Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Puma » 18 jan 2011, 01:10

miky_hz je napisao/la:
Puma je napisao/la:Vidi se da ti seici pojma nemaju i da se Mancini tu nista ne pita
E bas je sejk taj njihov cuo za tamo nekog Alou Diarru ....sigurno je njegova dugogodisnja zelja :mrgreen:
ne kontam :?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2011, 01:12

Puma je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Puma je napisao/la:Vidi se da ti seici pojma nemaju i da se Mancini tu nista ne pita
E bas je sejk taj njihov cuo za tamo nekog Alou Diarru ....sigurno je njegova dugogodisnja zelja :mrgreen:
ne kontam :?
Hocu da kazem da ovaj sigurno nije izbor tamo nekog sejka,nego nekoga ko je u fudbalu profesinalno...jel nesto nevjerujem da je taj isti sejk prije cuo za ovog Diarru i za dosta ovih igraca koji su stigli vec u City
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2011, 01:19

Pa dobro, nije mozda bas ni seikova zelja, al mi nekako nije Mancinijev stil :D a uostalom sta ce im covjek od 30 godina, bolje im je da misle na buducnost, u francuskoj ima odlicnih mladih zadnjih veznih ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jan 2011, 01:42

Puma je napisao/la:Pa dobro, nije mozda bas ni seikova zelja, al mi nekako nije Mancinijev stil :D a uostalom sta ce im covjek od 30 godina, bolje im je da misle na buducnost, u francuskoj ima odlicnih mladih zadnjih veznih ;)
Gdje nije njegov stil, on bas voli ove igrace tipa Ture, Diara, De Jong, Barry, Viera..itd, ove razbijace ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 jan 2011, 03:30

Devil je napisao/la:Potpuno bespotrebno gomilanje igraca,no nista i ne treba da nas cudi kada je City u pitanju,ima on tu jos mnogo opcija sa ovakvim igracima i dva klasicna zadnja vezna te jos dva kao ispomoc su mu sasvim dovoljna,ali to Bin Zayedu izgleda nije dovoljno te zeli jos da se rasipa.
zakrpa Djavole :mrgreen:
neko ko se nece buniti da sjedi na klupi i nece dici prosjek plate jer vjerovali ili ne i na to seici razmisljaju
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

modni mis
Kontakt:

Post Postao/la modni mis » 18 jan 2011, 11:07

slika

Ovako bi za City najbolje bilo.
BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 jan 2011, 13:34

Jašta bi, ne može ti Silva nikad igrat desno krilo, Milner centralnog veznjaka i Zabaleta ne može prismrdit bočnom kad je Richards zdrav. A pitanje je kako bi se i Tevez snašao na toj poziciji lijevog krila.

Mislim da ipak Mancini zna šta je najbolje za njegov tim, iako nekad ima stvarno dosta nelogičnih odluka.

modni mis
Kontakt:

Post Postao/la modni mis » 18 jan 2011, 14:48

Bosco je napisao/la:Jašta bi, ne može ti Silva nikad igrat desno krilo, Milner centralnog veznjaka i Zabaleta ne može prismrdit bočnom kad je Richards zdrav. A pitanje je kako bi se i Tevez snašao na toj poziciji lijevog krila.

Mislim da ipak Mancini zna šta je najbolje za njegov tim, iako nekad ima stvarno dosta nelogičnih odluka.
Nije to bas cisto desno krilo.Pa kako A.Johnson igra na istoj poziciji.Silvu sam par puta gledao i ima sjajan sut i centarsut lijevom nogom sa desne strane.A Zabaleta je 3 puta prodorniji igrac od Richardsa i ovaj mu prismrdit ne moze.A ne znam ko bi mogao biti prednji vezni osim Milnera.
BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 18 jan 2011, 14:52

Balotelli: Boljši smo od Barce in Reala

Mario Balotelli je prepričan, da ima Manchester City s prihodom Edina Džeka najboljši napad na svetu. Celo naveza Barcelone Lionel Messi-David Villa-Andres Iniesta se po njegovem ne more primerjati z njim. "Menite, da smo jaz, Carlos Tevez in Edin Džeko slabi? Obstaja boljši napad na svetu? Zame ne. Boljši smo tudi od Barcelone in Reala," je dejal kontroverzni napadalec, ki je ob tem še povedal, da je Roberto Mancini boljši trener od Joseja Mourinha: "Mancini je najpomembnejši trener, ki sem ga do zdaj imel. Kmalu bo najboljši na svetu. Kot oseba je 10 kilometrov pred Mourinhom."

