FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 22 avg 2014, 12:31

Braveheart23 je napisao/la:Sta je bilo Bavarci, pa danas nam pocinje nova sezona a na temi ne mogu nista da procitam, danasnje aktuelno...
ima li euforije pred pocetak nove sezone? sta ocekujete veceras? ima li neko postave za veceras?

Ja licno sam pokusavao doci do karti, da odem na tekmu al nejmaaa :( ili ima na nekim stranicama ali su 3 puta skuplje, preko 100 € dati za kartu je vec previse...

iskreno BL me ne interesuje ,ako sa ovakom ekipom ne odbranimo titulu pep vise ne treba da se bavi trenerskim poslom,Lp je ta na kojoj je fokus pretpostavljam mnogim forumuasima mi smao sada neka nova dimenzija i idemo na ono najvece sto postoji .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2014, 12:43

PEP je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:Sta je bilo Bavarci, pa danas nam pocinje nova sezona a na temi ne mogu nista da procitam, danasnje aktuelno...
ima li euforije pred pocetak nove sezone? sta ocekujete veceras? ima li neko postave za veceras?

Ja licno sam pokusavao doci do karti, da odem na tekmu al nejmaaa :( ili ima na nekim stranicama ali su 3 puta skuplje, preko 100 € dati za kartu je vec previse...

iskreno BL me ne interesuje ,ako sa ovakom ekipom ne odbranimo titulu pep vise ne treba da se bavi trenerskim poslom,Lp je ta na kojoj je fokus pretpostavljam mnogim forumuasima mi smao sada neka nova dimenzija i idemo na ono najvece sto postoji .
Bez pravih pojacanja nista mi osvojiti necemo. Vidis kako se nasi igraci povredjuju. Ocekuj jos par povreda a ovi drugi ni blizu nisu ka oporavku. Vjerujem da su neki igraci jos zasiceniji nakon osvajanja sp-a. Tako da ce ovo biti teska sezona. Skeptican sam sto se tice ove sezone i vjerujem da ce se na Pepu slomiti kola ukoliko krene naopako iako mislim da on ne snosi 100% krivice. Ja ocrnji sezonu a ona nije ni pocela :-). Sorry.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 22 avg 2014, 12:43

PEP je napisao/la:

Jebga, ima raznih navijaca, simpatizera itd. A pogotovo u danasnji vakat je Bayern razmazio navijace...
Meni je zanimljivo pratiti i prijateljsku, humanitarnu ili bilo kakvog drugog karaktera tekmu kad Bayern igra...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 avg 2014, 12:53

Braveheart23 je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Jebga, ima raznih navijaca, simpatizera itd. A pogotovo u danasnji vakat je Bayern razmazio navijace...
Meni je zanimljivo pratiti i prijateljsku, humanitarnu ili bilo kakvog drugog karaktera tekmu kad Bayern igra...
glory hunter to si hito reci u nastavku,e pa moj care da si ti meni ziv i zdrav od kada znam za sebe za mene postiji samo jedna klub a to je bayern ,pratim ga jako dosta godina ,bayern sam pratio i pratio i praticu aBd.u svemu i uvijek sam navijao iskreno za ovaj klub, ali ovo sada u zadnje 2,3 seozne je neki veci level ,znatno veci level ,nema vise onoga gusta kao nekada u Bl ili u bilo kojim ostali tekmaama izuzev Lp ,istina bayo nas jeste razmazio ali sa pravo ,i sa pravom hocemo ono najvece.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 22 avg 2014, 13:02

Ja veceras ocekujem jako tesku utakmicu, dosta problema. Bayern trenutno nije fit, fali vremena.

Tri boda bi bila znacajan uspjeh.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 avg 2014, 13:05

jedva cekam
:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2014, 15:05

Benatia nije otputovao u Grcku na utakmicu sa AEKom. Da li to znaci....?

Pojavile su se nove glasine da Bajern nece da pristane na zahtjeve Benatie od 8mil bruto plate i 5 godina ugovora. Kakva je ovo igra ni ja vise ne znam.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 22 avg 2014, 15:35

Sto se tice bundeslige, ne bi se ja slozio da vec moramo osvojit unaprijed Bundesligu, nova sezona, novi neki igraci, svako protiv Bayerna kad igra daje maksimum da se dokaze, nije lako pobjedit nikog.. Ne mozemo unaprijed upisat titule ljudi dragi.

Pep neka radi svoj posao, i bice dobro, veceras ocekujem tesku tekmu 1-0 rezultat Gotze :)

A Benatia da dodje valjalo bi, samo ne znam sta nasi ocekuju svakom igracu dat po 6 mil za sezonu i dosta, ak frajer trazi 8 daj mu 8.. naravno ne treba pretjerivati ali ides u korak sa vremenom, imamo jak kolektiv..

Samo valjalo bi da ga klepimo Boga mi, i onda sezona moze pocet..

Veceras pobjeda, a sutra vijest o Benatiji pozitivna :D :bale: :bale: :bale:
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 avg 2014, 16:23

Treba ovog kediru uzeti, svakako nam je kriza sa njemcima u ekipi.

