Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
drop
-
Kontakt:
Casillas je napisao/la:drop je napisao/la:Ma yebeš ekipu u kojoj je homosexualac glavni igrac

ja bi mu dao supka

Nije valjda...nemoj tako,buraz...neku mu daje drugi derpe u timu...Cristina i Guti neke jedan drugom daju i nek se jadan drugom saginju.
Ne zauzimaj se njih

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
Casillas
-
Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la:Casillas je napisao/la:drop je napisao/la:Ma yebeš ekipu u kojoj je homosexualac glavni igrac

ja bi mu dao supka

HAHAHA KAKAV GAY ON JE OPALIO VISE TREBA NEGO MI SVI ZAJEDNO NA OVOM FORUMU

ma malo da se druzimo sa dropom

-
don Ciro
-
Kontakt:
Ova tekma je veliki plus za Pellegrinija...smirio je medije, osijeca se izinjer mnogo ugodnije sada ;)ali ipak zna on od cega moze da trlja, a to je LP

-
Saurman
-
Kontakt:
pobijedili Deportivo kao da su osvojili ligu prvaka...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
fabio
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:pobijedili Deportivo kao da su osvojili ligu prvaka...

aha

imas sta protiv?

dobijate bodove zahvaljuci sudijama suti bogati

-
Casillas
-
Kontakt:
fabio je napisao/la:Saurman je napisao/la:pobijedili Deportivo kao da su osvojili ligu prvaka...

aha

imas sta protiv?

dobijate bodove zahvaljuci sudijama suti bogati

tako je, reci mu

-
Romariooo
-
Kontakt:
Trebate uživati u pobjedi protiv Deportiva, poslije silnih ulaganja na pocetku sezone i silnih najava, to što ste nakon toliko godina pobijedili Deportivo će vam i biti najveci uspjeh u sezoni. U Ligi ste opet drugi, a u Ligi prvaka tesko cete i do polufinala dogurati, prva ozbiljnija ekipa ce vas otresti. Zato -radujte se
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Casillas
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:Trebate uživati u pobjedi protiv Deportiva, poslije silnih ulaganja na pocetku sezone i silnih najava, to što ste nakon toliko godina pobijedili Deportivo će vam i biti najveci uspjeh u sezoni. U Ligi ste opet drugi, a u Ligi prvaka tesko cete i do polufinala dogurati, prva ozbiljnija ekipa ce vas otresti. Zato -radujte se
de mi reci bogati ko ce biti cetvrti hrvatski predsjednik kad sve znas

-
JameS 23
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:Trebate uživati u pobjedi protiv Deportiva, poslije silnih ulaganja na pocetku sezone i silnih najava, to što ste nakon toliko godina pobijedili Deportivo će vam i biti najveci uspjeh u sezoni. U Ligi ste opet drugi, a u Ligi prvaka tesko cete i do polufinala dogurati, prva ozbiljnija ekipa ce vas otresti. Zato -radujte se
ko si ti
opet neki taroti dolaze na nasu temu

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
ja bi reko da ste bolji bez ronalda ?! valencia sada depor

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
JameS 23
-
Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la:ja bi reko da ste bolji bez ronalda ?! valencia sada depor

daj ljudi budite normalni,to je isto kao da kazes da bi Cleveland bio bolji bez Jamesa
ok pobjedili smo bez Ronalda dvije odlicne ekipe,ali ipak nam je on puno bodova donio svojim pogodcima i igra izvrsno za sad

-
Casillas
-
Kontakt:
Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.
-
JameS 23
-
Kontakt:
Casillas je napisao/la:Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.
Ronaldo i Messi su igraci zbog kojih publika dolazi na stadione,Gutti je dobar igrac ali i ti ga nahvali covjek bi rekao da je bolji od Maradone,Zidanea itd.,svaka mu cast za onaj potez u utakmici protic Depora,ali ako je Gutti madjionicar i to sve sto rekao o njemu sta je onda jedan Zidane ? svemirac mozda

-
Casillas
-
Kontakt:
JameS 23 je napisao/la:Casillas je napisao/la:Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.
Ronaldo i Messi su igraci zbog kojih publika dolazi na stadione,Gutti je dobar igrac ali i ti ga nahvali covjek bi rekao da je bolji od Maradone,Zidanea itd.,svaka mu cast za onaj potez u utakmici protic Depora,ali ako je Gutti madjionicar i to sve sto rekao o njemu sta je onda jedan Zidane ? svemirac mozda

Zasto mozda? Pa on nije covjek sigurno

Ono sto je on mogao, niko drugi nije niti ce kad moci
-
A_d_0
-
Kontakt:
e jbg i ti jarane ispade sad guti najbolji. dajte malo realnosti molim vas.
-
JameS 23
-
Kontakt:
Casillas je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:Casillas je napisao/la:Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.

Zasto mozda? Pa on nije covjek sigurno

Ono sto je on mogao, niko drugi nije niti ce kad moci
ovo mi se vec svidja

ipak mi je Zidane najdrazi igrac koji je ikad igrao u Realu

-
Grandmaster
-
Kontakt:
Postao/la Grandmaster » 31 jan 2010, 23:18
Šta ti je reći naš mentalitet ? Sutra da postigne sam sebi gol spremali bi mu linč.
Guti je daleko od mađioničara kakvim ga naziva vas nekoliko ovdje.
Grandmaster.
-
Casillas
-
Kontakt:
Grandmaster je napisao/la:Šta ti je reći naš mentalitet ? Sutra da postigne sam sebi gol spremali bi mu linč.
Guti je daleko od mađioničara kakvim ga naziva vas nekoliko ovdje.
ma sta ti znas

-
raul_7
-
Kontakt:
Pa jesam li ti ja rekao da ce biti igrac od kojeg ce sve znaciti ptotiv deportiva i tako je i bilo

<<<<<Real Madrid>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.