Balotelli se je nato dotaknil še Messija, za katerega meni, da si ni zaslužil zlate žoge: "Menim, da si Messi ni zaslužil zlate žoge, moral bi jo dobiti Wesley Sneijder." Italijanskega reprezentanta so pred časom povezovali z vrnitvijo v Milano, a tokrat bi naj okrepil vrste AC Milana. Do prestopa za zdaj ni prišlo, predsednik rdeče-črnih Silvio Berlusconi se je namreč odločil za Antonia Cassana, za katerega meni, da je najboljši nogometaš v Italiji. "Ali je Berlusconi naredil napako ali pa ne pozna Balotellija," je v svojem slogu zaključil Balotelli.

evo jedan slovenski portal pise ovo da je balotelli izjavio ...svaka mu cast
jedna i jedina bih

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jan 2011, 14:55

Haha Balloteli je bas on killing spree sa ovim izjavama i provokacijama. Lud je decko skroz, ali neka, tako i treba. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 jan 2011, 14:59

Baloteli je ovdje rekao cistu istinu, logicno je da je City visestruko kvalitetniji od slabasnih spanskih klubova.
Dio Arsenala

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 15:00

modni mis je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Jašta bi, ne može ti Silva nikad igrat desno krilo, Milner centralnog veznjaka i Zabaleta ne može prismrdit bočnom kad je Richards zdrav. A pitanje je kako bi se i Tevez snašao na toj poziciji lijevog krila.

Nije to bas cisto desno krilo.Pa kako A.Johnson igra na istoj poziciji.Silvu sam par puta gledao i ima sjajan sut i centarsut lijevom nogom sa desne strane.A Zabaleta je 3 puta prodorniji igrac od Richardsa i ovaj mu prismrdit ne moze.A ne znam ko bi mogao biti prednji vezni osim Milnera.
E bas si me nasmijo :lol: :lol:
Cuj Zabaleta bolji od Mike :roll: :shock:
1921-2011

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jan 2011, 15:11

roki_ze je napisao/la:Balotelli: Boljši smo od Barce in Reala

Mario Balotelli je prepričan, da ima Manchester City s prihodom Edina Džeka najboljši napad na svetu. Celo naveza Barcelone Lionel Messi-David Villa-Andres Iniesta se po njegovem ne more primerjati z njim. "Menite, da smo jaz, Carlos Tevez in Edin Džeko slabi? Obstaja boljši napad na svetu? Zame ne. Boljši smo tudi od Barcelone in Reala," je dejal kontroverzni napadalec, ki je ob tem še povedal, da je Roberto Mancini boljši trener od Joseja Mourinha: "Mancini je najpomembnejši trener, ki sem ga do zdaj imel. Kmalu bo najboljši na svetu. Kot oseba je 10 kilometrov pred Mourinhom."

Balotelli se je nato dotaknil še Messija, za katerega meni, da si ni zaslužil zlate žoge: "Menim, da si Messi ni zaslužil zlate žoge, moral bi jo dobiti Wesley Sneijder." Italijanskega reprezentanta so pred časom povezovali z vrnitvijo v Milano, a tokrat bi naj okrepil vrste AC Milana. Do prestopa za zdaj ni prišlo, predsednik rdeče-črnih Silvio Berlusconi se je namreč odločil za Antonia Cassana, za katerega meni, da je najboljši nogometaš v Italiji. "Ali je Berlusconi naredil napako ali pa ne pozna Balotellija," je v svojem slogu zaključil Balotelli.

evo jedan slovenski portal pise ovo da je balotelli izjavio ...svaka mu cast
Džeko, Tevez i ja bolji smo od Messija, Inieste i Ville

Čovjek koji izaziva dosta pažnje i van terena praveći razne skandale, vjeruje da je Manchester City u ovom trenutku jedan od najboljih timova svijeta

Jedan od najkontraverznijih igrača u svijetu nogometa je Mario Balotelli. Čovjek koji izaziva dosta pažnje i van terena praveći razne skandale, vjeruje da je Manchester City u ovom trenutku jedan od najboljih timova svijeta. Usudio se čak reći da su Građani bolji od Reala i Barcelone. On vjeruje da zajedno sa Tevezom i Edinom Džekom trenutno čine najbolji napad na svijetu, a ističe da se međusobno ne takmiče sa Barcinim triom, Messi, Villa, Iniesta, napomenuvši da su bolji od njih.

