Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Hamburger Sport-Verein
Od ovih gore nabrojanih, Gerets je moj favorit. E, ne znam kolika je vjerovatnoća njegovog dolaska, tako da...Nekako imam osjećaj da će Hamburger opet us*ati kada je trener u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Osim ''bjelog praha''ne vidim u cemu je problem sa Daumom.
Koliko je para imao toliko je i muzike donosio u ekipe koje je vodio.
Koliko je para imao toliko je i muzike donosio u ekipe koje je vodio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@ harishp
svako ima neku mrlju u svojoj kraijeri, i to uopste nije problem. Problem je taj sto je on izjavio da ne zeli ici iz Istanbula, za televiziju Hamburg, pa tako da on otpada kao moguci trener. Bild takodjer danas opet u igru pored Hrubescha i Schustera kao glavne favorite ubacuje i Martina Jola. Ipak mislim da je najblizi Erik Gerets da preuzme ekipu ako je vjerovati medijima.
svako ima neku mrlju u svojoj kraijeri, i to uopste nije problem. Problem je taj sto je on izjavio da ne zeli ici iz Istanbula, za televiziju Hamburg, pa tako da on otpada kao moguci trener. Bild takodjer danas opet u igru pored Hrubescha i Schustera kao glavne favorite ubacuje i Martina Jola. Ipak mislim da je najblizi Erik Gerets da preuzme ekipu ako je vjerovati medijima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prema pisanju Njemackih i stranih medija, i po svemu sto se pise novi trener bi trebao biti Eric Gerets. Ja bih licno bio zadovoljan s njegovim izborom, i mislim da bi mogao ove "placenike" pretvoriti u pravu ekipu. Mozda neki ne znaju njegovu karijeru koja traje dugo no gdje god je radio imao je uspjeha. S Lierseom je osvojio prvenstvo, isto uradio s PSV-om, Galatasarayom, Brueggeom, u Njemackoj je isto s dosta uspjeha vodio K`Lautern i Wolfsburg. No malo detaljnije cu pokusati analizirati njegove posljednje cetiri ekipe.
K`Lautern - uspio u sto niko nije vjerovao, tj. spasio ih od ispadanja iz lige, odveo u finale Kupa gdje su automatski sljedece sezone igrali u Kupu Uefa. Napustio je ekipu iz razloga sto je Kaiserslautern se tada nalazio pred bankrotom, i cak sami navijaci Lauterna kazu da ih tada ni jedan trener na svijetu ne bih mogao spasiti.
Wolfsburg - "Vukove" je u prvom djelu sezone deset kola drzao na celu Bundesligaske tabele, zatim je kao glavni manager doveden Strunz koji mu je pravio podmetaljke, na kraju je ovaj sam otisao.
Galatasaray - dva puta ubjedljivo osvojio prvenstvo Turske, i ako jednu sezonu igraci Galate nisu primali place, jer je racun kluba iz nekih razloga bio blokiran, u takvim okolnostima je uspio motivisati skipu i odvesti ih do titule.
Marseille - preuzeo klub na poziciji broj 18. i odveo ih odmah u LP, tj. sezonu zavrsio na trecem mjestu. Narednu sezonu je otisao stepenicu vise i dijelila ga je samo jedna pobjeda od titule prvaka Francuske koja je na kraju oticala u Bordeaux. Nakon toga sam je dao otkaz i otisao u Saudijsku Arabiju.
Mediji takodjer navode da je HSV glavni favorit, u konkurenciji je jos Boredeaux, jer njegova zena je Nijemica i zeli se vratiti u Njemacku da tamo zivi. Kod njega mi se svidja sto je strog trener koji je podhitno potreban HSV-u, koji ima svoju filozofiju rada, koji ne trpi "zvijezde", ali isto pokazuje u nekim trenutcima da je i on covijek sto je potrebno u ovom poslu.
K`Lautern - uspio u sto niko nije vjerovao, tj. spasio ih od ispadanja iz lige, odveo u finale Kupa gdje su automatski sljedece sezone igrali u Kupu Uefa. Napustio je ekipu iz razloga sto je Kaiserslautern se tada nalazio pred bankrotom, i cak sami navijaci Lauterna kazu da ih tada ni jedan trener na svijetu ne bih mogao spasiti.
