FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 14 jan 2011, 00:42

Nije li Purić otišao u Istru? :? Dragičevića sam gledao najviše u hajduku i tad mi je bio isti Guvo... :mrgreen:
Neko će od trojca Savić-Ćulum-Svraka presjedjeti na klupi proljetni dio, ja se nadam da to neće biti Svraka.. A možda neko i ode, ja bih rekao Ćulum.. :|
P.s. Peraka sam i zaboravio, a što se tiče napadača mnogi su zaboravili Bajru HaUbicu, šta je s njim??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 00:53

spielführer_21 je napisao/la:Nije li Purić otišao u Istru? :? Dragičevića sam gledao najviše u hajduku i tad mi je bio isti Guvo... :mrgreen:
Neko će od trojca Savić-Ćulum-Svraka presjedjeti na klupi proljetni dio, ja se nadam da to neće biti Svraka.. A možda neko i ode, ja bih rekao Ćulum.. :|
P.s. Peraka sam i zaboravio, a što se tiče napadača mnogi su zaboravili Bajru HaUbicu, šta je s njim??
Nece Culum nigdje a ne vjerujem da ce iko otpasti jer igramo sa dva zadnja vezna a tu su i kartoni ako se razmislja ozbiljno, Bajro nakon onakve povrrede nije bas za ocekivati da bude odmah na nivou po meni je bajro ono igrac za klupe koji povremeno moze dobijati sansu a vjerujem da nije ni skup...
Mislim da puric nije jos sve zavrsio sa Istrom dok je na pripremama sa celikom ko zna tu se situacija mjenja al dovodjenje njega bi i mozda bilo gomilanje igraca za dragicevica si u pravu robusni napadac kakve brko voli ali sacekajmo jos koji dan :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 jan 2011, 00:54

ovde nije kraj ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 jan 2011, 01:02

@Pile, ja bih najviše volio da niko ne ode, ako je to prihvatljivo sa aspekta budžeta.. Da Amar rotira na proljeće i pronađe tih 18-20 igrača koji mogu u europi igrati bez straha od blamaže i koji će biti dominantni u idućim sezonama..
Znam to za Bajru, nego sam samo primjetio da ga nije niko spomenuo ni za klupe,a žao mi čovjeka :mrgreen: Ja sam već zadovoljan sa ovim dosad, a ako legne i još neko do kraja, tim bolje...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 jan 2011, 01:12

Što se napadača tiče, imam osjećaj da nećemo nikoga dovoditi, odnosno, Amar je već doveo trojicu likova defacto džaba. Pehilja, Nikolića i Baljića. Ono što se može primjetiti da su svi skoro pa isti tipovi igrača ala Lazar. Ako samo jedan uspije da se nametne, možda dobijemo alternativu u napadu.

Nadam se da će se Bogičević oporaviti jer ono što sma vidio od Vasilića je khm, tanko. Gančev skoro nije ni igrao, Mešić je u prvom dijelu ispao iz forme.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 14 jan 2011, 01:16

Samo polako... ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 01:19

nikad_izvini je napisao/la:Što se napadača tiče, imam osjećaj da nećemo nikoga dovoditi, odnosno, Amar je već doveo trojicu likova defacto džaba. Pehilja, Nikolića i Baljića. Ono što se može primjetiti da su svi skoro pa isti tipovi igrača ala Lazar. Ako samo jedan uspije da se nametne, možda dobijemo alternativu u napadu.

Nadam se da će se Bogičević oporaviti jer ono što sma vidio od Vasilića je khm, tanko. Gančev skoro nije ni igrao, Mešić je u prvom dijelu ispao iz forme.
Bogicevic ce poceti trenirati ali igrati od samog nastavka sezone nece sigurno, ni meni vasilic nije izgledao nesto posebno ko zna mozda i period adaptacije pa pripreme cak mi je i Gancev izgledao bolje zato i govorim jedan stoper ala Jese bi legao ko budali samar, sto se tice tih napadaca ne osvaja se liga sa napadacem od 18-19 godina oni mozda dobiju vise prostora ali prvi izbor sigurno nece biti a ni adekvatna zamjena

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 jan 2011, 01:27

pile87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Što se napadača tiče, imam osjećaj da nećemo nikoga dovoditi, odnosno, Amar je već doveo trojicu likova defacto džaba. Pehilja, Nikolića i Baljića. Ono što se može primjetiti da su svi skoro pa isti tipovi igrača ala Lazar. Ako samo jedan uspije da se nametne, možda dobijemo alternativu u napadu.

