Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bas dobar Jannik, tipovao jesam na Novaka, a nekako vise vjerujem Sinneru, ma da bas glupo ti za reci protiv Novaka na ovome turniru ali eto ostavio je bolji utisak na mene kroz turnir
Tako isto nekako vjerujem da bi Fritz mogao sutra Rafu dobiti, za tenis bi to i najbolje bilo da obadvojica ispadnu
Tako isto nekako vjerujem da bi Fritz mogao sutra Rafu dobiti, za tenis bi to i najbolje bilo da obadvojica ispadnu
- Shategabri
- Kontakt:
Razlika je sto je rad balavi Roger tukao “velikane” sa te liste.To ti u prevodu dodje kao da komplex Novaku ili Rafi nabija Alcaraz ili Sinner sad.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 13:13Pa nekad je ova lista bila argument protiv Rogera: https://www.ultimatetennisstatistics.co ... 13-09-2004JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 12:23Ne znam cemu podcjenjivanje Nicka , Sinnera i Taylora.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 08:13Ma ove levate Rafa i Nole mogu šamarati jednom rukom i nogom i zavezanih očiju.
Nekad bi to bila priča (Fed) da je konkurencija loša i nikakva, sad je ok.
Naravno, nisu Rafa i Nole krivi što je takvo, ali to je neosporiva činjenica.
Posebno mislim na Nicka koji je tresao Novaka,Nadala i Rogera.
Na kraju dana , lik ima 2:0 protiv Novaka.Nesto sto je rijetkost danasnjice.
Da su cesce bili u zrijebu , bilo bi tu jos pobjeda.
Ne tako davno Taylor je tresnuo u finalu Nadala , ne u bilo kojem mechu vec u finalu Mastersa.
Sinner jos nije skinuo te neke skalpove ali ga ne treba otpisati.
Sve stoji da imaju prednost iskustva , kvaliteta i cega vec ne ali kada Nick ima svoj dan , niko na Svijetu na ovoj podlozi nije favorit protiv njega.
Forma Taylora je neupitna , igra brutalno od pocetka godine.
I redovno spominjani Philipousisi i slično.
sad je Kirgios, Sinner i Taylor neki faktori.
Ok, ima 2-0, a ovaj ima 20 GS, dok on ima koliko, krompir?
U tome se vidi sva razlika između njih dvojice.
To što su igrali samo dvaput više govori o tome koliko je Nick loš da nije uspio ni doći do prilike da češće igra sa njim.
Kvalitet i overal tenis kakav igra Nick , Sinner i Alcaraz je nivo iznad jednodimenzionalnih igraca iz te generacije poput Rodicka,Marka , Lewtona ,Bagdatisa ili glave Safina.Safin dodje kao danasnji Nick.
Pogledas koliko i kako rutinski je Roger tad uzimao GS titule , a onda pogledas njegove titule nakon pojave Nadala pa onda i Novaka.Ne treba biti mudar da shvatis da je teze danas nego je to bilo nekada.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 05 jul 2022, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvao sam ovo. Nemoj kasnije da se saltas.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:36I meni je također draži, ovo što igra mi je gotivnije od Alcaraza. Mada će obojica bit fantastični bez dileme, novo veliko rivalstvo.forgempp je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:29Vidjećemo kakva mu je 'glava', evo sad na 4-4 BL prespor drugi servis gdje mu se skratila ruka i tjt, Alcaraz bi ono opalio pa ako prođe-prođe, i to je pravi stav sigurno.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:25Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
Ali meni je kao igrač dosta bolji i draži.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Više bih volio da ga Kyrgios pobijedi u finalu, ali može i ovako da ispadne Đoković i ovo mi je ok.
Ko kurvica ,iz minute u minutu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gotov igrac nema sta ,mada mu je babuka trebao zavrsiti karijeru jos 2018 ali eto ...neka ga ajde 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam dovoljno gledao Sinnera, Alcaraz na zemlji ok, zelen još ali ok, na travi izgubljen, Nick je ko i Dimitrov, samo veća budala.JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:42Razlika je sto je rad balavi Roger tukao “velikane” sa te liste.To ti u prevodu dodje kao da komplex Novaku ili Rafi nabija Alcaraz ili Sinner sad.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 13:13Pa nekad je ova lista bila argument protiv Rogera: https://www.ultimatetennisstatistics.co ... 13-09-2004JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 12:23
Ne znam cemu podcjenjivanje Nicka , Sinnera i Taylora.
Posebno mislim na Nicka koji je tresao Novaka,Nadala i Rogera.
Na kraju dana , lik ima 2:0 protiv Novaka.Nesto sto je rijetkost danasnjice.
Da su cesce bili u zrijebu , bilo bi tu jos pobjeda.
Ne tako davno Taylor je tresnuo u finalu Nadala , ne u bilo kojem mechu vec u finalu Mastersa.
Sinner jos nije skinuo te neke skalpove ali ga ne treba otpisati.
Sve stoji da imaju prednost iskustva , kvaliteta i cega vec ne ali kada Nick ima svoj dan , niko na Svijetu na ovoj podlozi nije favorit protiv njega.
Forma Taylora je neupitna , igra brutalno od pocetka godine.
To što su igrali samo dvaput više govori o tome koliko je Nick loš da nije uspio ni doći do prilike da češće igra sa njim.
Kvalitet i overal tenis kakav igra Nick , Sinner i Alcaraz je nivo iznad jednodimenzionalnih igraca iz te generacije poput Rodicka,Marka , Lewtona ili glave Safina.Safin dodje kao danasnji Nick.
Neozbiljno je njih porediti sa jednim Rodickom pa i Safinom ili Lleytonom.
Dva zelembaća i kondor u glavi, Safin je recimo na neki način pandan Nicku, ali daleko bolji teniser. Tu se djelimično slažemo.
Koševo Zapad
Kakvo šaltanje, gledaj i uživaj kako Janik raznese. Kako puca vinere a pritom ne gađa tribine ko Carlitos