Wolfsburg - "Vukove" je u prvom djelu sezone deset kola drzao na celu Bundesligaske tabele, zatim je kao glavni manager doveden Strunz koji mu je pravio podmetaljke, na kraju je ovaj sam otisao.
Galatasaray - dva puta ubjedljivo osvojio prvenstvo Turske, i ako jednu sezonu igraci Galate nisu primali place, jer je racun kluba iz nekih razloga bio blokiran, u takvim okolnostima je uspio motivisati skipu i odvesti ih do titule.
Marseille - preuzeo klub na poziciji broj 18. i odveo ih odmah u LP, tj. sezonu zavrsio na trecem mjestu. Narednu sezonu je otisao stepenicu vise i dijelila ga je samo jedna pobjeda od titule prvaka Francuske koja je na kraju oticala u Bordeaux. Nakon toga sam je dao otkaz i otisao u Saudijsku Arabiju.
Mediji takodjer navode da je HSV glavni favorit, u konkurenciji je jos Boredeaux, jer njegova zena je Nijemica i zeli se vratiti u Njemacku da tamo zivi. Kod njega mi se svidja sto je strog trener koji je podhitno potreban HSV-u, koji ima svoju filozofiju rada, koji ne trpi "zvijezde", ali isto pokazuje u nekim trenutcima da je i on covijek sto je potrebno u ovom poslu.
- moustapha
- Kontakt:
Erik bi bio dobro rjesenje za HSV. Ima ogromno iskustvo u vodjenju slicnih ekipa i ako dodje vjerujemm da ce okrenuti HSV za 180 stepeni.
#divovi
Kretene u nadzornom odboru - s sportskim mozogom Barbarezom -, Hoffmanna, igrace sve otjerati u 100000000 PM, jer ovi ljudi nemaju mozga. To je od veceras sigurno. Kreteni su sada dosli na ideju da Siegentahler bude sef za skauting i omladinski pogon, i da ce se uporedo traziti novi sportski direktor, koji ce biti clan upravnog odbora. Od veceras je sigurno da je nadzorni odbor ovog kluba marioneta Hoffmanna. Sve treba poslati kao sto sam gore napisao u neku stvar, dovesti Magatha, koji je rekao da mu je zelja da bude predsjednik HSV-a, i isto tako sportski direktor, skupa s trenerom Hollerbachom. Nek grade tim 10 godina, ali znam da cu poslje toga klub imati uspjeha, ovako nece biti nista dok ga ovi kreteni vode. Ah Sergej slobodno trazi novi posao sljedece godine, i ukoliko se ovaj potez lose odrazi na sljedecu sezonu, vrata ce ti biti uvijek zatvorena. Bar si se trebao pobuniti, a nisi trebao klimati samo glavom, kao i pri dovodjenju Rozehnala.
- majestic24
- Kontakt:
Brate,ako nije problem,de mi malo detaljnije objasni. Fakat te nista ne kuzim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo pokusat cu biti sto kraci mada je to tesko. Prema statutu HSV je klub koji se sastoji od nadzornog odbora, kojeg biraju clanovi tog kluba, kojih trenutno ima 70.000 i treci su klub u Njemackoj iza Bayerna (120.000) i Schalkea (80.000) clanova. Nadzorni odbor se satoji od 12 clanova, od kojih su 11 snazni ljudi iz svih sfera zivota, koji obezbjedjuju odredjen dio novca i nadgledaju rad upravnog odbora. Preostali clan se tradicionalno bira neki bivsi igrac kluba, a kod nas je trenutno Barbarez. Upravni odbor se sastoji od cetiri clana i bira ga Nadzorni odbor. U Upravnom odboru se nalaze predsjednik kluba (u ovom slucaju Bernd Hoffmann), osoba zaduzena za marketing i komunikacije (u ovom slucaju Katja Kraus) i sportski direktor (koji je u ovom slucaju trebao biti Urs Siegenthaler). Posljednjeg cetvrtog clana, opet biraju onih 70.000 koji reprezentuje navijace u Upravnom odoboru (u ovom slucaju Oliver Scheel).majestic24 je napisao/la:Brate,ako nije problem,de mi malo detaljnije objasni. Fakat te nista ne kuzim.
Nakon sto je krajem Juna prosle godine s funkcije sportskog direktora otisao Dietmar Beiersdorfer, klub je krenuo u akciju trazenja novog. Prvi kandidat je bio svajetnik nekih igraca Roman Grill, ali su navijaci izvrsili pritisak na klub da ne dodje do njegovog imenovanja. Zatim je krajem Novembra prosle godine na tu funkciju imenovan Urs Siegenthaler, koji vazi za odlicnog strucnjaka u fudbalu i sve je bilo divno, ali je Hoffmann dosao na ideju da on bude sportski direktor bez sjedista u Upravnom odboru na sto je Nadzorni odbor prisato. Medjutim nakon sto smo dozivjeli krah krajem Aprila ove godine, navijaci su trazili novog clana u Upravnom odboru koji bi bio zaduzen za sport, odnosno bio sportski direktor. Urs Siegentahler se ponudio da obabvlja tu funkciju i da se samo on pita za teme vezane oko fudbala (igraca, utakmica, skautinga, omladinske skole itd.), da bi klub takodjer imao manje pritiska od javnosti i od medija, no ovih 12 kretena bez mozga to su glatko odbili, i dali mu u ruke samo skauting i omladinski pogon, tj. da bude odgovoran za sve do prvog tima. Kreteni su takodjer sinoc odlucili da ce sada pored trenera, koji je po mom misljenju vec davnih dana trebao biti imenovan, traziti i sportskog direktora, koji ce biti zaduzen za organizaciju vezanog za prvi tim, naravno od njega ce se pri kupovini igraca tarziti da saradjuje s Siegentahlerom. Iz ovoga se da zakljuciti da ovih 12 kretena treba poslati u neku stvar. Samo klubu stvaraju probleme.
Inace Nadzorni odbor se bria svako cetiri godine, i ove godine su usli svi Hoffmannovi ljudi, i svi misle da je ovo dobro sto radi. Stvarno covijek je od HSV-a napravio najaci klub iza Bayerna sto se tice financija, stadiona i svega ostalog sto nije vezano za sport, no medjutim problem je kod njega sto se voli mjesati u sve sfere gdje klub najvise ispasta. Tih 12 kretena prema njemu nece nikad uputiti kritiku, lojalni su prema njemu, isto kao i gospodja Karus, i nadam se kada budu sljedeci izbori za Nadzorni odobor da ce uci bar pet kriticara ovog istog. Da u nadzornom odobru sjede normalni ljudi Hoffmannu bih objasnili da se nema pravo mjesati u sportski dio, a ostalo je sve na vrhunskom nivou, no to se nece dogoditi do 2012.godine i novih izbora. Jedno je sigurno sljedeci trener mora mu donijeti uspjeh ili ovaj nakon isteka ugovora 2011.godine odlazi s svoje pozicije. Magath je prije nekoliko dana dao izjavu za WDR gdje je rekao da mu je san biti predsjednik HSV-a, i da bi s Hollerbachom cinio odlican tim, gdje bi Magath bio predjednik i u jednu ruku sportski direktor, a Hollerbach, djelom sportski direktor i trener prvog tima. Nadam se da ce se to 2011.godine ostavariti. Ovu trenutnu granituru moze samo spasiti titula sljedece godine u Kupu Njemacke ili u Bundesligi.
Kako mediji pisu glavni kandidati za trenera su Christain Gross koji ima klazulu da moze napustiti Stuttgart kada god on zeli, i Erik Gerets koji jos trenira Al-Hilal u Saudijskoj Arabiji, ali ga zena moli da prihvati ponudu iz Evrope jer joj se nesvidja zivot tamo. A glavni kandidati za mjesto sportskog direktora su Nico-Jan Hoogma, Thomas Helmer i bivsi direktor Hoffenheima koji je prije nekoliko dana dao otkaz Jan Schindelmeiser.
Znaci ukoliko ne zelis ovo citati mogu ti jednom recenicom reci stanje u klubu. Sto bi moglo jednostavno kada moze komplikovano. Imam osjecaj da je Barbarez njima usadio Bosanski mentalitet.
