Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- Napadač Dimitar Berbatov, koji je najavio svoj odlazak iz Manchester Uniteda, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Liverpoolu.
Liverpool je zainteresiran za usluge iskusnog napadača te se nada da će održati razgovore s njim u narednim danima.
Treba napomenuti da je pored Liverpoola interes za Berbatova pokazao i Lazio.
-Liverpool je spreman ponuditi čak 16 milijuna € za Lovrena?!
Francuski mediji pišu kako slavni engleski klub Liverpool priprema ponudu od 16 milijuna eura za Lyonovog hrvatskog reprezentativnog braniča Dejana Lovrena
-Navijači Liverpula traže odgovore i objašnjenja
Grupa vodećih navijača sa Kopa zatražila je od vlasnika kluba sa Enfilda da u javnost iznesu svoju politiku poslovanja i strategiju vođenja njihovog voljenog kluba.
Čuvena grupa „Spirit of Shankly“, koja je vodila proteste protiv pređašnjeg režima koji su činili Tom Hiks i Džordž Žile, poslala je otvoreno pismo vlasniku Liverpula Džonu Henriju i predsedniku Tomu Verneru u kome traži objašnjenja i odgovore.
U trenucima kada Crveni aktivno tragaju za rešenjem na klupi, navijači slavnog engleskog kluba žele da znaju na čemu su i žele da saznaju kakvi su planovi i strategija vlasnika kluba za koji mnogi navijači smatraju da je „u rasulu“.
„Može biti da ste zajedno sa upravnim odborom kluba napravili plan koji sprovodite, može biti i da ste implementirali strategiju kojom se taj plan i vizija ostvaruju, ali sa gledišta nas navijača, naš klub deluje da je u potpunom rasulu.“, stoji između ostalog u pismu navijača koji zahtevaju objašnjenje i traže da im se predoči tačan plan za budućnost.
„Naučeni pređašnjim iskustvom, ne želimo da se ponovi nedostatak komunikacije između vodećih struktura kluba i nas navijača koji lagano počinju da doživljavaju 'deža-vu'.“, takođe se navodi u pismu.
Liverpool je zainteresiran za usluge iskusnog napadača te se nada da će održati razgovore s njim u narednim danima.
Treba napomenuti da je pored Liverpoola interes za Berbatova pokazao i Lazio.
-Liverpool je spreman ponuditi čak 16 milijuna € za Lovrena?!
Francuski mediji pišu kako slavni engleski klub Liverpool priprema ponudu od 16 milijuna eura za Lyonovog hrvatskog reprezentativnog braniča Dejana Lovrena
-Navijači Liverpula traže odgovore i objašnjenja
Grupa vodećih navijača sa Kopa zatražila je od vlasnika kluba sa Enfilda da u javnost iznesu svoju politiku poslovanja i strategiju vođenja njihovog voljenog kluba.
Čuvena grupa „Spirit of Shankly“, koja je vodila proteste protiv pređašnjeg režima koji su činili Tom Hiks i Džordž Žile, poslala je otvoreno pismo vlasniku Liverpula Džonu Henriju i predsedniku Tomu Verneru u kome traži objašnjenja i odgovore.
U trenucima kada Crveni aktivno tragaju za rešenjem na klupi, navijači slavnog engleskog kluba žele da znaju na čemu su i žele da saznaju kakvi su planovi i strategija vlasnika kluba za koji mnogi navijači smatraju da je „u rasulu“.
„Može biti da ste zajedno sa upravnim odborom kluba napravili plan koji sprovodite, može biti i da ste implementirali strategiju kojom se taj plan i vizija ostvaruju, ali sa gledišta nas navijača, naš klub deluje da je u potpunom rasulu.“, stoji između ostalog u pismu navijača koji zahtevaju objašnjenje i traže da im se predoči tačan plan za budućnost.
„Naučeni pređašnjim iskustvom, ne želimo da se ponovi nedostatak komunikacije između vodećih struktura kluba i nas navijača koji lagano počinju da doživljavaju 'deža-vu'.“, takođe se navodi u pismu.
ja samo ne znam ko ce to dovesti sad te igrace koji se spominju u klub i kome... niti imamo trenera niti ljude koji su zaduzeni za transfere, kao sto rizo rece imamo samo vlasnike 

