Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

drop
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la drop » 31 jan 2010, 16:53

Casillas je napisao/la:
drop je napisao/la:Ma yebeš ekipu u kojoj je homosexualac glavni igrac :lol: :P
ja bi mu dao supka :mrgreen:
Nije valjda...nemoj tako,buraz...neku mu daje drugi derpe u timu...Cristina i Guti neke jedan drugom daju i nek se jadan drugom saginju.
Ne zauzimaj se njih :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 17:10

CRNI_SA je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
drop je napisao/la:Ma yebeš ekipu u kojoj je homosexualac glavni igrac :lol: :P
ja bi mu dao supka :mrgreen:
HAHAHA KAKAV GAY ON JE OPALIO VISE TREBA NEGO MI SVI ZAJEDNO NA OVOM FORUMU :lol:
ma malo da se druzimo sa dropom :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 17:24

Evo ko bi volio pogledati Deportivo - Real, historijsku pobjedu nakon 18-19 godina ne znam ni ja sam :D, evo linkova

Prvo pol.
http://www.megaupload.com/?d=ZRZQK2LA
http://www.megaupload.com/?d=KO6IDEFO

Drugo pol.
http://www.megaupload.com/?d=BV1XUY2C
http://www.megaupload.com/?d=SAEYXMOT

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 31 jan 2010, 18:29

Ova tekma je veliki plus za Pellegrinija...smirio je medije, osijeca se izinjer mnogo ugodnije sada ;)ali ipak zna on od cega moze da trlja, a to je LP :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2010, 19:04

pobijedili Deportivo kao da su osvojili ligu prvaka... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 31 jan 2010, 19:44

Saurman je napisao/la:pobijedili Deportivo kao da su osvojili ligu prvaka... :D
aha :mrgreen: imas sta protiv? :lol: dobijate bodove zahvaljuci sudijama suti bogati :mrgreen: :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 19:47

fabio je napisao/la:
Saurman je napisao/la:pobijedili Deportivo kao da su osvojili ligu prvaka... :D
aha :mrgreen: imas sta protiv? :lol: dobijate bodove zahvaljuci sudijama suti bogati :mrgreen: :mrgreen:
tako je, reci mu :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 jan 2010, 20:51

Trebate uživati u pobjedi protiv Deportiva, poslije silnih ulaganja na pocetku sezone i silnih najava, to što ste nakon toliko godina pobijedili Deportivo će vam i biti najveci uspjeh u sezoni. U Ligi ste opet drugi, a u Ligi prvaka tesko cete i do polufinala dogurati, prva ozbiljnija ekipa ce vas otresti. Zato -radujte se
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 20:53

Romariooo je napisao/la:Trebate uživati u pobjedi protiv Deportiva, poslije silnih ulaganja na pocetku sezone i silnih najava, to što ste nakon toliko godina pobijedili Deportivo će vam i biti najveci uspjeh u sezoni. U Ligi ste opet drugi, a u Ligi prvaka tesko cete i do polufinala dogurati, prva ozbiljnija ekipa ce vas otresti. Zato -radujte se
de mi reci bogati ko ce biti cetvrti hrvatski predsjednik kad sve znas :mrgreen: :mrgreen:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 21:22

Romariooo je napisao/la:Trebate uživati u pobjedi protiv Deportiva, poslije silnih ulaganja na pocetku sezone i silnih najava, to što ste nakon toliko godina pobijedili Deportivo će vam i biti najveci uspjeh u sezoni. U Ligi ste opet drugi, a u Ligi prvaka tesko cete i do polufinala dogurati, prva ozbiljnija ekipa ce vas otresti. Zato -radujte se
ko si ti :?

opet neki taroti dolaze na nasu temu :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 31 jan 2010, 21:27

ja bi reko da ste bolji bez ronalda ?! valencia sada depor :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 21:53

CRNI_SA je napisao/la:ja bi reko da ste bolji bez ronalda ?! valencia sada depor :?
daj ljudi budite normalni,to je isto kao da kazes da bi Cleveland bio bolji bez Jamesa :D

ok pobjedili smo bez Ronalda dvije odlicne ekipe,ali ipak nam je on puno bodova donio svojim pogodcima i igra izvrsno za sad ;)

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 21:59

Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 22:06

Casillas je napisao/la:Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.
Ronaldo i Messi su igraci zbog kojih publika dolazi na stadione,Gutti je dobar igrac ali i ti ga nahvali covjek bi rekao da je bolji od Maradone,Zidanea itd.,svaka mu cast za onaj potez u utakmici protic Depora,ali ako je Gutti madjionicar i to sve sto rekao o njemu sta je onda jedan Zidane ? svemirac mozda :D

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 22:15

JameS 23 je napisao/la:
Casillas je napisao/la:Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.
Ronaldo i Messi su igraci zbog kojih publika dolazi na stadione,Gutti je dobar igrac ali i ti ga nahvali covjek bi rekao da je bolji od Maradone,Zidanea itd.,svaka mu cast za onaj potez u utakmici protic Depora,ali ako je Gutti madjionicar i to sve sto rekao o njemu sta je onda jedan Zidane ? svemirac mozda :D
Zasto mozda? Pa on nije covjek sigurno :D :D :D Ono sto je on mogao, niko drugi nije niti ce kad moci

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2010, 22:20

e jbg i ti jarane ispade sad guti najbolji. dajte malo realnosti molim vas.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 22:20

Casillas je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
Zasto mozda? Pa on nije covjek sigurno :D :D :D Ono sto je on mogao, niko drugi nije niti ce kad moci
ovo mi se vec svidja :D ipak mi je Zidane najdrazi igrac koji je ikad igrao u Realu 8-)

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 31 jan 2010, 23:18

Šta ti je reći naš mentalitet ? Sutra da postigne sam sebi gol spremali bi mu linč.

Guti je daleko od mađioničara kakvim ga naziva vas nekoliko ovdje.
Grandmaster.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 23:24

Grandmaster je napisao/la:Šta ti je reći naš mentalitet ? Sutra da postigne sam sebi gol spremali bi mu linč.

Guti je daleko od mađioničara kakvim ga naziva vas nekoliko ovdje.
ma sta ti znas :mrgreen:

raul_7
Kontakt:

Post Postao/la raul_7 » 01 feb 2010, 00:00

Pa jesam li ti ja rekao da ce biti igrac od kojeg ce sve znaciti ptotiv deportiva i tako je i bilo :D :D
<<<<<Real Madrid>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.