Evo onih 12 kretena su se sjetili da i oni nekad mogu raditi, i prema pisanju svih stranih i Njemackih medija novi sportski direktor bi trebao biti bivsi kapiten HSV-a Nico Jan Hoogma. Inace Hoogma od 2006.godine obavlja istu tu funkciju u Almelu, i od veoma loseg kluba s malim sredstvima je napravio klub koji se bori za EL u Holandiju, i licno mislim da bi ovim potezom Nadzorni odbor odradio dobar posao, i mislim da bi Hoogma i Sigenthaler bili odlican duo. Isto tako neki igraci su poceli govoriti po medijima, sto me strasno nervira, sada prema njihovoj prici ispade, da su oni cvjecke, a da je za sve kriv Bruno Labbadia i Bernd Hoffmann, a pic.kice zaboravljaju da su oni bili na terenu i da su oni mogli neke stvari nabolje promjeniti (uzvrat protiv Fulhama). Nakon ovih izjava nadam se da uprava isto misli tako i da pocetkom nove sezone "zvijezde" u vidu Mathijsena, Rosta, Trochowskog, Ze Roberta, Petrica, Demela i Aoga nece nositi dres HSV-a, a isto tako treba otjerati Rozehnala, Castelena. Ja sam misljenja da cu se radije s djecom kluba boriti za deseto mjesto naredne dvije godine, nego s ovim pic.kicama koji samo pricaju po medijima za sedmo mjesto. Na kraju ti ispadne sve isto. EL je takmicenje koje se ne isplati sve do polufinala, a uzima puno snage, dok je glavni cilj LP.
- bistrikboy
- Kontakt:
Napisao sam ovo pred uzvrat sa Fulhamom:amerosm je napisao/la:Isto tako neki igraci su poceli govoriti po medijima, sto me strasno nervira, sada prema njihovoj prici ispade, da su oni cvjecke, a da je za sve kriv Bruno Labbadia i Bernd Hoffmann, a pic.kice zaboravljaju da su oni bili na terenu i da su oni mogli neke stvari nabolje promjeniti (uzvrat protiv Fulhama). Nakon ovih izjava nadam se da uprava isto misli tako i da pocetkom nove sezone "zvijezde" u vidu Mathijsena, Rosta, Trochowskog, Ze Roberta, Petrica, Demela i Aoga nece nositi dres HSV-a, a isto tako treba otjerati Rozehnala, Castelena.
Otprilike ista stvar kao i u Leverkuzenu lani,Labbadia ima ozbiljnih problema u komunikaciji sa igracima i cim ode oni sebi nađu ventil da popljuju sve redom,kude i Hofmanna jer on zeli da se njega pita za sve sto ima veze sa timom,ja licno mislim da je on kocio dovođenje sportskog direktora,a sada kada je sezona doslovno propala morao je promjeniti misljenje,zao mi je sto Siegenthaler nece imati vise uticaja u nadzornom odboru,a siguran sam da ce HSv sada imati jak scounting kakv ima i repka Njemacke zahvaljujuci Ursu,elem steta da ovakva ekipa HSV-a ne igra u Europi,sve se sastavilo ove godine povrede,Labbadia,infantilni Hoffman i peh...bistrikboy je napisao/la:gledam sinoc izjave igraca HSV-a nakon prvog treninga sa Munizom i Cardosom (majstor nad majstorima,samo sto su ga povrede zaustavljale),sve su izjave tipa "lakse se dise",izgleda je Bruno (pravo ime za medvjeda bavarskog) bio nepodnosljiv u odnosu sa igracima i jedva cekam kraj sezone kada ce pasti maske i kada ce igraci progovoriti o njemu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Po svemu sudeci sutra bi trebao biti zavrsen posao s Nicom Janom Hoogmom i bit ce predstavljen kao novi direktor. Sto se trenera tice od imena koja kruze po medijima, najvise bih volio na klupi vidjeti Geretsa ili Martina Jola, koji je izjavio da bi se volio vratiti u Hamburg. Ne daj Boze da anonimusi kao Favre, Koller ili Moinoz dobiju da vode ove pic.kice.
