haj nek si nam reko kad cemo dati gol...da se pripremim za slavljeharry_90 je napisao/la:Veceras nasa Bosna pobjedjuje sa 1:0 strijel Muslimovic 97 min.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
haj nek si nam reko kad cemo dati gol...da se pripremim za slavljeharry_90 je napisao/la:Veceras nasa Bosna pobjedjuje sa 1:0 strijel Muslimovic 97 min.
To u prevodu glasi:Željoman je napisao/la:pise CARA A CARA a ispod DŽEKO hahahah
ma koje na otvorenom...vidis li ti zimocesakho je napisao/la:ima li na otvorenom u zenici utakmica!?
pa zato i govorim hladno je previse pa da ljudi ne bi umiralirob do bagro je napisao/la:ma koje na otvorenom...vidis li ti zimocesakho je napisao/la:ima li na otvorenom u zenici utakmica!?![]()
![]()
ja mislim da nema
pa nisu valjda toliko pobudaludili da gledaju na otvorenomsakho je napisao/la:pa zato i govorim hladno je previse pa da ljudi ne bi umiralirob do bagro je napisao/la:ma koje na otvorenom...vidis li ti zimocesakho je napisao/la:ima li na otvorenom u zenici utakmica!?![]()
![]()
ja mislim da nema
![]()
Da si oficijelno poludio mozda..bosanac723 je napisao/la:Cuj te ovo, ja se maloprije pruzio, reko malo da oci odmorim. Pocnem sanjat repka u Sarajevu u nekom naselju(reko bi da je Brijesce) hoda, i dodaju loptu jedan drugom. Odnekle se u tu grupu uvuko nekakv plavko, nosi sve isto ko i oni, al' on nezna dodat loptu. Preko puta mene ide Sejo, ja njemu "sejo daj meni jednu dodaj, ja mogu bolje igrat od onog smrada(plavko), on meni doda loptu, ja je pimplam jedno 10 puta i opalim loptu vanjskom jedno 20m dzeki pravo na nogu. Ja pocnem glasno govorit ma ljudi dajte meni sansu, kakav ovaj smrad u repki. Koji ga je debeli smrad postavio? Iljo, Suljo ili Usranovic..i bas kad to zadnji u grupi sto prolaze su upravo suljo i muna, a pored njih ide Elvir rahimic, i on mene "ma daj ne jedi ****, idi mi vode dohvati" ....sta ovaj san znaci nemam pojma
znači da si puko, al stvarno pukobosanac723 je napisao/la:Cuj te ovo, ja se maloprije pruzio, reko malo da oci odmorim. Pocnem sanjat repka u Sarajevu u nekom naselju(reko bi da je Brijesce) hoda, i dodaju loptu jedan drugom. Odnekle se u tu grupu uvuko nekakv plavko, nosi sve isto ko i oni, al' on nezna dodat loptu. Preko puta mene ide Sejo, ja njemu "sejo daj meni jednu dodaj, ja mogu bolje igrat od onog smrada(plavko), on meni doda loptu, ja je pimplam jedno 10 puta i opalim loptu vanjskom jedno 20m dzeki pravo na nogu. Ja pocnem glasno govorit ma ljudi dajte meni sansu, kakav ovaj smrad u repki. Koji ga je debeli smrad postavio? Iljo, Suljo ili Usranovic..i bas kad to zadnji u grupi sto prolaze su upravo suljo i muna, a pored njih ide Elvir rahimic, i on mene "ma daj ne jedi ****, idi mi vode dohvati" ....sta ovaj san znaci nemam pojma
Znaci da Bensedin i piva ne ide zajedno.bosanac723 je napisao/la:Cuj te ovo, ja se maloprije pruzio, reko malo da oci odmorim. Pocnem sanjat repka u Sarajevu u nekom naselju(reko bi da je Brijesce) hoda, i dodaju loptu jedan drugom. Odnekle se u tu grupu uvuko nekakv plavko, nosi sve isto ko i oni, al' on nezna dodat loptu. Preko puta mene ide Sejo, ja njemu "sejo daj meni jednu dodaj, ja mogu bolje igrat od onog smrada(plavko), on meni doda loptu, ja je pimplam jedno 10 puta i opalim loptu vanjskom jedno 20m dzeki pravo na nogu. Ja pocnem glasno govorit ma ljudi dajte meni sansu, kakav ovaj smrad u repki. Koji ga je debeli smrad postavio? Iljo, Suljo ili Usranovic..i bas kad to zadnji u grupi sto prolaze su upravo suljo i muna, a pored njih ide Elvir rahimic, i on mene "ma daj ne jedi ****, idi mi vode dohvati" ....sta ovaj san znaci nemam pojma
