Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 18 maj 2012, 22:45

ovo je ocekivano, ali navijacu su ti koji su vratili KK-a na klupu, tako da sumnjam da ce sad uspjeti vratiti Rafu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 maj 2012, 23:18

Ako vec nece Guardiola, odluka ce pasti izmedju Beniteza i Boasa, mislim da su vlasnici za Boasa a vecina navijaca za Beniteza.. Ja sam ipak za Murinja :lol: :lol:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 maj 2012, 23:35

Sky Sports ‏@SkySports
Sky Sports understands former Denmark star Michael Laudrup is a contender for the manager's job at Liverpool
evo link

http://www1.skysports.com/football/news ... rpool-link" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2012, 00:15

12 kandidata za trenersku poziciju, od toga 5 nerealnih, 6 bezveznih i Rafa Benitez. :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 maj 2012, 00:24

Liverpool will hold talks with André Villas-Boas next week over the managerial vacancy at Anfield but their wide-ranging approach to finding Kenny Dalglish's successor has resulted in Brendan Rodgers rejecting an interview offer from Fenway Sports Group, the club's owners.
Villas-Boas, who guided Porto to the Portuguese title and Europa League before an ill-fated spell at Chelsea, discussed a possible move to Roma this summer but, with the Italians going for Vincenzo Montella, has made it known he would be interested in a second stint in English football with Liverpool. Anfield officials have scheduled talks with the 34-year-old and the Wigan Athletic manager Roberto Martínez for the coming days as they accelerate the process of replacing Dalglish.
Pep Guardiola and Fabio Capello top the wish-list but Liverpool have not received encouragement from that pair. Jürgen Klopp, the double-winning coach of Borussia Dortmund, cannot be tempted from Germany. Rafael Benítez, who has made no secret of his desire to return to the club where he won the Champions League in 2005 and still lives on Merseyside, has not yet been approached although John W Henry, the principal owner, may consider an approach to the Spaniard depending on the outcome of talks with other candidates next week.
FSG are putting together a new management structure at Liverpool and doubts have been voiced over Benítez's willingness to work as part of that team given the control he sought, and received, during negotiations for his final contract at Anfield. However, the 52-year-old worked under a technical director both before he joined Liverpool, at Valencia, and afterwards, at Internazionale.
Liverpool's exhaustive interview process invited ridicule on Friday when a post on the club's official Twitter account asked: "Who do you want to replace Kenny Dalglish as #LFC manager? Reply with your suggestions and reasons." The club later said the tweet was "misunderstood – we were simply looking for fan views to include on a fun online feature".
It also deterred Rodgers from accepting Liverpool's approach. The Swansea City manager was invited for an interview but declined on the basis that Liverpool should be fully aware of what he brings to the table. Rodgers is also conscious of how disrespectful it would look to the Swansea supporters if he was seen to be chasing, rather than being offered, another position.
The 39-year-old signed an improved three-and-a-half year contract at Liberty Stadium in February and although he is hugely ambitious, there is no sense that he needs to go looking for opportunities elsewhere, especially at a time when he is trying to build a team at Swansea. Talks are ongoing in relation to signing Gylfi Sigurdsson, who was such a revelation on loan last season. There is also a feeling among those close to Rodgers that Swansea's performance at Anfield in November, when they were applauded off the pitch by the Liverpool supporters, together with the 1-0 victory over Dalglish's team on the last day of the season, should provide more than enough evidence of his qualities, as opposed to being part of a formal interview process.
Rodgers, who is also on the shortlist for the managerial vacancy at Aston Villa, has seen his reputation grow on the back of Swansea's outstanding first season in the Premier League, when they finished 11th and were widely acclaimed for their easy-on-the-eye playing style.
A Swansea statement said: "Swansea City can confirm that an approach from Liverpool FC to speak to manager Brendan Rodgers was officially received by chairman Huw Jenkins this morning. The club is pleased to confirm that Brendan has declined the current opportunity to speak to the Anfield club about the vacant position. The Swansea manager is currently working hard to strengthen the squad in readiness for the new Barclays Premier League campaign. The club will make no further comment at this stage."
Liverpool, meanwhile, are to appoint Jen Chang, the senior editor for football at sportsillustrated.com, as their new head of communications.

