Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
Moras se ozbiljno potruditi da izgubis od britanaca
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Imamo mi pravo srece prilikom ovih zrijebanja
U ostalim grupama sve neka sitna buranija, a kod nas Spanija, Italija, Grcka
Svedska ce proci sa samo jednom pobjedom, a mi ili Gruzija i sa dvije ispadamo...

U ostalim grupama sve neka sitna buranija, a kod nas Spanija, Italija, Grcka

Svedska ce proci sa samo jednom pobjedom, a mi ili Gruzija i sa dvije ispadamo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Pa bio si peti šešir, a opcije su ti:
Grčka, Španija, Italija
Srbija, Turska, Letonija
Njemačka, Litvanija, Finska
Ne bih je rekao da je prva opcija najteža, plus ako dobiješ Gruziju križaš se sa najlakšom grupom na prvenstvu, plus u tvojoj grupi je Kipar. I da si u nekoj drugoj grupi isto bi morao dobiti Švede ili Estonce, kao što sad trebaš dobiti Gruziju (koja je jača ekipa na papiru od ove dvije, ali ima ogromne probleme).
Ali kakva bruka Crne Gore, meni jedino žao Vučevića, ali ovo je sramota šta su odigrali čitavo prvenstvo. Švedska potpuno zasluženo je prošla ispred njih, jer bar se nisu brukali protiv ostalih u grupi, ako ne računamo Njemce. Ovo je odmah za otkaza svima u stručnom štabu, a i za Amera koji ništa nije pokazao.
Grčka, Španija, Italija
Srbija, Turska, Letonija
Njemačka, Litvanija, Finska
Ne bih je rekao da je prva opcija najteža, plus ako dobiješ Gruziju križaš se sa najlakšom grupom na prvenstvu, plus u tvojoj grupi je Kipar. I da si u nekoj drugoj grupi isto bi morao dobiti Švede ili Estonce, kao što sad trebaš dobiti Gruziju (koja je jača ekipa na papiru od ove dvije, ali ima ogromne probleme).
Ali kakva bruka Crne Gore, meni jedino žao Vučevića, ali ovo je sramota šta su odigrali čitavo prvenstvo. Švedska potpuno zasluženo je prošla ispred njih, jer bar se nisu brukali protiv ostalih u grupi, ako ne računamo Njemce. Ovo je odmah za otkaza svima u stručnom štabu, a i za Amera koji ništa nije pokazao.
Blue Train
Gruzija mozda prodje i sa dvije a mi nema sanse.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:52Imamo mi pravo srece prilikom ovih zrijebanja![]()
U ostalim grupama sve neka sitna buranija, a kod nas Spanija, Italija, Grcka![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- alan_kardec
- Kontakt:
Za Njemce ne znam, nisam ih gledao na EB do sad osim možda jedne četvrtine protiv Litvanije, ali po rezultatima ovim i broju poena koje daju na utakmicama, bih rekao da su na max ili bar blizu max.Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:02
Kažem po dosad prikazanom, jasno da će se prava slika imati u KO fazi. Možda Srbi ne idu max sad, možda su Nijemci na max, ko zna.
Sa druge strane, za Srbiju sam siguran da nisu na max, vidi se to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svedska sa jednom pobjedom ide dalje
- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se, Srbija djeluje kao na autopilotu, odigraju dio utakmice i održavaju prednost.alan_kardec je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:15Za Njemce ne znam, nisam ih gledao na EB do sad osim možda jedne četvrtine protiv Litvanije, ali po rezultatima ovim i broju poena koje daju na utakmicama, bih rekao da su na max ili bar blizu max.Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:02
Kažem po dosad prikazanom, jasno da će se prava slika imati u KO fazi. Možda Srbi ne idu max sad, možda su Nijemci na max, ko zna.
Sa druge strane, za Srbiju sam siguran da nisu na max, vidi se to.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mrkogorci uopšte nisu loši bili na pripremama, al kako dođoše na prvenstvo, raspad sistema.
Al danas su bili favorit otprilike ko mi protiv Kipra, ovo je baš čudno.
Koševo Zapad

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Joj lude utakmice Estonija - Portugal 

"Your favorite player's favorite player" - MB
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bravo za Portugal, zaslužili su
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Nakon 14 godina otisli ponovo na EB i prosli grupu odmah.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/kosarka/nikol ... /250903114
Nikola Vučević se u suzama oprostio od dresa Crne Gore, zaslužio je bolji kraj
Nikola Vučević se u suzama oprostio od dresa Crne Gore, zaslužio je bolji kraj
"Your favorite player's favorite player" - MB
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neverovatno zanimljiv Evrobasket, a nismo ni grupe prošli. Ovo će baš biti LUDILO. Toliko je zanimljivo da su i Hrvati uzbuđeni

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mogu misliti na sta ce sad liciti Crna Gora. Vucevic im je bio pola ekipe.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znači Šveđani prošli dalje sa samo jednom pobjedom hahahaha. A nama trebaju tri pobjede za prolaz dalje hahahaha. 
Ko nas je kleo nije dangubio.
Ko nas je kleo nije dangubio.
Oni cetvrti sa 1 pobjedom a kod nas u grupi cetvrti na tabeli moze zavrsit sa 3 pobjede ako sutra npr Grci izgube od Spanaca hehe.
Svabe gledam prvi put na basketu, neki je dojam da se zayebavaju. Nekako prelagano i nema discipline, mada im i ne treba kad imaju ovakve zvijeri.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.