BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Genghis
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 19:20

Ne postoji mogucnost za prvi sesir , a vjerovatno ni drugi, jer se grupe izvlace prije nego sto ce se odigrati SP 2010, tako da samim time i kad bi osvojili SP 2010 ne mozemo, a ne samo pobjedili ove 3 tekme, kao i obje u barazu, jer mnogo kasnimo za najboljima ;). Treci je vrlo vjerovatan, a sad-zasad i najrealniji.
@neznalica - Tacno, naucna fantastika ;) A ionako kao sto smo vec skontali FIFA/UEFA nista jos nije odluceno o baraz sistemu, da li ce to biti po bodovima u grupi, po plasmanu na FIFAinoj listi, ili uopste nece biti nosioca, samo Bog i naravno celni ljudi ovih organizacija znaju.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2009, 19:28

Evo vidim da turci vjerovatno planiraju igrat bez klasicnog zadnjeg veznog. Nema Mehmeta Aurelia pa ce izgleda igrat Emre i Nuri Sahin. To znaci da ce Miske dobit dosta prostora. Tu bi im mogao bit i kraj 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 19:31

Cartman je napisao/la:Evo vidim da turci vjerovatno planiraju igrat bez klasicnog zadnjeg veznog. Nema Mehmeta Aurelia pa ce izgleda igrat Emre i Nuri Sahin. To znaci da ce Miske dobit dosta prostora. Tu bi im mogao bit i kraj 8-)
Ne vjerujem iskreno da bi se Terim uputio u takav vid samoubistva, lisac je on kao i Ciro, plasirat ce hrpu nekakvih kvazi-informacija, a ko ce zapravo izaci na teren i u kojem sistemu znati cemo tek u srijedu navecer.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2009, 19:33

Genghis je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Evo vidim da turci vjerovatno planiraju igrat bez klasicnog zadnjeg veznog. Nema Mehmeta Aurelia pa ce izgleda igrat Emre i Nuri Sahin. To znaci da ce Miske dobit dosta prostora. Tu bi im mogao bit i kraj 8-)
Ne vjerujem iskreno da bi se Terim uputio u takav vid samoubistva, lisac je on kao i Ciro, plasirat ce hrpu nekakvih kvazi-informacija, a ko ce zapravo izaci na teren i u kojem sistemu znati cemo tek u srijedu navecer.
Ne znam, tako barem prognoziraju turci...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 sep 2009, 19:34

Genghis je napisao/la:
slazem se...zna on da bi mu bila propas kad bi misketu dao dosta prostora..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 06 sep 2009, 19:37

ma nebitno je šta terim baljezga bitno je da momci u srijedu odigraju onako kako znaju,kako to rade u montpelieru,lyonu,wolfsburgu,hoffenheimu itd da daju sve od sebe i aBd pobijede da se malo radujemo , dosta mi je više komentara poslije tekmi tipa "bili smo dobri ali nam je sreća okrenula leđa " hoću da se radujem u srijedu čitavu noć mada sutradan radim al nema veze

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 06 sep 2009, 19:40

Jel ovo neko nesto zapalio!? :o :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 06 sep 2009, 19:44

Tesko ce biti protiv Turske,svi znamo kakvi su to agresivni igraci i tesko ce nasi razviti svoju igru.Mene je samo strah incidenata,jer ce pokusavati na sve nacine da isprovociraju navijace i igrace.Trenutno smo tehnicki bolja reprezentacija.Nadam se najboljem!Sretno!!!!!

amar_bosanac
Kontakt:

Post Postao/la amar_bosanac » 06 sep 2009, 19:47

calcio je napisao/la:ma FIFA je ovo totalno iskomplikovala. ako iz Evrope ide 13 ekipa trebali su napraviti 13 grupa, prvoplasirani ide na SP i dovidjenja

stani ba nemoze to tako jednostavno bit!!sta mislis neka reprezentacija kao sto je armenija dobije englesku u grupi to je nemoguce pobijedit!!vako zanimljivije nezavisi samo od tvojih pobjeda nego i od ostalih,zar nebi bilo bolje da ima 13 grupa i sad onaj prvplasirani iz a grupe igra protiv drugoplasiranog iz b, a prvi u b sa drugim u A i tu ko pobijedi u dvije utakmice domacini i gosti,ide na sp znaci samo jedan u grpi odpada!!!i nebi bilo potrebe igrat toliko utakmica!1npr u juznoj americi koje su ekipe ja mislim ima oko deset i valja svako sasvakim igrat!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 sep 2009, 19:52

