FIFA, PES, GTA, Fortnite...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
Zavatoni
-
Kontakt:
Bas mi se vala neda da pocnem igrati . Instalirao ovu rusku verziju . Sve radilo OK facepack i grbovi osim skinova .
Radio i engleski jezik . Skinem Patch ovaj zadnji za rusku verziju , instaliram sad rade i skinovi ali nema mi engleskog jezika , samo ovaj pogani ruski u pm . Znali ko sta je sad ovo ?? U languages ima tri fajla english.itc english.us.itc i russian.itc . Kad izbrisem ovaj russian u start screenu mi izbaci kako nema jezika i da ne mogu igrati Vratim fajl sve radi odlicno samo opet ova cirilica ruska

. Eto molim vas ako iko zna sta je . Igra mi se strasno

...
-
almin9
-
Kontakt:
Evo sad radi engleski

Da pitam samo, možel se igrati multiplayer? Ono, kontam 1vs1 sa jaranom

Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Syebo sam komp pa mi se obrisao 11 sve ostale igre mi na d disku jedino on na c
Pa oko neko može postavit link za FM 11 može i engleska i ruska,ali bolje engleska verzija
Unaprijed hvala nadam se da nije problem znam da ima ne temi ovoj,ali nemam sad vremena da tražim

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
xaba87
-
Kontakt:
moze li mi neko dati pravi link za skidanje
-
fmfreak
-
Kontakt:
Zavatoni je napisao/la:Bas mi se vala neda da pocnem igrati . Instalirao ovu rusku verziju . Sve radilo OK facepack i grbovi osim skinova .
Radio i engleski jezik . Skinem Patch ovaj zadnji za rusku verziju , instaliram sad rade i skinovi ali nema mi engleskog jezika , samo ovaj pogani ruski u pm . Znali ko sta je sad ovo ?? U languages ima tri fajla english.itc english.us.itc i russian.itc . Kad izbrisem ovaj russian u start screenu mi izbaci kako nema jezika i da ne mogu igrati Vratim fajl sve radi odlicno samo opet ova cirilica ruska

. Eto molim vas ako iko zna sta je . Igra mi se strasno

...
Drug ako ti nije mrsko daj objasni kako si se rjesio ruskog jezika imam isti problem
-
Zavatoni
-
Kontakt:
Ma nisam ga se jos ni rijesio.Kazem ti sve je bilo OK dok nisam instalirao patch.Ne bi ja patch ni instalirao, ali nisam mogao pokrenuti skinove. Sad sve moze ali se vratio ruski jezik bez obzira sto u languages imam pored ruskog i dva engleska . Nema mi druge nego reinstalirat pa ponovo pokusat

. Imas li ti na cd-u ona dva fajla engleskog sto se vodi kao crack ??
-
BIHfan
-
Kontakt:
Ja nemam problema sa tim Engleskim jezikom. Na CD-u su mi dosli fajlovi za Engleski jezik koje sam premjestio u data i izbrisao Ruski. Radi bez problema, nasao sam i crack za patcg 11.1.1. , igram nasu ligu.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
almin9
-
Kontakt:
almin9 je napisao/la: Da pitam samo, možel se igrati multiplayer? Ono, kontam 1vs1 sa jaranom

Daj znal ko nešto u vezi ovog?
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
-
ultrasstyle_tz
-
Kontakt:
Postao/la ultrasstyle_tz » 14 dec 2010, 16:30
imam cd FM 11 rusku verziju. Mogu skinut i onaj patch 1.1 , e sad ako nekom nije mrsko da mi polako to objasni, kako da prebacim na engleski jezik(ako moze) i kako da instaliram taj patch

..ako kome nije mrsko ono fino po koracima posto mi to nije jaca strana nikad bilo hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Zavatoni
-
Kontakt:
Gdje ima u Sarajevu uzeti engleska verzija neka mi javi na pp . Sit sam vise ovih ruskih gluposti ...
-
BIHfan
-
Kontakt:
MotherFucker je napisao/la:crack za 11.2?

Nisam ni ja jos nasao. Sigurno nije jos niko postavio ipak je danas izasao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
MotherFucker
-
Kontakt:
Postao/la MotherFucker » 18 dec 2010, 14:16
daj ba, kako da igram ovaj 11.2.0, trazi mi cd, nemam cd-a, imal neki drugi nacin osim cracka, jer crack ne mogu da nadjem

-
Nail for Real
-
Kontakt:
Postao/la Nail for Real » 18 dec 2010, 14:17
almin9 je napisao/la:almin9 je napisao/la: Da pitam samo, možel se igrati multiplayer? Ono, kontam 1vs1 sa jaranom

Daj znal ko nešto u vezi ovog?
Da i mene to zanima

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
BIHfan
-
Kontakt:
MotherFucker je napisao/la:daj ba, kako da igram ovaj 11.2.0, trazi mi cd, nemam cd-a, imal neki drugi nacin osim cracka, jer crack ne mogu da nadjem

Ma vrati 11.1.1 verziju dok ne izadje crack za 11.2.0. Ja sam vec skinuo instalaciju ovog novog patcha al ga necu instalirat dok ne nadjem crack.

FK DELFIN NEUM
-
Radioglava
-
Kontakt:
Postao/la Radioglava » 18 dec 2010, 14:55
MotherFucker je napisao/la:daj ba, kako da igram ovaj 11.2.0, trazi mi cd, nemam cd-a, imal neki drugi nacin osim cracka, jer crack ne mogu da nadjem

ne treba crack, samo preko daemon-a staviš CD i igraš.
-
BIHfan
-
Kontakt:
Radioglava je napisao/la:MotherFucker je napisao/la:daj ba, kako da igram ovaj 11.2.0, trazi mi cd, nemam cd-a, imal neki drugi nacin osim cracka, jer crack ne mogu da nadjem

U mene je piratski cd i preko njega sam instalirao. Ja ipak trebam cekat crack. JBG.
FK DELFIN NEUM
-
Radioglava
-
Kontakt:
Postao/la Radioglava » 18 dec 2010, 15:39
BIHfan je napisao/la:Radioglava je napisao/la:MotherFucker je napisao/la:daj ba, kako da igram ovaj 11.2.0, trazi mi cd, nemam cd-a, imal neki drugi nacin osim cracka, jer crack ne mogu da nadjem

U mene je piratski cd i preko njega sam instalirao. Ja ipak trebam cekat crack. JBG.
I u mene je.
Onaj .iso file od igre što sam skinuo, samo stavim preko daemona, i radi. Znači, koji god patch instaliram, ne treba crack. Tako je najjednostavnije, jer se ne mora čekati da neko napravi crack.
-
BIHfan
-
Kontakt:
Cek ja sam igru kupio u radnji koji prodaju piratske igrice. De mozes li taj fajl negdje upload pa da ga skinem i pokusam.
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.