Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

harishp
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la harishp » 06 okt 2009, 20:52

majestic24 je napisao/la:---------------Hasagic------------------
-----Pandza-----Nadarevic----Spahic
Jahic-----------------------------Salihovic
------Bajramovic-----Muratovic---------
----------------Misimovic-----------------

----------------Ibricic---------------------
--------------------------Dzeko-----------

---------------Hasagic------------------
-----Jahic-----Nadarevic----Spahic
Ibricic-----------------------------Salihovic
----------Ibisevic------Dzeko-------------

Jedna od ove dvije varijante ce sigurno biti
Rahimic 500% igra a tebi nije ni u jednoj varijanti :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 okt 2009, 20:55

Rahimic ima 2 zuta kartona,koji vam je.... On nemoze igrati ovu utakmicu!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2009, 20:57

amir je napisao/la:
harishp je napisao/la:
amir je napisao/la:..................Hasagic...................
............Nadarevic......Spahic......
....Vladavic.....................Jahic.....
.................Rahimic................
..........Misimovic...Ibricic...Salihovic....
........IBISEVIC......DZEKO.......
to je 99 % sastav protiv Estonije, igrat ce sa dvojicom stopera protiv Estonije
Kao sto je igrao skoro cjele kvalifikacije,hoce al u gujci :roll:
Mada ovaj sastav i nije los ali kad pod hitno Vladavica zamjenis berberovicem.Cuj dva stopera i jos Vladavica na beku pa poderao bi nas i san Marino po desnoj strani. :roll:
Nemoj molim te tih djecijih postova, mozes li ko covijek odgovoriti na post a ne praviti se prepametan sa djecijim postovima, u redu je da se neslazes sa mojim postom ( sastavom )ali lupati neke gluposti kao sto je "poderao bi nas i San Marino po desnoj strani" sa ovim sastavom, velike gluposti.
Berberovic netreba biti u prvom sastavu, imao je veliku pauzu i odigrao je za vikend samo nekih pola sata, nije odavno igrao i nezasluzuje da bude u prvom sastavu.
Nisu djecji ali ti najbolje objasnjavaju situaciju posto sa djecjim razmisljanjem sastavljas repku.
Nije bilo ni Vede sest mjeseci pa ga ovaj stavio u prvu postavu.Cuj nezasluzuje a sta ti zasluzujes ili ja :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2009, 20:57

Ma da,nemamo se mi sta cuvaz za Spaniju i nije nam to prilika za vadjenje....Svim silama u Talin po 3 boda ...Gdje ces Seju koji je u zivotnoj formi ostavit na klupi ...

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 06 okt 2009, 20:59

Pa ljudi pa znate da je Ciro dosad samo igro 3-5-2 formaciju..

Berberovic nece pocet to je sigurno.. Sigurno je da nece igrati Pjanic, Supic..
100% brani ce Hasagic.... Znaci ako pogledate malo stare formacije od druge tekme onda nije tesko sastavit..
I sad nam je Bajramovic opet u formi znaci on bi trebao mjenjat Muratovica..

E ovako onda dodjemo
--------------------------Hasagic-------------------
---------Jahic--------Nadarevic--------Spahic-----
Ibricic----------------Rahimic-----------Salihovic---
-----------------------Bajramovic---------------------
-----------------------Misimovic----------------------
------------Ibisevic------------------Dzeko-----------
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 06 okt 2009, 21:00

odrzava li repka uopce treninge vidim sportsport nista ne pise

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2009, 21:01

majestic24 je napisao/la:Rahimic ima 2 zuta kartona,koji vam je.... On nemoze igrati ovu utakmicu!!
Hajde nabroji ih kad je ih je dobio,bas me nesto zanima 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 okt 2009, 21:02

majestic24 je napisao/la:---------------Hasagic------------------
-----Pandza-----Nadarevic----Spahic
Jahic-----------------------------Salihovic

----------------Ibricic---------------------
--------------------------Dzeko-----------

---------------Hasagic------------------
-----Jahic-----Nadarevic----Spahic
Ibricic-----------------------------Salihovic
----------Ibisevic------Dzeko-------------

Jedna od ove dvije varijante ce sigurno biti
pandzu nakon irana ni u juniorsku reprezentaciju ne treba staviti....druga ti moze proci ako rahimic ne igra ako igra klupa bajramovic
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 06 okt 2009, 21:02

majestic24 je napisao/la:Rahimic ima 2 zuta kartona,koji vam je.... On nemoze igrati ovu utakmicu!!
Ma kakvi, hajd reci meni u kojim utakmice je dobio on zuti kartona?
Samo protiv Turaka jarane.. I na transfermarkt.de isto pise da je samo protiv Turke dobio zuti.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 06 okt 2009, 21:04

