Safet Sušić - Pape

FliX
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la FliX » 21 okt 2014, 01:46

Jesam se veceras ocu ismijo..
Gledamo tekmu WBA - MaN UTD ja i stari, kad ce ti meni stari u po tekme.. cujem ako nije azerbejdzan ili neka repka daju safetu dobre pare da ih preuzme.. istom dodaje "dao bi mu i ja od penzije, samo nek ide" :lol: :lol: :lol:
Na to smo se obojica nasmijali..

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 21 okt 2014, 01:53

hogarstrasni je napisao/la:STOP vrijedjanju teladi, goveda i ostalih domacih zivotinja !
I da se vrati glava teletu ! :stop:
:rol: :rol: :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 okt 2014, 02:42

kakav mentalni sklop moraš bit' da braniš Papeta

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 okt 2014, 03:10

Inace legenda Marseilla :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 21 okt 2014, 06:33

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Sukob je izazvao vas Ban Ki Mun, nepotrebnim lajanjem.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako cemo vjerovati ublehaskom (sport tacka ba) onda jeste.
Susic i ne zna da uopste postoji takav portal, a kamo li sta vise.

Ervin je naivcina i nista vise.
Nemoj molim te. Jel opet Nedim treba video da snimi kako Ban Ki Mun ne zna sta je Germania, pa da povjerujes.
Ervin jest naivčina, izvinjava se mjesecima, bio je korektan misleći da ce ga pozvati.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 21 okt 2014, 06:38

Juventinisimo je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: - Zukanovic razvaljuje u Belgiji, igra na poziciji gdje nam treba igrac, daje i golove -
- Poziva nema, Susici nemaju koristi od njega, smetace im za Hadzica
O Allahu dragi...Zuka debitovao za repku 2012 a Hadzic 2014... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
opet spin. Anel nije imao papire do 2014.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 okt 2014, 08:03

Chinaglia je napisao/la:kakav mentalni sklop moraš bit' da braniš Papeta
Svi su oni procitani care, svjesni su oni apsolutno kakav je Papke necovjek i kriminalac, ali trolaju, meni su gori ovi sto im repliciraju ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 okt 2014, 08:41

ODLAZI
DRUG NEBI TI PUNCA

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 21 okt 2014, 08:51

calcio je napisao/la:
Ozbiljna kritika se utopi u moru ovih drugih, neozbiljnih, postova. Steta. Sto se tice podrzavanja i nepodrzavanja Susica, prvo moramo racionalno pogledati sta to znaci. Racionalan covjek nece letiti na prvu loptu. Nekima je izgleda najvaznije smjeniti Susica a onda sta bude da bude, ko dodje da dodje. Nedavno je zasjedao izvrsni odbor i spominjao se Aljosa Asanovic kao potencijalni selektor ako bi Susica otpustili. Ja to ne smatram nekim napredkom. Naprotiv, to bi bio nazadak. I zasto bih onda bio za njegovu smjenu? Kada vidim da postoji sansa da dodje neko bolji, onda cu vjerovatno biti za smjenu, ako budem smatrao da sa Susicem ne mozemo vise napredovati.
Dakle, ako sam dobro razumio, bezrezervna podrška Sušiću je iz razloga što postoji mogućnost da na kormilo reprezentacije dođe neko još nestručniji od Papeta? Nema veze što je sada već dokazano rezultatima da Sušić više ništa ne može napraviti sa reprezentacijom, ali to je izgleda ono razmišljanje u stilu, bolje đavo kojeg znaš...

Ja ne vidim da ovdje neko leti na prvu loptu. Sušić je selektor već pet godina, što je više nego dovoljno vremena za formiranje mišljenja o njegovoj stručnosti ili nedostatku iste. Većina trenera ne dobije nikada toliko prostora za dokazivanje. Lično sam ga podržavao sve do Nigerije, iako je ta podrška dobro bila poljuljana nakon čudnih poteza protiv SAD i igranja bez DM-a u utakmicama sa Slovačkom. To nije nikako na prvu loptu, nego je podrška bila prisutna praktički sve do zadnjih godinu dana.

