Rafa Nadal za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
pa umjesto sto kolutas ocima nadji bar 1 podatak koji sam iznjeo a da nije tacan! vi svi koji mene demantirate to radite nekim smajlovima... ali nikada nista konkretno. kazem bio dominantan na sljaci... od 11 slemova 7 je sa RG-a a samo 2 su sa betonskih slemova. iako je tih betonskih duplo vise zar ne!? ajde reci mi neki rafin period dominacije koji je duzi od ovih noletovih 2 i kusur godina!? sta sam rekao a da nije tacno?!
ljudi toliko omalovazavaju noletove uspjehe ovdje da je to tesko objasniti osim nekim komplexima ili patologijom... tako imamo SAMO 2 godine noletove dominacije u istoj recenici gdje se kaze da on ne moze sa nadalom u istu recenicu i to kao potvrdu te inferiornosti! a sam nadal nikada nije dominirao duze od 2/3 sezone (2010. od zemlje, jer prije zemlje te godine nije nista uzeo, pa do tokija)!
ljudi toliko omalovazavaju noletove uspjehe ovdje da je to tesko objasniti osim nekim komplexima ili patologijom... tako imamo SAMO 2 godine noletove dominacije u istoj recenici gdje se kaze da on ne moze sa nadalom u istu recenicu i to kao potvrdu te inferiornosti! a sam nadal nikada nije dominirao duze od 2/3 sezone (2010. od zemlje, jer prije zemlje te godine nije nista uzeo, pa do tokija)!
Reci ti meni da li je Nole u toj dominaciji uzeo 2 slema zaredom?,a da nepricam kao sto je Rafa 3 uzastopce GS ,tako da mani se te price,jer Rafa haman nikad nije zdrav docekao AO zadnji godina kad je bio u naj formi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Neutralan88
- Kontakt:
ma pustite noleta ba laprda samo
nego evo finale je prejako.. Nadal hmm tesko da ovo izvuce u svoju korist gubi u 3 setu

nego evo finale je prejako.. Nadal hmm tesko da ovo izvuce u svoju korist gubi u 3 setu

dobice ga ovaj ide covjeka.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da Novak Đoković zna koliko ga idolizira @No1e, vjerujem da bi batalio tenis i posvetio se nekom drugom poslu - recimo ronjenju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
emir18 je napisao/la:Reci ti meni da li je Nole u toj dominaciji uzeo 2 slema zaredom?,a da nepricam kao sto je Rafa 3 uzastopce GS ,tako da mani se te price,jer Rafa haman nikad nije zdrav docekao AO zadnji godina kad je bio u naj formi
Neutralan88 je napisao/la:ma pustite noleta ba laprda samo![]()
Monolog je napisao/la:Da Novak Đoković zna koliko ga idolizira @No1e, vjerujem da bi batalio tenis i posvetio se nekom drugom poslu - recimo ronjenju.
ne 2 nego 3! i to VIMBL 2011. - USO 2011. - OZI 2012 i potom igrao i finale RG-a iste godine tako da nije puno falilo da kompletira i sva 4! eto koliko ne znas! nole drzi i druge najduze nizove cetvrt i polufinala na slemovima! i to u istoriji open ere i to su jos uvjek aktuelni nizovi! jedne od najduzih nizova pobjeda uopste (43) i nizova pobjeda nad top10 teniserima (13 a sada je na 11)... itd...
pa VI stvarno uopste nemate pojma ni o cemu nije ni cudo sto omalovazavate noletove uspjehe kada ni ne znate sta je covjek sve uradio u posljednjih par godina!
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 11 feb 2013, 01:05, ukupno mijenjano 5 puta.
Nadal zado sebi prejak tempo 2 meca u 24 haman,neka bitno je da koljeno izdrzi prve 2 sedmice...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Neutralan88
- Kontakt:
Dobro je rekao ovaj komentator za Nadala..
mozda iako cudno to zvuci bolje da izgubi finale jer je nekako prelagano "dobio" turnir,
ovo je za Nadala dodatni poticaj da mora mnogo više raditi na sebi da napreduje
Nadam se da nema bolova u koljenu, to je to bitno je da je se vratio u igru
mozda iako cudno to zvuci bolje da izgubi finale jer je nekako prelagano "dobio" turnir,
ovo je za Nadala dodatni poticaj da mora mnogo više raditi na sebi da napreduje