Netrebamo misliti o tim šeširima i utakmicama baraža. Treba sada protiv Turske pobjediti, a onda ćemo o baražu i mogućem protivniku. Ove priče da će Turci početi bez zadnjeg veznog, nebih rekao da su tačne, ali ako Turci žele pobjedu morat će postaviti skroz ofanzivnu taktiku i s time bi se našlo prostora za naše veznjake. Tad bi tek bio propast Turske.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 06 sep 2009, 20:12

Turci se nešto digli pravo, bagra će pokušati na sve načine doći do povoljnog rezultata...ko ide na tekmu,
dočekajte ih kao da 11 Karadžića igra protvi nas :D

emir_

Post Postao/la emir_ » 06 sep 2009, 20:20

treba ih docekati zvizducima, nema vise cile mile.... i da, tri zapada na prodaju pa ako je neko zainteresovan neka salje poruku!!!
4-IN-A-ROW

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 06 sep 2009, 20:26

Ej momci zna li neko kakvu ce podrsku turci imati u zenici....hoceli dolaziti iz turske ili ce to biti ovi odavde ko na kosevu prije 2 godine....
..Siamo l'armata Rossonera..

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 sep 2009, 20:31

bice njih malo, mozda stotinjak, mozda ovi iz dijaspore, ali se nece cuti sigurno ;)

dzekooo93
Kontakt:

Post Postao/la dzekooo93 » 06 sep 2009, 20:36

Oni Sto su u stadionu protiv turaka zvizdite nemoj te zaboravit sta su oni sa nasim navijacima u istanbulu radili ..Transparente ..zastave sve bacili u smece gdje to valja ..A kofole smo mi njihova braca Volio bi da ih stvarno razbijemo u duelu .. Haj pozz
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 sep 2009, 20:41

leonardo je napisao/la:Ej momci zna li neko kakvu ce podrsku turci imati u zenici....hoceli dolaziti iz turske ili ce to biti ovi odavde ko na kosevu prije 2 godine....
Ma bit će Turaka stoposto, kao i uvijek.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

teo3520
Kontakt:

Post Postao/la teo3520 » 06 sep 2009, 20:46

dragi moji Bosanci i Hercegovci evo jedne dobre vijesti pred mec sa Turcima.... upravo sam na jednoj od njihovih stranica procitao da je Fatih Terim izbacio iz sastava dvojicu igraca radi ozljeda a to su stub njihove odbrane Gokhan Zan i izvrsni Mladi Kazim Kazim.... to je ohrabrujuce i dobro za nas

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 20:46

Oni svoj posao a mi svoj.Interesuju me kao i ja njih. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 06 sep 2009, 20:47

Jooooojj jedva čekam..... Srijeda, 20 sati se približava.. Moja porodica i ja željno očekujemo početak, naravno, tu su i naše najbliže komšije, stariji ljudi, oko 60-ak godina, skupa smo gledali i obje utakmice protiv Belgije i pobijedili smo pa sam ih ja pozvao da dođu i u srijedu... Počinje prijenos, stadionom se ori "Volim te Bosno", a nervoza dere... A onda: X8 minuta: "Opasan napad Turske, da vidimo, sansa!!! I brani Supić!!!!!!!!! Lopta do Spahića. Ibričić-sjajna lopta za Misimovića! Centaršut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edin DŽEKO, Edin DŽEKO, DŽEKO DŽEKO DŽEKOOOOOOOOOOO.....

Biće toga još puno aBd

Onda radovanje, i nespavanje do kasno u noć............................ A sutra škola :mrgreen:

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 06 sep 2009, 20:47

ABD inshela da pobjedimo Turke samo treba molit Boga da se to desi a jos se poklopilo da je RAMAZAN i nadam se da ce mo uspjeti .

POMOZIIIII BOZEEEE :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.