Ne odgovori mi zašto nema podrške kad Sušić pošteno zariba i osramoti nas sve, kao u susretima koje sam ranije naveo? Zbog čega šutnja tada?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 21 okt 2014, 09:01

Ocekujem da za Izrael pozove Stilica, malo da smiri raju.
I protiv Jevreja cemo vjerovatno igrati u nekoj normalnoj formaciji 4-5-1 npr, gdje svi igraju na svojim pozicijama, i onda kad ih pobjedimo ostaju srneca ledja do 2016.
DD

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2014, 09:03

Safet Susic: "Germanija Sportagentura? Sead Susic? Tino Susic? Nikad cuo za njih, casti mi!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 21 okt 2014, 09:05

hoce li se ovaj majmun oglasiti povodom vise nego ozbiljnih optuzbi od strane igraca koje su za pravosudnih organa...ili ce biti opet spustanje slusalice a izjeo vuk kenjca dok se prasina slegne ?

oglasi se seljacino maloumna !!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2014, 09:21

Na jednoj su strani ljudi koji pljuju po Emiru Spahicu, koji je sve davao za sveti dres, pa i po Barbarezu (jer mu je prijatelj), pa sad po Zukanovicu. Ti ljudi izmisljaju (tuca Spahica sa Ibisevicem, sad tuca Zukanovica u Austriji), lazu, pljuju po nasim legendama, po igracima, blate svakoga, ali brane Susica i svaku njegovu kriminalnu izjavu, taktiku, kao i ocigledne lazi.

Govore da je Tino Susic DM, a Avdija bolji bek od Mujdze, dok je DM Hadzic iz Austrije bolji stoper od stopera Zukanovica iz Italije, a Vranjes bez kluba moze dobivati poziv ispred Zukanovica. Sve sto steti nasoj reprezentaciji oni brane, ma koliko smijesno bilo.

Ko su ti neprijatelji reprezentacije? Sta vi mislite?

Razmislite dobro ko su ti ljudi koji pljuju nase legende, a brane ocigledne lazove i kriminalce :!:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 21 okt 2014, 15:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 okt 2014, 09:28

Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Zukanovic i Dzeko se ne mogu jos iz dana kad su igrali u Zelji.. Namjerno su mu podvalili dokumente da ne bi mogao da dobije vizu za SAD.. Sve je to izgovor bio, jer je Zuka odbioo ono sto mu je Safet nudio..
Moze Safet pricati sta hoce, al Dzeko i Spahic su mu kreirali spisak.. Spahica nema, i lafo neka povreda.. to je najveca izmisljotinaa...
Zuka je evropski momak, posten i misli da se sve radom mozee.. Mozee, al u Evropii.. ne kod nass... Ja ga podrzavam u svemuu, i neka ga je prozvao(susica)... Zna on jos mnogoo togaa, nije on ovo ni planirao nikad recii, al isprovociran izjavamaa "strucnjaka" decko je samoo pukaoo, i rekaoo DOSTAAA..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 okt 2014, 09:40

Pa iz istog razloga ne poziva se više ni Adnan Zahirović jer kada je prešao u Bochum promijenio je agenciju i menadžera, više to nije bila Germania SportAgentur i to je bilo zbogom za Zahu. Zbog toga nije išao ni na SP, nit je ikad više bio u užem krugu za reprezentaciju. Na stranu što on možda i nema kvaliteta da bude pozivan redovno, ali sve i da ga ima i da je standardan u Werderu ili HSV-u on poziva od Papeta dočekao ne bi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 09:40

Zip je napisao/la:
Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Zukanovic i Dzeko se ne mogu jos iz dana kad su igrali u Zelji.. Namjerno su mu podvalili dokumente da ne bi mogao da dobije vizu za SAD.. Sve je to izgovor bio, jer je Zuka odbioo ono sto mu je Safet nudio..
Moze Safet pricati sta hoce, al Dzeko i Spahic su mu kreirali spisak.. Spahica nema, i lafo neka povreda.. to je najveca izmisljotinaa...
Zuka je evropski momak, posten i misli da se sve radom mozee.. Mozee, al u Evropii.. ne kod nass... Ja ga podrzavam u svemuu, i neka ga je prozvao(susica)... Zna on jos mnogoo togaa, nije on ovo ni planirao nikad recii, al isprovociran izjavamaa "strucnjaka" decko je samoo pukaoo, i rekaoo DOSTAAA..
Ja ne znam je li tebe neko placa za ove lazi? Zukanovic i Dzeko zajedno igrali u Zelji? Ako te neko placa za ovo evo ti i od mene jedna banana. :facepalm:
Zukan i Dzeko su sve postigli svojim radom, a NS treba i mora ispitati Zukanoviceve tvrdnje, ako ima i 1% istine otkaz uruciti Safetu istog dana.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 okt 2014, 09:47