Nadam se da nema bolova u koljenu, to je to bitno je da je se vratio u igru

- Neutralan88
- Kontakt:
Stavljati Noleta u koš Federera i Nadala je bajka trenutno.. mozda za nekih 5-6 godina mi se javi al do tad idi spavajNo1e je napisao/la:emir18 je napisao/la:Reci ti meni da li je Nole u toj dominaciji uzeo 2 slema zaredom?,a da nepricam kao sto je Rafa 3 uzastopce GS ,tako da mani se te price,jer Rafa haman nikad nije zdrav docekao AO zadnji godina kad je bio u naj formiNeutralan88 je napisao/la:ma pustite noleta ba laprda samo![]()
ne 2 nego 3! i to VIMBL 2011. - USO 2011. - OZI 2012 i potom igrao i finale RG-a iste godine tako da nije puno falilo da kompletira i sva 4! eto koliko ne znas! nole drzi . najduze nizove cetvrt i polufinala na slemovima! i to u istoriji open ere i to su jos uvjek aktuelni nizovi! jedne od najduzih nizova pobjeda uopste i nizova pobjeda nad top10 teniserima (13 a sada je na 11)... itd...
pa ti stvarno uopste nemas pojma ni o cemu nije ni cudo sto omalovazavas noletove uspjehe kada ni ne znas sta je covjek sve uradio u posljednjih par godina!

Niko covjece ne omalovazava Noleta on jeste dominantan al Rafa od svoje 19 godine igra tenis na vrhunskom nivou i takav se nece roditi jos zadugo,prica da Nadal je osovjio 7 RG a kao na beton nemoz,kad bi tako gledali onda Fedja ima samo jedan RG i opet ga nazivaju najvecim svih vremena,dok je Nadal na njegovoj podloziu WB uzeo 2 titule a ima jos vremena za koju,kad Nole uzme RG i zlato na OI onda tek moze da se poredi sa ovom dvojicom...
-
- Kontakt:
Ovo je tema o Nadalu a ne o tome ko je bolji ko nije...barem su te stvari jos uvjek jasne ko dan...
Malo o ovom finalu, odgedao sam zadnjih par gemova i TB prvog seta i kompletan treci set.
Rafin najveci problem je kondicija i tajming, 2 stvar koje najvise pate tokom pauze, hajmo reci i koncentracija.
Udarci su manje više tu i tu nece biti problema u buducnosti
Ovaj Zaballos je odigrao strasan mec, servis vrhunski, defanziva strasna, bekhend,forehand, sve bilo na extra nivou.
Poraz za Rafu ima i dobre i lose stvari, ali mislim da nece uticat na ostatak njegovog povratka.Ako je koljeno jako da izdrzi on ce se vratiti na maximum sve da je danas izgubio 6-0 6-0, a ako nije dzaba mu i da je danas uzeo 6-0 6-0...
U Brazilu ce biti puno teze, igraju i Nalbandian i Almagro ali je Rafa sigurno prvi favorit
VAMOS !

Malo o ovom finalu, odgedao sam zadnjih par gemova i TB prvog seta i kompletan treci set.
Rafin najveci problem je kondicija i tajming, 2 stvar koje najvise pate tokom pauze, hajmo reci i koncentracija.
Udarci su manje više tu i tu nece biti problema u buducnosti

Ovaj Zaballos je odigrao strasan mec, servis vrhunski, defanziva strasna, bekhend,forehand, sve bilo na extra nivou.
Poraz za Rafu ima i dobre i lose stvari, ali mislim da nece uticat na ostatak njegovog povratka.Ako je koljeno jako da izdrzi on ce se vratiti na maximum sve da je danas izgubio 6-0 6-0, a ako nije dzaba mu i da je danas uzeo 6-0 6-0...

