Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ide preokret
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo neznalice mogu pomisliti da ce Sinner pasti bez ispaljenog metka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ubacio je Novak u zadnju brzinu, ovo je bio perfektan set, bolje ne može. Sad da vidimo koliko će držati ovaj nivo. Iduća 2 3 gema su za Sinnera sve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma drhti ruka ,nije to to ,ne mozes na travi svaki svoj gem rudariti i svaki gem ti stize do BL ...previse i za sljaku a ne travu ...
Vec vidjeno milion puta ,mrtvog covjeka ne mogu zavrsiti ..
Vec vidjeno milion puta ,mrtvog covjeka ne mogu zavrsiti ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ide choke Talijana kvota 1.10. Klasika sa ovom balavurdijom.
Ide ovo 6-2 6-2 do kraja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Moze li Sinner zaustaviti nekako ovaj ubrzani raspad 

Al uvijek ista prica 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uzima Sinner
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Djokovicu protiv ovih znj likova sigurnija pobjeda kad gubi 0-2 nego kad vodi tim rezultatom.
Raspao se mali skroz, ne moze nista pogoditi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jedan je Stan Wawrinka
#Punoljetstvo
Hajde Gresniiik 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Postoji li veci sampion, u bilo kojem sportu, da je manje omiljen od Novaxa?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.