LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Sa smijesnom klupom se neosvajaju titule.
Treba dovesti jos barem dva igraca koji mogu pogoditi otvoren sut. Nek potpisu onog Meeksa, Jamisona i jos nekoga i imat cemo kakvu takvu klupu u odnosu na proslu sezonu. Opet tu fali tu igrac koji moze donijeti prevagu ulaskom (Odom) ali eto barem bi imali kakvu takvu klupu.
Pau, Kobe i Nash su prestari da bi svaki put igrali po 40+ minuta, zato i jesmo cesto padali u finisu prosle sezone.
Valjda ce Mitch iskombinovat nesto.
Treba dovesti jos barem dva igraca koji mogu pogoditi otvoren sut. Nek potpisu onog Meeksa, Jamisona i jos nekoga i imat cemo kakvu takvu klupu u odnosu na proslu sezonu. Opet tu fali tu igrac koji moze donijeti prevagu ulaskom (Odom) ali eto barem bi imali kakvu takvu klupu.
Pau, Kobe i Nash su prestari da bi svaki put igrali po 40+ minuta, zato i jesmo cesto padali u finisu prosle sezone.
Valjda ce Mitch iskombinovat nesto.
- adriano_leite
- Kontakt:
Adrian Wojnarowski@WojYahooNBA
Among Bynum's short list of potential free agent landing spots in 2013, Houston is prominent with Dallas and Cleveland, **** tell Y!
Haman Bynumu dosadilo da ga se seli iz Lakersa, pa bi haman dosao u Cavse ili Mavse
. Rekoh neki dan strah me k'o guje ovog Bynuma, a haman ce mi jos gore biti ako dodje u Cavse
.
Among Bynum's short list of potential free agent landing spots in 2013, Houston is prominent with Dallas and Cleveland, **** tell Y!
Haman Bynumu dosadilo da ga se seli iz Lakersa, pa bi haman dosao u Cavse ili Mavse
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Prema Woj-u izgleda da je Bynum razlog zasto je propao trade izmedju Lakersa i Magica. Naime isti je rekao da nece produziti ugovor sa Orland-om. Ukoliko je ovo istina - a Woj nije poznat da svasta pise - Bynumu je bolje da se ne vraca u LA i da trazi trade u ekipu X.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
? Sto toamerosm je napisao/la: - Bynumu je bolje da se ne vraca u LA i da trazi trade u ekipu X.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zato sto su ga navijaci vec uzeli na zub i nisu zadovoljni njegovim ponasanjem na pojednim utakmicama i ukoliko se ovo pokaze kao istinito onda ce biti neprijatelj #1. Jos kada mediji iz LA udare po njemu, onda mu se ne pise dobro. Takodjer tu ne treba zanemariti cinjenicu da moze ukopati ekipu kao neki vid osvete i mislim da Bryant i FO nece ulaziti sa tempiranom bombom u narednu sezonu.Zeljovac_1921 je napisao/la:? Sto toamerosm je napisao/la: - Bynumu je bolje da se ne vraca u LA i da trazi trade u ekipu X.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
istinito jeste, rekao je da nece produziti ugovor sa Orlandom.amerosm je napisao/la:
Zato sto su ga navijaci vec uzeli na zub i nisu zadovoljni njegovim ponasanjem na pojednim utakmicama i ukoliko se ovo pokaze kao istinito onda ce biti neprijatelj #1. Jos kada mediji iz LA udare po njemu, onda mu se ne pise dobro. Takodjer tu ne treba zanemariti cinjenicu da moze ukopati ekipu kao neki vid osvete i mislim da Bryant i FO nece ulaziti sa tempiranom bombom u narednu sezonu.
Eo i izjavio je da ukoliko ne produzi ugovor sa Lakersima, da je zainteresovan za Houston, Dallas i Cleveland
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ne vidim kako bi isti mogao produziti ugovor sa Lakersima jer Bryant i Gasol vec opterecuju SC i sada ce Lakersi pokusati izvuci ono najbolje sto mogu, jer duo Bynum-Gasol se ne moze kvalitetno nadopunjavati, a Bynum-ov stil ne odgovara Nashu.
