i tako i tako ga cekas..o tome ovisimo..jer ako se stvori krug od 3 ekipe po 11-3 mi smo u najgoroj poziciji..jedino ako sad dobijemo Igokeu,a izgleda da necemo..šb_pecara je napisao/la:nemoramo al je bolje nego cekati zadnje kolo bosnu da dobije igokeu ljepse je ovako pa se ne brinuti!!!
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
lfc
U Širokom su najbolji crnci , Mason trenutno ima 17 poena , a za Thomasa ne znam , ali je bio glavni kad su prišli na 6 razlike , evo sad je psotigao 9 poen .
Vuksanović je dao 30 poena do sada .
Sada je 91-75 , Vuksanović dade 32 poen
a koliko je "veliki znalac" ars srao protiv Masonalfc je napisao/la:U Širokom su najbolji crnci , Mason trenutno ima 17 poena , a za Thomasa ne znam , ali je bio glavni kad su prišli na 6 razlike , evo sad je psotigao 9 poen .
jbga nista sta ces cekamo bosnu, a ako igosi dobiju bosnu zadnje kolo onda su prvi, bosna druga a mi treći????
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
-
lfc
97-77 , 3:22 do kraja .
Igra Širokog se raspala , mada realno Igokea ima jači tim , možda sad široki pokuša sa zonom , zbog koje je Igokea izgubila od Slobode , a jedva dobila Zrinjski
Igra Širokog se raspala , mada realno Igokea ima jači tim , možda sad široki pokuša sa zonom , zbog koje je Igokea izgubila od Slobode , a jedva dobila Zrinjski
-
elvir.vogosca
- Kontakt:
97:77
Evo 5 McCaskil ..sad ce Grgat imat prostora 
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Puljko 1 poen u 2 poluvrmenu
....
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
poraz jesam očekivao ali baš ovoliki i nisam al sta je tu je!!!! čestitke igokei al i dalje nista od nlb lige 
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
-
lfc
Kraj utakmice , pobjeda Igokee 106-82 , sad će se puno kajati za poraz od Dite , jedino ako ne uzmu u Sarajevu , a Širokom sve što je ostalo da se nada pobjedi Bosne u Sarajevu , gdje je sve moguće
ODLIČNI PULJKO I VRBANC...
Mason sjajan, ubio se za šutera, a najbolji je sa FT svako drugo garant pogodi,
Onaj Thomas se naprimao banana od Amala"levata" po ovim vajnim poznavaocima košarke...
Tery Bosanac sjajan....
Široki garant pustio 106/80 kraj, biće bolje slijedeće godine....
Mason sjajan, ubio se za šutera, a najbolji je sa FT svako drugo garant pogodi,
Onaj Thomas se naprimao banana od Amala"levata" po ovim vajnim poznavaocima košarke...
Tery Bosanac sjajan....
Široki garant pustio 106/80 kraj, biće bolje slijedeće godine....
upravo tako....šb_pecara je napisao/la:jbga nista sta ces cekamo bosnu, a ako igosi dobiju bosnu zadnje kolo onda su prvi, bosna druga a mi treći????
I feel devotion!!
fakat su vas previse pobijedili, ali stvarno ne znam kako oni igosi po sistemu toplo hladno
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ok ipsa, ne znam ni ja neno nisu mi jasni jer dobiju evo nas preko 20 razlike, bosnu tako nesto neznm tocno a onda izgube od slobode protiv zrinjskog umalo

ŠB, lijepo sam vam rekao koliki je Igokea bolja od vas, a vi mi ne vjerujete, nažalost vašu uvijek....
Moje saučešće ovim bosnašima što kao navijaju za Škripare, mene uho boli i za jedne i druge, al' zbog razvoja košarke u cijeloj BiH, neka malo Igosa u NLB...
Moje saučešće ovim bosnašima što kao navijaju za Škripare, mene uho boli i za jedne i druge, al' zbog razvoja košarke u cijeloj BiH, neka malo Igosa u NLB...
navijao sam za siroki...al su ih fakat razbili....eeee sad siroki zavisi od bosne...sta rec...po meni igokea ima siri izbor igraca...al ipak....igramo kuci....mislim da ce bit neizvjesna tekma...igokei je malo veci ulog u tekmi...pobjedom su prvi i idu u nlb....a ako izgube bice treci.....ogromna razlika....
I feel devotion!!
mozda bi bosna trebala zonu igrati..ocigledno je da padaju na zonu....al ja nisam vidio ove godine da je vlada ikad postavio zonsku odbranu....vjerovatno smatra da je odbrana jedan na jedan bolja...šb_pecara je napisao/la:ok ipsa, ne znam ni ja neno nisu mi jasni jer dobiju evo nas preko 20 razlike, bosnu tako nesto neznm tocno a onda izgube od slobode protiv zrinjskog umalo![]()
![]()
I feel devotion!!
ok prika...ako su toliko bolji i ako nas pobjede u 2 ili 3 utakmice u play offu posteno onda neka idu u NLB zasluzili su..u cem je problem neznam..nije propast svijeta ako ne odemo NLB..a opet ako mi njih dobijemo u play offu opet zasluzeno...sta ima veze..samo neka se igraars01 je napisao/la:ŠB, lijepo sam vam rekao koliki je Igokea bolja od vas, a vi mi ne vjerujete, nažalost vašu uvijek....![]()
![]()
![]()
Kevin je napisao/la:ok prika...ako su toliko bolji i ako nas pobjede u 2 ili 3 utakmice u play offu posteno onda neka idu u NLB zasluzili su..u cem je problem neznam..nije propast svijeta ako ne odemo NLB..a opet ako mi njih dobijemo u play offu opet zasluzeno...sta ima veze..samo neka se igraars01 je napisao/la:ŠB, lijepo sam vam rekao koliki je Igokea bolja od vas, a vi mi ne vjerujete, nažalost vašu uvijek....![]()
![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.