Uprava je obavila razgovore s svim igracima, i napravila vekiku gresku sto u narednu sezonu zeli uci s Rostom i s Ze Robertom. Takodjer mi je drago sto sto Wolfsburg zeli Petrica i Trochowskog u svojim redovima, i za njih dvojcu mozemo uzeti 20 miliona eura, a Siegenthaler i Hoogma ce sigurno znati kako kvalitetno uloziti taj novac. Trochowski i onako vise nece biti igrac za velike utakmice, jer samo prica po medijima na terenu nista ne pokazuje, a Petric samo kuka i jadi i imam osjecaj da je on glavni vodja pobune igraca. Isto tako bilo bi se pozeljno zahvaliti Jorisu Mathijsenu koji je sam rekao da ce odluciti do 19. Maja sta ce uraditi, pa i za njega se moze uzeti sest miliona eura, sto je sasvim dovoljno. Uglavnom ima tu dosta igraca koji ce napustiti klub, kojih mi nije zao, samo su se trebali i Ze Robertu i Rostu zahvaliti, jer ovaj prvi stavlja sebe ispred kluba, a ovaj drugi se zeli mjesati u stvari o kojima on nema veze. HSV ce sljedece sezone imati novi izgled i s trenerom kao sto je Gerets moze se boriti za LP.
@ bistrikboy
slazem se s tobom da je Labbadia zavadio igrace, i sada svoj bijes istresaju na stetu kluba. Hoffmann da je pametan da malo pukne po dzepu pa bi bilo sve kako treba. No HSV je bio njegova posljednja epizoda u Bundesligi, i nadam se da ga vise nikad necu vidjeti blizu svog kluba.
Uprava je obavila razgovore s svim igracima, i napravila vekiku gresku sto u narednu sezonu zeli uci s Rostom i s Ze Robertom. Takodjer mi je drago sto sto Wolfsburg zeli Petrica i Trochowskog u svojim redovima, i za njih dvojcu mozemo uzeti 20 miliona eura, a Siegenthaler i Hoogma ce sigurno znati kako kvalitetno uloziti taj novac. Trochowski i onako vise nece biti igrac za velike utakmice, jer samo prica po medijima na terenu nista ne pokazuje, a Petric samo kuka i jadi i imam osjecaj da je on glavni vodja pobune igraca. Isto tako bilo bi se pozeljno zahvaliti Jorisu Mathijsenu koji je sam rekao da ce odluciti do 19. Maja sta ce uraditi, pa i za njega se moze uzeti sest miliona eura, sto je sasvim dovoljno. Uglavnom ima tu dosta igraca koji ce napustiti klub, kojih mi nije zao, samo su se trebali i Ze Robertu i Rostu zahvaliti, jer ovaj prvi stavlja sebe ispred kluba, a ovaj drugi se zeli mjesati u stvari o kojima on nema veze. HSV ce sljedece sezone imati novi izgled i s trenerom kao sto je Gerets moze se boriti za LP.
@ bistrikboy
slazem se s tobom da je Labbadia zavadio igrace, i sada svoj bijes istresaju na stetu kluba. Hoffmann da je pametan da malo pukne po dzepu pa bi bilo sve kako treba. No HSV je bio njegova posljednja epizoda u Bundesligi, i nadam se da ga vise nikad necu vidjeti blizu svog kluba.
Nico Jan Hoogma je danas otkazao HSV-u sto je sasvim razmljivo, jer on ne zeli biti marioneta Hoffmanna i 12 kretena u Nadzornom odboru. Kao novi Sportski direktor se spominje Sergej Barbarez, a kao trener Lucien Favre, samo se nadam da cemo sljedece sezone izboriti opstanak i ove kretene poslati u 10000000000 PM. Barbarez koji nema iskustva i onaj kloc sto primjenjuje taktiku izbij, nabij i zabij. Cvajta se sigurno raduje, jer koracamo ka njoj velikim stopama, i kao sto sam gore rekao nadam se da cemo izboriti opstanak pa sve redeom poslati u 10000000000 PM.
