Gledamo tekmu WBA - MaN UTD ja i stari, kad ce ti meni stari u po tekme.. cujem ako nije azerbejdzan ili neka repka daju safetu dobre pare da ih preuzme.. istom dodaje "dao bi mu i ja od penzije, samo nek ide"

Na to smo se obojica nasmijali..
hogarstrasni je napisao/la:STOP vrijedjanju teladi, goveda i ostalih domacih zivotinja !
I da se vrati glava teletu !
Nemoj molim te. Jel opet Nedim treba video da snimi kako Ban Ki Mun ne zna sta je Germania, pa da povjerujes.emir79 je napisao/la:Ako cemo vjerovati ublehaskom (sport tacka ba) onda jeste.bhsport je napisao/la: Sukob je izazvao vas Ban Ki Mun, nepotrebnim lajanjem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Susic i ne zna da uopste postoji takav portal, a kamo li sta vise.
Ervin je naivcina i nista vise.
opet spin. Anel nije imao papire do 2014.Juventinisimo je napisao/la:O Allahu dragi...Zuka debitovao za repku 2012 a Hadzic 2014...Consigliere je napisao/la: - Zukanovic razvaljuje u Belgiji, igra na poziciji gdje nam treba igrac, daje i golove -
- Poziva nema, Susici nemaju koristi od njega, smetace im za Hadzica![]()
![]()
Svi su oni procitani care, svjesni su oni apsolutno kakav je Papke necovjek i kriminalac, ali trolaju, meni su gori ovi sto im replicirajuChinaglia je napisao/la:kakav mentalni sklop moraš bit' da braniš Papeta
Dakle, ako sam dobro razumio, bezrezervna podrška Sušiću je iz razloga što postoji mogućnost da na kormilo reprezentacije dođe neko još nestručniji od Papeta? Nema veze što je sada već dokazano rezultatima da Sušić više ništa ne može napraviti sa reprezentacijom, ali to je izgleda ono razmišljanje u stilu, bolje đavo kojeg znaš...calcio je napisao/la:
Ozbiljna kritika se utopi u moru ovih drugih, neozbiljnih, postova. Steta. Sto se tice podrzavanja i nepodrzavanja Susica, prvo moramo racionalno pogledati sta to znaci. Racionalan covjek nece letiti na prvu loptu. Nekima je izgleda najvaznije smjeniti Susica a onda sta bude da bude, ko dodje da dodje. Nedavno je zasjedao izvrsni odbor i spominjao se Aljosa Asanovic kao potencijalni selektor ako bi Susica otpustili. Ja to ne smatram nekim napredkom. Naprotiv, to bi bio nazadak. I zasto bih onda bio za njegovu smjenu? Kada vidim da postoji sansa da dodje neko bolji, onda cu vjerovatno biti za smjenu, ako budem smatrao da sa Susicem ne mozemo vise napredovati.
Zukanovic i Dzeko se ne mogu jos iz dana kad su igrali u Zelji.. Namjerno su mu podvalili dokumente da ne bi mogao da dobije vizu za SAD.. Sve je to izgovor bio, jer je Zuka odbioo ono sto mu je Safet nudio..Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Ja ne znam je li tebe neko placa za ove lazi? Zukanovic i Dzeko zajedno igrali u Zelji? Ako te neko placa za ovo evo ti i od mene jedna banana.Zip je napisao/la:Zukanovic i Dzeko se ne mogu jos iz dana kad su igrali u Zelji.. Namjerno su mu podvalili dokumente da ne bi mogao da dobije vizu za SAD.. Sve je to izgovor bio, jer je Zuka odbioo ono sto mu je Safet nudio..Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Moze Safet pricati sta hoce, al Dzeko i Spahic su mu kreirali spisak.. Spahica nema, i lafo neka povreda.. to je najveca izmisljotinaa...
Zuka je evropski momak, posten i misli da se sve radom mozee.. Mozee, al u Evropii.. ne kod nass... Ja ga podrzavam u svemuu, i neka ga je prozvao(susica)... Zna on jos mnogoo togaa, nije on ovo ni planirao nikad recii, al isprovociran izjavamaa "strucnjaka" decko je samoo pukaoo, i rekaoo DOSTAAA..
Vrancic ce zaigrati to je 100% jedino sa jednogodisnjim zakasnjenjem. On nije interesantan komsijama samo iz razloga jer su oni bas najjaci na njegovim pozicijama inace bi ga kao standardnog bundesligasa bar isprobali pa da je poslje njihov. Sreca nasa eto bar jednom od deset takvih slucajeva. Znaci u toj jednoj godini neki drugi igraci koji igraju istu poziciju/e kao Vrancic odigrati ce vec desetak utakmica za reprezentaciju i imati ce sve mogucnosti da se ustale. Citirat cu jednog uvaznog forumasa ( koji brani Papeta ) koji je ovdje izjavio prije mjesec dana nesto ovako: " i kada jednom zaigra Vrancic on ce biti tek 23 igrac i zadnji u redu" pametnom dosta.dubrovnik je napisao/la: Je li poceo i sa Vrancicem? Gubimo i njega
Prvo, provjeri da li su igrali u Zelji u mladjim kategorijama, pa onda pricaj nebuloze tipa da sam ja placen da komentarisem protiv susica i reprezentacije..storm_raider je napisao/la:Ja ne znam je li tebe neko placa za ove lazi? Zukanovic i Dzeko zajedno igrali u Zelji? Ako te neko placa za ovo evo ti i od mene jedna banana.Zip je napisao/la:Zukanovic i Dzeko se ne mogu jos iz dana kad su igrali u Zelji.. Namjerno su mu podvalili dokumente da ne bi mogao da dobije vizu za SAD.. Sve je to izgovor bio, jer je Zuka odbioo ono sto mu je Safet nudio..Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Moze Safet pricati sta hoce, al Dzeko i Spahic su mu kreirali spisak.. Spahica nema, i lafo neka povreda.. to je najveca izmisljotinaa...
Zuka je evropski momak, posten i misli da se sve radom mozee.. Mozee, al u Evropii.. ne kod nass... Ja ga podrzavam u svemuu, i neka ga je prozvao(susica)... Zna on jos mnogoo togaa, nije on ovo ni planirao nikad recii, al isprovociran izjavamaa "strucnjaka" decko je samoo pukaoo, i rekaoo DOSTAAA..![]()
Zukan i Dzeko su sve postigli svojim radom, a NS treba i mora ispitati Zukanoviceve tvrdnje, ako ima i 1% istine otkaz uruciti Safetu istog dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.