Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rosicky
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rosicky » 20 maj 2012, 22:08

Mislim da bi slijedeće sezone uz sve ove klubove i everton mogao zagristi visoko ko Newcastle,imaju respektabilnu ekipu ,tak da liverpool pošto po to mora naći trenera i krenuti sa transferima prije EURA

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 20 maj 2012, 22:12

Dolaskom Special Onea Chelsea je 2004/05 krenuo ka engleskoj tituli, a na putu do europske pobijedili su (kao i ove godine) Barcelonu i Chelsea, ali nisu mogli protiv najvećeg rivala tih godina, Benitezovog Liverpoola. Redse je u finale poslao ono što na Stamford Bridgeu još uvijek zovu "fantomski gol", koji je Luis Garcia postigao na uzvratu u Liverpoolu. U još jednom šokantnom finalu upravo su Redsi pobijedili, Milan u Istanbulu.

Drugi put u tri godine Chelsea je u 2006/07 polufinalu LP igrao protiv Liverpoola i opet su Redsi slavili. Mourinho je prošao Porto i Valenciju, ali nakon 1:0 i 0:1, na Anfieldu su se pucali penali. Robben je i tada promašio, kao i Geremi. Mourinhu i navijačima je mala satisfakcija moglo biti da njihovi rivali ovaj put barem nisu osvojili trofej.

kako samo lijepo zvuci "najveceg rivala liverpoola,i opet su Redsi slavili"
hocel vise ikad liverpool biti svjetski no.1
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2012, 22:13

fera je napisao/la:rizo ode tvoja zakletva u manchester izgleda
Sad navijam za Evian jer navjerovatnije tamo idem sada. :)
A Hazzard nije moja zakletva, da jeste ne bih bio Henderson. :mrgreen: Hazzard ima jako dobrog menadžera a kod njega se ništa ne zna. Tu informaciju da ide u United nisam pročitao ni na jednom francuskom sajtu ili novinama. Sve je to zagrijavanje do početka EURA.

King je pobjedio za godinu dana Chelsea 4 puta. ;)
P.S. Dobrodošao kolega na temu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 20 maj 2012, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 20 maj 2012, 22:14

slika

To je to 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2012, 22:17

Henderson je napisao/la:
A Hazzard nije moja zakletva, da jeste ne bih bio Henderson. :mrgreen: Hazzard ima jako dobrog menadžera a kod njega se ništa ne zna. Tu informaciju da ide u United nisam pročitao ni na jednom francuskom sajtu ili novinama. Sve je to zagrijavanje do početka EURA.
lik ce dobiti platu preko 200 000 funti sedmicno... gdje ode ovaj fudbal...
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2012, 22:22

VELA je napisao/la:slika

To je to 8-)
A evo ga u novom klubu:

slika ;)

Ovo je slika sa predstavljanja, ekipa se zove F.C. Eurogoals.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2012, 22:25

ja sam cuo da rafa nece imati srece u zivotu dok ne obrije ovu bradu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 22:27

Rizo, šta radi onda Wenger tu?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2012, 22:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo, šta radi onda Wenger tu?
pa wenger ga preporucio :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 22:31

fera je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo, šta radi onda Wenger tu?
pa wenger ga preporucio :D
Aha. :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2012, 22:31

fera je napisao/la:ja sam cuo da rafa nece imati srece u zivotu dok ne obrije ovu bradu.
Koji si ti maher. :lol:
Što se tiče ovog gore za 200 000, to je baš pretjerivanje ali konkurencija čini čuda. Ovi ponude ovoliko, odmah drugi nude više. Upravo zbog toga i kažem da Hazzard ima najpametnijeg menadžera na svijetu. Mogao ga je i prošle godine prodati, ali ga je on posavjetovao da ostane. I dobru su odluku donijeli.
Volio bih da znam ko kod nas ima najveću platu i koliko iznosi. :?
Rizo, šta radi onda Wenger tu?
Marketinški trik, da privuče publiku. ;)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 20 maj 2012, 22:35

Henderson je napisao/la:

King je pobjedio za godinu dana Chelsea 4 puta. ;)
P.S. Dobrodošao kolega na temu. :mrgreen:

Liga prvaka je nesto sasvim drugo.samo da se tamo vratimo i onda je sve lakse,sreca pa ove godine nismo bili 4,jer bi nas zajebali kao sto su tottenham
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 maj 2012, 23:35

Priča se da novi menadžer neće dobiti otkaz ukoliko bude 5. ili 6. na kraju slijedeće sezone.

Mene zaista ovo brine, nadam se da će što prije doći novi trener na klupi Liverpoola, već vidim svi imaju bar po jedno kvalitetno pojačanje, što se tiče timova iz Engleske, samo naši ništa ne rade po tom pitanju.

