Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Nije isto return kao udarac i return gemovi kao igracke cjeline
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Usko je to povezano, Rafa nikad ne bi bio na ovim procentima da nema fenomenalan ritern kao udarac.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jul 2022, 23:14Nije isto return kao udarac i return gemovi kao igracke cjeline
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Poredit Novakov ritern s Rafinim je ko da porediš lambordžini sa pasatom 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A jel se ovo sad hoce reci da je Rafa bolji riterner od Novaka, a Boze sacuvaj
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav je ovo gospodin. Pojava. Klasa.Federer17 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 16:28Je li 'voditelj' prije ovog rekao da ce upravo najaviti najboljeg sportistu u historiji, fali taj dio?![]()
https://youtube.com/shorts/Hriojryk6Os?feature=share
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 jul 2022, 02:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Novak jest najbolji riterner svih vremena al da je sad od Rafe miljama bolji (Lambo-Passat) to me niko ne moze ubijediti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa et razlika je ko izmedju Maxa i Sainza otp. Jedan najbolji na svijetu, drugi top 7-8 na touru. Nit vise nit manje
#Punoljetstvo
Sala na racun pasata ili ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nizozemac solidan skroz, ali Nole to rješava za dvoboj protiv Sinnera
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ne treba ti statistika nikakva za to, čist eye test. Način i tehnika kojom Novak vraća servise, tajming i čitanje je nešto što niko nikad nije imao. Ako neko još može ući u priču s njim to su Agassi i Endi. Nadal nedostatak talenta i tog osjećaja prilikom kontakta s lopticom nadoknadi tako što pobjegne 5 metara iza linije pa dobije na vremenu i vrati dosta lopti lasom koje neko drugi ne bi.
Takva pozicija mu onemogućuje bilo kakvu šansu da agresivno riternira i već od prvog udarca baci servera u minus što ova trojica rade na vrhunski način. Nadalu je dosta da otvori poen, pa i pod cijenu rane defanzive u njemu, jer je previše dobar u reliju poslije i nije mu se problem vratiti u balans, i otuda takvi procenti o osvojenim gemovima na servis protivnika. No, ritern kao ritern, to se ne može porediti. Nadal da ima Novakov ritern imo bi 30 slemova.
Pa sad bratko... ja sam mislio na one starije, a ovi što voze šestice, nisam na njih mislio

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- HuseinKapetan9
Pa ako ti je ovo 99 u username godiste,onda sam stariji od tebe 2 godineronaldo99 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 23:04Mlad si ti jos, naucices nekad da u britanije je sat unazad u ondosu na centralni europsko vrijeme

Promasio sam sto je lik napisao 23h po njihovom vremenu

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Ispravio se ,sreca

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo jos jedan dokaz da si mlad, volio bi da sam to godiste, tacno bi skakao od srece sadHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 23:34Pa ako ti je ovo 99 u username godiste,onda sam stariji od tebe 2 godine![]()
Promasio sam sto je lik napisao 23h po njihovom vremenu![]()

- HuseinKapetan9
Dokaz da sam mlad sto ti pogadjam godisteronaldo99 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 23:37Evo jos jedan dokaz da si mlad, volio bi da sam to godiste, tacno bi skakao od srece sadHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 23:34Pa ako ti je ovo 99 u username godiste,onda sam stariji od tebe 2 godine![]()
Promasio sam sto je lik napisao 23h po njihovom vremenu![]()
![]()

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Evo vidio sam i jos stavio od 6-ce, ja sam onda ferari u njegovim ocima

- Felixians4
- Kontakt:
Pa jeste li propustili uvidjeti da je na zemlji Rafa dominantniji na ovom prikazu returna,a na hard i grass slabiji? Mada recimo Đoković je slabiji returner protiv bombardera ala Isner,Kyrgios,Karlović od Federera sigurno,to i H2H pokazuje.
Jača četvrtfinala će biti u gornjoj polovini na papiru. Jbg, a ovamo je obećavalo s Matteom,Čilićem i FAA
Jača četvrtfinala će biti u gornjoj polovini na papiru. Jbg, a ovamo je obećavalo s Matteom,Čilićem i FAA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
norrie - novak
kyrgios - nadal
nick do prvog grand slama
kyrgios - nadal
nick do prvog grand slama

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.