Celikovac je napisao/la:Cuj ovoga prica o Makaayu prije 10 godina
Pa u to doba je i Milan doveo Rui Costu za 15 miliona

2014 je godina, za 20 miliona sebi mozete priustiti igraca Leverkusena ili mozda Werdera.
I ti sad ko mene uhvatio na krivoj nozi i ekstra uletio ko da meni spustiš.....
Samo si zaboravio logiku uključit (ako opšte znaš šta je to).....Ja sam govorio o tome kako Bayernova uprava tad predsjedniku Deportiva nije dala da se igra s njom...Čovjek je lupetao ogromne sume, pokušavoa izvući 40 miliona i više i završio je sa 19 miliona u kasi.
Bilbaov predsjednik je pokušao spriječiti odlazak Javi Martineza isto prljavim igricama, na način što nije htio odobriti transfer, a u Španiji kada se klub ne složi sa transferom, igrač se mora sam otkupiti (znači Javi bi dobio pare od Bayerna pa bi morao platiti transfer iznos). U tom slučaju suma ispadne veća , jer se dodaju porezi. I on mislio na taj način uplašiti Bayern i na kraju je opet sve regularno završilo.
Ima još niz primjera gdje se Bayernova uprava nije dala ucjenjivati i na kraju je opet izašla kao pobjednik.
Ja ne kažem da sada Romina uprava igra prljavo, ali može ona tražiti određene iznose, samo neće dobiti sad neke tamo sume iz snova...
Admir_Sa je napisao/la:
ako barca za mathjua daje 20+mil, paris za luiza 50, prodati benatiju sa ugovorom još 4godine za 25mil bi bilo ravno katastrofi. zato se prilagodite ili idite u svoje dvorište i uzmajte mediokritetima tipa šalke, dortmund najbolje igrace djaba ili za neke smješne klauzule, jer vam to nažalost tamo prolazi
Koga zanima sad Barca ili Paris. Bayern je Bayern.
I dobit ćete više od 25 miliona, možda i 35, ali 40 + samo u snovima.
I ti si Robin Hood koji je kao zabrinut za Dortmund i Schalke. Kad je Bayern toliko zlo koje ih levati, kako li ti klubovi (posebno Dortmund) imaju toliko bolje evropske rezultate od jedne Rome, pa i drugih talijanskih ekipa? Bayern sa svim klubovima po pitanju transfera ulazi isto (bio klub iz Njemačke ili iz drugih dijelova Evrope i svijeta), a to što bi to neki od vas htjeli vidjet drugim očima to je druga stvar. Ljudi često vide i hvataju se za ono, što žele vidjeti i za šta se žele uhvatiti.....
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije United zainteresiran, samo ste vi u igri za njega

Mislim da Roma ManU koristi samo kao sredstvo za ucjenu i pritisak na Bayernovu upravu kako bi drastično povećali iznos transfera.
Bilo je za Benatiju upita i drugih klubova, možda nisu svi bili tako konkretni, ali upita je prema različitim izvorima bilo. Samo Benatia se već opredijelio da za Bayern i odbio je s Romom produžiti ugovor. To je već dobar znak.
A ManU i Bayern se mislim u ovim trenucima i ne bi zamjerali oko njega, jer odnosi dva kluba su dobri. Da je neko drugi u pitanju, možda bi pokušao pokvariti planove Bayernu. Iako to je sada jako teško, jer igrač pokazuje želju da dođe u Bayern.
Sada i kada bi zahebao pa otišao negdje drugo, onda je šupak i kao takav nam ne bi ni trebao...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland