FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 17:39

ne bih ja njega uopšte prodavao, prvo jer ne vjerujem da bismo dobili neke dobre pare, a drugo jer ima potencijala i treba ga forsirat' što više, samim tim će i cijena narast', a i Sloboda će imat' dobrog igrača ako se dozove pameti i bude igrao kao prošle sezone :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2014, 17:41

Nasao sada da ide hej? U septembru, tek pocela sezona on ugovara sa drugom ekipom..

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 14 sep 2014, 17:43

tuzlak1987 je napisao/la:Nasao sada da ide hej? U septembru, tek pocela sezona on ugovara sa drugom ekipom..

Ma nek ide,svi nek idu ovde nema igraca,treba ih sve prodat probat uzet kakve pare na foru,dugove rijesit i onda nove igrace bolje dovest i ulagat kako treba..
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2014, 17:48

solar1987 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nasao sada da ide hej? U septembru, tek pocela sezona on ugovara sa drugom ekipom..

Ma nek ide,svi nek idu ovde nema igraca,treba ih sve prodat probat uzet kakve pare na foru,dugove rijesit i onda nove igrace bolje dovest i ulagat kako treba..
Pa jest ali neka igraju malo, evo u gostima utakmice koje su se mogle pratiti fino se vidi da ne mozemo akcije sastaviti kako treba..Sve to ide nekako tesko, bude koja dobra lopta ali nista konkretno.

Jer boli njih briga otici ce svi, klasika. Svake sezone nam druga ekipa ali samo neka se ne ugrozi opstanak, izgubis jednu dvije domace i donji si..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 sep 2014, 17:49

treba vidjeti kakav mu je ugovor , ako je dugorocni mozda ne treba ni letiti..mada opet u ovako losoj ekipi tesko ce se dokazati iko...za Saida je igrala jedna citava dobra ekipa da se proda, ovdje nema ko igrat za Damira ili bilo koga..

drugi par carapa je sto vec sad Damir moze u ovoj ligi nac klub koji ce mu dati vise od 800 maraka mjesecno (ako on ima i toliko), a nasa politika je da ce slabo ko dobiti vise dok ne stanemo na noge..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 14 sep 2014, 18:59

harry_90 je napisao/la:Prema transfermarktu Mehidic vrijedi 50.000 eura i ima ugovor izgleda do 30.06.2017 ili je ovo neka greska u vezi isteka ugovora :mrgreen:
Nije greška, a ima i profesionalni ugovor.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 sep 2014, 19:12

de imal kakav insajder nek mi dojavi u inbox jesmol igrali 3 za 3 sa radnikom jer jedino tako mogu prihvatit
onu igru il kako se vec zove ono sto su oni radili na terenu :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 sep 2014, 20:00

juniori slavili na grbavici :clap: :clap:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 14 sep 2014, 20:12

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=54875C57" onclick="window.open(this.href);return false;
u veroni

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 14 sep 2014, 21:41

Je li Azmir dobio licencu za zastupanje igraca?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 sep 2014, 21:52

Ne mozete nikog sada prodati ako ima ugovor, samo na polusezoni...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 sep 2014, 21:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:Znam da hocete, jos + sada je napokon doslo vrijeme za tekmu, sjedem na sjever, kospe i lagano se smijem... :lol:

pazi nesto evo slusam juce horde u zenici pjevaju ebu zenicu u par navrata ...hajde opet ce se naci vas nekoliko koji cete ovdje doci i poceti moralisat nesto pricat kako se to samo desava kod navijaca iz TZ I Zenice....zasto vi ljep prvo ne krenete od sebe, pa onda od nas ?....recimo Fukare to sto rade iskljucivo je zato jer vam smeta..ali ljepo smo juce mogli cuti horde sta pjevaju pa se zapitam zasto vi ljudi ne krenete od sebe pa onda drugima nesto da govorite?.. ja sam slusao one pjesme manijaka gdje isto ebu zenicu, a zatim prozivaju zenicane cetnicima i slicno, a i citao sam i ovdje sto se tice nas i onda opet vi dodjete nama i pitate se zasto je to tako?.. da se razumijemo ja sam protiv toga sto se mene tice za mene ne postojite uopste ...ja iskljucivo bi volio da mi gledamo svoju tribinu, svoj klub **** me se za i za Hordama, Manijacima , Zeljom pizdom materinom ..ali ja nisam taj oji se pita i nadam se da ce ljudi u nasoj grupi svatiti da ce vas srce tek zaboljet onda kad svatite da nam niste bitni i da nam niste iteresantni uopste
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 sep 2014, 22:04

gio10 je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:Znaci po sarajevskim ultra pravilima nije kompleks pjevati "slo slo slobodo" protiv viteza a jeste
yebanje zelje i sarajeva samo jedno kolo ranije... stvarno moram poceto kontat furku :mrgreen:
Jel ti shvataš da smo mi vas prozivali u sudijskoj nadoknadi utakmice sa Vitezom, poslije kojeg igramo sa dvije Slobode.

Vi ste nas prozivali i psovali u drugoj ligi, u utakmicama koja nema veze sa nama.

Mi prozivamo svaki put, pred svaku utakmicu, ako npr. sljedeću igramo sa Borcem malo ćemo leševe prozvati i tako dalje, ali da smo u drugoj ligi i da prozivamo najveći BiH klub koji igra u Premier Ligi i bori se za titulu? Halo? :mrgreen:

Al nek ste, da niste ne bi bilo ovako euforije i naboja pred ovu utakmicu :cool:

samo ti svoj posao niste objektivni ni sekunde oca mi :)... zato vas ba i ne gotivimo i zato vam kontriramo sve ono sto vama smeta svatas li sad?....vi mozete prozete sve, a kad se vama to radi onda su drugi uglavnom primitivci..vec sam rekao slusao sam Horde u zenici ksko jebu zenicu ovo ono , a i vas kako ste pjevali o cetnickoj Zenici i psovali je ranije i citao o Tuzli ovdje .... bravo moralisti bravo volimo vas evo ti srceee <3 <3
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 sep 2014, 22:04

harry_90 je napisao/la:Prema transfermarktu Mehidic vrijedi 50.000 eura i ima ugovor izgleda do 30.06.2017 ili je ovo neka greska u vezi isteka ugovora :mrgreen:
Može na tom marketu pisat i 5eura i 5 miliona eura, ali će se prodati za onoliko koliko je tržište u stvarnosti spremno da plati. ;)

Btw, ono jučer je bilo grozno. :oops:
Shvatam limitaranost ekipe, ali da se odigra onako bez volje, energije, sa motivacijom ispod nule...spuštenih gača, malo ćemo se naget, a vi stavite kolko treba. :roll:

Što je najsmiješnije od svega, dobijamo Želju dva razlike :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 sep 2014, 23:00

gledam danas zagreb-hajduk, torcida yebe dinamo 20 minuta cistog delirija garant i njih neki komplexi deru :mrgreen:

ps bas me zanima koliku ce kaznu dobit seljo i siroki za bakljade ovo kolo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 sep 2014, 23:03

nesvrstani je napisao/la:gledam danas zagreb-hajduk, torcida yebe dinamo 20 minuta cistog delirija garant i njih neki komplexi deru :mrgreen:

ma jarane to je normalno...**** Torcida i Zagreb jer neigra repka u Splitu, pa bojkotuju repku nedaju im da treniraju kod njih i td..ma jarane samo kod nas nesto glume lafa moras ih postovat sta li vec ...ja sam opet za to da nas boli cuna za njima :)..mene objektivno ne zanimaju kao klub, a posebno kao navijacka skupina
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 sep 2014, 23:09

SaltCityAttack je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:gledam danas zagreb-hajduk, torcida yebe dinamo 20 minuta cistog delirija garant i njih neki komplexi deru :mrgreen:

ma jarane to je normalno...**** Torcida Zsgreb jer neigra repka u Splitu, pa bojkotuju repku nedaju im da treniraju kod njih i td..ma jarane samo kod nas nesto glume lafa moras ih postovat sta li vec ...ja sam opet za to da nas boli cuna za njima :)..mene objektivno ne zanimaju kao klub, a posebno kao navijacka skupina
nemoj tako mora se postovati glavi grad :mrgreen:
govorim o navijackim skupinama ali kad si vec spomenuo nema to veze sa njihovim ****, svi oni kolektivno
prozivaju HNS zbog stanja, da ne pricam sta uradise od grupe kakva je bbb pa ljudi napravise futsal klub da mogu ici na utakmice...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 sep 2014, 23:31

Svugdje u regionu ti je tako od Hrvatske, Srbije do Rumunije ali eto kod nas se pravi skandal cim spomenes sa jos imamo i ponajvise razloga za to. Ali generalno nasa scena je u debelom 'rcu pa i mi zajedno s njom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 sep 2014, 23:43

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne mozete nikog sada prodati ako ima ugovor, samo na polusezoni...
Zavisi, imaš ovih liga Azijskih gdje pocinje nekad u Oktobru
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 14 sep 2014, 23:55

nemoj tako mora se postovati glavi grad :mrgreen:
govorim o navijackim skupinama ali kad si vec spomenuo nema to veze sa njihovim ****, svi oni kolektivno
prozivaju HNS zbog stanja, da ne pricam sta uradise od grupe kakva je bbb pa ljudi napravise futsal klub da mogu ici na utakmice...[/quote]

ma koga je briga sta oni misle,nama ako se **** ima da **** :D jednostavnooo subota 10 000 ocekujem
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.