Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Damn.Monolog je napisao/la:Mene je ovaj podatak iznenadio - Bent je na posljednjih 8 meceva zabio 6x Arsenalu.Ko bi rek'o, ja se ni ne sjecam kad je Bent posljednji put zaigrao.
7 u 9

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Evo ga.
(uci nesto Yaya)
(uci nesto Yaya)
idemo Yayaro 

- Rockefeller
- Kontakt:
Evo Sanoga. 

Moze.Head je napisao/la:Postavlja se pitanje moze li Arsenal uvezati dva dobra poluvremena?

Podolski pokazao da je najbolji suter lige.giroud pokazao da je znacajno napredovao.
Nadam se da je primljeni gol otvorio oci Wengeru da se treba odbrana pojacati.
Sve u svemu vazna 3 boda.
1946
Svaka cast momčilucima. 

Head je napisao/la:Moze.Head je napisao/la:Postavlja se pitanje moze li Arsenal uvezati dva dobra poluvremena?![]()
Podolski pokazao da je najbolji suter lige.giroud pokazao da je znacajno napredovao.
Nadam se da je primljeni gol otvorio oci Wengeru da se treba odbrana pojacati.
Sve u svemu vazna 3 boda.

Samo da mu ne zatvori oči ova pobjeda, pa se posili

Ali ne vjerujem, obećao je da će dovesti dva, tri pojačanja.
Aferim.Chapman je napisao/la:Svaka cast momčilucima.

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 24 avg 2013, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Statistika Lukasa Podolskog u današnjoj utakmici:
Golovi - 2
Zračni dueli - 100%
Startovi - 100 %
Uspješni pasovi - 83 %
Golovi - 2
Zračni dueli - 100%
Startovi - 100 %
Uspješni pasovi - 83 %
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AaronRamsey
- Kontakt:
man of the match 

Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
ma dovešće wenger pojačanja al će nas opet nasukat, jer je reko da mu fali kvantitet a ne kvalitet .
Ok Giroud dobar zasad možda bude i cijelu sezonu dobar al brate dragi jel mi to ne smijemo imat više od jednog napadača.
I ove 2 zadnje utakmice pokazuju da smo mi oštećeni protiv ville a ne da smo bili loši
Ok Giroud dobar zasad možda bude i cijelu sezonu dobar al brate dragi jel mi to ne smijemo imat više od jednog napadača.
I ove 2 zadnje utakmice pokazuju da smo mi oštećeni protiv ville a ne da smo bili loši

Vođa zna.
Ma suspenzija Taylora ovo kolo govori da smo ipak osteceni ali ko ga sisa napredujemo pa u idiucem kolu rascupamo kokosi...nedim1993 je napisao/la:ma dovešće wenger pojačanja al će nas opet nasukat, jer je reko da mu fali kvantitet a ne kvalitet .

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ucini mi se da rekose Podolski MOTM, al' ipak nesto drugo je u pitanju.AaronRamsey je napisao/la:man of the match
Cazorla je meni fenomenalan bio, predivna kontrola lopte. Ne znam jesu li mu ikako loptu uspjeli uzeti. I Wilshere nakon ulaska je odlicno odigrao. Rutinski i ova pobjeda. Par pojacanja nazad i naprijed i mislim da ce to i jos bolje ici.
Victoria Concordia Crescit.
Di Maria bi bio idealan 

ideala bi bio Zubarez, Felaini i stoper.
Da a cijena jos idealnija! 34 miliona funti! Sitnica...AA23 je napisao/la:Di Maria bi bio idealan

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Drugo poluvrijeme sjajno takticki odradjeno. Loptu smo prepustili Fulhamu, a mi se orjentisali na cuvanje gola i na kontre. Iz jedne takve smo postigli gol, a sa druge strane Bent je jednostavno danas morao pogoditi.
Podolski odigrao zaista dobro, mada se u drugom poluvremenu do gola nije nesto puno vidio. Kako je odigrao Sanogo, nisam pratio zadnjih 10-ak minuta?
Podolski odigrao zaista dobro, mada se u drugom poluvremenu do gola nije nesto puno vidio. Kako je odigrao Sanogo, nisam pratio zadnjih 10-ak minuta?
i to sve sljedece sedmiceRedLondon je napisao/la:ideala bi bio Zubarez, Felaini i stoper.

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.