Pitajte Tarika14 za te zute kartone za Rahimica, zna momak sigurno.... :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2009, 21:06

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:odrzava li repka uopce treninge vidim sportsport nista ne pise
Nop ni treninge ni pripremne meceve.Ciro kenja sa tim.
P.S Nego @randy onda bi mogao i pola reprezentacije izvaditi samo nakon jednog kiksa :roll:
i na kraju bi dobio veliko nista.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2009, 21:09

Rahimic jeste dobio zuti protiv Turaka ali igrat ce obzirom da je prvi...Eh ako bi sad u Talinu pozutio otpao bi protiv Spanije ...

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 06 okt 2009, 21:12

ahmic je napisao/la:Rahimic jeste dobio zuti protiv Turaka ali igrat ce obzirom da je prvi...Eh ako bi sad u Talinu pozutio otpao bi protiv Spanije ...
Ma nema veze, ulzetio bi Mikelini umjesto nega protiv Spanije........... :D :D :D

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 okt 2009, 21:14

harishp je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:odrzava li repka uopce treninge vidim sportsport nista ne pise
P.S Nego @randy onda bi mogao i pola reprezentacije izvaditi samo nakon jednog kiksa :roll:
naravno da ne bi ali je covjek usao u igru i za 12 minuta napravio havariju sa nurkovicem. nurkovic nabija loptu 70+ metara neka ide u NFL da igra puntera. ali evo ti harishp primjera sta jedna losa utakmica uradi.
nurkovic primio tri gola za 12 minuta - sad vidi pored hasagica begovica i supica kad ce uci na roster
sjecas se mozda mikelinija? mislim da je dva puta rukom igrao i penale skrivio. jeli vise ikad pozvan?
imas jos bruku primjera da ti ne navodim

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2009, 21:15

Jack_Daniels je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Rahimic jeste dobio zuti protiv Turaka ali igrat ce obzirom da je prvi...Eh ako bi sad u Talinu pozutio otpao bi protiv Spanije ...
Ma nema veze, ulzetio bi Mikelini umjesto nega protiv Spanije........... :D :D :D
Joj brate nesto mi zao Mikelinija...Majke mi nakon onih losih partija u repki bilo mi zao covjeka...Jbg ,htio je dobro :-)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 okt 2009, 21:16

Bio je i veceras, a bice i sutra ujutro trening u Hadzicima. Eto, ko je blizu nek dolazi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2009, 21:21

randy_moss je napisao/la:
harishp je napisao/la:
naravno da ne bi ali je covjek usao u igru i za 12 minuta napravio havariju sa nurkovicem. nurkovic nabija loptu 70+ metara neka ide u NFL da igra puntera. ali evo ti harishp primjera sta jedna losa utakmica uradi.
nurkovic primio tri gola za 12 minuta - sad vidi pored hasagica begovica i supica kad ce uci na roster
sjecas se mozda mikelinija? mislim da je dva puta rukom igrao i penale skrivio. jeli vise ikad pozvan?
imas jos bruku primjera da ti ne navodim
Havariju glavnu je napravio Radeljic,,Najveci kloc koji je ikada zaigrao u BIH repci)
99% To je Ciro namjerno uradio da se par kloceva rjesi za sva vremena.
Pandza je tada bio u psiholoskoj krizi kao i klub,tako da nije fer momka ukopavati.
I ne poredi ga sa Mikelinijem ili Vasiilicem jer ovaj je za razliku od ovih dvojice odigrao sjajne dvije tekme protiv Belgije.
P.S a to ko biva Begovic se nabranio u klubovima,jest malo morgen :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 okt 2009, 21:36

Havariju glavnu je napravio Radeljic,,Najveci kloc koji je ikada zaigrao u BIH repci)
99% To je Ciro namjerno uradio da se par kloceva rjesi za sva vremena.
Pandza je tada bio u psiholoskoj krizi kao i klub,tako da nije fer momka ukopavati.
I ne poredi ga sa Mikelinijem ili Vasiilicem jer ovaj je za razliku od ovih dvojice odigrao sjajne dvije tekme protiv Belgije.
P.S a to ko biva Begovic se nabranio u klubovima,jest malo morgen :roll:[/quote]

znas i sam kakve su rezerve u odbrani. hvala bogu pa spahica ni svinjska gripa ne moze otjerati. starteri dobro igraju nisam u zadnje vrijeme vidio neke silne atake na nas gol osim kad su turci u zadnjih 5 minuta krenuli na horuk. sa papcem bi bilo sve dobro ali ga nebi zvao da se komplet odbrana povrijedi zvao bi domace momke. a jeli to sramota biti rezervni golman golmanu engleske reprezentacije i biti u ekipi koja igra u premiershipu?

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 06 okt 2009, 21:36

Mozemo mi ovdje davati svoje prijedloge prvih 11, koje mi mislimo da bi bili dobri ali normalno nas se nepita, tu je legendarni Ciro koji ce to sve sloziti u najboljem redu, kao sto je i do sada pogadjao sa prvih 11.
Mislim da ce 100 % poceti sa Ibisevicem i Dzekom, tu su jos Salihovic, Misimovic, Rahimic, Spahic, Nadarevic, Ibricic, Jahic, po meni su oni 95 % u prvom sastavu, e sada je samo pitanje za pojedine nabrojane igrace na kojim ce pozicijama igrati, znaci jos treba golman i jedan igrac, to je moje misljenje oko sastava.
Uglavnom da mi njih pobijedimo, a ko ce igrati ili ko ce biti strijelci nije vazno, aBd sigurna tri boda u Estoniji u to nesumnjam nimalo, kada vidim nase igrace onda sam prepun optimizma.
Naprijed BiH, naprijed ZMAJEVI
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 06 okt 2009, 23:48

ESTONCI ZABRINUTI ZA SIGURNOST

“Ovakva sigurnosne mjere u se Estoniji nisu spremale još od proljeća 2002. godine, kada je naša reprezentacija igrala protiv Rusije.”, tvrdi za SportSport.ba kolega iz bivše sovjetske republike.

“U Talinu smo veaoma zabrinuti za ponašanje navijača gostujuće ekipe. Bosanci i Hercegovci imaju reputaciju navijača koji uzrokuju nerede širom Evrope i naša policija je u strahu da bi se nešto loše moglo desiti.”, dodaje novinar iz Tallina.

“Što se tiče same utakmice i naših navijača, to ovdje i nije neki veliki događaj. Mi još uvijek nemamo neku pravu fudbalsku kulturu. Naravno, ljudi dolaze da gledaju reprezentaciju, ali samo ako naniže nekoliko uspjeha i ako je lijepo vrijeme. Znate, naši navijači ne bodre reprezentaciju i klubeve po svakakvom vremenu. Tek ako nam u goste dolazi neki renomirani protivnik, onda stadion može biti pun. Možda zvuči čurno, ali tako je.”, zaključio je naš sagovornik sa Baltika.

“Na utakmici sa Bosnom i Hercegovinom očekujem oko 7.000 gledalaca, od toga 1.500 Bosanaca obzirom da je toliko karata za gostujuće navijače pušteno u prodaju. Kapacitet stadiona (A.Le Coq Arena u Tallinnu) je 9.000. Što se tiče sigurnosnih mjera one će biti zaista najveće do sada. Policija, naš fudbalski savez i zaštitarske službe su zaista uplašene da bi se nešto loše moglo desiti.", tvrdi naš opravdano zabrinuti domaćin.

Nema prodaje ulaznica na dan utakmice

Za estonske medije, portparol tamošnjeg fudbalskog saveza Mihkel Uiboleht izjavio je: "Ovo je utakmica visokog rizika. Zbog toga nećemo prodavati ulaznice na dan utakmice ni na stadionu, ni kroz naš ticketing sistem. ovo bi nam trebalo garantovati da bosanskohercegovački navijači koji pristignu u Tallinn ne mogu ući na station i izazvati nerede."

Sjeverna tribina stadiona biće u potpunosti rezervisana za navijače iz Bosne i Hercegovine, a obzirom da su ulaznice za taj dio stadione već ušle u prodaju, Uiboleht je pozvao Estonce da zmijene svoje ulaznice.

"Molimo domaće navijače koji imaju karte za sjeverni sektor, da ih zamijene obzirom da je ova tribina u potpunosti rezervisana za Bosance. Želimo u potpunosti razdvojiti bosanskohercegovačke i estonske navijače kako bismo izbjegli bilo kakvu mogućnosti incidenta.", rekao je estonski zvaničnik.
Sto se i ovi preser.avaju. Kao da smo povampireni divljaci. Na stadionu ce biti 7000 bosanaca a ono malo mjesta sto ostane ce popuniti estonci. Estonci mogu dobiti petardu samo u svojoj mrezi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.