U Brazilu ce biti puno teze, igraju i Nalbandian i Almagro ali je Rafa sigurno prvi favorit

VAMOS !
- Sportfanatik
- Kontakt:
Steta za poraz u finalu, nadao sam se tituli ali sta je tu je. Ide se u Brazil po titulu, bitno je da se Rafa vratio, nek on bude spreman za branit poene na zemlji na europskoj turneji. Bit ce Rafa opet onaj pravi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Rafi je bio potreban ovaj turnir i steta sto ga nije osvojio radi samopouzdanja!Jbg,turnir ne toliko kvalitetan ali mu je potrebno sto vise meceva da dodje u kakvu takvu formu,da vidi kako se ponasa koljeno itd.
Nista nam ne preostaje nego da Rafi pozelimo sto brzi povratak u vrh,jer tamo i pripada
Nista nam ne preostaje nego da Rafi pozelimo sto brzi povratak u vrh,jer tamo i pripada

- Sportfanatik
- Kontakt:
Večeras protiv Alunda za finale Sao Paola
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Alund svladan teže od očekivanog, sutra u finalu čeka Nalbandian
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
51.titula
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma nema price jednostavno:
Rafa is BACK
igrao je onoliko koliko mu treba, nije turnir nekog velikog znacaja al eto vraca se u takmicarsku formu..
ako nastavi ovako Roland Garros ne bi trebao doci u pitanje, tacnije ide po 8 naslov a ne kao turist
Rafa is BACK

igrao je onoliko koliko mu treba, nije turnir nekog velikog znacaja al eto vraca se u takmicarsku formu..
ako nastavi ovako Roland Garros ne bi trebao doci u pitanje, tacnije ide po 8 naslov a ne kao turist

- brzitesanj
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Da si ti na zezanciju od netrualnog (na fazon jel te to vec prpa ufatila) odgovorio zezancijom ne bi doslo do svega toga.
Inace ubuduce pisi manje postove sa manje statistike i glupog filozofiranja.
I ne vezano za to, ne znam sta si ti ocekivao da ce raja sa ss.BA foruma gotiviti Novaka na bilo koji nacin, makar bio najbolji ikad,najsimpaticniji,najljepsi,najelegantniji i sta sve vec ne naj...ako jesi zaj.ebo si se
I ne znam kakva je to logika da je manja razlika izmedju Rafe i Novaka nego izmedju Federera i Rafe?
U ukupnom broju osvojenih turnira je veca razlika izmedju Rafe i Feda nego Rafe i Novaka, kao i u broju slemova (Rafa > Novak za 5,Roger > Rafa za 6 tj razlika je 1) to se slazem ali uracunaj Nadalu zlato sa Olimpijade, DC, 21 masters, pozitivan omjer i sa jednim i sa drugim te cinjenicu da Novak jos uvijek nije kompletirao sva 4 GS-a i skontas da je Rafa blizi Rogeru nego Novak njemu, barem je to jasno kao dan.
Mislim ako se uopste ove stvari mogu porediti i mjeriti...
Inace ubuduce pisi manje postove sa manje statistike i glupog filozofiranja.
I ne vezano za to, ne znam sta si ti ocekivao da ce raja sa ss.BA foruma gotiviti Novaka na bilo koji nacin, makar bio najbolji ikad,najsimpaticniji,najljepsi,najelegantniji i sta sve vec ne naj...ako jesi zaj.ebo si se

I ne znam kakva je to logika da je manja razlika izmedju Rafe i Novaka nego izmedju Federera i Rafe?
U ukupnom broju osvojenih turnira je veca razlika izmedju Rafe i Feda nego Rafe i Novaka, kao i u broju slemova (Rafa > Novak za 5,Roger > Rafa za 6 tj razlika je 1) to se slazem ali uracunaj Nadalu zlato sa Olimpijade, DC, 21 masters, pozitivan omjer i sa jednim i sa drugim te cinjenicu da Novak jos uvijek nije kompletirao sva 4 GS-a i skontas da je Rafa blizi Rogeru nego Novak njemu, barem je to jasno kao dan.
Mislim ako se uopste ove stvari mogu porediti i mjeriti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.