Imam jos jedno pitanje za one koji su upuceni. Kada amnestiras igraca X, je li moguce za tu svotu novca dovesti dva igraca. Evo npr. Lakersi amnesitraju MWP-a i za njegovu platu od 7 miliona $ dovedu dva igraca cija ce primanja biti po 3,5 miliona $.
Imam jos jedno pitanje za one koji su upuceni. Kada amnestiras igraca X, je li moguce za tu svotu novca dovesti dva igraca. Evo npr. Lakersi amnesitraju MWP-a i za njegovu platu od 7 miliona $ dovedu dva igraca cija ce primanja biti po 3,5 miliona $.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Normalno da jeste, ide po salary capu, kako god uspijes da napravis, placo Artesta 7 miliona ili dva igraca po 3.5 ne mjenja ti nista sto se love tice.amerosm je napisao/la:Ne vidim kako bi isti mogao produziti ugovor sa Lakersima jer Bryant i Gasol vec opterecuju SC i sada ce Lakersi pokusati izvuci ono najbolje sto mogu, jer duo Bynum-Gasol se ne moze kvalitetno nadopunjavati, a Bynum-ov stil ne odgovara Nashu.
Bynum neka dodje kod nas, rek'o je da bi produzio ugovor s nama, mozda se i desi neki 3 way trade, Lakersima Dwight nama Bynum i Orlandu sta ode.
Imaju li Rocketsi neke pickove ? Jer prema ovim novinarima Orlando trazi pickove i da neko preuzme jedan njihov los ugovor. Bilo je spekulacija da Lakersi i Netsi traze treci tim kako bi doveli Howarda, a ostaje da se vidi kako ce se ova sapunica zavrsiti.
Navodno su Cavsi htjeli uzeti ugovor Humphriesa, ali su trazili i pickove na sto Orlando nije pristao. Mislim da ce Netsi tesko naci treceg partnera kako bi doveli Howarda.
Navodno su Cavsi htjeli uzeti ugovor Humphriesa, ali su trazili i pickove na sto Orlando nije pristao. Mislim da ce Netsi tesko naci treceg partnera kako bi doveli Howarda.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Pa to i radimo samo skupljamo pickove, za Howarda.amerosm je napisao/la:Imaju li Rocketsi neke pickove ? Jer prema ovim novinarima Orlando trazi pickove i da neko preuzme jedan njihov los ugovor. Bilo je spekulacija da Lakersi i Netsi traze treci tim kako bi doveli Howarda, a ostaje da se vidi kako ce se ova sapunica zavrsiti.
Radije bi da Bynum dodje kod nas, jer bi osto, dok se s onim nikad ne zna
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne mogu Lakersi nista da urade Bynumu, lagano ih lik sada moze vuci za nos. Nit ga mogu trejdati, nit ga mogu otpustiti, nit mu mogu ukinuti minute na parketu, nit ce potpisati ugovor za njih. On je u win win poziciji, dok Lakersi gube, gube i Howarda i Bynuma. Bilo je pitanje vremena kada ce Bynum se odluciti na nesto poput ovoga. Lakersi su mu pokazali da nije pozeljan kod njih, tj. da je Howard pozeljniji, a sad lagano Bynum kaze, eto vam Howard dovedite ga kako znate, a ja odoh
.
Lakersi uradili korak naprijed sa Nashom, a dva koraka nazad sa Howardom i Bynumom.
Btw. lijepo je vidjeti kako kvalitetni igraci zele da dodju u Cavse. Irving, Bynum (zdrav), TT, Gee, Waiters, respektabilna ekipa nema sta.
Lakersi uradili korak naprijed sa Nashom, a dva koraka nazad sa Howardom i Bynumom.
