AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2016, 21:04

Maestro^^ je napisao/la:Galiani za Musaku nudi 20m , iz Villareala traže 30m. Bilo je tu žešćeg natezanja. Prvo Galo nudio 10m , a ovi tražili 30m. Baš me zanima ko će na kraju popustiti. :mrgreen:

Ovi Kinezi bi voljeli dovesti Jacksona Martineza izgleda , ako bi Bacca otišao. :urnebes:
Ne bih ja dao više od 15m za njega al' eto namirisali u Villarealu pare pa nas pokušavaju izmusti i vjerovatno će uspjeti u tome. To je ono što smo već govorili Milan će u narednim transfer rokovima morati dobro preplaćivati igrače ukoliko ih želi privući jer osim para nema sa čim drugim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 07 jul 2016, 21:07

Raonffa je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Galiani za Musaku nudi 20m , iz Villareala traže 30m. Bilo je tu žešćeg natezanja. Prvo Galo nudio 10m , a ovi tražili 30m. Baš me zanima ko će na kraju popustiti. :mrgreen:

Ovi Kinezi bi voljeli dovesti Jacksona Martineza izgleda , ako bi Bacca otišao. :urnebes:
Ne bih ja dao više od 15m za njega al' eto namirisali u Villarealu pare pa nas pokušavaju izmusti i vjerovatno će uspjeti u tome. To je ono što smo već govorili Milan će u narednim transfer rokovima morati dobro preplaćivati igrače ukoliko ih želi privući jer osim para nema sa čim drugim.
Ma nek preplate svakog igrača što dovedu ako će dovesti nešto normalno. Dosta mi je Markizija i sličnih. :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2016, 21:10

Maestro^^ je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Ma nek preplate svakog igrača što dovedu ako će dovesti nešto normalno. Dosta mi je Markizija i sličnih. :D
Ma naravno nisu moje pare na kraju krajeva al' onako kažem :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jul 2016, 23:28

Ljudi imal ista konkretno? Ovog Pjacu dovode ko da je Shevchenko razvukli ko hodja teraviju nikad nista zavrsit nabijem ih. Ko da gledam sve ce ovo propast ko zadnje 2 sezone i idemo jovo nanovo.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 07 jul 2016, 23:50

_forzamilan_ je napisao/la:Ljudi imal ista konkretno? Ovog Pjacu dovode ko da je Shevchenko razvukli ko hodja teraviju nikad nista zavrsit nabijem ih. Ko da gledam sve ce ovo propast ko zadnje 2 sezone i idemo jovo nanovo.
Tad mediji nisu bili ni 1/5 jaki kao danas, pa sad doslovice pratiš iz minute u minutu...jos ako znamo kakav je Galliani, jos veli kao bio sam u Zagrebu, al ne povodom Pjace hahahha :D ja sam cekam ko ce popuniti NON EU mjesto, koje je slobodno odlaskom Alexa, iskreno očekujem top igraca :P

Romagnoli13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2016, 00:08

meskalin je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Ljudi imal ista konkretno? Ovog Pjacu dovode ko da je Shevchenko razvukli ko hodja teraviju nikad nista zavrsit nabijem ih. Ko da gledam sve ce ovo propast ko zadnje 2 sezone i idemo jovo nanovo.
Tad mediji nisu bili ni 1/5 jaki kao danas, pa sad doslovice pratiš iz minute u minutu...jos ako znamo kakav je Galliani, jos veli kao bio sam u Zagrebu, al ne povodom Pjace hahahha :D ja sam cekam ko ce popuniti NON EU mjesto, koje je slobodno odlaskom Alexa, iskreno očekujem top igraca :P
Bio u Zagrebu s ciljem da posjeti trg Bana Jelačića.Naravno da je bio zbog Pjace i mislim da je taj transfer zgotovljen i samo se čeka OK od Kineza, a razlog je jednostavan jer sad se piše o 28M+2M bonusa. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Pogba
Kontakt:

AC Milan

Post Postao/la Pogba » 08 jul 2016, 00:22

Hocete li ga platiti parama iz monopola? :mrgreen:

Procitao sam ovo danas i mogu samo reci da tek jos vise cijenim Pogbu i nadam se da ce i klub tako i da ce ga ako treba cijeniti i 150 milki. 30 miliona za igraca iz hrvatske lige i 100 minuta na Euru. Pa covjece Pjanic je 32 placen.
Da se razumijemo, nista protiv njega, mislim da je veliki talenat, ali pokazatelj kako treba svoje cijeniti. Svaka cast za Dinamo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2016, 00:27

