FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
ne_znam_ko_sam sutra cemo odigrati..kada ti odgovara?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Hocemo danas odigrati 10.kolo?CROtorious je napisao/la:.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Kad cemo mi odigrati ligasku ?Artetitis je napisao/la:

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Moze. Od 18h sam na originu pa se dogovorimo.UltraSA je napisao/la:Hocemo danas odigrati 10.kolo?CROtorious je napisao/la:.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
ja mogu veceras izmedju 20:30 i 21:30, ako tebi odgovara da odigramo nasu utakmicu. ako ne, onda sutra nekad po danuAlminjo99 je napisao/la:.
edit. mogu bilo kad poslije 20:30 pa se javi
Hajmo skontati da se odigra kup, jedna tekma na ispadanje, od 1/4 finala to su svega 3 utakmice više u sezoni za one koji ce doci do finala. Svi su aktivni trenutno, tako da ne vidim razlog da ne bude ove sezone i kup.
I čestitke CROtorious na pobjedi

Javim ti uskoro.mirgerr je napisao/la:Kad cemo mi odigrati ligasku ?Artetitis je napisao/la:

- CROtorious
- Kontakt:
Man. Utd. 1-2 Arsenal
Cazorla 38´
Giroud 45´
Ibrahimovic 77´
Ne bas briljantna partija Arsenala, ali 3 boda su tu i nastavlja se lov na Bayern. Tvrda utakmica sa ne bas previse prilika, ali dva dosta laka gola sa 5m nakon sto su se Cazrola i Giroud prosetali kroz kazneni prostor Manchestera i matirali nemocnog De Geu. Statisticki Manchester dosta bolji, ali presudila je ipak obrana Arsenala i trenutno najbolji strijelac lige Giroud.
Cazorla 38´
Giroud 45´
Ibrahimovic 77´
Ne bas briljantna partija Arsenala, ali 3 boda su tu i nastavlja se lov na Bayern. Tvrda utakmica sa ne bas previse prilika, ali dva dosta laka gola sa 5m nakon sto su se Cazrola i Giroud prosetali kroz kazneni prostor Manchestera i matirali nemocnog De Geu. Statisticki Manchester dosta bolji, ali presudila je ipak obrana Arsenala i trenutno najbolji strijelac lige Giroud.
Zadnja Klupa
Kakve su ovo ozljede kod Uniteda? Pitam se ko je tu Arsenal, a ko United. 

Ja sam davno predlozio da se odigra kup, jedna utakmica na ispadanje, izvlacenje bez nosilaca, da i oni malo slabiji imaju realne sanse da dodju do finala. Eto sta kazu ostali, mislim da ce se svi sloziti. Neka kolega mirgerr infantino napravi izvlacenje kupa da se moze odma za vikend odigratUltraSA je napisao/la:Hajmo skontati da se odigra kup, jedna tekma na ispadanje, od 1/4 finala to su svega 3 utakmice više u sezoni za one koji ce doci do finala. Svi su aktivni trenutno, tako da ne vidim razlog da ne bude ove sezone i kup.

Ja nemam nista protiv kupa. Dobra ideja.
A ja trebam igrati ovo kolo a ne znam sa kim jer nece da mi se nesto ucita pa moze li mi se javiti taj neko sa kim igram na origin da odigramo haha
A ja trebam igrati ovo kolo a ne znam sa kim jer nece da mi se nesto ucita pa moze li mi se javiti taj neko sa kim igram na origin da odigramo haha
Protiv Chelsea.Pozde je napisao/la:Ja nemam nista protiv kupa. Dobra ideja.
Protiv chelsea kuci. Pa eto ako naletis na malog djoganija odigrajte.Pozde je napisao/la:Ja nemam nista protiv kupa. Dobra ideja.
A bice kup, samo da dogovorimo detalje. Ako bude nerjeseno, igra se nova utakmica ko u engleskom fa kupu. Mozemo ovaj vikend odigrat cijeli kup, to je samo 7 utakmica. Plus cijelo 10.kolo. Bice tu paklenih derbija
Live stream za zrijebanje parova SS.ba kupa je spreman.
Eto kad vas bude tu 3,4,5... nebitno javite
Eto kad vas bude tu 3,4,5... nebitno javite

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Evo sad da dodju jos i BigDaddy i UltraSa pa da zavrtimo kugliceCROtorious je napisao/la:+

Dosta nas je, ostali mogu da pogledaju snimak.
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Igraju oni prijateljsku. Taman dok zavrse.
Zadnja Klupa
tu sam
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.