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jednom Alkaraz bolji od Feda, jednom gori od Sinnera

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Pa danas bi definitivno Rafa stizao Rogerovu brojku GS, al srećko je pogodio neke linije koje ni najbolji šmrkač ne bi

Koševo Zapad
Nikad necu halalit vasem babuki za onih 40-15. Mene je kostao 5god zivota koji nisam njegov fan.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bice da ce jedan vec dns kuci, ali hajd sacekajmo jos malo, ipak je Novak u pitanju
Alcaraz ce samarati Spinnera na svim podlogama,samo polako,dvije godine je mladji.Vec sl sezone ce dominirati na svim podlogama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Stream neki?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prva stvar :Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:47Nisam dovoljno gledao Sinnera, Alcaraz na zemlji ok, zelen još ali ok, na travi izgubljen, Nick je ko i Dimitrov, samo veća budala.JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:42Razlika je sto je rad balavi Roger tukao “velikane” sa te liste.To ti u prevodu dodje kao da komplex Novaku ili Rafi nabija Alcaraz ili Sinner sad.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 13:13
Pa nekad je ova lista bila argument protiv Rogera: https://www.ultimatetennisstatistics.co ... 13-09-2004
Kvalitet i overal tenis kakav igra Nick , Sinner i Alcaraz je nivo iznad jednodimenzionalnih igraca iz te generacije poput Rodicka,Marka , Lewtona ili glave Safina.Safin dodje kao danasnji Nick.
Neozbiljno je njih porediti sa jednim Rodickom pa i Safinom ili Lleytonom.
Dva zelembaća i kondor u glavi, Safin je recimo na neki način pandan Nicku, ali daleko bolji teniser. Tu se djelimično slažemo.
Ja ne poredim Sinnera i Alcaraza sa Rodickom ili Leytonom nego sa Rogerovim pocetcima.Njegovom pojavom ,kao mladica koji je za klasu u to vrijeme bio dominantniji od ostatka toura.To ti dodje kao da sad dodje Alcaraz i samara redom sve na svakom turniru.Prosto nemoguce , zasto ? Zato sto danas i pored svega i dalje ima Nadala i Novaka koji su za 27272372828 nivoa jaci igraci od Rodicka i Hjuita.Kako da uzima teenager GS titule kada jos traju ovi freakovi?
Ova generacija mladica uopste nije losa , dosta je tu materijala i kompletnih tenisera , samo je razlika sto oni do izrazaja ne mogu doci jer ova dvojica se ne gase.Dovedi Hjuita iz primea u ovaj sadasnji tenis , skupljao bi gemove velikom broju igraca.Igrac bez servisa ,stanilan base liner , bez pretjerano jakog i kvalitetnog udarca.Nesto ala Goffin(poredim stil igre).
Ti rece da je Alcaraz kanta na travi ? Ne kontam po cemu ? Njega je dobio ovaj Sinner koji upravo protiv Noleta pokazuje koliko je mocan igrac.Nevazno prosao ili ne , dokazuje koliko je u stanju igrati all round tenis protiv Novaka.Potcjenjujes bez i jednog argumenta.
Znaš li šta je "pila naopako". Često ja tako.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:36![]()
Šta veliš majstore
I meni je također draži, ovo što igra mi je gotivnije od Alcaraza. Mada će obojica bit fantastični bez dileme, novo veliko rivalstvo.forgempp je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:29Vidjećemo kakva mu je 'glava', evo sad na 4-4 BL prespor drugi servis gdje mu se skratila ruka i tjt, Alcaraz bi ono opalio pa ako prođe-prođe, i to je pravi stav sigurno.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:25Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
Ali meni je kao igrač dosta bolji i draži.
Edit: Mada me ne bi iznenadilo da se prepadne vodstva i izgubi u pet setova. Evo već je počeo da gubi gameove.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 jul 2022, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jel to bilo slucajno 2019?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.