Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Vidi se iz prikazanogneno#4 je napisao/la:Nemoj tako, Dejo radi![]()
![]()
![]()
to si upravu,dovode nek polu igrace iz srbije,veze nemaju.....i odu nakon 3 mjeseca,al jbga. uprava je taka.....mogli su sad sa malo para dovest jazvina i tuljkovica i imali bi finu ekipu,a vako vogosca nas dobija koja je u zadnji tren jedva skupila igraca da igra ligukksiroki je napisao/la:Zavist je najveci problem djela uprave Zrinjskog , umjesto da uspostave suradnju s nama oni dovode neke igrace iz Srbije i CG koji svojom kvalitetom nemogu igrati ligu HB a nasuprot tome su mogli uzeti 4-5 nasih mladih igraca + 2-3 solidna bh igraca iRosas7 je napisao/la:kazu skup pogon,ahahah u zadnjih nekoliko godina najlosiji sigurno......zna se sta je,ne sjede vise i sti u upravi ht-a i elektroprivrede pa nema parakksiroki je napisao/la:Kako citam odustaju od njihovog angazmana e sad jeli info tocan nisam siguran, kazu da nema para.
2-3 svoja klinca (Hasandic i co.) i bez problema su solidan prvoligas , naravno na celo postaviti trenera koji zeli raditi .
ja sam iz citluka i slazem se s tobom. i ove godine ste nam dali dva igraca na posudbu i hvala vam na tome, nadam se da cemo nastaviti suradivati i dalje, a vama sretno u nlb ligi i da ostavrite sto vise pobjedaKevin je napisao/la:nazalost umjesto da surađuju sa Širokim, onaj Miloš ili kako već je pljuvao po nama preko novina..a i onda je Suton lijepo odgovorio da on može pljuvat a Široki će uvijek biti tu za sve hr klubove (Zrinjski, Brotnjo, Čapljina itd) i pomoć koliko bude mogao..
jedan svjež primjer, junior Zrinjskog, talent..Široki nudi neke pare, % od transfera i 2-3 igrača na posudbu, međutim, uprava Zrinjskog se sili, oće 50 000 + za dečka (!!)..naravno naši rekli ni čut, sada Zrinjski tog istog nudi od Šibenika, Splita, Dubrovnika itd..naravno kasno...i naravno uništili su dečku možda karijeru
istina u kosarci jeste institucija najveci klub,al nama ne treba vas pomoc,hvala mozemo i samifelix123 je napisao/la:Ne radujem se nicijoj nesreci ,al ne mogu rec da mi je nesto pretjerano zao što Zrinjski propada ,valjda ce na grešakama učiti
Baš ovo što je @kk široki rekao "Zavist je najveci problem djela uprave Zrinjskog , umjesto da uspostave suradnju s nama oni dovode neke igrace iz Srbije i CG "
Iako Mostarci ne zele to priznat mi smo institucija za opcenito sport u BiH ,a da ne govorim za BH košarku
Brotnjo ,Grude ,Posusje godinama opstaju upravo zbog nas ,to mogu bez lazne skromnosti reci
Vi i Čapljinci to još ne shvacate i gledate na nas kao na nekakve neprijatelje (vec sam puno puta govorio o svom iskustvu u mostarskoj dvorani ,Skenderija je mala beba kakve su uvrede te veceri letjele na nas racun )al kad odjednom eksplodira vijest o gasenju kluba (kao sto je sa Slobodom slucaj bio ,nazalost) pitat cete se kako zasto
Nazalost ovakva ista situcaija je i u nogometu gdje gospodin Vidacak sve svoje neuspjehe pripisuje drugima ,najcesce "škutorima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.