Iskreno kao velika legenda kluba za kojeg navijam, pa kao covijeka i veleike legende reprezentacije cjenim Sergeja Barbareza, ali covijek mi sada svakog dana sve vise i vise pada u ocima, prvenstveno vezano za HSV. Ovdje izjavljuje da je bio glavni favorit na mjesto sportskog direktora i da ce se sve znati u narednih par dana, a za Njemacke medije izjavljuje da ne znaci da on sada zeli taj posao ukoliko je odustao glavni kandidat za tu funkciju Nico - Jan Hoogma. Sergej ukoliko ovdje nekad citas ili ti neko prenosi informacije s ovog foruma, znaj da s svojim izjavama sve vise i vise padas u ocima 70.000 koji su te izabrali na tu funkciju, jer ima neko ko ce prevesti s Bosanskog na Njemacki tvoje izjave, a ovako se ti ne bih trebao odnositi prema klubu koji ti je najvise dao u zivotu. Svaka ti cast sto se tice reprezentacije i tvoje ljudske velicine, ali ovdje si stvarno pretjerao, jer igras duplu igru.
Nije baš sve tako crno za HSV jer dolazi novo pojačenje tj. Ibrahim Afellay. Iz HSV ovaj transfer nisu još zvanično potvrdili ali ja mislim da je tu sve dogovoreno.
Čestitam.
Čestitam.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, i ja pročitah za Afellaya. Oko 9 miliona Eura je obeštećenje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@ Zdena 04
mislio sam nakon onog smaylia na kraju da me zezas, i poceo sam pisati tekst da ste i vi prije godinu dana bili u slicnoj krizi ali izgleda da je istina i da Urs Sigenthaler pored pripreme za SP radi i na ekipi HSV-a sljedece sezone, ovo za mene znaci ili novi sistem ili odlazak Trochowskog iz ekipe, i jednog napadaca, no ostaje da se vidi. Takodjer danas je HSV prodao Sama Kaiserslauternu za dva miliona eura, i sigurno ce biti jos nekih pojacanja. Nadam se da ce Barbarez upravi predloziti Spahica za odbranu umjesto onog kloca Rozehnala.
mislio sam nakon onog smaylia na kraju da me zezas, i poceo sam pisati tekst da ste i vi prije godinu dana bili u slicnoj krizi ali izgleda da je istina i da Urs Sigenthaler pored pripreme za SP radi i na ekipi HSV-a sljedece sezone, ovo za mene znaci ili novi sistem ili odlazak Trochowskog iz ekipe, i jednog napadaca, no ostaje da se vidi. Takodjer danas je HSV prodao Sama Kaiserslauternu za dva miliona eura, i sigurno ce biti jos nekih pojacanja. Nadam se da ce Barbarez upravi predloziti Spahica za odbranu umjesto onog kloca Rozehnala.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Afellay, wow. Predobro pojacanje. Strasan igrac, vrlo brz, sjajan tehnicar, bolje receno posjeduje sve sto jedan vrhunski igrac treba da ima. Odlican posao za HSV.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Koji ce nam qrac pojacanje,ako nema pravog covjeka na klupi.omerbavarac je napisao/la:Afellay, wow. Predobro pojacanje. Strasan igrac, vrlo brz, sjajan tehnicar, bolje receno posjeduje sve sto jedan vrhunski igrac treba da ima. Odlican posao za HSV.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Afellay je odlican igrac , prosle godine su ga povezivali s Barcom , za 9mi predobro pojacanje , a HSV ce i rjesiti tog trenera , opet ce oni na vrh njemackog nogometa
Polako prika, doci ce i taj dan kada ce na klupu Dinosa Bundeslige sjesti pravi covjek.majestic24 je napisao/la:Koji ce nam qrac pojacanje,ako nema pravog covjeka na klupi.omerbavarac je napisao/la:Afellay, wow. Predobro pojacanje. Strasan igrac, vrlo brz, sjajan tehnicar, bolje receno posjeduje sve sto jedan vrhunski igrac treba da ima. Odlican posao za HSV.
Ovaj bi vam pasao, cujem da mu se drma klupa u Feneru.

Ne znam (jos) da li ga njemacki mediji povezuju sa HSV, ali po mom misljenju on bi bio najbolje rijesenje.
Kakav Favre (zvani - francuska gubica ili po amerosmu nabij - zabij
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.