Takođe čitam da će Gordon napustiti Sunderland, pa eto ukoliko Doni napusti Liverpool, on bi bio vrlo dobra zamjena za njega.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 20 maj 2012, 23:37

hanniz je napisao/la:Priča se da novi menadžer neće dobiti otkaz ukoliko bude 5. ili 6. na kraju slijedeće sezone.

Mene zaista ovo brine, nadam se da će što prije doći novi trener na klupi Liverpoola, već vidim svi imaju bar po jedno kvalitetno pojačanje, što se tiče timova iz Engleske, samo naši ništa ne rade po tom pitanju.

Takođe čitam da će Gordon napustiti Sunderland, pa eto ukoliko Doni napusti Liverpool, on bi bio vrlo dobra zamjena za njega.
A Kinga su mogli otpustiti? Zanimljivo.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 maj 2012, 23:48

Shanks je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Priča se da novi menadžer neće dobiti otkaz ukoliko bude 5. ili 6. na kraju slijedeće sezone.

Izgleda da novi trener i neće imati toliko novca na raspolaganju kao i Dalglish, pa je to vjerovatno jedan od razloga što će mu pružiti još jedno priliku, ukoliko se ovaj ne dokaže u prvoj sezoni. A ja sam ubjeđen da će dovesti nekog mlađeg trenera (Boas/Martinez).

Evo i Lavezzi vjerovatno ide u PSG. :x A niko ne spominje Hoilleta, možda baš bude on prvo pojačanje, s obzirom da su se konkurenti dobro pojačali na tim pozicijama.

Očekujem da ćemo se naredne sezone boriti s Arsenalom za četvrtu poziciju. Ne vjerujem da Newcastle i Everton mogu još jednom biti ispred Liverpoola. Chelsea, City i United će se vjerovatno boriti za titulu. A Arsenalovu budućnost predvićam kao Liverpoolovu u posljednih par sezona, još ukoliko Persie ode iz Arsenala..
Takođe očekujem raspad Tottenhama.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 23:51

Shanks je napisao/la:

Konkretno na ovo što si citirao, King nije završio 5. ili 6.
Završili smo čak 12 bodova od šeste pozicije. :?

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 20 maj 2012, 23:53

@jimmy

Osma pozicija, Carling kup i finale FA kupa je bolje od 6. pozicije i ničega.

@hanniz

Hoilett bi bio dobro pojačanje, pogotovo kad se uzmu u obzir naše ograničene finansije.Što se Lavezzia tiče, ne bih njega volio.Previše je sličan Suarezu i mislim da to ne bi naročito dobro izgledalo.

Kako je krenulo, nisam baš siguran da ćemo se boriti za 4. mjesto.I gdje ti Tottenham nestade u ovoj prognozi :?: :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 maj 2012, 23:59

Shanks je napisao/la:@jimmy

Osma pozicija, Carling kup i finale FA kupa je bolje od 6. pozicije i ničega.

@hanniz

Hoilett bi bio dobro pojačanje, pogotovo kad se uzmu u obzir naše ograničene finansije.Što se Lavezzia tiče, ne bih njega volio.Previše je sličan Suarezu i mislim da to ne bi naročito dobro izgledalo.

Kako je krenulo, nisam baš siguran da ćemo se boriti za 4. mjesto.I gdje ti Tottenham nestade u ovoj prognozi :?: :mrgreen:
Nestade na dnu tabele. :mrgreen: Šalim se, njih očekujem negdje oko osmog mjesta, kao što smo mi završili sezonu. Samo zamisli kakav tim bi to bio bez Balea i Modrića? Isto kao i Liverpool bez Suareza i Gerrarda. A evo i 'Harry bi mogao otići iz Tottenhama, tako da baš očekujem, kao što bi rekao onaj, raspad sistema. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 21 maj 2012, 00:03

A ne smijem ništa konkretno napisati, niti bacati neke odvažne prognoze, dok ne dobijemo novog menadžera ( :mrgreen: ).Nervira me ova situacija, pogotovo kad vidim kakvih imena ima u konkurenciji.Al' interesantno da se spominje Harry Redknapp, i to prilično dobro kotira.Ne bi bilo loše da ubrzamo Tottenhamov raspad, jedan konkurent manje. :P

Brine me ovaj tanki budžet, to bitno smanjuje mogućnost da dođe neko sposoban na kormilo ovog kluba. :|
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 maj 2012, 00:11

slika

Novi menadžer Liverpoola će imati 50 miliona za pojačanja i cilj će mu biti titula ili LP, ukoliko ne osvoji titulu ili ne izbori LP i on leti kao i King. Sam Ayr je izjavio, da je Dalglish osvojio i FA Cup, to ne bi promjenilo njegov položaj, tj. dobio bi otkaz.
Nema prostora za pesimizam, pa čak i da je King ostao, osvojio bi 20 bodova više u narednoj sezoni. Ostalo je samo mali dio posla da se završi pri renoviranju ekipe i da se riješi problem sa neuigranošću i nesrećom.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.