Ono sto ja znam je da se Dzeko i Zukanovic ne mirisu, to je 100% istina, sad Zukanovic ima svoje krivice jer se zakacio i sa nekim ljudima u savezu, citaj Pilavom i to je jos jedna od razloga sto nece dobiti poziv. Ne znam koliko ste upuceni al' isti taj Pilav se pita vise nego sam Beganovic u savezu...
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 okt 2014, 09:48

dubrovnik je napisao/la: Je li poceo i sa Vrancicem? Gubimo i njega
Vrancic ce zaigrati to je 100% jedino sa jednogodisnjim zakasnjenjem. On nije interesantan komsijama samo iz razloga jer su oni bas najjaci na njegovim pozicijama inace bi ga kao standardnog bundesligasa bar isprobali pa da je poslje njihov. Sreca nasa eto bar jednom od deset takvih slucajeva. Znaci u toj jednoj godini neki drugi igraci koji igraju istu poziciju/e kao Vrancic odigrati ce vec desetak utakmica za reprezentaciju i imati ce sve mogucnosti da se ustale. Citirat cu jednog uvaznog forumasa ( koji brani Papeta ) koji je ovdje izjavio prije mjesec dana nesto ovako: " i kada jednom zaigra Vrancic on ce biti tek 23 igrac i zadnji u redu" pametnom dosta.

Sto se tice Zukanovica ja sam pisao ovdje da nema sanse da ga pozove poslje dobro utakmice Hadzica protiv Belgije. I ocekivao sam nesto tako. Ove izjave da je lose zatvorio igraca i o drugoj formaciji ( koje on inace ne govori o drugim svojim igracima ) su najvjerovatnije bile samo priprema terena da se momak opet ne pozove pa sve da bude igrao svaku za Chievo. Ovaj je reagovao kako je i to je sada zavrsena prica.

Upozorio bi sve dobronamjerne navijace i one koji izvrcu stvari da Hadzic doduse jeste odigrao dobro protiv Belgije gdje smo se kolektivno branili sa 11 igraca. Protiv Walesa se je vise manje sakrivao iza Sunjica i nije mu ni plus ni minus. Ipak momak nije stoper i neiga to skoro pa nikako za svoj klub. I ta jedna partija ne znaci da se na njega moze racunati u istoj mjeri kao na prave stopere. Sjetite se samo one pogreske protiv Drogbe. Jednostavno igraci Belgije se nisu fokusirali na njega a on je sa velikom borbenoscu i zeljom uspio nekako da im parira uz veliku pomoc saigraca. Da je Belgiji odlucivala pobjeda iz ove utakmice za plasman naprimjer pritisli bi oni jos 20,30% jace ovako njima je i bod bio dobar, realno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 okt 2014, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 okt 2014, 09:51

storm_raider je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Ja ne znam je li tebe neko placa za ove lazi? Zukanovic i Dzeko zajedno igrali u Zelji? Ako te neko placa za ovo evo ti i od mene jedna banana. :facepalm:
Zukan i Dzeko su sve postigli svojim radom, a NS treba i mora ispitati Zukanoviceve tvrdnje, ako ima i 1% istine otkaz uruciti Safetu istog dana.
Prvo, provjeri da li su igrali u Zelji u mladjim kategorijama, pa onda pricaj nebuloze tipa da sam ja placen da komentarisem protiv susica i reprezentacije..

NS je ukljucen u ovu situaciju oko Zukanovica kao i sam Susic.. NS su prljavee rukeee, vjerovaoo ti il nee.. al saznat ces

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 21 okt 2014, 09:52

ZUKANOVIĆ LEGENDA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.