“Da li mislim da smo Tevez, Džeko i ja loši? Ima li boljih u svijetu? Za mene ne. Ni u Barceloni ni u Realu”, kazao je Balotelli.

Italijan je treneru Reala poručio da treba odrasti.

“Mourinho je najbolji trener na svijetu, ali kao čovjek ima puno toga za naučiti o pristojnosti”, ističe Balotelli i hvali svog sadađnjeg menaždera Roberta Mancinija:

"Mancini je najvažniji trener kojeg sam imao. Ubrzo će biti najbolji na svijetu. Kao čovjek on je 10 km ispred Mourinha", izjavio je napadač Cityja napomenuvši da Messi nije zaslužio Zlatnu loptu. Po njegovom mišljenju ona je trebala pripasti Wesleyu Sneijderu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 15:20

Esii TM87 je napisao/la:
modni mis je napisao/la:

E bas si me nasmijo :lol: :lol:
Cuj Zabaleta bolji od Mike :roll: :shock:
On nije nigde napisao da je bolji,nego da je prodorni,sto je upravu.Ali u ovakvoj postavci Mancinia uopste mu netrebaju toliko prodorni bekovi,vidis da i Aca vise nije onaj stari vise je sada okrenut defanzivi nego ofanzivi,tako da ce Micah zauzeti svoje mesto uz aut liniju.
Sa sastavom se tu i tamo slazem,s tim da Silva sigurno nece igrati levo krilo nego desno ili poluspica,dok Tevez nece imati fiksnu poziciju nego ce da igra jednu vrstu lutajuceg napadaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 15:26

Prodorniji da,ali zato u defanzivi propuh.Zato kad se u porede u globalu,Zabaleta nemoze meda naspram Mike.
Plus ovaj dijete City-a jos reprezentativac.
1921-2011

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 18 jan 2011, 15:30

ma micah je najmanje 2 puta bolji igrac od zabalete al necu u to ulazit, samo da kazem onom kako silva ne moze igrat desno krilo a za repku je gotovo sve tekme igrao po desnoj strani, a ako pratis i city i ovdje silva igra sve u vezi rotira se cesto i cesto ga mozes vodjeti i na desnoj strani, a isto tako milner cesto igra na poziciji ofanzivnog a tako je igrao i u aston villi iako mu je prirodna pozicija krilo... previse igras fma..

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jan 2011, 15:31

Devil je napisao/la: On nije nigde napisao da je bolji,nego da je prodorni,sto je upravu.Ali u ovakvoj postavci Mancinia uopste mu netrebaju toliko prodorni bekovi,vidis da i Aca vise nije onaj stari vise je sada okrenut defanzivi nego ofanzivi,tako da ce Micah zauzeti svoje mesto uz aut liniju.
Sa sastavom se tu i tamo slazem,s tim da Silva sigurno nece igrati levo krilo nego desno ili poluspica,dok Tevez nece imati fiksnu poziciju nego ce da igra jednu vrstu lutajuceg napadaca.
Aca nije onaj stari zbog povrede, mislim da ce sad kad se oporavio ponovo prodirati po svojoj strani i slati upotrebljive centarsuteve (vec je bilo toga protiv Vukova), pogotovo sad kad je dosao Dzeko (nekako imam osjecaj da ce njih dvojica najbolje saradjivati, naravno koliko je to moguce). Za Silvu i Teveza si 100% upravu. Protiv Wolvesa je Tevez igrao upravo tu neku vrstu lutajuceg napadaca, i odigrao maestralno, mislim da ce tako biti i u buducnosti ,osim protiv velikih timova i u velikim utakmicama, kad ce Mancini da igra catanaco. :)

Ja ne mogu docekati potpuno spremnog Silvu i Dzeku, predvidjam brdo golova i lijepih akcija. Nisam nikad puno gledao Ballotelija, jel' on u stanju da igra lijevo? Ili moze Tevez lijevo, Dzeko u sredini, Balloteli desno, a Silva iza njih. To bi vec bio najubojitiji napad EPL-a, o cemu sanjaju navijaci Citya.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 15:37

