Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
Nije losa ta al opet meni treba neka sa AMC a ne mogu naci na netu nikakvu dobru 

- franklampard8
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
A kad ce update ? Ugl. hvala.Rahma je napisao/la:Sa updateom dolaze.

1946
Izvinite na upadu ali moze li link za dawload igrice i nase lige ako postoji ?

Jel ima neki bug vezan za kartone? Svaku utakmicu mi bar 4 igraca dobiju zuti
Provjeri na fm scout , vjerovatno igraš agresivno previše. Kod mene na jednom saveu Gaya je imao 27 žutih i par crvenik kartona. Isključi igračima tackle harder iz player instructionMElloo je napisao/la:Jel ima neki bug vezan za kartone? Svaku utakmicu mi bar 4 igraca dobiju zuti

"We need to suffer. And we need to fight."
Ako neko od vas moze pokrenuti editor i da zna raditi najosnovnije u njemu,neka mi se javi.
Treba mi samo na jednom update promijeniti training facilitic i onaj youth sistem na 20 i to je to
Sekunda posla a stvarno bi mu bio puno zahvalan,ja ne mogu pokrenuti editor neki language problem sta li vec,sve sam probo
Treba mi samo na jednom update promijeniti training facilitic i onaj youth sistem na 20 i to je to
Sekunda posla a stvarno bi mu bio puno zahvalan,ja ne mogu pokrenuti editor neki language problem sta li vec,sve sam probo

QUARTERBACK je napisao/la:Evo link za FM16, meni radi uredno..
https://www.skidrow-games.com/football- ... 6-v16-2-0/
Link koji si dao meni ne radi :/ , snimim fino sa torrenta i otvorim folder, tamo sve kao da je vec instalirano,nema instalacije

Možda se instalira na neki drugi naćin ili ?

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa instalirano tj. raspakovano dobijes, samo pokrenes igru.junioR je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:Evo link za FM16, meni radi uredno..
https://www.skidrow-games.com/football- ... 6-v16-2-0/
Link koji si dao meni ne radi :/ , snimim fino sa torrenta i otvorim folder, tamo sve kao da je vec instalirano,nema instalacije![]()
Možda se instalira na neki drugi naćin ili ?![]()
- franklampard8
- Kontakt:
- fanatic1991
- Kontakt:
Je li nasa liga gotova? treba mi isto i onaj fajl sa grbovima svih klubova....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mozeli ko postavit listu nasih igraca po current ability rejtingu. Nemam ovaj editor a ni draft mode, ali bas me interesuje kako su nasi igraci ocjenjeni. Neka statistika poput ovoj sa samo nasim internacionalcima. Hvala
Postoji li link igre koja nema bagova tipa tih fake imena i stalnih krešovanja?
izvinjavam se na ponavljanju.
izvinjavam se na ponavljanju.
- franklampard8
- Kontakt:
- darknes001
- Kontakt:
Izgleda da nema niko, valjda ce uskoro izbaciti fmbalkan, do 25 je kod nas transfer rok, mozda se to ceka pa da onda izbace, pofino se mi nacekasmo ove godine na nasu ligu, sace i fm17 izac uskoro 

- franklampard8
- Kontakt:
Uzas.darknes001 je napisao/la:Izgleda da nema niko, valjda ce uskoro izbaciti fmbalkan, do 25 je kod nas transfer rok, mozda se to ceka pa da onda izbace, pofino se mi nacekasmo ove godine na nasu ligu, sace i fm17 izac uskoro
1946
1) Uz svo poštovanje FM-Balkan je radio na default bazi. Baza koju mi koristimo je prepravljena na 57k+ promena što čini fajl jednim od većih ikada shodno projektu. Gledao sam kako je FM-Balkan uradio i probavali smo isto, uz pomoć SI Gamesa itd. ali jednostavno ne ide.
2) Sloba je cimao non-stop, mesec dana je bio na stalnoj vezi sa SI i oni nađu rešenje i pojavi se novi problem. Ne funkcioniše jednostavno. Ne može. U strukturi postoji 8 liga i jednostavno ne funkcioniše sistem na narednu sezonu što ne znači da se kompletno rešenje neće pronaći. Jedan od moderatora sa obližnjeg foruma FM-Players sa kojim radi Prodo sa FM-Balkan takođe i koji mu je pomagao oko projekta regionalne lige koji je odličan, nije uspeo previše da pomogne a momak važi za najjačeg stručnjaka u AE na Balkanu.
3) Kod nas nema sramote i ono što ne znamo pitamo i isto smo otvoreni za sve. Da li je realno da ti ili neko drugi misli da neko mesec dana dvori u editoru, udara glavom u zid i ništa ne radi, ne pita nikoga za pomoć i slično? Ne, nismo samoživi, zavidni prema nekome ili nešto slično. Ovo je ove godine zbog prelaza sistema ispao problem, sledeće godine će u roku biti izbačen dodatak.
4) Sloba je imao mnoge druge projekte odmah da se zna ali od decembra nije pipnuo ni Jugoslaviju ni Makedoniju zbog dodatka za sve lige BIH. Imao je svašta nešto u planu ali ništa nije odradio. I reče da će izbaciti dodatak dan ili dva posle zadnjeg peča za FM od strane SI što znači kroz nekih sedam dana.
Ponavljam da je ove godine ispao problem ali korisnici iz Bosne imaju lige BIH, realno po ovoj sezoni, a mi lično smo uz naše korisnike uvek bili tu, ja nisam stručnjak za taktike pa korisnicima pomažem oko taktika ako mi se obrate, oko editora, oko grafike od koje sam operisan u principu i što se ne razumem. Trudimo se da svima izađemo u susret 24/7 ali na prvom mestu poštujemo naše kolege sa svakog foruma. Saradnja sa SFM je na visokom nivou, kod nas su svakodnevno administratori CM. FM-Balkan i FMP i svi oni su korektni kako ka nama tako i mi ka njima.
Još je jedna činjenica da je editor prebagovit i da je ovo i najmanje naša krivica...
Ako neko ima još neko pitanje mi smo na raspolaganju. Ovo nikako nije opravdanje već razlozi zašto dodatak kasni ovoliko.
Amer Dupovac!

ev ljudi za koji minut skidam menager i skinuo sam i ovaj krek pa me zanima sta od ovoga moram kopirati u folder menagera il gdje vec?
ako moze pomoc bio bih zahvalan*
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Kopirao sam sve one fajlove iz crack foldera..i kada pokusam da pokrenem javi mi se crush dump..kako ovo rijesiti,ima li neko da pomogne
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.