Evo vam cijela priča o onome što se dešava iza zatvorenih vrata. Usput, Benitez se nigdje ne spominje kao želja vlasnika, nego su to, na svu sreću, samo puste želje tinejdžera.
Moja želja je AVB, a kako mi se čini, on je i najrealnija opcija.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 maj 2012, 00:38

Odmah poslije tekme i poraza od Chelsija u finalu sam napisao da ce Daglish dobiti otkaz ili otici sam, a kao moguceg zamjenika sam predlozio Boasa. Sad se to nagadjanje pretvara u realnost i po meni on je odlicna opcija.. Ako ocemo mladog trenera zeljnog dokazivanja a zvucno i respektabilno ime to je sigurno Boas.. Volim njegov stil igre, napad napad i samo napad, pa makar i po cijenu poraza napad.. Svakom se desi da dozivi neuspjeh ili poraz u poslovnom zivotu, to se AVB desilo u Chelsiju i vjerujem da je on sad spreman da svijetu zacepi usta na nasoj klupi.. Ja mislim da se vlasnici mogu dogovoriti sa njim, da mu plata bude prosjecna a da za svaku pobjedu dobija veliki bonus, tako ce nas kostati skupo ali pod uslovom da pobjedjujemo :twisted:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 19 maj 2012, 01:19

benitez, martinez, boas ili guardiola ?
najzadovoljniji bih bio sigurno sa Guardiolom, al to je najnerealnije rjesenje, pa zato je moj izbor martinez :)
Walk on, with hope in your hearts.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 maj 2012, 01:25

Red Assassin je napisao/la:Odmah poslije tekme i poraza od Chelsija u finalu sam napisao da ce Daglish dobiti otkaz ili otici sam, a kao moguceg zamjenika sam predlozio Boasa. Sad se to nagadjanje pretvara u realnost i po meni on je odlicna opcija.. Ako ocemo mladog trenera zeljnog dokazivanja a zvucno i respektabilno ime to je sigurno Boas.. Volim njegov stil igre, napad napad i samo napad, pa makar i po cijenu poraza napad.. Svakom se desi da dozivi neuspjeh ili poraz u poslovnom zivotu, to se AVB desilo u Chelsiju i vjerujem da je on sad spreman da svijetu zacepi usta na nasoj klupi.. Ja mislim da se vlasnici mogu dogovoriti sa njim, da mu plata bude prosjecna a da za svaku pobjedu dobija veliki bonus, tako ce nas kostati skupo ali pod uslovom da pobjedjujemo :twisted:
Ma AVB je radio dobre stvari sa Chelseajem.Stara,istrošena ekipa kojoj je pokušao udariti neke temelje za naredne sezone.Abramović nije želio da istrpi smjenu generacija.Neko će reći da je Di Mateo nešto bolji od njega no on uopšte nije bitna karika u ekipi,ekipu vode Terry,Lampard i Drogba.Nisu nikad osvojili LP i sve su na to bacili.Ovako i ako osvoje nemaju neku podlogu za naredne sezone dok bi s Boasom imali jednu lošu sezonu zarad uspješnih u budućnosti.Odličan bi bio za Liverpool,ali ne znam dal će mu vlasnici dati dovoljnu slobodu.Trpili su Kennya,dali mu pare i na kraju ništa.Kada potrošiš one pare moraš biti barem konkurent Newcastleu ili istrošenom Chelseaju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2012, 01:36

Pa Rafa je za Boasa Ferguson! Čovjek naše momke može jedino naučiti plesnim koracima koji se viđaju u bosansko-hercegovačkim serijalama poput 'Plesom do snova' i 'Zaplešimo'.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 19 maj 2012, 09:18

Kakav Rafa bolan.
Hvala mu za sve sto je ucinio, ali sto dalje od nas.
Ovi sto podrzavaju njegov povratak imaju pamcenje kokoske ocigledno.
Bolje rizikovati i sa nekim anonimusom nego sa njim.
Guardiola bi bio odlican ali tesko da od toga ima ista.
AVB ne bi bio los izbor.
YNWA
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 maj 2012, 09:39

IgorBL je napisao/la:Kakav Rafa bolan.
AVB ne bi bio los izbor.
YNWA
dobar je boas,a ni martinez nije los,kad vec nemoze rafa volio bi martineza jer je dobar takticar,a onda bi imali i mosesa i diamea(igraci koji se nalaze na nasem radaru)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 maj 2012, 10:51

IgorBL je napisao/la:Kakav Rafa bolan.
AVB ne bi bio los izbor.
YNWA
pozdrav legendo YNWA :D ja se bas pitam gdje si ti :D
You are someone else I am still right here

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 maj 2012, 11:05

http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=37604" onclick="window.open(this.href);return false; Inace,rijec je o velikom talentu i ovaj Dumbia stvarno dobro igra u Rusiji.
Naravno da bih volio da se ovaj transfer ostvari.. Ali vjerovatno od toga nece biti nista,isto kao sto je to bio slucaj sa Sow-om.

