RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
jel i ovaj dolazi ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
![]()
Ibro Rahimić: Velež će igrati kako tradicija nalaže, napadački i za gol više
http://www.klix.ba/clanak/190115064
http://www.klix.ba/clanak/190115064
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Stigli paneli za pokrivanje tribine.
MUSVDG
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Govor predsjednika Hasića na skupštini UGMR:
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Vratite Kuduza Radnickom, prava je steta sto je momku uzeta kapitenska
Manijakdolopate je napisao/la:Vratite Kuduza Radnickom, prava je steta sto je momku uzeta kapitenska
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- ASD
- Kontakt:
Odgledao ovu prijateljsku.
Novi stoper je odlican! Napadac mi nije los, ali konkurencija u napadu i plus je mislim stranac znaci da ce tesko zadovoljiti.
Dvojica veznjaka na probi po meni nisu nesto prokazali.
Novi stoper je odlican! Napadac mi nije los, ali konkurencija u napadu i plus je mislim stranac znaci da ce tesko zadovoljiti.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Fokus je na stoperskoj poziciji i na def veznjaku. Msm da ukoliko bude istine u navodima da ce doci jedan def veznjak(a kazu skoro pa gotova stvar) da je to to sto se tice prelaznog roka. Naravno ukoliko neko sa strane dodatno uleti ekstra ce biti, al i nema potrebe da se gomila previse igraca. Znaci jos def veznjak nadati se da ce biti kao sto govore, i onda samo uigravati ekipu.ASD je napisao/la:Odgledao ovu prijateljsku.
All-Time First Yugoslav League table
Ja ne znam sta si ti odgledao ali siguran sam da nisi ovu od danas. Novi stoper je 3 puta katastrofalno pogrijesio, ali shvatam, nervoza je tu i pritisak, potrebna adaptacija. Po video zapisima iz Brazila je odlican. Defanzivni vezni onaj momak Vratanovic je perfektno odigrao, zalaganje i trud i borbenost kakva treba da se vidi za ovaj sveti dres. Bez pogresnog pasa. Pogledaj opet snimak, pa ces viditi. Uzmi u obzir da bi puno lakse bilo da je igrao u prvom sa mujezinovicem i cosicem i ovcinom u veznom, nego sa nekim novim na probi koji su 3 nivoa ispod pomenutog trojca.ASD je napisao/la:Odgledao ovu prijateljsku.
- ASD
- Kontakt:
Marques ti je imao vise loptu u nogama i ucestvovao u vodjenju igre nego taj Varatanovic, a ovaj je stoper, a ovaj je veznjak. To je znak kvaliteta.MUSVDG je napisao/la:Ja ne znam sta si ti odgledao ali siguran sam da nisi ovu od danas. Novi stoper je 3 puta katastrofalno pogrijesio, ali shvatam, nervoza je tu i pritisak, potrebna adaptacija. Po video zapisima iz Brazila je odlican. Defanzivni vezni onaj momak Vratanovic je perfektno odigrao, zalaganje i trud i borbenost kakva treba da se vidi za ovaj sveti dres. Bez pogresnog pasa. Pogledaj opet snimak, pa ces viditi. Uzmi u obzir da bi puno lakse bilo da je igrao u prvom sa mujezinovicem i cosicem i ovcinom u veznom, nego sa nekim novim na probi koji su 3 nivoa ispod pomenutog trojca.ASD je napisao/la:Odgledao ovu prijateljsku.
Druze veze ti sa zivotom nemas. Upravo si dokazao da nisi ni pogledao utakmicu a ne bio na njoj, nego ti neko ispricao otprilike desavanja.ASD je napisao/la:Marques ti je imao vise loptu u nogama i ucestvovao u vodjenju igre nego taj Varatanovic, a ovaj je stoper, a ovaj je veznjak. To je znak kvaliteta.MUSVDG je napisao/la:Ja ne znam sta si ti odgledao ali siguran sam da nisi ovu od danas. Novi stoper je 3 puta katastrofalno pogrijesio, ali shvatam, nervoza je tu i pritisak, potrebna adaptacija. Po video zapisima iz Brazila je odlican. Defanzivni vezni onaj momak Vratanovic je perfektno odigrao, zalaganje i trud i borbenost kakva treba da se vidi za ovaj sveti dres. Bez pogresnog pasa. Pogledaj opet snimak, pa ces viditi. Uzmi u obzir da bi puno lakse bilo da je igrao u prvom sa mujezinovicem i cosicem i ovcinom u veznom, nego sa nekim novim na probi koji su 3 nivoa ispod pomenutog trojca.ASD je napisao/la:Odgledao ovu prijateljsku.
