pile87 je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Što se napadača tiče, imam osjećaj da nećemo nikoga dovoditi, odnosno, Amar je već doveo trojicu likova defacto džaba. Pehilja, Nikolića i Baljića. Ono što se može primjetiti da su svi skoro pa isti tipovi igrača ala Lazar. Ako samo jedan uspije da se nametne, možda dobijemo alternativu u napadu.
Nadam se da će se Bogičević oporaviti jer ono što sma vidio od Vasilića je khm, tanko. Gančev skoro nije ni igrao, Mešić je u prvom dijelu ispao iz forme.
Bogicevic ce poceti trenirati ali igrati od samog nastavka sezone nece sigurno, ni meni vasilic nije izgledao nesto posebno ko zna mozda i period adaptacije pa pripreme cak mi je i Gancev izgledao bolje zato i govorim jedan stoper ala Jese bi legao ko budali samar, sto se tice tih napadaca ne osvaja se liga sa napadacem od 18-19 godina oni mozda dobiju vise prostora ali prvi izbor sigurno nece biti a ni adekvatna zamjena
Maštam malo, to mi ne može niko uzeti

A ****, dosta je više tih talenata od 23 godine

Hoću talente od 18 godina koji igraju u prvom timu i zabijaju golove
(**** majku kako ljudi postanu bezobrazni, prije 2 godine sam sanjao da idemo u Europu, bilo kako, sad sanjam da imamo zvijer napadača, talenta od 18 godina i uzmemo titulu s njim)
Šalu na stranu, nadam se da će se Mešić i Vasilić "popraviti". Nisu me se dojmili u prvom dijelu prevenstva. Mora i može to bolje.
Ješe bi nam legao, dobar igrač a koliko vidim nije se pojavio na prozivci OlimpiCa.
Khm, Amare, čitaš li ti ovo

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna