Iza Citya i Liverpoola.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Realno favoriti za ligu:
1. City
2. Liverpool
3. United/Chelsea
4. Ostali
1. City
2. Liverpool
3. United/Chelsea
4. Ostali
pi.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakvo bi to bilo zavrsavanje karijere, kad bi Ronaldo dosao u EPL, te eventualno uzeo titulu+LP...
Pa ako bude dolazio u EPL valjda bi jedina opcija trebala biti United.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kakav crni United, sa njima ne moze ni ligu osvojiti, kamoli LP. Par zvizduka na OTu i to je to, nista sto ne mozes progutati.
Ma City je svakako idealan. Treba im napadac i svi bi radili za njega da moze jednostavno zabijati. Ali osvajao je vec i EPL i LP i nema potrebe da dobije epitet izdajnika.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pametni klubovi bi se trebali klonit i Messija i Ronalda u njihovim sadasnjim stanjima osim naravno ako su im marketing i profit iznad rezultata. Apsurdno je da su ti ljudi sad na vecim platama nego kad su bili u prajmu,barem ako posmatramo igru. Marketing je vec nesto drugo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mohamed Amun-Ra Salah.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Harry Kane: Tottenham striker says he will stay at the club
Samo da se izvinemo @Lillardu ovdje. Mišljenja smo bili da je Kane ambiciozan dječko. Prevarili smo se i život ide dalje.
Gospoda iz Katalonije
Samo da se izvinemo @Lillardu ovdje. Mišljenja smo bili da je Kane ambiciozan dječko. Prevarili smo se i život ide dalje.
Gospoda iz Katalonije

- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam šta kontaju ovi londonski ****, 150 miliona je bar 50 miliona više nego što vrijedi ovaj engleski kloc (dobar kloc, dosta dobar), ovako ga neće moći prodati ni za 30 milki za godinu-dvije.
Čudi me da su ovu priliku propustili. Inače dobro posluju. Svakako im klub nema ambicija na sportskom polju.
Čudi me da su ovu priliku propustili. Inače dobro posluju. Svakako im klub nema ambicija na sportskom polju.
Koševo Zapad
Ambicija je otic u klub koji redovno osvaja ligu i bez tebe ili osvojit trofej s klubom koji nista vazno nije osvojio cca 25 godina.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovim je Kejn propustio da ga se svrstava na level sa Lewadovskim Benzemom Suarezom i drugim elitnim napdacima koji su igrali na elitnom nivou 

Izvinjavam se navijačima Totenhema, ja sam znao da je Kejn neinteligentan, ali sada je prevazišao sam sebe.
Bit će zanimljivo vidjeti šta Pep sada planira. Lažna devetka do groba+onaj Delap što mu produžiše ugovor neki dan.
Bit će zanimljivo vidjeti šta Pep sada planira. Lažna devetka do groba+onaj Delap što mu produžiše ugovor neki dan.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ja se ovdje veselim sto smradovi nisu dobilo 150 miliona koje bi im mnogo vise znacilo nego ovaj kloc s kojim ocito ne mogu nista osvojiti.
Odlicne vijesti
Odlicne vijesti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nikad ništa osvojit neće, e moj Hari
A i Levy se dobro zajebo, 150 miliona je najviše što mogu izvući, od iduće sezone će samo padati cijena.
A i Levy se dobro zajebo, 150 miliona je najviše što mogu izvući, od iduće sezone će samo padati cijena.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 10 gostiju.