Pogba je napisao/la:Hocete li ga platiti parama iz monopola? :mrgreen:

Procitao sam ovo danas i mogu samo reci da tek jos vise cijenim Pogbu i nadam se da ce i klub tako i da ce ga ako treba cijeniti i 150 milki. 30 miliona za igraca iz hrvatske lige i 100 minuta na Euru. Pa covjece Pjanic je 32 placen.
Da se razumijemo, nista protiv njega, mislim da je veliki talenat, ali pokazatelj kako treba svoje cijeniti. Svaka cast za Dinamo.
Kinezi su nanijetili da igraju menagera sa Milanom. :mrgreen: Šalu na stranu, ali ovo je ogroman novac za jednog igrača koji dolazi iz HNL-a.Što je dovoljan pokazatelj kakav igrač je Mamić. Lično mislim da je ovo previše novca, do nekih 20M sa bonusima bih i nekako razumio, ali opet Pjaca je veliki talenat, sigurno u top 10 u Evropi i ako želiš takvog igrača onda treba biti spreman i preplatiti ga u datom trenutku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jul 2016, 00:31

Nema teorije da Pjacin transfer bude s bonusima i svime blizu 30 mil.eura...plafon 24 i to je previše.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2016, 00:38

Zadnji izvještaji govore da će transfer biti 30M sa bonusima.A sutra će se vjerovatno znati da li će to sve biti gotovo ili ipak ništa od toga.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 jul 2016, 00:44

Bacca u West Hamu izgleda za 30 milki.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2016, 00:47

Evo baš sad to čitam.Kao što sam i očekivao osim sada već famoznih 100+M od Kineza za transfere, ostatak novca će biti prikupljen od prodaje igrača. Bacca(30M), Shaarawy(13), Luiz Adriano, Menez, Suso, Honda, Matri, Niang, mislim da će prikupiti tu preko 70M. Što bi značilo da Milan ima ogroman budžet za transfere.

Lapadula je plaćen 3M(prva rata), novac od (eventualne)prodaje Bacce će otići za Pjacu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2016, 00:52

Mateo Musacchio will be a new Milan player. Deal will be closed for €18m [Sky].

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jul 2016, 00:53

Znači pravi se mjesto za Lukakua [emoji2]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 08 jul 2016, 01:07

muxa je napisao/la:Znači pravi se mjesto za Lukakua [emoji2]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Misliš Pavolettija ? :kafa:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2016, 01:10

Pavoletti ako dođe, sljedeće sezone zabija hladno 15+ golova, zapamtite šta sam napisao. :kafa:

slika
Još je ljepuškast, a Rope takve voli. :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 jul 2016, 01:12

Pavogol bi mogao kod vas imati fin učinak, kao što je imao i Bacca, ali vaš problem nisu napadači. Ne mogu da vjerujem da još nikoga niste za vezni red doveli.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jul 2016, 01:15

Neki dan sam fino napisao, ako ovo ljeto dobro pojačaju sredinu i odbranu onda je i Pavoletti dovoljan u napadu. Pa nije on nimalo loš napadač, postigao je 21 gol na 36 utakmica za Genou otkako je došao.

Usput, Montella zahtjeva promjene na sredini terena, jer sa ovi igrači koje trenutno ima na raspolaganju ne mogu odgovoriti stilu igre koji on preferira.Tako da očekujem minimalno dva vezna igrača ovo ljeto i to dosta kvalitetne igrače.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jul 2016, 01:22

L'Avvocato je napisao/la:Pavogol bi mogao kod vas imati fin učinak, kao što je imao i Bacca, ali vaš problem nisu napadači. Ne mogu da vjerujem da još nikoga niste za vezni red doveli.
To je ono sto se čeka, ono što je rak rana Milana od oprostaja senatora... Ovo mi se ne svidja prodaja Bacce, bolje ga je ostaviti jos jednu godinu, jer garantiram jos vise golova s boljim veznim redom, a iduce godine kad /ako izbore ligu prvaka dovodis top napadaca.... :salut:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 08 jul 2016, 10:59

Stvarno ne znam gdje iskopaše Sosu, od toliko mlađih igrača oni ganjaju mrtvaca koji je igrao u Bayernu prije 100 godina. Bolje da nekom klincu iz Primavere pruže priliku.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.