Bogicevic ce poceti trenirati ali igrati od samog nastavka sezone nece sigurno, ni meni vasilic nije izgledao nesto posebno ko zna mozda i period adaptacije pa pripreme cak mi je i Gancev izgledao bolje zato i govorim jedan stoper ala Jese bi legao ko budali samar, sto se tice tih napadaca ne osvaja se liga sa napadacem od 18-19 godina oni mozda dobiju vise prostora ali prvi izbor sigurno nece biti a ni adekvatna zamjena
Maštam malo, to mi ne može niko uzeti :mrgreen: A ****, dosta je više tih talenata od 23 godine :mrgreen: Hoću talente od 18 godina koji igraju u prvom timu i zabijaju golove :mrgreen:
(**** majku kako ljudi postanu bezobrazni, prije 2 godine sam sanjao da idemo u Europu, bilo kako, sad sanjam da imamo zvijer napadača, talenta od 18 godina i uzmemo titulu s njim) :mrgreen:

Šalu na stranu, nadam se da će se Mešić i Vasilić "popraviti". Nisu me se dojmili u prvom dijelu prevenstva. Mora i može to bolje.
Ješe bi nam legao, dobar igrač a koliko vidim nije se pojavio na prozivci OlimpiCa.

Khm, Amare, čitaš li ti ovo :lol: :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 14 jan 2011, 01:29

Pabizo,javi se :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 jan 2011, 01:32

Ne zovi budalu, aaaaaaaaa ; E to je smor od čovjeka :mrgreen: Njanje su dobrodošle, meza :mrgreen: Ovaj je baš sick ; 400-ak istih postova. Nemoguće :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jan 2011, 01:39

nikad_izvini je napisao/la:Ne zovi budalu, aaaaaaaaa ; E to je smor od čovjeka :mrgreen: Njanje su dobrodošle, meza :mrgreen: Ovaj je baš sick ; 400-ak istih postova. Nemoguće :mrgreen:

mojne dirat anonimusa ganceva :D...

nego kontam i uopste ne znam nikog koga bi mogli dovest da igra spica...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 14 jan 2011, 01:40

Sretan rodjendan meni i Hadisu Zubanovicu :lol: :lol: 8-)

[youtube][/youtube]

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 jan 2011, 01:50

nick je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Ne zovi budalu, aaaaaaaaa ; E to je smor od čovjeka :mrgreen: Njanje su dobrodošle, meza :mrgreen: Ovaj je baš sick ; 400-ak istih postova. Nemoguće :mrgreen:

mojne dirat anonimusa ganceva :D...

nego kontam i uopste ne znam nikog koga bi mogli dovest da igra spica...
Emira Hadzica (:
#samoRudar #zauvijek

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 01:55

L' Imperator je napisao/la: Emira Hadzica (:
On bi trebao u celik koliko znam... :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 jan 2011, 01:57

pile87 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la: Emira Hadzica (:
On bi trebao u celik koliko znam... :D
nece u Celik kol'ko ja znam :D
#samoRudar #zauvijek

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 02:02

L' Imperator je napisao/la: nece u Celik kol'ko ja znam :D
A dje ce ? :D Ja zivota mi cuo ako mu ovi trazili reviziju ugovora a on nece hoce da raskine ugovor i da vamo dodje...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 jan 2011, 02:05

pile87 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la: nece u Celik kol'ko ja znam :D
A dje ce ? :D Ja zivota mi cuo ako mu ovi trazili reviziju ugovora a on nece hoce da raskine ugovor i da vamo dodje...
Doce vamo 100% , a ubrzo ce se cuti i gdje ce :D nisam ni ja 100% siguran(nacuo sam nesto) (:
#samoRudar #zauvijek

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jan 2011, 02:38

Stanceski je super igrac,bice nam pojacanje defintivno! Ako jos dovedemo Jesea i jednog iskusnog napadaca(Stojanovic) mislim da bi se prosetali ligom i furiozno osvojili duplu krunu! ali opet treba viditi sta kaze Osim,mozda on procjeni da bez pojacanja mozemo doci do cilja...

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 14 jan 2011, 03:07

ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 14 jan 2011, 04:32

Necemo mi nikoga kupiti, "ovo smo kupili" [youtube][/youtube]. Neka komsijama zive krave
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 6 gostiju.