2:0 Princ Poldi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Niko odbila se lopta od golmanaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je asistirao?
A zadnji vezni i sredina uopćeno ništa?Harun93 je napisao/la:Dobar je Wallcot, koristi timu to je najvaznije, dovest koje pojacanje u odbrani, jednog u napad i to je to
Prvi gol Ramdey, drugi niko. Walcott sut'o, golman odbio, Podolski ubacio odbijanac.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je asistirao?
A i ti sam znas da Wenger nece nikog dovoti na poziciju zadnjeg veznog kad je Arteta u ekipi, a takodje ce se i Kokelan vratiti sa posudbe, tako da bi ja duro ovu godinu sa Artetom, a onda Kokelana tu forsirat jer mali ima potencijalaMarsal je napisao/la:A zadnji vezni i sredina uopćeno ništa?Harun93 je napisao/la:Dobar je Wallcot, koristi timu to je najvaznije, dovest koje pojacanje u odbrani, jednog u napad i to je to![]()
Treba izvaditi Ramseya, dobiti će crveni karton 100% ako ostane u igri.
Igramo neloše, mada ja nisam pretjerano zadovoljan, vidi se koliko nam očajnički nedostaje dobro krilo, DM i širine u ekipi.
Doce Flamnini...Harun93 je napisao/la:A i ti sam znas da Wenger nece nikog dovoti na poziciju zadnjeg veznog kad je Arteta u ekipi, a takodje ce se i Kokelan vratiti sa posudbe, tako da bi ja duro ovu godinu sa Artetom, a onda Kokelana tu forsirat jer mali ima potencijalaMarsal je napisao/la:A zadnji vezni i sredina uopćeno ništa?Harun93 je napisao/la:Dobar je Wallcot, koristi timu to je najvaznije, dovest koje pojacanje u odbrani, jednog u napad i to je to![]()
Treba izvaditi Ramseya, dobiti će crveni karton 100% ako ostane u igri.
Igramo neloše, mada ja nisam pretjerano zadovoljan, vidi se koliko nam očajnički nedostaje dobro krilo, DM i širine u ekipi.
http://firstrownow.eu/watch/202909/1/wa ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;nedim1993 je napisao/la:imal ko normalan link ? ja gdje gledam nije sinhronizovano kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.