Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Grand Slam
box mu je presiromasan, a i ovaj Goran uvijek ima facu kao da ce se usrat' svakog trenutka
Don't believe the hype.
Kako se ponašaš majke ti?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Novak je status najtrofejnijeg izgubio onog momenta kad je poceo s glupostima oko vakcine te onom odlukom organizatora US opena kada je pogodio sutkinju, nije mu niko drugi kriv. I da, slažem se, nemaju oni još puno u sebi i ne može potencijalne 3 titule razlike Novak nadoknaditi, ne vidim to uopće.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:16Uzme li mu ovo Nadal nekim čudom. Više neće postojati priča o tome ko je najveći ikad. Čak i ako ispadnu jedan i drugi, ostaje ta razlika koja se neće tek tako istopiti.
Naravno, dojam je da je Novak overall bolji igrač od Rafe, ali titule će govoriti drugu priču. Isto tako, RF ostaje subjektivni goat za široke mase, najprefinjeniji i tehnički najbolji teniser koji ce ikada zaigrati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Kad kamera prikaze ovu Noletovu sektasicu, ljudi djecu iz sobe istjeraju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na kraju će brojevi da "kažu" sve. A istina je da niti jedan niti drugi nemaju još puno toga u sebi.Pogba je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:25Novak je status najtrofejnijeg izgubio onog momenta kad je poceo s glupostima oko vakcine te onom odlukom organizatora US opena kada je pogodio sutkinju, nije mu niko drugi kriv. I da, slažem se, nemaju oni još puno u sebi i ne može potencijalne 3 titule razlike Novak nadoknaditi, ne vidim to uopće.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:16Uzme li mu ovo Nadal nekim čudom. Više neće postojati priča o tome ko je najveći ikad. Čak i ako ispadnu jedan i drugi, ostaje ta razlika koja se neće tek tako istopiti.
Naravno, dojam je da je Novak overall bolji igrač od Rafe, ali titule će govoriti drugu priču. Isto tako, RF ostaje subjektivni goat za široke mase, najprefinjeniji i tehnički najbolji teniser koji ce ikada zaigrati.
A Sinner će ovo da izgubi vjerovatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tacno nisam mogao slusati ovog na SK prebacio na njemacki sky, pa jbt kao da je samo do Novaka, ovaj ga raznosi 2 seta a ja slusam kako je to zbog toga sto Novak nije na nivou, Jannik izbaci loptu vani on se dere to je to
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kakva seljacina s metohije, dijete profula zicer na mrezi ovaj trazi ovacije publike
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
mislim da je reagovao ironicno jer je publika uzdahnula zbog promasaja Sinnerababoedindzeko09 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:35kakva seljacina s metohije, dijete profula zicer na mrezi ovaj trazi ovacije publike
Don't believe the hype.
Ja kad se zagledam u mob, po njegovim reakcijama znam ko je osvojio poen. Kad zasuti, sve je jasno.
Nego, nije valjda da i protiv nekog malca, totalnog anonimusa u odnosu na visestrukog osvajaca, publika na centralnom terenu navija protiv njega?

Pa ne voli ga raja, pojavom iritira i tjt.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Na aparatima je Viško, najavio Novakovu titulu još u januaru
Uf poena, dragi Sinneru
Viško muk, nigdje divnooo nema
Uf poena, dragi Sinneru

Viško muk, nigdje divnooo nema
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 05 jul 2022, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Jesu i protiv Berrettinija prošle godine.
- akisarajevo92
- Kontakt:
šuti, šuti VIško nakon ovakvog poena
nije samo na kocki Novakova titula vec i njegova prognoza od starta kako ce Novak lagano uzeti ovaj Wimbledon
nije samo na kocki Novakova titula vec i njegova prognoza od starta kako ce Novak lagano uzeti ovaj Wimbledon
Don't believe the hype.
Bila je slatka prije desetak godina.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kako ovaj Viško postaje odvratan. Najbolji poen na meču i on tek progovori nakon 20 sekundi jer je Sinner uzeo poen.
Valjda može Sinner ovo uzeti da ovaj zašuti za sva vremena.
Valjda može Sinner ovo uzeti da ovaj zašuti za sva vremena.
- NerminFatic
- Kontakt:
Strepi i Osmanagic Jones, tesko da ce Djoko doci u Ravne 13.7. ako izgubi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:41šuti, šuti VIško nakon ovakvog poena

Ako Novax izgubi ocekujem da krene prica da su ostali dopingovani bocom protiv korone.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ovo je bilo jasno da nece moci drzati Siner onaj nivo do kraja meca, sto prije mora zaboraviti ovaj set i nastaviti igrati svoju igru. Naravno i Novak ce se pitati u nastavku, smanjit ce on greske na minimum i bit ce ovo yebeno do kraja.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.