FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sukisp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la sukisp » 06 dec 2008, 18:32

geronimo je napisao/la:Ma dobro je rekao ribery,ljubomora i zavidnost su cudo. :mrgreen:
Navodno sudije su uvijek na strani velikih i jacih,sto ne mora uvijek biti,nije Hoffi sudija kriv sto su izgubili,nego ona sansa sto je nas Salihovic ne realizira :!: Naravno kriv je i Rangnick sto Seju ne pusti prije,ako vec ne od samog pocetka. :x
FCB se voli ili mrzi,sredine nema :!: ;)
Nije istina da nije kriv sudija .I u Bangladesu pravilo vazi za oonakva odguravanja protivnika slijedi crveni a o zutom da ne govorim.Sa igracem manjem ili dva otisao bi Bajern u onu stvar.
Stoji da je Ragnick krivac jer je apsurdnost ne stavljati u ekipu jednog od najboljeg asistenta,izvodzaca slobodnih udaraca gdje uvijek istrza golmana a i igraca kao igraca Salihovica.
To sto nije dao gol i izjava Ragnicka da je steta sto Salihovic ne dade gol je bezobrazno.davati mu sve manje i manje minuta a ocekivati da ovaj uvijek cuda pravi je stvarno ono :roll: .
U pravu si Bajern se voli ili mrzi=definitivno taj sam drugi od par sedmica unazad 100% postao.
Zelim mu sve najgore u daljnim takmicenjima :evil:
Definitivna dupla nula :twisted:
Ali polako sad kad nalete u LS na imalo jaceg protivnika nece biti sudija da ih izvlaci.
U kupu pusiona od Stutgarta i naravno u prvenstvu kao i prije dvije sezone tesko u kup uefa.
Ta im je zelja vazda sa onakvim izdanjem kao jucer nije tesko i daleko da bude bas tako.
P.S VILE NISU FIZICKI RADNICI DA NOSAJU SVAKU TEKMU ;) :lol:
Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 06 dec 2008, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 dec 2008, 18:34

Evo danas Pizzaro dobi crveni karton za pokusaj glume i guranje protivnickog igraca, a juce se Toni i Ribery provukose bez opomene za iste stvari.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 dec 2008, 18:37

Masalah lijepih zelja, hocemo jos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sta vam je ba raja sta se napalili, popusio Hoffenheim,pa sta, nije kraj svijeta :roll:
Bice jos utakmica...

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 06 dec 2008, 18:42

ribery je napisao/la:Masalah lijepih zelja, hocemo jos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sta vam je ba raja sta se napalili, popusio Hoffenheim,pa sta, nije kraj svijeta :roll:
Bice jos utakmica...
Akobogda u predzadnjem kolu proljetne sezone BL ces imati istu ovakvu poruku....... ali od mene.
u vezi ,,Baje i Hofe,, ;)
P.S Mislim na tvoju poruku ali ono indeticno 8-)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 dec 2008, 18:45

sukisp je napisao/la:
ribery je napisao/la:Masalah lijepih zelja, hocemo jos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bice jos utakmica...
Akobogda u predzadnjem kolu proljetne sezone BL ces imati istu ovakvu poruku....... ali od mene.
u vezi ,,Baje i Hofe,, ;)
ma sredice ih Karim sad u srijedu :mrgreen:
steta sto se Pjanic nije oporavio da osveti svoje jarane iz repke ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 dec 2008, 18:57