Zivio
- ASD
- Kontakt:
LOL, pa ko je rekao da sam bio botu jedan, city tv prenosila.MUSVDG je napisao/la: Druze veze ti sa zivotom nemas. Upravo si dokazao da nisi ni pogledao utakmicu a ne bio na njoj, nego ti neko ispricao otprilike desavanja.
Zivio
Nisam navijac Veleza, gledao sam kao neutralni.
Odmah se vidio tehnicki kvalitet kod Marquesa (dobra stvar za onu visinu) jer su on i Zvonic drzali protivnika iza lopte i drzali posjed. Shvatam Ibru zasto ga je potpisao. TI ako ne shvatas, Boze moj sta cu ti ja.
Sto se tice veznog reda Veleza, rekao sam da nisu zadovoljili.
Ali su zato u drugom poluvremenu vezni igraci GOSK-a pored njih prekucali, pogotovo Aletic.
Odlican dupli pas kod gola Husica, i odlicno utrcavanje kod njegovog gola (niko ga iz veznog reda nije ispratio, pogotovo ne Varatanovic koji je zaduzen za njeg.).
Odakle je došao onaj Aletić u GOŠK? Dobar igrač, tehnički jak, par puta se poigrao sa ovima što su bili na probi u drugom poluvremenu. Od igrača koji se vrte u prvih 16 su bila 5 od 11 u prvom poluvremenu. Zeljković na štoperu koje mu nije primarna pozicija, mali Alikadić na beku, Behram na ofanzivnom veznom, Brandao kao lijevo krilo i Cvijanović kao desno. Vignattija ne računam jer nije upisao pola sata igre otkako je došao.ASD je napisao/la:Ali su zato u drugom poluvremenu vezni igraci GOSK-a pored njih prekucali, pogotovo Aletic.
Odlican dupli pas kod gola Husica, i odlicno utrcavanje kod njegovog gola (niko ga iz veznog reda nije ispratio, pogotovo ne Varatanovic koji je zaduzen za njeg.).
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ASD
- Kontakt:
Dosao je iz Orasja, on je Neretljakov igrac. Vodi ga sa sobom. Inace je iz Srebrenika.zizu1991 je napisao/la:Odakle je došao onaj Aletić u GOŠK? Dobar igrač, tehnički jak, par puta se poigrao sa ovima što su bili na probi u drugom poluvremenu. Od igrača koji se vrte u prvih 16 su bila 5 od 11 u prvom poluvremenu. Zeljković na štoperu koje mu nije primarna pozicija, mali Alikadić na beku, Behram na ofanzivnom veznom, Brandao kao lijevo krilo i Cvijanović kao desno. Vignattija ne računam jer nije upisao pola sata igre otkako je došao.ASD je napisao/la:Ali su zato u drugom poluvremenu vezni igraci GOSK-a pored njih prekucali, pogotovo Aletic.
Ma ovi veznjaci na probi u drugom poluvremenu su za klasu slabiji od Behrama.
Osmic je premekan, a Varatanovic je skolski izigran par puta.
Odbrana Veleza isto slabija u drugom. Sa Zvonicem i Marquesom se kontrolisala igra. U drugom ovi nisu mogli, sto je i logicno.
Behram, Cvijanovic, Brandao i ovaj napadac su nesto bolji od ostalih
Ne znam, možda ja to gledam malo subjektivno jer sam izgorio za ovaj klub, ali gledajući prvo poluvrijeme.. mislim da smo ih nadigrali bez neke opasnije situacije stvorene pred našim golom.ASD je napisao/la:Dosao je iz Orasja, on je Neretljakov igrac. Vodi ga sa sobom. Inace je iz Srebrenika.
Ma ovi veznjaci na probi u drugom poluvremenu su za klasu slabiji od Behrama.
Osmic je premekan, a Varatanovic je skolski izigran par puta.
Odbrana Veleza isto slabija u drugom. Sa Zvonicem i Marquesom se kontrolisala igra. U drugom ovi nisu mogli, sto je i logicno.
Behram, Cvijanovic, Brandao i ovaj napadac su nesto bolji od ostalih
Ova ekipa zaista obećava dobre igre i u PL BiH ako ne bude nekih velikih iznenadjenja jer.. ovako ohladiti ekipu iz jačeg ranga nije nimalo lako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.