NBA Offseason 2025-2026
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Offseason 2025-2026
sga jedino moze u top 5 kanadskih igraca od top 5, il top 5 igraca okc
- BosniaBoston
- Kontakt:
Levat, bolji karmelo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
FaktBosniaBoston je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:19Likovi Currya nakon 2016. I onako katastrofalnog finala zvali 2. Najboljim PG ikad a da SGA ne Bude top 5 nakon 2 titule I 2 fmpva. Haj I vi ne pretjerujte
Nista oduzeti Jokicu sve ove nagrade odnosno smatrati ih nebitnih jer je @filip sa 50 godina bolji C od 80% lige. Eto Jokic kriv sto nema vise Shaqa, Hakeema, Robinsona, Ewinga i sto nije rodjen 60ih pa da igra protiv njih

Nabroj tog 5og ko je bolji ako su 4 (po mnogim):
Magic
Curry
Zeke
Stockton
Na 5u poziciju (mimo Big O) se stavljali (ili ili znaci):
Jason Kidd
CP
Steve Nash
Payton (on manje vise, vise prema u top 10 nego 5)
Fun fact svima ovim (na drugoj listi) ja gledao skoro cijele karijere. Bolji SGA od njih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma nema se sta tu raspravljat, nostalgia bias, za sga se pricaju iste stvari kao za hardena nekad, harden je top 4 sg ikad, sga je isto to + potencijalno bruka prstenova iza sebe. Neki od najvećih bekova ikad.
#Punoljetstvo
otkud SGA dvije titule i dvije nagrade FMVP?
Naravno, evo Harden da je imao onu ekipu sa CP u zadnjih 5 godina, sigurno da bi uzeo jednu titulu, ili Malone da je igrao u nekoj drugi eri, Barkley. I to im mijenja cijeli legacy. Zato se toliki znacaj stavlja kad neko uzme titulu kao prva opcija (ne da je presudno ali ono itekako znaci), jer nikad ne znas. Ne interesuje nikog ostalo.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:33Ma nema se sta tu raspravljat, nostalgia bias, za sga se pricaju iste stvari kao za hardena nekad, harden je top 4 sg ikad, sga je isto to + potencijalno bruka prstenova iza sebe. Neki od najvećih bekova ikad.
1. MJalemsa je napisao/la: ↑21 avg 2025, 19:32Naravno, evo Harden da je imao onu ekipu sa CP u zadnjih 5 godina, sigurno da bi uzeo jednu titulu, ili Malone da je igrao u nekoj drugi eri, Barkley. I to im mijenja cijeli legacy. Zato se toliki znacaj stavlja kad neko uzme titulu kao prva opcija (ne da je presudno ali ono itekako znaci), jer nikad ne znas. Ne interesuje nikog ostalo.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:33Ma nema se sta tu raspravljat, nostalgia bias, za sga se pricaju iste stvari kao za hardena nekad, harden je top 4 sg ikad, sga je isto to + potencijalno bruka prstenova iza sebe. Neki od najvećih bekova ikad.
2. Harden
3. Wade
4. Sga
Ali Shai ima vremena da dodje cak i do drugog mjesta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.