Safet Sušić - Pape

Head
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Head » 21 okt 2014, 09:53

FCS je napisao/la:ZUKANOVIĆ LEGENDA
Pa i ne bas, ima tu svega, istina je negdje na pola.
1946

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 21 okt 2014, 09:53

ODJE*I UHLJUPE !
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2014, 09:54

Head je napisao/la:
FCS je napisao/la:ZUKANOVIĆ LEGENDA
Pa i ne bas, ima tu svega, istina je negdje na pola.
Cudno, zivotno iskustvo bar meni kaze da je istina cesto svugdje, samo ne na pola.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 okt 2014, 09:55

Koja hinja Boze dragi, koga sam ja podrzavao. Ovo selektor nacionalnog tima ? :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 okt 2014, 09:57

Head je napisao/la:Ono sto ja znam je da se Dzeko i Zukanovic ne mirisu, to je 100% istina, sad Zukanovic ima svoje krivice jer se zakacio i sa nekim ljudima u savezu, citaj Pilavom i to je jos jedna od razloga sto nece dobiti poziv. Ne znam koliko ste upuceni al' isti taj Pilav se pita vise nego sam Beganovic u savezu...
Ljudi ne zele da otvoree oci..
Zukanovic je mogaoo da ovo sve kazee odmah poslije one tzv afere "viza SAD" al nije, nije zelio da kvari atmosfe oko reprezentacije, zbog navijacaa.. Momak je posten 100%.. I jedini razlog sto je izasao s ovim izjavama je konstantno ponizavanje Susicaa..

Evo jos nestoo, kad su igraci otisli u SAD-e na pripreme, Zuka je 101 poziv uputio prema Susicu, ni na jedan nije dobio odgovor.. Izbjegavao ga je Safet..

Ali, mislite vi da je ovo samo patka od Zukanovica, uskoroo ce se sve saznatii..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 okt 2014, 09:59

ODLAZI ĐUBRE
DRUG NEBI TI PUNCA

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 21 okt 2014, 10:03

Kakvo mi đubre imamo za selektora, pa treba **** udarati nogom u guzicu dok mu dupe ne izađe na usta. Koja seljačina i lopovčina. Da ima obraza davno bi otišao, nek se srame oni koji podržavaju ovog mamlaza.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 okt 2014, 10:08

Zip je napisao/la:
Head je napisao/la:Ono sto ja znam je da se Dzeko i Zukanovic ne mirisu, to je 100% istina, sad Zukanovic ima svoje krivice jer se zakacio i sa nekim ljudima u savezu, citaj Pilavom i to je jos jedna od razloga sto nece dobiti poziv. Ne znam koliko ste upuceni al' isti taj Pilav se pita vise nego sam Beganovic u savezu...
Ljudi ne zele da otvoree oci..
Zukanovic je mogaoo da ovo sve kazee odmah poslije one tzv afere "viza SAD" al nije, nije zelio da kvari atmosfe oko reprezentacije, zbog navijacaa.. Momak je posten 100%.. I jedini razlog sto je izasao s ovim izjavama je konstantno ponizavanje Susicaa..

Evo jos nestoo, kad su igraci otisli u SAD-e na pripreme, Zuka je 101 poziv uputio prema Susicu, ni na jedan nije dobio odgovor.. Izbjegavao ga je Safet..

Ali, mislite vi da je ovo samo patka od Zukanovica, uskoroo ce se sve saznatii..
I ja se nadam da ce se sve saznati, ako si blizak Zukanovicu znas i da je i on rek'o par teskih stvari za koje se poslije i ujedao za jezik...
1946

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 okt 2014, 10:11

Al cuj ne cijeni ga kao igraca

Koji kreten u pm
FORZA MARŠAL !!!

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 21 okt 2014, 10:12

a lika. ovo je vrhunac. :lol:
pi.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 21 okt 2014, 10:13

Susic se konacno iskreno istresao i rekao mu kako spada.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 21 okt 2014, 10:16

Ovaj Sušić je stvarno lopovčina, i to teža, obraz džon .
Čim je on iz Zavidovića, gdje će valjat, seljak !

ODLAZI IZ SVETINJE, FUTO FUTAVA !

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 okt 2014, 10:16

I opet skandiranje "Safet Sušić" i "Tino Sušić" :crazy: :thumbdown:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 10:17

Zip je napisao/la: Prvo, provjeri da li su igrali u Zelji u mladjim kategorijama, pa onda pricaj nebuloze tipa da sam ja placen da komentarisem protiv susica i reprezentacije..

NS je ukljucen u ovu situaciju oko Zukanovica kao i sam Susic.. NS su prljavee rukeee, vjerovaoo ti il nee.. al saznat ces
Da, kako da ne. Zukanovic je dijete Bubamare, a sigurno se ne mirisu jer mu je Dzeko par puta izmakao stolicu ili mu nije dao da prepisuje od njega. Kakve nebuloze.... I sada kao nakon 10+ godina zbog kadetskih/juniorskih dana Dzeko bi zabranio Zukanovicu da igra u reprezentaciji. Aham. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 okt 2014, 10:18

thulkazal je napisao/la:I opet skandiranje "Safet Sušić" i "Tino Sušić" :crazy: :thumbdown:
I opet pobjedjuje SDA i Bog otac. Pa sta ocekujes?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 okt 2014, 10:19

storm_raider je napisao/la:
Zip je napisao/la: Prvo, provjeri da li su igrali u Zelji u mladjim kategorijama, pa onda pricaj nebuloze tipa da sam ja placen da komentarisem protiv susica i reprezentacije..

NS je ukljucen u ovu situaciju oko Zukanovica kao i sam Susic.. NS su prljavee rukeee, vjerovaoo ti il nee.. al saznat ces
Da, kako da ne. Zukanovic je dijete Bubamare, a sigurno se ne mirisu jer mu je Dzeko par puta izmakao stolicu ili mu nije dao da prepisuje od njega. Kakve nebuloze.... I sada kao nakon 10+ godina zbog kadetskih/juniorskih dana Dzeko bi zabranio Zukanovicu da igra u reprezentaciji. Aham. :kafa:
Ispij ti tu kafu drug, nemoj se plaho zivcirati.. Sve je ovo izmisljeno :kafa:

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 21 okt 2014, 10:19

Ja sam se isto nasao u cudu kad je pocelo skandiranje "Safet Susic", ali to samo govori da je 70% onih koji dolaze na reprezentativne utakmice jednostavno sretno sto se tu nalaze, i da im ne treba nista vise. **** se njih ko je trener, ko je stoper, ko je veznjak, bitno je da su oni tu, da pojedu cevape negdje oko stadiona, popiju kafu, malo pijuckaju na parkingu i slikaju se. A to ko vodi reprezentaciju, i kako je vodi, ljudi koji vode brigu o tome su "dusmani" za njih. J.ebem ti seljake i seljacku drzavu...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 okt 2014, 10:20

znači prvo pandža opleo po sušiću, sad zukanović..ko je treći?

i do kad će ovaj i dalje raditi ista sranja i imati mjesto izbornika..

najviše mi je tu žao štilića, možda uskoro i on da izjavu :salut:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 okt 2014, 10:24

sajo10 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:I opet skandiranje "Safet Sušić" i "Tino Sušić" :crazy: :thumbdown:
I opet pobjedjuje SDA i Bog otac. Pa sta ocekujes?
Ma ne očekujem ništa, realno to je slika našeg društva, od sporta, kulture pa i politike ...
Ta priča oko SDA je sažvakana ... SDA daje posao oko 70% ovim što su glasali za njih i njima je dobro a ostalih 30% su seljačine koje se kunu u Bakira i rade 12tke za 350-400 KM...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 10:26

Zip je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:

Ispij ti tu kafu drug, nemoj se plaho zivcirati.. Sve je ovo izmisljeno :kafa:
Lijepo da si priznao da pocinjes razmisljati svojom glavom. Naravno da izmisljas. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.