Pep pojma nema, ide nesto na silu, iznova pozicije izmislja, ne bi me cudilo da ponovi galovu drugu sezonu i napokon bude bivsi.

Omere kada bi mogao biti snimak vecerasnje utakmice, mislim kad i gdje se na netu moze naci?

A ocekujen poraz, u najboljem slucaju tezak remi, ljudi moji nasa igra ni qurcu nevalja.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 22 avg 2014, 16:28

Kojeg ce ti vraga snimak kad ce biti na ard-u?!
Dakle, tekma se gleda za dzabe :cool:

Sto se tice pojacanja, bayina uprava je previse ufurana i misli da ce se prosetati sezonom.
Ja sam ubijedjen da cemo gledati nikad jaci domuzistan, pa neka vide nasi nehljebovici sta i kako kad ih domuzari mlatnu u minkenu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2014, 16:31

sekerbay je napisao/la:
Sto se tice pojacanja, bayina uprava je previse ufurana i misli da ce se prosetati sezonom.
Ja sam ubijedjen da cemo gledati nikad jaci domuzistan, pa neka vide nasi nehljebovici sta i kako kad ih domuzari mlatnu u minkenu.
+1

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 22 avg 2014, 16:45

Dajte ljudi malo pozitive ima jos 4 sata do pocetka a vi vec kukate, nadam se opet tituli u ligi, ne tako lahko al opet ce lam dici salataru, ako mislite da je dortmund jaci nego prosle god mislim da se varate, leva im je bio 30% ekipe a sad imaju ciru i ramosa koji zajedno nisu ni pola leve, ostatak bundeske nam nije ni na 100kilometara, tako da salatara opet ostaje kuci, niko nikad je nije osvojio bez remija i poraza pa tako da ce i toga bit jer to je fudbal, ocekujem riberija u top formi isto tako roben, gece i miler da im se pridruze, tiago i svajni da to sve guraju naprijed a leva da trpa i u dortmundu ce opet biti velikih minusa.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2014, 18:04

Kada ce zvanicni sastavi? Da vidimo kako ce to izgledati.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 22 avg 2014, 18:16

U Munchenu znaju da u Italiji nema para, a ni Roma nije izuzetak. Roma možda i ima, ali nije likvidna i ne može izmirivati tekuće obaveze. Inače je ne bi Dinamo tužio višim instancama jer mu nije platila ni eura za transfer Jedvaja. NIje Dinamo jedini...

Nekad se više isplati dobiti 30 miliona odmah, nego 40 na ko zna koliko rata.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 avg 2014, 19:03

rikimo je napisao/la:U Munchenu znaju da u Italiji nema para, a ni Roma nije izuzetak. Roma možda i ima, ali nije likvidna i ne može izmirivati tekuće obaveze. Inače je ne bi Dinamo tužio višim instancama jer mu nije platila ni eura za transfer Jedvaja. NIje Dinamo jedini...

Nekad se više isplati dobiti 30 miliona odmah, nego 40 na ko zna koliko rata.
da ali vi nudite 18
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 22 avg 2014, 19:04

Bayern bi za Benatiu sigurno dao 30-35 miliona...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 22 avg 2014, 19:11

----------------lewa------
---------muller----robben---
-----------------------------------------
--bernat---gotze--lahm-----shaqiri---
----------------------------------------
----alaba-----dante----badstuber----
-----------------Neuer-----------------

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2014, 19:12

Ko bi rekao sa se uvukao pesimizam u najbolje navijace najboljeg kluba na dunjaluku?

Evo ja kazem da sezonu otvaramo ubjedljivom pobjedom i da veceras zasjedamo na prvo mjesto koje vise ne ispustamo. :kafa:

Sto se tice ponude od 18 miliona, pa to je notorna laz koju je jedini na vidjelo iznio moozartsport a kako ovi nasi Italijani kao i cuvari Rominih igraca citaju informacije samo s tog portala logicno je da nece ni znati pravu istinu. Vjecno ce zivjeti u zabludi.

Prava istina je da je Bayern ponudio 25 miliona sa bonusima i ta ponuda je odbijena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2014, 19:16

phily je napisao/la:----------------lewa------

Gledaj desne strane. Jedino Robben, Alaba i Lewa na svojim pozicijama. Sta ce Badstuber desno? Bas me interesuje kako ce Gotze odigrati na sredini. Nadam se pobjedi jednog gola razlike.

Da li nam je dozvoljeno da napunimo ona nova mjesta na tribinama?

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 22 avg 2014, 19:19

muamerc je napisao/la:
phily je napisao/la:----------------lewa------

Gledaj desne strane. Jedino Robben, Alaba i Lewa na svojim pozicijama. Sta ce Badstuber desno? Bas me interesuje kako ce Gotze odigrati na sredini. Nadam se pobjedi jednog gola razlike.

Da li nam je dozvoljeno da napunimo ona nova mjesta na tribinama?

ma ovo je neka moja prognoza za večeras :D
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.