Sto se trenera tice,ne znam.. Ja bih nesto volio vidjeti Rajkarda na nasoj klupi :)
ZZ

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 maj 2012, 11:57

ne može se pričati o pojačanjima kada nema trenera...treba trenera prvo riješiti...to bi trebalo što prije riješiti ali naći što kvalitetnije riješenje...

ima solidan broj igrača koji bi trebali napustiti Liverpool..smiješno je ko se sve kupovao u vrijeme Hodgsona dok sam bio uvjeren da će Daglish sa ovim pojačanjima što je doveo on napraviti 'malo'više...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 maj 2012, 12:36

Ja bi Boasu dao priliku,nebi volio da se ponovi nesto slicno kao sa Hodgsonom koji je dobar trener ali u Liverpoolu nije mogao nista uraditi.Jednostavno samo Boasa vidim ili nekoga ko je bas autoritet da dovede sve u red,da ga svi postuju,Dalglish je legenda kluba i sve to ali vjerovatno nije bio prestrog sa igracima....

Doumbia je odlican igrac,statistika to pokazuje,gledao sam bruku utakmica u koji je bio impresivan, ali mislim da je on bio u planovima Dalglisha prije nego sto je dobio otkaz....

Andre Villas-Boas ce pocetkom sledece sedmice da pocne pregovore sa klubom,u opticaju su jos Didier Deschamps, Frank de Boer,Bert van Marwijk...

Klub ce ponuditi nove ugovore za Skrtela i Aggera,a za Suareza spremaju povecanje plate od 25%...

I onda od svih mogucih prica i lazi ispadne jos jedan clanak :lol: :lol:

Liverpool HAVE now approached former boss about return...

Spominje se tu i Michael Laudrup

Rafa Benitez has been approached by Liverpool as their search for a new boss took another twist.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 19 maj 2012, 13:28

ESPN **** have also revealed that Liverpool plan to approach Pep Guardiola via Luis Suarez's agent, who is Pep's brother.
AVB may be interviewed by Liverpool FC as early as this weekend, according to ESPN ****.
Nadam se da će novi menadžer (Boas), doći što prije, no poznavajući ove naše, moglo bi proći dosta vremena za dolazak istog.

Takođe da kažem da Carra igra trenutno za 'WORLD-ALL-STARS' protiv 'FC BAYERN & FRIENDS'. ;)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 19 maj 2012, 13:39

Laudrup? Hmm... Nema nekog velikog trenerskog uspjeha (Getafe jedino, međutim, zadnje dvije stanice, Spartak i Mallorca, not so good) ali djeluje da ima potencijala. Ako se ne varam, u prošlosti je bio jako blizu prelaska u Liverpool, kao igrač.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... s-out.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A evo i ugledni Telegraph piše da je AVB sljedeći koji će ići na intervju.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 maj 2012, 13:58

Pojedini igraci bi mogli otici iz kluba,ali izgleda da cekaju ko ce biti novi trener i sta ce on ponjeti sa sobom i kakav plan ima na umu,na koga ce racunati itd...Znaci klupko ce se pocet odmotavati cim bude imenovan novi trener...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 maj 2012, 14:34

slika

Former Arsenal vice-chairman David Dein has been advising Liverpool’s owners Fenway Sports Group in recent months and is set to be appointed Director of Football, according to reports.
It is understood that Dein played a part in the decision to remove both Damien Comolli and Kenny Dalglish from the club in recent weeks and is playing a major part in the interview process for a new Reds manager.
Dein was spotted with former Liverpool Director of Football Comolli shortly before the Frenchman’s departure, sparking speculation that he was set for a role at Anfield.
Reds managing director Ian Ayre has hinted this week that the recent departures at the club will force a shake-up of roles with many predicting Ayre’s role will be restricted to commercial revenues, allowing a new Director of Football to take over all sporting decisions.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 maj 2012, 14:58

moj uzor-S.G je napisao/la:http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=37604 Inace,rijec je o velikom talentu i ovaj Dumbia stvarno dobro igra u Rusiji.
Naravno da bih volio da se ovaj transfer ostvari.. Ali vjerovatno od toga nece biti nista,isto kao sto je to bio slucaj sa Sow-om.

Sto se trenera tice,ne znam.. Ja bih nesto volio vidjeti Rajkarda na nasoj klupi :)
Ko god je igrao menagere na kompu mogao je da zapazi Dumbiu, samo sada je problem sto mu je cjena preko 20 miliona, dok je igrao u Young Boysu prekucao ligu, znaci malo mrsavija i zilavija verzija Drogbe, samo sto je Dumbia sigurno jedan od najbrzih igraca u Evropi.. Samo ne znam ako bi se on uklopio u sve ovo, znaci jest golgeter, igra sa obje noge, glavom prejak, u duelima al yebe ga pas igra malo, da ne bude ko Babel :!:

LIVERPOOL are pressing ahead with talks to secure Luis Suarez, Martin Skrtel and Daniel Agger to new long-term contracts despite the club’s ongoing search for a new manager. Svaka cast vlasnicima dobar potez, daj im bolji ugovor.. Ne budul htjeli varijantisati odmah se zna na kojoj poziciji traziti novog igraca, da nas i ovi ne izdaju u posljednji trenutak kao Torres.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.