FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi na prozivku ! 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ovaj igrac bi mogao biti veliko pojacanje...jako sam obradovan,prizeljkivao sam da nam dodje ovakav tip igraca,sada ce biti mnogo lakse Zebi da igra lopte po zemlji,Stanceski joj sve zna...veliko veliko pojacanje !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
extra pojacanje.. mislim da ga je amar poslije 4:2 rekao da ovo nije pravi borac i da se treba paziti na stancevskog a poslije kupa je rekao da bi ga volio vidjet u ekipi... Mislim da boljeg igraca trenutno nismo mogli kupit barem u okviru naseg budzeta
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Pa nije jos nista gotovo, ili?
Bio je i Vukelja nadomak do Zeljeznicar pa opet nista. Sacekajmo jos neki dan pa cemo vidjet. Slazem sa sa nekim pojedincima sto kazu da boljeg i jaceg igraca u ovom stundu nebi mogli dovest iz nase lige.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Perica je zavrsio,dogovoreno je na dvije godine 
Amar mu dao ponudu koju nije mogao odbiti.....

Amar mu dao ponudu koju nije mogao odbiti.....
Zadnja izmjena: Monci, dana/u 13 jan 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
ma ljudi sve je dogovoreno i potpisano jos u 20 sati i 15 minuta veceras , nema potrebe za strahovanjem jel potpisao ili nije

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
-
- Kontakt:
nermin_TM je napisao/la:extra pojacanje.. mislim da ga je amar poslije 4:2 rekao da ovo nije pravi borac i da se treba paziti na stancevskog a poslije kupa je rekao da bi ga volio vidjet u ekipi... Mislim da boljeg igraca trenutno nismo mogli kupit barem u okviru naseg budzeta
slazem se,extra igrac

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Kako li je sada Perici kada zna da se neko raduje za njega.
Ajde dobro daj Boze da dobro odigra u Zelji,mada poznavajuci njega tesko izvodivo.

Ajde dobro daj Boze da dobro odigra u Zelji,mada poznavajuci njega tesko izvodivo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa slobodan igrac = djabe = savrseno se uklapa u budzetpadobranac1978 je napisao/la:nermin_TM je napisao/la:extra pojacanje.. mislim da ga je amar poslije 4:2 rekao da ovo nije pravi borac i da se treba paziti na stancevskog a poslije kupa je rekao da bi ga volio vidjet u ekipi... Mislim da boljeg igraca trenutno nismo mogli kupit barem u okviru naseg budzeta
slazem se,extra igracali ovo kupiti,zar nije slobodan igrac?

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
Biće to OK ima Amar recept.Devil je napisao/la:Kako li je sada Perici kada zna da se neko raduje za njega.![]()

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Koji će to Kvartet da bude: Višća, Pero, Zeba i Mirso...
Barca na Bosanski način.
Barca na Bosanski način.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
ma ok,samo si tako odmah trebao napisati....sretno mu,ali nesto kontam da ovi makedonci nisu 'dobri',krenuvsi od Jahovićanermin_TM je napisao/la:pa slobodan igrac = djabe = savrseno se uklapa u budzetpadobranac1978 je napisao/la:nermin_TM je napisao/la:extra pojacanje.. mislim da ga je amar poslije 4:2 rekao da ovo nije pravi borac i da se treba paziti na stancevskog a poslije kupa je rekao da bi ga volio vidjet u ekipi... Mislim da boljeg igraca trenutno nismo mogli kupit barem u okviru naseg budzeta
slazem se,extra igracali ovo kupiti,zar nije slobodan igrac?

Zna li ko kakav dobar vic o Perici?
Ovo je ko kad Bayern hladno pokupi najboljeg igrača glavnom konkurentu
Ovo je pravo pojačanje!

Ovo je ko kad Bayern hladno pokupi najboljeg igrača glavnom konkurentu

Perice, nemoj djeci da psuješ Mamu i Nanu...nije to fino. Ako već ne možeš da se suzdržiš od psovanja, opsuj barem neku biljku, da ne bude toliko uvredljivo *reče učiteljica*.
A pero veli: jbm ti Nanu i Majčinu dušicu...
A pero veli: jbm ti Nanu i Majčinu dušicu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
fczeljo je napisao/la:Zna li ko kakav dobar vic o Perici?![]()
![]()
Ovo je ko kad Bayern hladno pokupi najboljeg igrača glavnom konkurentuOvo je pravo pojačanje!
ako mislis na borac,a znam da mislis

[youtube][/youtube]

Nema se love.padobranac1978 je napisao/la:fczeljo je napisao/la:Zna li ko kakav dobar vic o Perici?![]()
![]()
Ovo je ko kad Bayern hladno pokupi najboljeg igrača glavnom konkurentuOvo je pravo pojačanje!
ako mislis na borac,a znam da mislisda li bi ga oni tek tako pustili da je tolika klasa?

padobranac1978 je napisao/la:fczeljo je napisao/la:Zna li ko kakav dobar vic o Perici?![]()
![]()
ako mislis na borac,a znam da mislisda li bi ga oni tek tako pustili da je tolika klasa?
Nemaju ga oni šta puštat kad je slobodan igrač !!!
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Prema transfermarktu im je među 4 najskuplja igrača.padobranac1978 je napisao/la:fczeljo je napisao/la:Zna li ko kakav dobar vic o Perici?![]()
![]()
Btw, opet ti o transferima i papirima. Koliko sada vidim, Perica je slobodan igrač, a uz to prema raspoloživim informacijama i nije bio igrač Borca. Kod njih je bio na posudbi, a imao je ugovor sa Čukaričkim. Dakle, Borac se u tom slučaju pita (ali pitaju sami sebe

-
- Kontakt:
ellaxaz je napisao/la:Nema se love.padobranac1978 je napisao/la:fczeljo je napisao/la:Zna li ko kakav dobar vic o Perici?![]()
![]()
ma to je garant