AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Čuj 30m za Musakija, al' nas uzimaju al' neka i treba 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Očito je da se opet ne zna ko pije a ko placa...Sve se nešto/neko ceka...Pa nije mi jasno kako drugi klubovi rade a da ne komplikuju ovoliko..Pa brate ako ne znaš svoj posao raditi treba te smijeniti, ali tu dolazimo do našeg glavnog problema Berluskoni & Gale....
Dzaba se iznerviram kad pročitam kolike pare daju za neke igrače(možda je i šuplja), a za te pare možeš dovesti minimalno 2x boljeg igrača...oi naši svaki rok se zaljube u 2-3 igrača i ako njih ne dovedu to je to ne treba niko drugi:@
Dzaba se iznerviram kad pročitam kolike pare daju za neke igrače(možda je i šuplja), a za te pare možeš dovesti minimalno 2x boljeg igrača...oi naši svaki rok se zaljube u 2-3 igrača i ako njih ne dovedu to je to ne treba niko drugi:@
Danas je top vijest da City nudi 100 mil za Bonucci zato sam napisao...danas je tako u fudbalu, ovaj mali je odlican igrač samo da ga ozljede zaobiđu...sjetite se lani i Romagnolia ista je prica bila...nek se kupuje, dosta su ciganili.
Neka preplacuju igrace. U takvoj je poziciji klub a i takvo je stanje u fudbalu trenutno da za osrednje igrace moras da iskesiras 20-30 mil.
Cekam neko prvo znacajnije pojacanje, da se vise prelomi. Za sada se sve zavesava na pricama, nista konkretno i zvanicno.
Realno trebaju dovesti 3 jaka igraca, u svaku liniju po jednoga ako planiraju da se bore za LP sljedece sezone.
Cekam neko prvo znacajnije pojacanje, da se vise prelomi. Za sada se sve zavesava na pricama, nista konkretno i zvanicno.
Realno trebaju dovesti 3 jaka igraca, u svaku liniju po jednoga ako planiraju da se bore za LP sljedece sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Za kakve hrastove ste davali ako ne slicne onda i veće sume, Pjaca vrijedi svakog centa. Mali ce za 3,4 ljeta biti u top 5 igraca na svojoj poziciji u svijetu. Prejak igračrope11 je napisao/la:
30 miliona za pjacu je prepreprevise, pa za te pare se moze uzeti daleko bolji i dokazaniji igrac.... dvadesetak miliona je neka krajnja granica, sve preko toga je stvarno ludost. Odvadi malo Mamicu

- IlPrincipino
- Kontakt:
Normalno. Neke igrace moras preplatiti. Ali bolje preplatiti dobrog igraca nego prosjecnog. Podmazi ga malo vecom platom. I doci ce u klub.SonVolt je napisao/la:Neka preplacuju igrace. U takvoj je poziciji klub a i takvo je stanje u fudbalu trenutno da za osrednje igrace moras da iskesiras 20-30 mil.
U vezi minimalno dva. Konkurencija za LP ce biti interesantna sljedece sezone.SonVolt je napisao/la: Realno trebaju dovesti 3 jaka igraca, u svaku liniju po jednoga ako planiraju da se bore za LP sljedece sezone.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Pjaca vrijedi svakog dinara jer se vidi da će biti sila igrač.
Musaka ne vrijedi toliko, da su malo pametni za taj novac mogu dovesti 2 CB, ali oni kad se nakače na jedog igrača onda ne odustaju kao da su retardirani
da imaju skaute sad bi imali nekoliko prijedloga od strane stručnih ljudi i ne bi se gubili ovako
Musaka ne vrijedi toliko, da su malo pametni za taj novac mogu dovesti 2 CB, ali oni kad se nakače na jedog igrača onda ne odustaju kao da su retardirani
da imaju skaute sad bi imali nekoliko prijedloga od strane stručnih ljudi i ne bi se gubili ovako
Forza Milan!
Šta mislite koliko za Baccu ima istine da ide :O?
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Moje su želje da vidim mladog Kapustku (20godina) odigrao fantasicno na Euru iz Cracovie ne kosta puno i Milik mi je fenomenalan napadac a uz to su jako mladi te se pokazali sada na velikoj sceni
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Samo bi se potvrdila priča kako imamo retardiran vrh kluba a ni Kinezi nisu baš najbistriji ukoliko to dozvole a ako se već pitaju za transfere.Nokson22 je napisao/la:Šta mislite koliko za Baccu ima istine da ide :O?