Btw. lijepo je vidjeti kako kvalitetni igraci zele da dodju u Cavse. Irving, Bynum (zdrav), TT, Gee, Waiters, respektabilna ekipa nema sta.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nisu Lakersi tamo neki tim sa kojim mozes da radis sta hoces. To je najveca fransiza NBA lige, i jedan Bynum je tu totalno nebitan. Moze on da radi sta hoce trenutno, ali na kraju ce da ispasta za svaku svoju gresku.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
Na koji nacin ce da ispasta? Prijetnje? Neko ce mu pucati u kolena? Neko ce mu rasturiti kucu? Neko ce mu zvizdati? Na koji nacin ce ispastati ako je lik odlucio da ce da ide?neno#4 je napisao/la:Nisu Lakersi tamo neki tim sa kojim mozes da radis sta hoces. To je najveca fransiza NBA lige, i jedan Bynum je tu totalno nebitan. Moze on da radi sta hoce trenutno, ali na kraju ce da ispasta za svaku svoju gresku.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite, nisu Lakersi Cleveland. Mogu zestoko da ga povale, budi siguran u to. Lakersi su ga stvorili. A vecina stvari sto se pise o Endiju je laz. Mislim, ono njemu je sigurno zelja igrati za Toronto ili Cleveland, umjesto se boriti za jos jednu titulu sa Kobeom i Nashom.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako ga mogu povaliti? Pitao sam i prvi put, pa opet pitam, kako ga mogu povaliti? Zabraniti mu da igra kosarku? Nemojte biti smijesni, na koji nacin ga mogu povaliti? Jedno obicno pitanje znaci, KAKO???? To da li mu je zelja da igra za Toronto ili Cleveland, Toronto se ne pominje u toj prici, tako da su tu Cavsi i Mavsi, s tim da u Cavsima igra Irving, kojem prognoziraju da bude veci od Paula, itekako se moze igrati tamo. To sto ce imati sansi Bynum da osvoji titula sa Nashom i Bryantom, imat ce ove sezone, eventualno iduce i to je to.neno#4 je napisao/la:adriano_leite, nisu Lakersi Cleveland. Mogu zestoko da ga povale, budi siguran u to. Lakersi su ga stvorili. A vecina stvari sto se pise o Endiju je laz. Mislim, ono njemu je sigurno zelja igrati za Toronto ili Cleveland, umjesto se boriti za jos jednu titulu sa Kobeom i Nashom.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jok, eto ne mogu. Svaki igrac je veci od svoje fransize. Ne znam uopce zasto se raspravljam.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- delpiero20
- Kontakt:
Vi navijaci Lakersa isto neke curice u pubertetu 
Meni je drago sto je propao trade jer dosta je bilo vise varanja...koliko das toliko ces i dobiti, a ne da stvaras ekipu na osnovu toga sto dajes losije i dobijas najbolje...to je realno, pa makar vama to odgovaralo ili ne
Meni je drago sto je propao trade jer dosta je bilo vise varanja...koliko das toliko ces i dobiti, a ne da stvaras ekipu na osnovu toga sto dajes losije i dobijas najbolje...to je realno, pa makar vama to odgovaralo ili ne
- adriano_leite
- Kontakt:
Igrac nije veci od fransize, fransiza je veca i to stoji, ali daj mi reci nacin na koji LA moze sjebati Bynuma? Nije nikakva rasprava, pitam te nesto normalno, jer ti tvrdis da mogu da ga sjebu, pa te pitam, na koji nacin mogu da sjebu Bynuma? Ako ima mnogo nacina, reci samo jedan, molim te odgovori na pitanje, nije nikakva rasprava znaci.neno#4 je napisao/la:Jok, eto ne mogu. Svaki igrac je veci od svoje fransize. Ne znam uopce zasto se raspravljam.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Lakersi su NBA liga, oni su najveci, fransiza snova, tu je sve najbolje, tu treba da igraju najbolji. De ohladi vise sa pricanjem suplje. Sad ce rebuilding uskoro, pomiri se sa tim.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne, Bullsi su najveci. U Bullsima igra najbolji play lige svih vremena kao i najbolji centar jos od Wilta. Lakersi ce uvijek biti najveca fransiza lige, sto zbog historije sto zbog samo LA-a.BIHfan je napisao/la:Lakersi su NBA liga, oni su najveci, fransiza snova, tu je sve najbolje, tu treba da igraju najbolji. De ohladi vise sa pricanjem suplje. Sad ce rebuilding uskoro, pomiri se sa tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.