijelove i onda ne zna sastaviti nazad. Koji antitalent.
Ziceri su nas skarali. Fulili smo ih 7-8 plus onaj zadnji sut. Malo su i sudije kenjale ali dobro. Steta sto ne dobismo jer se bodovi prenose a koreanci ce sigurno proc
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
- Kontakt:
Neka sudije idu da beru pamuk to je za njih
Zar ne ide knock-out faza ?moRAja je napisao/la:Ziceri su nas skarali. Fulili smo ih 7-8 plus onaj zadnji sut. Malo su i sudije kenjale ali dobro. Steta sto ne dobismo jer se bodovi prenose a koreanci ce sigurno proc
ZELJEZNICAR 1921!
Nisam upoznat ali mislim da je sistem ko na seniorskom. Zna li ikohamzaTM87 je napisao/la:Zar ne ide knock-out faza ?moRAja je napisao/la:Ziceri su nas skarali. Fulili smo ih 7-8 plus onaj zadnji sut. Malo su i sudije kenjale ali dobro. Steta sto ne dobismo jer se bodovi prenose a koreanci ce sigurno proc
Ja kako znam Knock-out odmahmoRAja je napisao/la:Nisam upoznat ali mislim da je sistem ko na seniorskom. Zna li ikohamzaTM87 je napisao/la:Zar ne ide knock-out faza ?moRAja je napisao/la:Ziceri su nas skarali. Fulili smo ih 7-8 plus onaj zadnji sut. Malo su i sudije kenjale ali dobro. Steta sto ne dobismo jer se bodovi prenose a koreanci ce sigurno proc

Mislim da se spajaju A i B te C i D, prve 4 idu dalje sto znaci da je u 1/8 finala dvije grupe sa po 8 ekipa i naravno igraju se tri meca protiv ekipa sa kojima nismo igrali. U 1/4 idu po 4 ekipe od ove dvije grupe i tu se igra na ispadanje.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
moRAja je napisao/la:Nisam upoznat ali mislim da je sistem ko na seniorskom. Zna li ikohamzaTM87 je napisao/la:Zar ne ide knock-out faza ?moRAja je napisao/la:Ziceri su nas skarali. Fulili smo ih 7-8 plus onaj zadnji sut. Malo su i sudije kenjale ali dobro. Steta sto ne dobismo jer se bodovi prenose a koreanci ce sigurno proc
Igra se Knock out faza tj 16 finala 1/4 finale 1/2 i finale
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Men%2 ... ampionship" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnje Svijetsko prvenstvo u Grckoj odmah Knock out faza ide
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 14 jul 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Moze bit da je knock out. Ko ce to hranit igrace jos jedan krug u grupama 

Knock - out faza je nakon odigranih susreta svako sa svakim u grupnoj. Igra se po principu prvi u grupi A sa četvrtim u grupi D ( lupam, jer ne znam koje se grupe križaju ). Tako je kazao mislim Spaho večeras kada je komentarisao. Znači, bitno je iz razloga, što odigraš bolje, lakšeg protivnika dobivaš.
Nešto o utakmici. Kao što reče @moRaja, ziceri i sudije su nas uništili. Svaka čast momcima, onako se bori za Jednu i Jedinu ! Nadam se najboljem, kao i svi ovdje koji prate reprezentaciju BiH.
Sretno momci, i samo naprijed !
Nešto o utakmici. Kao što reče @moRaja, ziceri i sudije su nas uništili. Svaka čast momcima, onako se bori za Jednu i Jedinu ! Nadam se najboljem, kao i svi ovdje koji prate reprezentaciju BiH.
Sretno momci, i samo naprijed !

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Igra se knock-out odmah, izgleda da su asevi iz IHF-a (inače smeća od organizacije) shvatili da je to znatno uzbudljivije od umaranja igrača igranjem nepotrebnih i neatraktivnih utakmica.
Hayley <3
http://www.ihf.info/files/Uploads/Docum ... 202013.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Osmina finala se igra, krizaju se A i B, C i D grupe.
Sve pise.
Osmina finala se igra, krizaju se A i B, C i D grupe.
Sve pise.
Ma da smo igrali protiv Gvatemale namučila bi nas kad bi joj bilo dosuđeno 7 sedmeraca...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Mi se krizamo sa grupom D tj Spaniom,Svedskom,Egiptom itd....
DramaYucca je napisao/la:Mi se krizamo sa grupom D tj Spaniom,Svedskom,Egiptom itd....
http://www.scoresway.com/?sport=handbal ... tion&id=73" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra Madare dobiti jer oni su pod imperativom pobjede jer su danas izgubili ako od nas zijane tesko mogu dalje
Sutra Madare dobiti jer oni su pod imperativom pobjede jer su danas izgubili ako od nas zijane tesko mogu dalje
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 14 jul 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Men%2 ... ampionship" onclick="window.open(this.href);return false; Da 1/8 finala se igra evo nasao sam ovaj link
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.