Očito da nakon pola decenije postoji neki plan.ronaldo99 je napisao/la:Al poceli smo dovoditi igrace pocetkom jula sto je za promjenu inace gale ceka zadnji dan kad svi vec pokupuju sto valja plus sto ti igraci onda trebaju 2 mjeseca da se uigraju sa ekipom, nadamo se boljim danima za pocetak ekipi da izbori 3-ce mjesto a iduce god dovesti par igraca koji ce vratiti milan gdje mu je mjesto
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znam koji je igrac, sta igra i sl. ali nisam ga nikad gledao. Vrijedi li cemu ili je kao Zapata?Romagnoli13 je napisao/la:Također, Musacchio je sve dogovorio sa Milanom, ostaje samo da se klubovi dogovore oko iznosa koji bi Milan trebao isplatiti.Galliani neće ponuditi više od 20M jer igrač ima još samo 2 godine ugovora sa Villarealom.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- _forzamilan_
- Kontakt:
Znaci najjaci igrac svih vremena profesor Seedorf preuzeo kineskog drugoligasa Shenzhen

Jasno je da je covjek iznadprosjecno inteligentan i da dobro rezonuje igru tako da ocekujem da napravi dobru trenersku karijeru. Ono malo sto je bio u Milanu onu polusezonu pokazao je da ima potencijala.

Jasno je da je covjek iznadprosjecno inteligentan i da dobro rezonuje igru tako da ocekujem da napravi dobru trenersku karijeru. Ono malo sto je bio u Milanu onu polusezonu pokazao je da ima potencijala.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nije se baš naigrao prošle sezone za Villareal jer je bio dobar dio sezone povrijeđen. Doduše kada je bio fit onda je i igrao skoro sve utakmice po 90.minuta. Ja sam ga lično gledao par puta prošle sezone i ono da će biti solidno pojačanje hoće al' mislim da je daleko od nekog WC stopera. Ma eto po meni tu negdje sa Zapatom samo što se nadam da će za razliku od Zapate držati neku konstantu u igri jer Zapata "kad hoće" onda je vrhunski štoper i pruža dobre partije al' on igra po sistemu toplo-hladno i takvi su mi u suštini i najgori jer nikad ne znaš šta očekivati od njih.SonVolt je napisao/la:Znam koji je igrac, sta igra i sl. ali nisam ga nikad gledao. Vrijedi li cemu ili je kao Zapata?Romagnoli13 je napisao/la:Također, Musacchio je sve dogovorio sa Milanom, ostaje samo da se klubovi dogovore oko iznosa koji bi Milan trebao isplatiti.Galliani neće ponuditi više od 20M jer igrač ima još samo 2 godine ugovora sa Villarealom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- zamorano1plus8
- Kontakt:
20mil za musacchia, pa ko je tu normalan, benatia s jedno nogom je bolji od njeg, tek sad vidim koja kradja je bio miranda iz atletica
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma neće taj transfer biti više od 15ak miliona.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Galliani:"Radimo na tome da kreiramo mladu i jaku ekipu."
Također je naglasio da će uraditi sve što je moguće da ispune želje Montelli.
Također je naglasio da će uraditi sve što je moguće da ispune želje Montelli.
Re: RE: Re: AC Milan
Da je valjao švabo bi ga ostavio, valjda ga ne bi prodavaozamorano1plus8 je napisao/la:20mil za musacchia, pa ko je tu normalan, benatia s jedno nogom je bolji od njeg, tek sad vidim koja kradja je bio miranda iz atletica

- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
meskalin je napisao/la:Da je valjao švabo bi ga ostavio, valjda ga ne bi prodavaozamorano1plus8 je napisao/la:20mil za musacchia, pa ko je tu normalan, benatia s jedno nogom je bolji od njeg, tek sad vidim koja kradja je bio miranda iz atletica

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: AC Milan
Sam Barzagli je prosjek, ali zajedno s Bonnuciem i Cheliniem je odlican, pase mu formacija s tri halfa...ja samo kazem da Bayern nije Wolfzburg oni "3 puta mjere jednom sijeku," ne bi ga se olako odrekli da je takav ko sto ga ti opisujeszamorano1plus8 je napisao/la:meskalin je napisao/la:Da je valjao švabo bi ga ostavio, valjda ga ne bi prodavaozamorano1plus8 je napisao/la:20mil za musacchia, pa ko je tu normalan, benatia s jedno nogom je bolji od njeg, tek sad vidim koja kradja je bio miranda iz atleticajednom drugom svabi nije valjao ni barzagli a svi znamo sta je taj covjek za odbranu juventusa zadnjih 4-5 godina

Montela o formaciji: "Ne volim da pričam o formaciji danas sve formacije su promjenjive ali jedno je sigurno počeću sa 4 igrača u odbrani i 3 u veznom redu a ostatak će biti kada vidim sa kojim igračima raspolažem" .
Ali sam još pročitao da planira primarnu formaciju 4-3-3 , a ako bude nekih povreda ili nešto slično , da bi onda mijenjao u 4-3-1-2.
Ali sam još pročitao da planira primarnu formaciju 4-3-3 , a ako bude nekih povreda ili nešto slično , da bi onda mijenjao u 4-3-1-2.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 07 jul 2016, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sa ovakvim rosterom će takva formacija izgledati smiješno. Trebaju nam dva krila i dva veznjaka minimum da bi se ta formacija iole mogla praktikovati kako treba.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
???muxa je napisao/la:Eto nam opet pcelice
Musachia nisam gledao tako da neću ni komentarisati i o.njemu cu pisat i tek kad ga vidim na djelu kod nas,naravno ukoliko dodje..po onome što vi pišete i on i benatia skloni povredama, benatia stariji i dokazaniji igrac dok musachio mladji i ima prostora za napredovanje....kako god nama treba kvalitetan,ali i za buducnost cb.
Il Club più titolato al mondo!
Pa ako je rekao da ce igrati sa tri veznjaka, to ne mora nuzno znaciti da ce biti 433
uostalom krila su nam bonaventura i pjaca (valjda), solidno.
ja u zivotu nisam cuo za tog musakija
al' eto, koliko god da sam komentara procitao bili su pozitivni pa cemo vidjeti kakav je, ja ne mogu nista reci.
a zanimljivo, prema transfermarktu kosta 9 miliona, a maksimalna cijena koju je dostigao je 10 miliona.

ja u zivotu nisam cuo za tog musakija

a zanimljivo, prema transfermarktu kosta 9 miliona, a maksimalna cijena koju je dostigao je 10 miliona.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I sta sad? Da li je stvarno Milan prodat Kinezima ili opet supljak koji slusamo godinama? Sta bi za Pjacu , jel ista prica? Ja , nakon silnih naslova o prodaji Milana godinama, nista ne vjerujem.
A niko ne spominje povratak sticeka Beea hahaha veli da kinezi hoce samo sa zarade, da je on kao spreman pomoci klubu...treba ga nabiti na bajrak da se vijori ispred Milanela 

Kako ne spominje? Slabo pratis na času[emoji6]
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Galiani za Musaku nudi 20m , iz Villareala traže 30m. Bilo je tu žešćeg natezanja. Prvo Galo nudio 10m , a ovi tražili 30m. Baš me zanima ko će na kraju popustiti. 
Ovi Kinezi bi voljeli dovesti Jacksona Martineza izgleda , ako bi Bacca otišao.

Ovi Kinezi bi voljeli dovesti Jacksona Martineza izgleda , ako bi Bacca otišao.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.