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2008, 00:06

sukisp je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ma dobro je rekao ribery,ljubomora i zavidnost su cudo. :mrgreen:
Navodno sudije su uvijek na strani velikih i jacih,sto ne mora uvijek biti,nije Hoffi sudija kriv sto su izgubili,nego ona sansa sto je nas Salihovic ne realizira :!: Naravno kriv je i Rangnick sto Seju ne pusti prije,ako vec ne od samog pocetka. :x
FCB se voli ili mrzi,sredine nema :!: ;)
Nije istina da nije kriv sudija .I u Bangladesu pravilo vazi za oonakva odguravanja protivnika slijedi crveni a o zutom da ne govorim.Sa igracem manjem ili dva otisao bi Bajern u onu stvar.
Stoji da je Ragnick krivac jer je apsurdnost ne stavljati u ekipu jednog od najboljeg asistenta,izvodzaca slobodnih udaraca gdje uvijek istrza golmana a i igraca kao igraca Salihovica.
To sto nije dao gol i izjava Ragnicka da je steta sto Salihovic ne dade gol je bezobrazno.davati mu sve manje i manje minuta a ocekivati da ovaj uvijek cuda pravi je stvarno ono :roll: .
U pravu si Bajern se voli ili mrzi=definitivno taj sam drugi od par sedmica unazad 100% postao.
Zelim mu sve najgore u daljnim takmicenjima :evil:
Definitivna dupla nula :twisted:
Ali polako sad kad nalete u LS na imalo jaceg protivnika nece biti sudija da ih izvlaci.
U kupu pusiona od Stutgarta i naravno u prvenstvu kao i prije dvije sezone tesko u kup uefa.
Ta im je zelja vazda sa onakvim izdanjem kao jucer nije tesko i daleko da bude bas tako.
P.S VILE NISU FIZICKI RADNICI DA NOSAJU SVAKU TEKMU ;) :lol:
Jarane mrzi,niko ti ne brani! Samo nemoj neke stvari gledati neobjektivno i radi te svoje mrznje iznositi,najblaze receno nebuloze :!: "Vidim" da se razumijes i da si zrelih godina,pa brate otvori temu MRZIM BAYERN i pucaj :!:
Ti i jos pojedini "nesvrstani" se slade ko ce vise pljuvati po Bayernu. :evil: Nadjite klub pored Zelje i Sarajeva za kog ce te navijati i tu ispucajte svoje komplekse. Ne kazem ja da na ovoj temi moraju biti samo pohvale,ali sto je puno,puno je :!: :D
Vom Jäger zum Gejagten

bego9
Kontakt:

Post Postao/la bego9 » 07 dec 2008, 00:57

bajern pa ne cvetaju im ruze al dobivaju na guzove .oglasio se i kan da nije dobro sto ppuno mijenja klinsman i puno igraca ima tu ...al mozda ova polu sezona im dobro dodje .da vide gdje su...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 dec 2008, 01:09

Ma samo vi pljujte i psujte, uzivancija je ovo citat. :mrgreen:
Nisam vam ja kriv sto je Toni talijan, u krvi mu je da daje golove u zadnjim sekundama :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2008, 01:15

bego9 je napisao/la:bajern pa ne cvetaju im ruze al dobivaju na guzove .oglasio se i kan da nije dobro sto ppuno mijenja klinsman i puno igraca ima tu ...al mozda ova polu sezona im dobro dodje .da vide gdje su...
Cuuj,King Kahn se oglasio...svasta..otkud to..da nece ponovo zaratiti dva stara jarana :D ;)
Vom Jäger zum Gejagten

bego9
Kontakt:

Post Postao/la bego9 » 07 dec 2008, 01:16

ribery je napisao/la:Ma samo vi pljujte i psujte, uzivancija je ovo citat. :mrgreen:
Nisam vam ja kriv sto je Toni talijan, u krvi mu je da daje golove u zadnjim sekundama :lol:
stace onaj zabar .kolko je placen nizasta nije malo je falilo juce da on zove na svoj mobilni mamu svoju....derpe.

bego9
Kontakt:

Post Postao/la bego9 » 07 dec 2008, 01:18

geronimo je napisao/la:
bego9 je napisao/la:bajern pa ne cvetaju im ruze al dobivaju na guzove .oglasio se i kan da nije dobro sto ppuno mijenja klinsman i puno igraca ima tu ...al mozda ova polu sezona im dobro dodje .da vide gdje su...
Cuuj,King Kahn se oglasio...svasta..otkud to..da nece ponovo zaratiti dva stara jarana :D ;)
da da oglasio se king nije zadovoljan radom bajerna i krtikovao sto je bio van bujten na klupi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 dec 2008, 15:28

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 dec 2008, 15:35

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 dec 2008, 12:49

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 dec 2008, 18:28

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 dec 2008, 18:30

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 dec 2008, 20:34

Olic pred potpisom... :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2008, 00:45

bistrikboy je napisao/la:Olic pred potpisom... :!:
OLIĆ POTPISAO 8-)

bego9
Kontakt:

Post Postao/la bego9 » 09 dec 2008, 03:27

bistrikboy je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Olic pred potpisom... :!:
OLIĆ POTPISAO 8-)
jest za juventus

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.