Ovaj san znaci da samo ti mozes ovako ness ludo sanjatbosanac723 je napisao/la:Cuj te ovo, ja se maloprije pruzio, reko malo da oci odmorim. Pocnem sanjat repka u Sarajevu u nekom naselju(reko bi da je Brijesce) hoda, i dodaju loptu jedan drugom. Odnekle se u tu grupu uvuko nekakv plavko, nosi sve isto ko i oni, al' on nezna dodat loptu. Preko puta mene ide Sejo, ja njemu "sejo daj meni jednu dodaj, ja mogu bolje igrat od onog smrada(plavko), on meni doda loptu, ja je pimplam jedno 10 puta i opalim loptu vanjskom jedno 20m dzeki pravo na nogu. Ja pocnem glasno govorit ma ljudi dajte meni sansu, kakav ovaj smrad u repki. Koji ga je debeli smrad postavio? Iljo, Suljo ili Usranovic..i bas kad to zadnji u grupi sto prolaze su upravo suljo i muna, a pored njih ide Elvir rahimic, i on mene "ma daj ne jedi ****, idi mi vode dohvati" ....sta ovaj san znaci nemam pojma
Nije dobro majke mi, bio sam sav preblijedio i u znoju. Nesta mi nije uredu s onom polovinom mozga posveceno reprezentaciji, mora da je puko neki spoj. Kako me elvir izradi, bas me ono mahinalno poslao u 3 pm...u mom snu! jbtseha je napisao/la:znaci da si previse opsjednut utakmicom
znaci da se vratis spavat i das rahimicu vodebosanac723 je napisao/la:Cuj te ovo, ja se maloprije pruzio, reko malo da oci odmorim. Pocnem sanjat repka u Sarajevu u nekom naselju(reko bi da je Brijesce) hoda, i dodaju loptu jedan drugom. Odnekle se u tu grupu uvuko nekakv plavko, nosi sve isto ko i oni, al' on nezna dodat loptu. Preko puta mene ide Sejo, ja njemu "sejo daj meni jednu dodaj, ja mogu bolje igrat od onog smrada(plavko), on meni doda loptu, ja je pimplam jedno 10 puta i opalim loptu vanjskom jedno 20m dzeki pravo na nogu. Ja pocnem glasno govorit ma ljudi dajte meni sansu, kakav ovaj smrad u repki. Koji ga je debeli smrad postavio? Iljo, Suljo ili Usranovic..i bas kad to zadnji u grupi sto prolaze su upravo suljo i muna, a pored njih ide Elvir rahimic, i on mene "ma daj ne jedi ****, idi mi vode dohvati" ....sta ovaj san znaci nemam pojma
hahahahahahaahahahahahahahaha...oooooj idi lijeci se babosanac723 je napisao/la:Cuj te ovo, ja se maloprije pruzio, reko malo da oci odmorim. Pocnem sanjat repka u Sarajevu u nekom naselju(reko bi da je Brijesce) hoda, i dodaju loptu jedan drugom. Odnekle se u tu grupu uvuko nekakv plavko, nosi sve isto ko i oni, al' on nezna dodat loptu. Preko puta mene ide Sejo, ja njemu "sejo daj meni jednu dodaj, ja mogu bolje igrat od onog smrada(plavko), on meni doda loptu, ja je pimplam jedno 10 puta i opalim loptu vanjskom jedno 20m dzeki pravo na nogu. Ja pocnem glasno govorit ma ljudi dajte meni sansu, kakav ovaj smrad u repki. Koji ga je debeli smrad postavio? Iljo, Suljo ili Usranovic..i bas kad to zadnji u grupi sto prolaze su upravo suljo i muna, a pored njih ide Elvir rahimic, i on mene "ma daj ne jedi ****, idi mi vode dohvati" ....sta ovaj san znaci nemam pojma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.