Jedino da kao zamjena dođe neki TOP napadač al' mislim da je to nemoguće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tri vezna buraz+ eto Musacchio i recimo Pjaca.IlPrincipino je napisao/la:Normalno. Neke igrace moras preplatiti. Ali bolje preplatiti dobrog igraca nego prosjecnog. Podmazi ga malo vecom platom. I doci ce u klub.SonVolt je napisao/la:Neka preplacuju igrace. U takvoj je poziciji klub a i takvo je stanje u fudbalu trenutno da za osrednje igrace moras da iskesiras 20-30 mil.
U vezi minimalno dva. Konkurencija za LP ce biti interesantna sljedece sezone.SonVolt je napisao/la: Realno trebaju dovesti 3 jaka igraca, u svaku liniju po jednoga ako planiraju da se bore za LP sljedece sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ubijedjen sam da se Benatia moze dovest za 25 mil
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Moze i za 18 sa ukljucenim bonusima, kao sto ce biti.muxa je napisao/la:Ubijedjen sam da se Benatia moze dovest za 25 mil
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Bili ja i Adriano na kavi.Kaže da vas trola sve,nema ništa od KinezaRomagnoli13 je napisao/la:Bio u Zagrebu s ciljem da posjeti trg Bana Jelačića.Naravno da je bio zbog Pjace i mislim da je taj transfer zgotovljen i samo se čeka OK od Kineza, a razlog je jednostavan jer sad se piše o 28M+2M bonusa.meskalin je napisao/la:Tad mediji nisu bili ni 1/5 jaki kao danas, pa sad doslovice pratiš iz minute u minutu...jos ako znamo kakav je Galliani, jos veli kao bio sam u Zagrebu, al ne povodom Pjace hahahha_forzamilan_ je napisao/la:Ljudi imal ista konkretno? Ovog Pjacu dovode ko da je Shevchenko razvukli ko hodja teraviju nikad nista zavrsit nabijem ih. Ko da gledam sve ce ovo propast ko zadnje 2 sezone i idemo jovo nanovo.ja sam cekam ko ce popuniti NON EU mjesto, koje je slobodno odlaskom Alexa, iskreno očekujem top igraca

Sad Milannews pise kako Milanu Cudrado, a Pjaca Juventusu ccc
- Romagnoli13
- Kontakt:
Benatia je jedan od onih igrača koji igraju 50% mečeva u toku sezone, stalno ima problema sa sitnim povredama.Pogba je napisao/la:Moze i za 18 sa ukljucenim bonusima, kao sto ce biti.muxa je napisao/la:Ubijedjen sam da se Benatia moze dovest za 25 mil
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Šta li je onaj đilkoš radio u Zgrebu. Pa to se odmah riješava i gotova stvar. Pljuni keš za igrača i riješiš sve za jedan dan, oni dovode 2 igrača mjesec dana, sapunicu napravili od toga. Ili hoćeš ili nećeš, daj ponudu, ako ne godi daj veću pa ako tad nećeš onda doviđentos. Ja ne znam gdje je tu problem, sjede se sa igračem ili menadžerom i dogovori plata. Oni čekaju zadnji čas da im Juve uzme igrača.
Forza Milan!
AC Milan
Tacno. Zato je i Marotta isposlovao obavezu otkupa, ali samo ako odigra 18-20 meceva. To je prava stvar rekao bih, ako se ispostavi da nema vise problema s povredama otkupis ga.Romagnoli13 je napisao/la:Benatia je jedan od onih igrača koji igraju 50% mečeva u toku sezone, stalno ima problema sa sitnim povredama.Pogba je napisao/la:Moze i za 18 sa ukljucenim bonusima, kao sto ce biti.muxa je napisao/la:Ubijedjen sam da se Benatia moze dovest za 25 mil
Sto se tice Pjace, ja sam i dalje stava da Juve nije ni poslao ponudu i da je ovo samo nabijanje cijene. Prava meta je Cuadrado.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Milan i Juventus nemaju problema sa tim da isplate ono što Mamić traži.Niti im je problem plata koju igrač traži.Ali momak je neodlučan, i to koči čitav posao.Milan igra na kartu odličnih odnosa između Gallianija i menadžera, te garantuju Pjaci mjesto u početnih 11. Juve s' druge strane ima LP-a i Mandžukića, ali oni mu ne mogu garantovati mjesto u prvih 11 naredne sezone.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pjaca je klasični krilni igrač i ne znam zašto bi ga Juve tražio jer njima više odgovara igrač tipa Cuardado.A uostalom Juve ne može Pjaci garantovati mjesto u prvih 11, a transfer igrača neće biti ispod 20M, što znači jako skup igrač za klupe? S druge strane Cuardado bi bio u prvih 11. Ali opet ko će ga znati, medijima se svakako ne može toliko vjerovati.Sto se tice Pjace, ja sam i dalje stava da Juve nije ni poslao ponudu i da je ovo samo nabijanje cijene. Prava meta je Cuadrado.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.