Pa i ne bas, ima tu svega, istina je negdje na pola.FCS je napisao/la:ZUKANOVIĆ LEGENDA
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
1946
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Cudno, zivotno iskustvo bar meni kaze da je istina cesto svugdje, samo ne na pola.Head je napisao/la:Pa i ne bas, ima tu svega, istina je negdje na pola.FCS je napisao/la:ZUKANOVIĆ LEGENDA
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Koja hinja Boze dragi, koga sam ja podrzavao. Ovo selektor nacionalnog tima ?

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ljudi ne zele da otvoree oci..Head je napisao/la:Ono sto ja znam je da se Dzeko i Zukanovic ne mirisu, to je 100% istina, sad Zukanovic ima svoje krivice jer se zakacio i sa nekim ljudima u savezu, citaj Pilavom i to je jos jedna od razloga sto nece dobiti poziv. Ne znam koliko ste upuceni al' isti taj Pilav se pita vise nego sam Beganovic u savezu...
Zukanovic je mogaoo da ovo sve kazee odmah poslije one tzv afere "viza SAD" al nije, nije zelio da kvari atmosfe oko reprezentacije, zbog navijacaa.. Momak je posten 100%.. I jedini razlog sto je izasao s ovim izjavama je konstantno ponizavanje Susicaa..
Evo jos nestoo, kad su igraci otisli u SAD-e na pripreme, Zuka je 101 poziv uputio prema Susicu, ni na jedan nije dobio odgovor.. Izbjegavao ga je Safet..
Ali, mislite vi da je ovo samo patka od Zukanovica, uskoroo ce se sve saznatii..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Kakvo mi đubre imamo za selektora, pa treba **** udarati nogom u guzicu dok mu dupe ne izađe na usta. Koja seljačina i lopovčina. Da ima obraza davno bi otišao, nek se srame oni koji podržavaju ovog mamlaza.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
I ja se nadam da ce se sve saznati, ako si blizak Zukanovicu znas i da je i on rek'o par teskih stvari za koje se poslije i ujedao za jezik...Zip je napisao/la:Ljudi ne zele da otvoree oci..Head je napisao/la:Ono sto ja znam je da se Dzeko i Zukanovic ne mirisu, to je 100% istina, sad Zukanovic ima svoje krivice jer se zakacio i sa nekim ljudima u savezu, citaj Pilavom i to je jos jedna od razloga sto nece dobiti poziv. Ne znam koliko ste upuceni al' isti taj Pilav se pita vise nego sam Beganovic u savezu...
Zukanovic je mogaoo da ovo sve kazee odmah poslije one tzv afere "viza SAD" al nije, nije zelio da kvari atmosfe oko reprezentacije, zbog navijacaa.. Momak je posten 100%.. I jedini razlog sto je izasao s ovim izjavama je konstantno ponizavanje Susicaa..
Evo jos nestoo, kad su igraci otisli u SAD-e na pripreme, Zuka je 101 poziv uputio prema Susicu, ni na jedan nije dobio odgovor.. Izbjegavao ga je Safet..
Ali, mislite vi da je ovo samo patka od Zukanovica, uskoroo ce se sve saznatii..
1946
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Susic se konacno iskreno istresao i rekao mu kako spada.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ovaj Sušić je stvarno lopovčina, i to teža, obraz džon .
Čim je on iz Zavidovića, gdje će valjat, seljak !
ODLAZI IZ SVETINJE, FUTO FUTAVA !
Čim je on iz Zavidovića, gdje će valjat, seljak !
ODLAZI IZ SVETINJE, FUTO FUTAVA !
I opet skandiranje "Safet Sušić" i "Tino Sušić"

- storm_raider
- Kontakt:
Da, kako da ne. Zukanovic je dijete Bubamare, a sigurno se ne mirisu jer mu je Dzeko par puta izmakao stolicu ili mu nije dao da prepisuje od njega. Kakve nebuloze.... I sada kao nakon 10+ godina zbog kadetskih/juniorskih dana Dzeko bi zabranio Zukanovicu da igra u reprezentaciji. Aham.Zip je napisao/la: Prvo, provjeri da li su igrali u Zelji u mladjim kategorijama, pa onda pricaj nebuloze tipa da sam ja placen da komentarisem protiv susica i reprezentacije..
NS je ukljucen u ovu situaciju oko Zukanovica kao i sam Susic.. NS su prljavee rukeee, vjerovaoo ti il nee.. al saznat ces
Sport je lijek za tijelo i duh.
I opet pobjedjuje SDA i Bog otac. Pa sta ocekujes?thulkazal je napisao/la:I opet skandiranje "Safet Sušić" i "Tino Sušić"![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ispij ti tu kafu drug, nemoj se plaho zivcirati.. Sve je ovo izmisljenostorm_raider je napisao/la:Da, kako da ne. Zukanovic je dijete Bubamare, a sigurno se ne mirisu jer mu je Dzeko par puta izmakao stolicu ili mu nije dao da prepisuje od njega. Kakve nebuloze.... I sada kao nakon 10+ godina zbog kadetskih/juniorskih dana Dzeko bi zabranio Zukanovicu da igra u reprezentaciji. Aham.Zip je napisao/la: Prvo, provjeri da li su igrali u Zelji u mladjim kategorijama, pa onda pricaj nebuloze tipa da sam ja placen da komentarisem protiv susica i reprezentacije..
NS je ukljucen u ovu situaciju oko Zukanovica kao i sam Susic.. NS su prljavee rukeee, vjerovaoo ti il nee.. al saznat ces
Ja sam se isto nasao u cudu kad je pocelo skandiranje "Safet Susic", ali to samo govori da je 70% onih koji dolaze na reprezentativne utakmice jednostavno sretno sto se tu nalaze, i da im ne treba nista vise. **** se njih ko je trener, ko je stoper, ko je veznjak, bitno je da su oni tu, da pojedu cevape negdje oko stadiona, popiju kafu, malo pijuckaju na parkingu i slikaju se. A to ko vodi reprezentaciju, i kako je vodi, ljudi koji vode brigu o tome su "dusmani" za njih. J.ebem ti seljake i seljacku drzavu...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
znači prvo pandža opleo po sušiću, sad zukanović..ko je treći?
i do kad će ovaj i dalje raditi ista sranja i imati mjesto izbornika..
najviše mi je tu žao štilića, možda uskoro i on da izjavu
i do kad će ovaj i dalje raditi ista sranja i imati mjesto izbornika..
najviše mi je tu žao štilića, možda uskoro i on da izjavu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma ne očekujem ništa, realno to je slika našeg društva, od sporta, kulture pa i politike ...sajo10 je napisao/la:I opet pobjedjuje SDA i Bog otac. Pa sta ocekujes?thulkazal je napisao/la:I opet skandiranje "Safet Sušić" i "Tino Sušić"![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Lijepo da si priznao da pocinjes razmisljati svojom glavom. Naravno da izmisljas.Zip je napisao/la:Ispij ti tu kafu drug, nemoj se plaho zivcirati.. Sve je ovo izmisljenostorm_raider je napisao/la:Da, kako da ne. Zukanovic je dijete Bubamare, a sigurno se ne mirisu jer mu je Dzeko par puta izmakao stolicu ili mu nije dao da prepisuje od njega. Kakve nebuloze.... I sada kao nakon 10+ godina zbog kadetskih/juniorskih dana Dzeko bi zabranio Zukanovicu da igra u reprezentaciji. Aham.Zip je napisao/la: Prvo, provjeri da li su igrali u Zelji u mladjim kategorijama, pa onda pricaj nebuloze tipa da sam ja placen da komentarisem protiv susica i reprezentacije..
Sport je lijek za tijelo i duh.