You are someone else I am still right here
- Ponos Torina
- Kontakt:
On bi trebao biti novi sportski direktor u klubu...tevezito je napisao/la:Louis van Gaal?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ian ayrefera je napisao/la:ja samo ne znam ko ce to dovesti sad te igrace koji se spominju u klub i kome... niti imamo trenera niti ljude koji su zaduzeni za transfere, kao sto rizo rece imamo samo vlasnike
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... managerial" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ovog teksta se lako moze zakljuciti da Boas trazi klub gdje ce imati neogranicen fond za transfere i klub koji ce se boriti za sve trofeje, mislim da medju te klubove ne spada Liverpool.
Iz ovog teksta se lako moze zakljuciti da Boas trazi klub gdje ce imati neogranicen fond za transfere i klub koji ce se boriti za sve trofeje, mislim da medju te klubove ne spada Liverpool.

3 kapitena.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
nigdje ne vidim da piše da mora imati neograničen budžet.
"Liverpool and Roma? Well, what we are looking for is a [club with a] strong technical plan, that is solid and durable,"Carlo je napisao/la:nigdje ne vidim da piše da mora imati neograničen budžet.
znači snažan i izdržljiv plan, a tu se ne priča o neograničenosti. uglavnom, volio bih da dođe villas-boas ako već pep ne može/ne želiigman je napisao/la:"Liverpool and Roma? Well, what we are looking for is a [club with a] strong technical plan, that is solid and durable,"Carlo je napisao/la:nigdje ne vidim da piše da mora imati neograničen budžet.
Ne pise bukvalno "trazim vrecu para", ali taj njegov "izdrzljiv i snazan" plan o kome govori moze se ostvariti jedino uz dobre uslove, a ti uslovi jesu neogranicena finansijska sredstva!Carlo je napisao/la:znači snažan i izdržljiv plan, a tu se ne priča o neograničenosti. uglavnom, volio bih da dođe villas-boas ako već pep ne može/ne želiigman je napisao/la:"Liverpool and Roma? Well, what we are looking for is a [club with a] strong technical plan, that is solid and durable,"Carlo je napisao/la:nigdje ne vidim da piše da mora imati neograničen budžet.
Eziz Allamov @EzizAllamov
Wow! Portuguese media reporting that AVB as Liverpool's new manager is a done deal, which will be announced at the end of the week!
nadam se da ce tako biti da i mi pocnemo traziti pojacanja prije EP poslije ce biti tesko sigurno ce i nekim igracima cijene skociti i biti ce nam jako tesko doci do njihCarlo je napisao/la:Eziz Allamov @EzizAllamov
Wow! Portuguese media reporting that AVB as Liverpool's new manager is a done deal, which will be announced at the end of the week!
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Ajde valjda je to za Boasa istina...Polako dolazi juni..
Nope, novi sportski direktor treba biti uskoro predstavljen, špekuliše se da će to biti Van Gaal.Carlo je napisao/la:ian ayrefera je napisao/la:ja samo ne znam ko ce to dovesti sad te igrace koji se spominju u klub i kome... niti imamo trenera niti ljude koji su zaduzeni za transfere, kao sto rizo rece imamo samo vlasnike
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
do imenovanja sportskog direktora o transferima i ugovorima će se brinuti ian ayre kao što je i rečeno.
AVB - menadžer Liverpoola.
Van Gall - sportski direktor.
Billy Hogan - komercijalni direktor.
Tom Werner - predsjednik kluba.
Steve Clark - trener prvog tima.
Jen Chang - direktor komunikacija.
Tako nekako dođe.

Ovo su naše prve utakmice u novoj sezoni, a prva zvanična će biti 02.08. 2012. u trećem kolu kvalifikacija za EL. Nadam se da ćemo izvući Olimpic iz Sarajeva.
Van Gall - sportski direktor.
Billy Hogan - komercijalni direktor.
Tom Werner - predsjednik kluba.
Steve Clark - trener prvog tima.
Jen Chang - direktor komunikacija.
Tako nekako dođe.

Ovo su naše prve utakmice u novoj sezoni, a prva zvanična će biti 02.08. 2012. u trećem kolu kvalifikacija za EL. Nadam se da ćemo izvući Olimpic iz Sarajeva.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Igramo
Eto prilike da dođu na Koševo.

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, Hansestadt i 17 gostiju.