AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 15:55

Čuj 30m za Musakija, al' nas uzimaju al' neka i treba :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 09 jul 2016, 16:00

Očito je da se opet ne zna ko pije a ko placa...Sve se nešto/neko ceka...Pa nije mi jasno kako drugi klubovi rade a da ne komplikuju ovoliko..Pa brate ako ne znaš svoj posao raditi treba te smijeniti, ali tu dolazimo do našeg glavnog problema Berluskoni & Gale....
Dzaba se iznerviram kad pročitam kolike pare daju za neke igrače(možda je i šuplja), a za te pare možeš dovesti minimalno 2x boljeg igrača...oi naši svaki rok se zaljube u 2-3 igrača i ako njih ne dovedu to je to ne treba niko drugi:@

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jul 2016, 16:01

Danas je top vijest da City nudi 100 mil za Bonucci zato sam napisao...danas je tako u fudbalu, ovaj mali je odlican igrač samo da ga ozljede zaobiđu...sjetite se lani i Romagnolia ista je prica bila...nek se kupuje, dosta su ciganili.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 09 jul 2016, 16:02

Neka preplacuju igrace. U takvoj je poziciji klub a i takvo je stanje u fudbalu trenutno da za osrednje igrace moras da iskesiras 20-30 mil.

Cekam neko prvo znacajnije pojacanje, da se vise prelomi. Za sada se sve zavesava na pricama, nista konkretno i zvanicno.
Realno trebaju dovesti 3 jaka igraca, u svaku liniju po jednoga ako planiraju da se bore za LP sljedece sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 09 jul 2016, 16:06

rope11 je napisao/la:
30 miliona za pjacu je prepreprevise, pa za te pare se moze uzeti daleko bolji i dokazaniji igrac.... dvadesetak miliona je neka krajnja granica, sve preko toga je stvarno ludost. Odvadi malo Mamicu :salut:
Za kakve hrastove ste davali ako ne slicne onda i veće sume, Pjaca vrijedi svakog centa. Mali ce za 3,4 ljeta biti u top 5 igraca na svojoj poziciji u svijetu. Prejak igrač :tokralju:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2016, 16:07

SonVolt je napisao/la:Neka preplacuju igrace. U takvoj je poziciji klub a i takvo je stanje u fudbalu trenutno da za osrednje igrace moras da iskesiras 20-30 mil.
Normalno. Neke igrace moras preplatiti. Ali bolje preplatiti dobrog igraca nego prosjecnog. Podmazi ga malo vecom platom. I doci ce u klub.
SonVolt je napisao/la: Realno trebaju dovesti 3 jaka igraca, u svaku liniju po jednoga ako planiraju da se bore za LP sljedece sezone.
U vezi minimalno dva. Konkurencija za LP ce biti interesantna sljedece sezone.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 09 jul 2016, 16:14

Pjaca vrijedi svakog dinara jer se vidi da će biti sila igrač.

Musaka ne vrijedi toliko, da su malo pametni za taj novac mogu dovesti 2 CB, ali oni kad se nakače na jedog igrača onda ne odustaju kao da su retardirani

da imaju skaute sad bi imali nekoliko prijedloga od strane stručnih ljudi i ne bi se gubili ovako
Forza Milan!

Nokson22
Kontakt:

Post Postao/la Nokson22 » 09 jul 2016, 16:25

Šta mislite koliko za Baccu ima istine da ide :O?
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti

Nokson22
Kontakt:

Post Postao/la Nokson22 » 09 jul 2016, 16:28

Moje su želje da vidim mladog Kapustku (20godina) odigrao fantasicno na Euru iz Cracovie ne kosta puno i Milik mi je fenomenalan napadac a uz to su jako mladi te se pokazali sada na velikoj sceni
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 16:34

Nokson22 je napisao/la:Šta mislite koliko za Baccu ima istine da ide :O?
Samo bi se potvrdila priča kako imamo retardiran vrh kluba a ni Kinezi nisu baš najbistriji ukoliko to dozvole a ako se već pitaju za transfere.

