Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ajdin Hasić
Ne bi trebao. Ima 2 gola i 6 asistencija u prosječnoj poljskoj ekipi. Ako napravi transfer u jači klub, ok. Ovako, sličan je to nivo kao i prije godinu dana. Nema potrebe zvati svakoga.
Sa obzirom da nam je ekipe puna cvajtasa, segundasa, serija betasa, pa i igraca Partizana, Orenburga ili Viktorije Plzen tu, ne vidim neki argument protiv pozivanja Hasica koji ima 23 godine i koji se uklapa u ovu novu generaciju nasih igraca, plus je profil igraca koji nam bas i treba, jer smo ofanzivno sakati. Ne kazem da mora biti prvih 11 ali tu u i oko spiska, definitivno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Slazem se mlad je krilo/amf sto nam im i trebaBIHfan je napisao/la: ↑30 mar 2025, 12:40Sa obzirom da nam je ekipe puna cvajtasa, segundasa, serija betasa, pa i igraca Partizana, Orenburga ili Viktorije Plzen tu, ne vidim neki argument protiv pozivanja Hasica koji ima 23 godine i koji se uklapa u ovu novu generaciju nasih igraca, plus je profil igraca koji nam bas i treba, jer smo ofanzivno sakati. Ne kazem da mora biti prvih 11 ali tu u i oko spiska, definitivno.
Treba nam takvih igraca, on i Filip Bilbija (24) bi ko kec na desetku dosli
2:12, 2:36 asistencije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hasić ima potencijal ovo mu je tek prva sezona da igra bez povreda, karijera je pred njim.NoDi80 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 12:57Slazem se mlad je krilo/amf sto nam im i trebaBIHfan je napisao/la: ↑30 mar 2025, 12:40Sa obzirom da nam je ekipe puna cvajtasa, segundasa, serija betasa, pa i igraca Partizana, Orenburga ili Viktorije Plzen tu, ne vidim neki argument protiv pozivanja Hasica koji ima 23 godine i koji se uklapa u ovu novu generaciju nasih igraca, plus je profil igraca koji nam bas i treba, jer smo ofanzivno sakati. Ne kazem da mora biti prvih 11 ali tu u i oko spiska, definitivno.
Treba nam takvih igraca, on i Filip Bilbija (24) bi ko kec na desetku dosli
2:12, 2:36 asistencije
Svakako više zaslužuje poziv iz Poljske lige nego neko iz Premijer lige BiH, tipa Vuković ili Kulašin.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
on i f. bilbija da pojacamo konkurenciju u srednjem redu
Ja vjerujem da on može kroz par godina biti bolji igrač od trenutne verzije Hajradinovića.
Ja to vise gledam kao pojacavanje konkurencije prema naprijed jer ne doprinose puno sredini. Svakako zanimljivi igraci i treba ih pratiti. Samo ne znam kako bi nam se uklapali protiv reprezentacija naseg ranga ili jacih od nas, slicno kao Hajradinovic.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ajdin Hasić bi obavezno trebao biti dio ove selekcije.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
odlicno ih zavrce ajdin, drago mi je zbog ovog momka sto je uspio nadam se da ce jos napredovat i mozda na ljeto vec dobit poziv
Meni je Hasic glavom kao i onaj Hamulic. Daj mu malo, kao da je boga za .... lapio.
Na njegovom mjestu nekome bi poziv mnogo znacio. Recimo, onaj Memic.
Hasic mora na tezi nacin doci pameti. Propustene godine i jedva sezona solidnog u rumunskoj ligi nakon toliko lutanja, daleko je to Hajradinovica ...
Hasic mora na tezi nacin doci pameti. Propustene godine i jedva sezona solidnog u rumunskoj ligi nakon toliko lutanja, daleko je to Hajradinovica ...
Rumunija?Drum je napisao/la: ↑30 mar 2025, 19:48Meni je Hasic glavom kao i onaj Hamulic. Daj mu malo, kao da je boga za .... lapio.
Pardon, Poljska. Budimo realni, moras krampati kvalitetom da bi privukao paznju, tamo il ovamo.babino je napisao/la: ↑30 mar 2025, 19:53Rumunija?Drum je napisao/la: ↑30 mar 2025, 19:48Meni je Hasic glavom kao i onaj Hamulic. Daj mu malo, kao da je boga za .... lapio.
Ja bih bio zadovoljan da on pokaze napredak u vidu boljeg kluba poljske lige za iducu sezonu. Sa 23 godine ima i dalje jos mnogo vremena ostvariti zavidnu karijeru.
Na ova dva videa stvarno se vidi da ima odlican centarsut. Generalno mislim da bi nam valjao u repci, on i Esmir su slicni i po meni dosta komplementarni.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
On definitivno mora otići iz Poljske u jaču ligu, da bi bio na radaru stručnog štaba
Isto kao Hajradinovic, Hasic je igrac koji moze bit vrlo koristan protiv slabijih ekipa koje ce se branit protiv nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
On je i dalje relativno mlad, ima vremena za bolju ligu // klub. 23 godine ima, sjetimo se da je Lulic sa 25 otiso iz Svicarske u Lazio.
Ono što Hasić pokazuje je premalo za poziv u A tim.Bljesne svako 10-tu utakmicu u prosječnoj ligi, nije to dovoljno za poziv.Njegova pozicija na terenu i igračke karakteristike gotovo nigdje više ne proloaze u modernom fudbalu, nema brzinu, dribling ni trku za krilo, sa klasičnom 10-tokom u modernom fudbalu gotovo niko ne igra.U usporedbi sa Bajraktarevićm je lošiji jer Esmir ima drbling, brži je i ima podjednako dobru loptu kao Hasić, može igrati klasično krilo uz određene korekcije u defanzivi, tako da je Esmir u svakom slučaju u prednosti za poziv.
Hasic je nesto jaci na lopti, ali za razliku od njega Hajradinovic mnogo vise trci i bori se, i zato će i dobijati poziv u budućnosti.
I ranije sam pisao, ne vidim kako bi se Hasic mogao uklopiti u ovo sto mi igramo. Jedino protiv ekipa kao što su San Marino.
Tako da ga ne vidim u reprezentaciji. Jedino ako nesto drastično ne promjeni u svom pristupu.
Slazem se u potpunosti. Kipar i slicni su plafon za njih dvojicu sa ovim stilom igre. Jbg Hajradinovica smo probavali jos od prijateljskih, on je jos i agilan i borben za tu 10ku ali jednostavno ne ide protiv iole jacih ekipa. Kad i ako budemo imali jaci vezni red i vise lopte u svom posjedu moze se razgovarati o njima ozbiljno.hurem je napisao/la: ↑01 apr 2025, 15:10Hasic je nesto jaci na lopti, ali za razliku od njega Hajradinovic mnogo vise trci i bori se, i zato će i dobijati poziv u budućnosti.
I ranije sam pisao, ne vidim kako bi se Hasic mogao uklopiti u ovo sto mi igramo. Jedino protiv ekipa kao što su San Marino.
Tako da ga ne vidim u reprezentaciji. Jedino ako nesto drastično ne promjeni u svom pristupu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat