Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Bodiša spremaj ti avatar polako 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Safin je za Nicka bogotac tenisa, razlika izmedju njega i Nicka je ko izmedju Novaka/Federera i njega. Usporediti njih uopste je blasfemijaJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:42
Razlika je sto je rad balavi Roger tukao “velikane” sa te liste.To ti u prevodu dodje kao da komplex Novaku ili Rafi nabija Alcaraz ili Sinner sad.
Kvalitet i overal tenis kakav igra Nick , Sinner i Alcaraz je nivo iznad jednodimenzionalnih igraca iz te generacije poput Rodicka,Marka , Lewtona ,Bagdatisa ili glave Safina.Safin dodje kao danasnji Nick.
Pogledas koliko i kako rutinski je Roger tad uzimao GS titule , a onda pogledas njegove titule nakon pojave Nadala pa onda i Novaka.Ne treba biti mudar da shvatis da je teze danas nego je to bilo nekada.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Deri Sinner deri
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sinner igra Novakovu igru.
Drzi loptu u polju sigurno , mnogo vraca lopti , mnogo kontrira i sjajno riternira.Ono sto vecina ne moze da apsorbuje , on za sada radi fantasticno.Cak sta vise , ne mora puno ni da rizikuje u igri jer Novak nije ofanzivac vec igrac tempa i tjeranja da igras ofanzivno jer nemas snage da sa njim mozgas.
Drzi loptu u polju sigurno , mnogo vraca lopti , mnogo kontrira i sjajno riternira.Ono sto vecina ne moze da apsorbuje , on za sada radi fantasticno.Cak sta vise , ne mora puno ni da rizikuje u igri jer Novak nije ofanzivac vec igrac tempa i tjeranja da igras ofanzivno jer nemas snage da sa njim mozgas.
Pevaj forgemppe, aaaa, placem i tugujem aaa
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Stream?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Reci cemo nivo Cilica , ne podcjenjujem Marata.Cak sta vise , njegov sam simpatizer.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:06Safin je za Nicka bogotac tenisa, razlika izmedju njega i Nicka je ko izmedju Novaka/Federera i njega. Usporediti njih uopste je blasfemijaJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:42
Razlika je sto je rad balavi Roger tukao “velikane” sa te liste.To ti u prevodu dodje kao da komplex Novaku ili Rafi nabija Alcaraz ili Sinner sad.
Kvalitet i overal tenis kakav igra Nick , Sinner i Alcaraz je nivo iznad jednodimenzionalnih igraca iz te generacije poput Rodicka,Marka , Lewtona ,Bagdatisa ili glave Safina.Safin dodje kao danasnji Nick.
Pogledas koliko i kako rutinski je Roger tad uzimao GS titule , a onda pogledas njegove titule nakon pojave Nadala pa onda i Novaka.Ne treba biti mudar da shvatis da je teze danas nego je to bilo nekada.
Zaboravio je uzeti dozu pa izgleda kao obican covjek,ako krene prema toaletu treba ga neko pratiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- HuseinKapetan9
Kako igra sinner

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
- Kontakt:
http://cdn.livetv555.me/webplayer.php?t ... 765583&fwm
Evo meni je opet proradilo. Javi ako ne bude dobro.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije ni top 10 nivo, a kamoli nivo covjeka koji je svojevremeno ubijao Federera u pojam.JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:10Reci cemo nivo Cilica , ne podcjenjujem Marata.Cak sta vise , njegov sam simpatizer.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 jul 2022, 16:06Safin je za Nicka bogotac tenisa, razlika izmedju njega i Nicka je ko izmedju Novaka/Federera i njega. Usporediti njih uopste je blasfemijaJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:42
#Punoljetstvo
Ode Nole prvi put na ovome turniru na kao pauzu, ode da se fiksne pa ce nazad
Evo ga bgmi se vraca iz toaleta,sad je spinner najebo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uzme li mu ovo Nadal nekim čudom. Više neće postojati priča o tome ko je najveći ikad. Čak i ako ispadnu jedan i drugi, ostaje ta razlika koja se neće tek tako istopiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Djokovic je pustio dva seta cisto da dokaze novim klincima da veze nemaju, do kraja Siner nece uzeti 10 gameova.
Rafanovci slabo pisu,vec vidim kako grickaju nokte.
Inace ovog kostura Jelenu dovode da prepada djecu po kompleksu.
Inace ovog kostura Jelenu dovode da prepada djecu po kompleksu.
- HuseinKapetan9
Pobjeda Sinnera,mi se cini kao previse dobro da bi bilo istinito

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.