Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool preuzima Martinez,kakav Boas i Capello.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kolike su sanse da je ovo istina ? Ako vec nece Cappello onda je AVB najbolje rjesenje. Mozda bi sa sobom doveo i Moutinha ili HulkaHenderson je napisao/la:Fabio Capello has held talks with Liverpool and has been invited to Boston to meet with owners Fenway Sports Group(soccernet). #LFC
Napokon i neko veliko trenersko ime se povezuje sa Liverpoolom. E kad bi on došao, to bi bila sasvim druga priča za Liverpool naredne sezone.
Prije su svi putevi vodili u Rim, a sada svi putevi vode u Boston.

Stevene, jedina dva kandidata za trenera u Liverpoolu su Capello i AVB.
Klop, Deschamp, Rodgers, De Boer su odbili ponude da se uopšte sa njima razgovara. Benitez nije uopšte u opticaju za trenera jer se ne uklapa u sistem FSG, tj. nikad nije radio a da ima direktora fudbala i sa ograničenjima vlasnika ( vezano za statistiku i godine ). Martinez je pozvan na razgovor da bi bio asistent menadžera, što je on izgleda odbio jer želi da bude menadžer nekog kluba, najvjerovatnije Aston Ville.
Za ulogu Comollija ili Direktora fudbala se bore Van Gall, Txiki, Dean i ima još jedan ali mu se ne mogu sjetiti imena.
To je to što se dešava iza zatvorenih vrata.
E sad glavna greška je što svaki koji se pozove na razgovor u Boston, mediji ga zovu imenom menadžer a to nije tako. Nadam se da si zadovoljan odgovorom.
Klop, Deschamp, Rodgers, De Boer su odbili ponude da se uopšte sa njima razgovara. Benitez nije uopšte u opticaju za trenera jer se ne uklapa u sistem FSG, tj. nikad nije radio a da ima direktora fudbala i sa ograničenjima vlasnika ( vezano za statistiku i godine ). Martinez je pozvan na razgovor da bi bio asistent menadžera, što je on izgleda odbio jer želi da bude menadžer nekog kluba, najvjerovatnije Aston Ville.
Za ulogu Comollija ili Direktora fudbala se bore Van Gall, Txiki, Dean i ima još jedan ali mu se ne mogu sjetiti imena.
E sad glavna greška je što svaki koji se pozove na razgovor u Boston, mediji ga zovu imenom menadžer a to nije tako. Nadam se da si zadovoljan odgovorom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jesam, prezadovoljan . Hvala ti . Doista se nadam da ce Capello preuzeti LFC jer je on jedan od onih trenera koji sigurno ovaj klub ponovo moze vratiti na vrh. Jest da bi gledali dosadni i neefikasni LFC pod Capellom, ali sigurno rezultati ne bi izostali.Henderson je napisao/la:Stevene, jedina dva kandidata za trenera u Liverpoolu su Capello i AVB.
Capello ima dvije mane: prve su njegove godine a drugo je što se sa njim ne može graditi Liverpool na duge staze. AVB je prvi izbor FSG jer je mlad i mogu na njega računati na duže staze. Njegov menadžer je prošle sedmice izjavio želimo da izabremo pravi projekat ... Ova riječ projekat ga je izdala još prošle sedmice. Da je rekao čekamo pravu ponudu ili hoćemo da izaberemo pravi klub, bilo bi drugačije. Međutim, čim je rekao projekat, odmah ti naumpadne FSG i njihova priča. 2+2 su uvijek 4, osim u Visokom naravno.
Pa dobro ni AVB nije los. Svi znamo kakve je rezultate napravio sa FCP dok i znamo zbog cega nije uspio u CFC-u. Mislim da bi on mogao napraviti dobar posao u LFC-u, ali bih uvijek izabrao Capella ispred njega.Henderson je napisao/la:Capello ima dvije mane: prve su njegove godine a drugo je što se sa njim ne može graditi Liverpool na duge staze. AVB je prvi izbor FSG jer je mlad i mogu na njega računati na duže staze. Njegov menadžer je prošle sedmice izjavio želimo da izabremo pravi projekat ... Ova riječ projekat ga je izdala još prošle sedmice. Da je rekao čekamo pravu ponudu ili hoćemo da izaberemo pravi klub, bilo bi drugačije. Međutim, čim je rekao projekat, odmah ti naumpadne FSG i njihova priča. 2+2 su uvijek 4, osim u Visokom naravno.
Par dana već lupam glavom da se sjetim njegovog imena, čak je i @Ryo postavlj'o njegove slike na temi Arsenala, al' svejedno ni na kraj pameti mi nije bio. 
A evo sad se sjetih i da vas pitam: Šta mislite o Laurentu Blancu? Meni, iskreno, pored Kloppa i Lowa najdraži mladi/mladji trener i mislim da fantastično radi svoj posao, gdje god da je bio. Ako bih već nekome dao trenersko mjesto (da ja odlučujem), a mora biti mlad i da to ne bi mogao biti Klopp, onda definitivno Blanc ili zamjena Low
A i budimo iskreni, u Liverpoolu nema bog zna puno crnaca.
PS. Ima ugovor do početka jula.