Jedino da kao zamjena dođe neki TOP napadač al' mislim da je to nemoguće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2016, 16:35

IlPrincipino je napisao/la:
SonVolt je napisao/la:Neka preplacuju igrace. U takvoj je poziciji klub a i takvo je stanje u fudbalu trenutno da za osrednje igrace moras da iskesiras 20-30 mil.
Normalno. Neke igrace moras preplatiti. Ali bolje preplatiti dobrog igraca nego prosjecnog. Podmazi ga malo vecom platom. I doci ce u klub.
SonVolt je napisao/la: Realno trebaju dovesti 3 jaka igraca, u svaku liniju po jednoga ako planiraju da se bore za LP sljedece sezone.
U vezi minimalno dva. Konkurencija za LP ce biti interesantna sljedece sezone.
Tri vezna buraz+ eto Musacchio i recimo Pjaca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jul 2016, 16:47

Ubijedjen sam da se Benatia moze dovest za 25 mil

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 jul 2016, 16:50

muxa je napisao/la:Ubijedjen sam da se Benatia moze dovest za 25 mil
Moze i za 18 sa ukljucenim bonusima, kao sto ce biti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la SiamoNoi » 09 jul 2016, 16:59

Romagnoli13 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Ljudi imal ista konkretno? Ovog Pjacu dovode ko da je Shevchenko razvukli ko hodja teraviju nikad nista zavrsit nabijem ih. Ko da gledam sve ce ovo propast ko zadnje 2 sezone i idemo jovo nanovo.
Tad mediji nisu bili ni 1/5 jaki kao danas, pa sad doslovice pratiš iz minute u minutu...jos ako znamo kakav je Galliani, jos veli kao bio sam u Zagrebu, al ne povodom Pjace hahahha :D ja sam cekam ko ce popuniti NON EU mjesto, koje je slobodno odlaskom Alexa, iskreno očekujem top igraca :P
Bio u Zagrebu s ciljem da posjeti trg Bana Jelačića.Naravno da je bio zbog Pjace i mislim da je taj transfer zgotovljen i samo se čeka OK od Kineza, a razlog je jednostavan jer sad se piše o 28M+2M bonusa. :kafa:
Bili ja i Adriano na kavi.Kaže da vas trola sve,nema ništa od Kineza :kafa:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jul 2016, 17:18

Sad Milannews pise kako Milanu Cudrado, a Pjaca Juventusu ccc

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2016, 17:25

Pogba je napisao/la:
Benatia je jedan od onih igrača koji igraju 50% mečeva u toku sezone, stalno ima problema sa sitnim povredama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 09 jul 2016, 17:27

Šta li je onaj đilkoš radio u Zgrebu. Pa to se odmah riješava i gotova stvar. Pljuni keš za igrača i riješiš sve za jedan dan, oni dovode 2 igrača mjesec dana, sapunicu napravili od toga. Ili hoćeš ili nećeš, daj ponudu, ako ne godi daj veću pa ako tad nećeš onda doviđentos. Ja ne znam gdje je tu problem, sjede se sa igračem ili menadžerom i dogovori plata. Oni čekaju zadnji čas da im Juve uzme igrača.
Forza Milan!

Pogba
Kontakt:

AC Milan

Post Postao/la Pogba » 09 jul 2016, 17:27

Romagnoli13 je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Benatia je jedan od onih igrača koji igraju 50% mečeva u toku sezone, stalno ima problema sa sitnim povredama.
Tacno. Zato je i Marotta isposlovao obavezu otkupa, ali samo ako odigra 18-20 meceva. To je prava stvar rekao bih, ako se ispostavi da nema vise problema s povredama otkupis ga.

Sto se tice Pjace, ja sam i dalje stava da Juve nije ni poslao ponudu i da je ovo samo nabijanje cijene. Prava meta je Cuadrado.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2016, 17:29

Pa Milan i Juventus nemaju problema sa tim da isplate ono što Mamić traži.Niti im je problem plata koju igrač traži.Ali momak je neodlučan, i to koči čitav posao.Milan igra na kartu odličnih odnosa između Gallianija i menadžera, te garantuju Pjaci mjesto u početnih 11. Juve s' druge strane ima LP-a i Mandžukića, ali oni mu ne mogu garantovati mjesto u prvih 11 naredne sezone.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2016, 17:33

Sto se tice Pjace, ja sam i dalje stava da Juve nije ni poslao ponudu i da je ovo samo nabijanje cijene. Prava meta je Cuadrado.
Pjaca je klasični krilni igrač i ne znam zašto bi ga Juve tražio jer njima više odgovara igrač tipa Cuardado.A uostalom Juve ne može Pjaci garantovati mjesto u prvih 11, a transfer igrača neće biti ispod 20M, što znači jako skup igrač za klupe? S druge strane Cuardado bi bio u prvih 11. Ali opet ko će ga znati, medijima se svakako ne može toliko vjerovati.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.