FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Neka vas dodje 10 autobusa samo da mi pobijedimo sutra,bodovi su nam neophodni 

žao mi je Igmana opet ste došli u opasnu situaciju nakon odličnog starta. šteta.
- LukavacLive
- Kontakt:
Navijanje Sioux-a i Bestija u Konjicu.
http://lukavaclive.com/zajednicko-navij ... ija-video/
http://lukavaclive.com/zajednicko-navij ... ija-video/
Sta se desava to na stadionu moze li iko da objasni? 

Kako ce ti objasniti kada se ljudi udaraju,,,sacekaj malo poslije fajtaAndrija je napisao/la:Sta se desava to na stadionu moze li iko da objasni?

ikakvih slika sa stadiona, cujem puno bilo, aj neko salji tu 

-
- Kontakt:
Sta je s ovim igracima hT scout jeli su svi zaista napustili igman,mora se priznati da igra je bolje bez njih.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Da,otišli su svi,jedino je Vasilj ostao čini mi se... Nemoj mi vjerovat,tako sam i ja čuo.konjicanin01 je napisao/la:Sta je s ovim igracima hT scout jeli su svi zaista napustili igman,mora se priznati da igra je bolje bez njih.
Support your local club !
Citam na klix.ba, nekom je trans i bubanj otet, jel ovo istina, kome?
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
i opet recite Jablanicani huligani,ovi vas ganjaju na vasem stadionu
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
ne ganjaju , al pojedinci dizu srednji prst i gadjaju kamenicama , to je okey ? naravno ne opravdavam ono danas ..par neodgovornih pojedinacaadnan6595 je napisao/la:i opet recite Jablanicani huligani,ovi vas ganjaju na vasem stadionu
Cuo sam da novi trener Tufek voli prodavati utakmice,pa nije ni cudo sto mu u sastavu nije bilo igraca HT-Scouta
Trio se ubio za lopovluka
Ramiz-Sin mu-Tufek
Pokradose Boga oca
Majku im ****
Ramiz-Sin mu-Tufek
Pokradose Boga oca
Majku im ****
halalite ono danas
lijepo je vidjeti pun stadion i most i šine gore
i pehlića sa stomakom kako pretiče na punoj našeg "kapitena kuknjava "
valjda shvatite da uvijek ima usijanih glava i da normaala raja nebi on uradil nakon onakvog dočeka

lijepo je vidjeti pun stadion i most i šine gore

valjda shvatite da uvijek ima usijanih glava i da normaala raja nebi on uradil nakon onakvog dočeka
ma kakvi HT skaut igraci...ne zna se ko je gori...shvatam ja mladost itd...al jedan Pehlic sa 30 godina pogine na terenu i ne moze hodat poslje 60te minute, jos stigne i gol dati.,.a ovi laganini,,,Ne znam dal su otjerani iz kluba...Jedino je Vasilj danas bio u sastavu...Igman je tanak skroz...i tesko da ce ostat u ligi...pogotovo ako se na polusezoni nesto drasticno ne promjeni...jedina utjeha je to sto ima jos "slicnih" u ovoj ligi.
Što se tiče danasnje tekme. Ne ide ono nimalo na cast FKS. To je jedna od najvecih ekipa u nasoj državi i ekipa koja bi mogla postati neki faktor i na evropskoj sceni u narednim godinama. Valjda im nije u interesu, da se o njima ima ruzno misljenje u ostalim djelovima BiH. Konjicani su danas sa simpatijama i postovanjem docekali vaš tim, a ispratili ga sa ogorčenošću i antipatijama.
Što se tiče danasnje tekme. Ne ide ono nimalo na cast FKS. To je jedna od najvecih ekipa u nasoj državi i ekipa koja bi mogla postati neki faktor i na evropskoj sceni u narednim godinama. Valjda im nije u interesu, da se o njima ima ruzno misljenje u ostalim djelovima BiH. Konjicani su danas sa simpatijama i postovanjem docekali vaš tim, a ispratili ga sa ogorčenošću i antipatijama.
-
- Kontakt:
Ajde Adnane napusi se .ite i ti i Jablanicani seljaci jedni.Vi ne mozete ugostit ovakvu ekipu kakva je Sarajevo pa dodjete gledat u Konjic velike utakmice.I jos nesto,mozes nekad napisat nesto i na temi fk turbina a ne samo da seres po Igmanovoj.Ja postujem Turbinu kao klub,al zbog ovakvih ko ti sam je i zamrzio.Znas onu ''voli svoje postuj tudje''
ja ne mrzim igman,drag mi je svaki klub iz hercegovine,naravno kad igrali protiv turbine navijam za turbinu,a prije tebe cu nabrojati sve igrace igmana,ti sve shvatas kao provokaciju,ne znam kako se vama uvijek incidenti događaju,a vi nikad niste krivi uvijek pricae tako
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Cuj prije njega ces nabrojat,ne znas ti skim pricasadnan6595 je napisao/la:ja ne mrzim igman,drag mi je svaki klub iz hercegovine,naravno kad igrali protiv turbine navijam za turbinu,a prije tebe cu nabrojati sve igrace igmana,ti sve shvatas kao provokaciju,ne znam kako se vama uvijek incidenti događaju,a vi nikad niste krivi uvijek pricae tako

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Support your local club !
-
- Kontakt:
hahahaha dobro ti znas bolje od mene sve o Igmanu
A ne znam otkud to da je uvijek belaj kod nas?Ovo sad se desilo i kad je to jos bilo?U Jabl ste nas vi napali i to je to .A i ovdje Horde dosle sve nadrogirano napuseno sta ocekivati nego nerede.Evo ti jedan primjer SIOUX Lukavac prije 5 dana,doslo ih 10 kombija sve korektno bilo jos ljudi pobijedise i na kraju zajednicka himna.

Danas sam cuo da igraci HT-Scouta igraju besplatno tacnije bez premija i bez plata da li je to istina???
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BatistutA19, LloriS, Nulatridva i 9 gostiju.