tanzla je napisao/la:
Devil je napisao/la: On nije nigde napisao da je bolji,nego da je prodorni,sto je upravu.Ali u ovakvoj postavci Mancinia uopste mu netrebaju toliko prodorni bekovi,vidis da i Aca vise nije onaj stari vise je sada okrenut defanzivi nego ofanzivi,tako da ce Micah zauzeti svoje mesto uz aut liniju.
Aca nije onaj stari zbog povrede, mislim da ce sad kad se oporavio ponovo prodirati po svojoj strani i slati upotrebljive centarsuteve (vec je bilo toga protiv Vukova), pogotovo sad kad je dosao Dzeko (nekako imam osjecaj da ce njih dvojica najbolje saradjivati, naravno koliko je to moguce). Za Silvu i Teveza si 100% upravu. Protiv Wolvesa je Tevez igrao upravo tu neku vrstu lutajuceg napadaca, i odigrao maestralno, mislim da ce tako biti i u buducnosti ,osim protiv velikih timova i u velikim utakmicama, kad ce Mancini da igra catanaco. :)

Ja ne mogu docekati potpuno spremnog Silvu i Dzeku, predvidjam brdo golova i lijepih akcija. Nisam nikad puno gledao Ballotelija, jel' on u stanju da igra lijevo? Ili moze Tevez lijevo, Dzeko u sredini, Balloteli desno, a Silva iza njih. To bi vec bio najubojitiji napad EPL-a, o cemu sanjaju navijaci Citya.
Nije to do povrede,nego je njemu Mancini dao zadatak da vise paznju obrati na svoj gol,jer gore ima atomski napad,te ultra ludog Yayu i ne treba im toliko,tek ako ne bude toliko ofanzivan napad onda ce i on da krene gole,protiv Wolwesa je imao nekoliko prodora koji se rezultirali dobrim centarsutem te onaj jedan sut sa 35 metara.No svakako da ovo nije njegova prava forma i da ce polako da ulazi u formu i onda od sledece sezone ocekujem njega u pravom licu.

Pazi sto se tice Ballotellia,Teveza i Dzeko,99% sam siguran da oni nece igrati zajedno,ustvari nece sigurno jer je to previse opasno,u praksi to su tri klasicna spica,sa tim da se Tevez i Mario koriste na krilima.
Napad ce i kada se Ballotelli vrati biti Dzeko i Tevez a Silva iza ili po strani.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jan 2011, 15:46

Ma meni je to za zatvora, ne dati Kolarovu da probija i centrira. Isto kao sto mi je za samara da ne isproba ovaj atomski napad bar u utakmicama protiv nekih nizerazrednih protivnika (?!), ukoliko jos uvijek ima takvih u Engleskoj. :)
Protiv Arisa ako nista, mogu izvesti ultra ofanzivnu ekipu. :mrgreen:

I upravo tako, Kolarov probio par puta, imao strasan sut, strp'o u dzep Jarvisa i dovoljno da mu ovo bude najbolja tekma kako je dosao iz Lazija.

Veceras protiv Lestera drugi tim pojacan Silvom ili ?

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 18 jan 2011, 15:48

Devil je napisao/la:

Nije to do povrede,nego je njemu Mancini dao zadatak da vise paznju obrati na svoj gol,jer gore ima atomski napad,te ultra ludog Yayu i ne treba im toliko,tek ako ne bude toliko ofanzivan napad onda ce i on da krene gole,protiv Wolwesa je imao nekoliko prodora koji se rezultirali dobrim centarsutem te onaj jedan sut sa 35 metara.No svakako da ovo nije njegova prava forma i da ce polako da ulazi u formu i onda od sledece sezone ocekujem njega u pravom licu.

Pazi sto se tice Ballotellia,Teveza i Dzeko,99% sam siguran da oni nece igrati zajedno,ustvari nece sigurno jer je to previse opasno,u praksi to su tri klasicna spica,sa tim da se Tevez i Mario koriste na krilima.
Napad ce i kada se Ballotelli vrati biti Dzeko i Tevez a Silva iza ili po strani.
Ne znam za ovo da nece moci sve trojica igrati u prvih jedanaest, jer mogao bi on tu nesto drugo iskombinovati samim tim sto Balloteli moze igrat poluspica, staviti teveza desno i silvu lijevo... tako bi dobio nesto slicnu formaciju kao sto je 4 -5 -1 odnosno 4-3-3...a samim tim sto ima yayu u vezi daje mu jedan novi nivo za taj nacin igre, jer svojom ofanzivom yaya glat moze otici na amc a baloteli praviti drustvo dzeki dok bi krila ostala ista...
iako i ja sumnja u to ali et sve me vuce na to kada je rekao da ce tevez,dzeko i balloteli igrati zajedno..

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.