A evo sad se sjetih i da vas pitam: Šta mislite o Laurentu Blancu? Meni, iskreno, pored Kloppa i Lowa najdraži mladi/mladji trener i mislim da fantastično radi svoj posao, gdje god da je bio. Ako bih već nekome dao trenersko mjesto (da ja odlučujem), a mora biti mlad i da to ne bi mogao biti Klopp, onda definitivno Blanc ili zamjena Low

A i budimo iskreni, u Liverpoolu nema bog zna puno crnaca.

PS. Ima ugovor do početka jula.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E @Arnelinho, da se Bogdo 'dočepati' Lowa ili Kloppa, gdje bi nam bio kraj.
Dobro bi bilo vidjeti Martineza kao pomoćnog trenera, a nemam ništa protiv da trener bude Boas. Mlad je on, ono što je radio sa Portom nije slučajnost. Jednostavno, pritisak u Chelseau je bio nepodnošljiv tako da su stvari polako odmicale kontroili. Evo jedan dobar članak:
http://katecohensoccer.wordpress.com/20 ... %E2%80%8F/" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se tiče 'uloge Commolija' ( kao što Rizo reče ), izgleda da je mjesto zadužio Van Gaal - Neka je sa srećom!
http://apps.facebook.com/theguardian/fo ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
_____
http://katecohensoccer.wordpress.com/20 ... %E2%80%8F/" onclick="window.open(this.href);return false;

Što se tiče 'uloge Commolija' ( kao što Rizo reče ), izgleda da je mjesto zadužio Van Gaal - Neka je sa srećom!

http://apps.facebook.com/theguardian/fo ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
_____
Pogledaj samo stranicu prije.
Što se tiče Ayra, mene je ova izjava obradovala: "We are fairly well down the line with a couple of major brands who have shown significant rights in naming rights for a new stadium."
Znači ozbiljno se razmišlja i vjerujem da bi se konačno rješenje moglo donijeti već na kraju sljedeće sezone.

Što se tiče Ayra, mene je ova izjava obradovala: "We are fairly well down the line with a couple of major brands who have shown significant rights in naming rights for a new stadium."
Znači ozbiljno se razmišlja i vjerujem da bi se konačno rješenje moglo donijeti već na kraju sljedeće sezone.
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -31026157/" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
proci ce pola ljeta i pola prelaznog roka dok mi nađemo trenera i popunimo ostale rupe u klubu.
You are someone else I am still right here
Liverpool has chosen Fenway Sports Management executive Billy Hogan to become the commercial director.fera je napisao/la:proci ce pola ljeta i pola prelaznog roka dok mi nađemo trenera i popunimo ostale rupe u klubu.
3 uposlenika imamo, Hogana, onog kineza i Ayra.

Prva zvanična utakmica Liverpoola će biti 02.08. Nema još puno do nje.

jos ni kineza nije sluzbeno objavljeno da je zaposlen cini mi se, ne sjecam se da je ikad bilo ovako...Henderson je napisao/la:Liverpool has chosen Fenway Sports Management executive Billy Hogan to become the commercial director.fera je napisao/la:proci ce pola ljeta i pola prelaznog roka dok mi nađemo trenera i popunimo ostale rupe u klubu.
3 uposlenika imamo, Hogana, onog kineza i Ayra.Doduše imamo i vlasnike.
Prva zvanična utakmica Liverpoola će biti 02.08. Nema još puno do nje.
- the scouser
- Kontakt:
Trebali su Ameri ozbiljnije pristupiti ovome, ako su već otpustili pola personala, trebali su za bar pola njih već imati adekvatne zamjene koje samo čekaju formalno imenovanje. Ovo sve izgleda šalabajzerski.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
koliko se pljuvalo po proslim vlasnicima ovi su odlicno prosli a kad se malo pogleda nisu ni oni nista bolji... fol nas spasili bankrota... pa jbt i bankrot i championship su premija samo da ti vlasnici nisu amerikanci...the scouser je napisao/la:Trebali su Ameri ozbiljnije pristupiti ovome, ako su već otpustili pola personala, trebali su za bar pola njih već imati adekvatne zamjene koje samo čekaju formalno imenovanje. Ovo sve izgleda šalabajzerski.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo je stvarno istina. Amerikanci unistise klubove. I onaj nas moron k'o i ovi vasi.fera je napisao/la:pa jbt i bankrot i championship su premija samo da ti vlasnici nisu amerikanci...
Celik!3,2,2.
zato sto ih boli neka stvar za fudbalom... ovi nasi samo red socks gledaju...AllGunsBlazing je napisao/la:Ovo je stvarno istina. Amerikanci unistise klubove. I onaj nas moron k'o i ovi vasi.fera je napisao/la:pa jbt i bankrot i championship su premija samo da ti vlasnici nisu amerikanci...
- majestic24
- Kontakt:
Ima li iko da zeli na klupu Liverpoola?'
Kako sam cuo,vec su vas 2-3 trenera odbila. Jel to istina
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
pa nikom normalnom ovaj posao ne treba... ili ce doci neki "anonimus" ili ce opet nagovoriti nekog ko voli liverpool pa mu dati otkaz sto prije... znaci ako nikog ne nafataju doci ce rafa.majestic24 je napisao/la:Ima li iko da zeli na klupu Liverpoola?'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.